78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
elmondom neked hogy néhány napja egész nap 1 darab olyan cucc esett ami jó lett volna a monkomnak. -
Nos én rápillantva is kettőt látok, quiver és exorcist ami 1h crossbow. -
Csak egy DH item? Photoshop... -
sold -
Tuti buyout -
Még ilyen sem volt, hogy 5 sárga esett volna, igaz mind kuka sajnos:( -
eLiXir #45057 mondj példákat a középszar itemekre -
buyouttal érdemes feltenni vagy 2-3 euros startbiddel? -
btw a középszar itemek 5-6 eurókér úgy mennek, mintha cukrot árulnék 6 éveseknek
ezekkel éri meg kereskedni ( de ez megintcsak titok, túl sok titkot árulok el :c ) -
a craft kurvajó dolog, random statokkal is, de ne áruld el senkinek, mert most még kurvára titok -
persze, egyszer kell beregisztrálni az accountodra a kulcsot és azt bármikor letöltöd felteszed a dvdről, mindegy neki, accounttal fogsz bejelentkezni -
Egy kezdő kérdés.
Jövőhét elején valamikor meglesz a játék, de gondoltam addig is letöltöm a hivatalos oldalról és majd utólag beírom a kódot.
Ez működik akkor is ha DVD-s változata lesz meg a játéknak, ugyan úgy elfogadja vajon? -
hogy működik a bid?beírom mennyiért venném meg max, és csak akkor szívja ki, ha valaki a minimálisra rámlicitál, vagy egyből a max értéket írja? -
eLiXir #45050 azt az itemet amit bidelve nyer meg vki, az expired lesz vagy sold? AHban melyik lesz kiírva? -
nálam már akkor visszaküldi ha valaki rámlicitál -
who am I 7 #45048 nekem is visszaküldte eddig mindig. -
de nem törtéánt meg, reggel biddeltem 17K-t levonta maradt 2,5K-m most felmentem nem volt semmi kifizetés és cucc se volt.... áhhh mindegy.... bjáték pénz.. pont tojok rá csak érdekes.... -
Azonnal visszaküldi ha nem lagol. -
Visszaadja ha vége a fogadásnak. -
ha AH-ban rá bid-elek valamire akkor leveszi a pénzt, de ha nem én viszem el, miért nem adja vissza????? -
Ja, az árakat el is felejtettem említeni. Mármint, hogy milyen "frankó" árak vannak lv60 cuccokra... pff.
Más. Megnéztem AH-ban a fegyó Plan-eket. Úgy tűnik minden meg van, ami a battle.net oldalon fent van, mint craft-olható cucc. Namost ez elég gyenge felhozatal. Megnézitek mondjuk a Grandfather (2h kard) lehetséges stat-jait, hát annál jobb Rare-t vettem tegnap AH-ból.
Gondoltam, hogy majd milyen jó lesz Plan-eket farmolni Inferno-n, de neeeeem... mert haszontalan dolgokat lehet csak csinálni belőle.
Alapvetően a kovácsolásnál ez a "+5 random stat" cuccok craft-olása is hülyeség.
- Milyen stat-ot dob a gép? Olyan ami kellene?
- Ha a kívánt stat-ot hozza, akkor is elég magas-e az értéke?
Ez így ebben a formában tökéletesen haszontalan. Nem is értem hogyan gondolta a Blizz, hogy a kovács működni fog.
Én így csináltam volna egy jól működő kovácsot:
- A "+5 random stat" helyett a játékos választhatná ki, hogy milyen stat-ok kellenek neki.
- A stat értékét random dobná a gép. Minél nagyobb szintű a tárgy, annál nagyobb értékekkel persze.
És akkor lenne értelme az egésznek, mert sokadik próbálkozásra úgy is kidobná a "minden stat megfelelően magas értékű" cuccot, és lehetne örülni.
Persze ez meg hazavágná az AH-t... -
attes #45042 Nekem ezzel act2 farm elég sima ügy. -
attes #45041 csak ott van ez most elégge félremenve, hogy ha felpakolsz legalább 1000-1100 res-t meg legalább 800-1000 life on hit-et, ami nélkül apró darabokra szednek a3-4-ben, akkor elköltöttél egy csomó pénzt és a dps-ed örülsz, ha 20k lesz.
Egy DH meg ennél jóval olcsóbban tudja farmolni. Igaz, hogy az is megfekszik rendszeresen, de közben a mobok is. -
Igy van. Én még csak act2-ben járok és csak az oázisig jutottam még. Ott kezembe adják a seggem rendesen. Most pénzt gyüjtök :D -
attes #45039 Act3-4-ban az inkább 50+ x resist + 70+ all resist :) -
monknak van passive-ja amivel a legnagyobb res lesz az összes értéke. Ergo olyan cuccot kell keresni hogy pld +30 arcane res és +30 all res. Igy mindjárt lesz 60 all res-ed :D -
Az USA-ban is tarol -
szűrjél rá, aztán rendezd buyout szerint a legkisebbel kezdje majd lapozgass az első buyoutra, aztán vidd feljebb a filter számát esetleg -
Honnan a francból szereztek ekkora Res-t? Nézegetem az AH-t, de csak ilyen +20 körüli Res-t találok (a + Str, és + Vit mellé).
Délután zúztam le Hell Diablót, de még mindig 50-60 Res-el szaladgálok. -
Attack speed 2 és felette, resistek 500-600, life/hit, többi okés.
Build: mantra of evasionnél én inkább a backlash runát használom, nagy tömegnél jól jön. Breath of heavennél penitent flame vagy blazing wrath szerintem, blinding flashnél vagy az amit használsz vagy blinding echo és én az aoe aura helyett mystic allyt javaslok earth ally runával. -
Dr DeViLKiNG #45033 Life per hit, attack speed ami neked kell. -
resistance-ot fel kéne tolnod 800-1000 all, hogy az effektív hp-d nőljön mint ökör. -
Édes jó istenem, eladtam valamit 1 eur-ért. Bakker itt ülök a gép előtt és megkerestem két sör árát. :DDD
Most ölj meg uram, mert mindent elértem az életben. :DDDDD -
LittleBirdY #45030 Van valami használható Monk buildetek act2-re?
A statok az alábbiak
a buildem pedig most éppen ez.
Tudom, hogy a resisteken még van mit fejleszteni, meg a DPS is lehetne több, ezekre gyűjtögetek éppen. Valami egyéb észrevétel? -
pimpi001 #45029 kerdes.
rmah-ban sikerult eladnom cumot, de egy nagy kerdojel van az eladott cumo mogott. a paypal accom jelenleg 0. elobb fel kellene tolnom ra valamennyi lovet, vagy varjak es egyszercsak ott lessz az eladott termek ara? -
Stracraft 2 nél még anno igazit adtam meg.
A paypal az annyira nem gond, de ez a authos dolog kicsit elgondolkodtat, hogy belevágjak e majd a "kereskedésbe". De ha elég sok jó cuccom gyűlik össze akkor majd megéri lehet. -
A BB nem tudom micsoda, de ezek közül a battlenetes auth még a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás ahogy látom.
Hát még meggondolom, de először legyen meg jövőhéten a játék egyáltalán, aztán vigyem végig mindegyik karival, utána talán bótolok.
-
de ha nem az igazi adataidat adtad meg regisztrálásnál akkor becumhatod az authenticatorral, mert nem fogják leszedni -
jah sry félre olvastam, hát igen akkor venned kell, és őszintén megszólva telót elhagyhatsz ellophatják lecserélheted, etc. azt meg otthon a géphez láncolva tarthatod -
van droidos auth is