Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ja, az árakat el is felejtettem említeni. Mármint, hogy milyen "frankó" árak vannak lv60 cuccokra... pff.
Más. Megnéztem AH-ban a fegyó Plan-eket. Úgy tűnik minden meg van, ami a battle.net oldalon fent van, mint craft-olható cucc. Namost ez elég gyenge felhozatal. Megnézitek mondjuk a Grandfather (2h kard) lehetséges stat-jait, hát annál jobb Rare-t vettem tegnap AH-ból.
Gondoltam, hogy majd milyen jó lesz Plan-eket farmolni Inferno-n, de neeeeem... mert haszontalan dolgokat lehet csak csinálni belőle.
Alapvetően a kovácsolásnál ez a "+5 random stat" cuccok craft-olása is hülyeség.
- Milyen stat-ot dob a gép? Olyan ami kellene?
- Ha a kívánt stat-ot hozza, akkor is elég magas-e az értéke?
Ez így ebben a formában tökéletesen haszontalan. Nem is értem hogyan gondolta a Blizz, hogy a kovács működni fog.
Én így csináltam volna egy jól működő kovácsot:
- A "+5 random stat" helyett a játékos választhatná ki, hogy milyen stat-ok kellenek neki.
- A stat értékét random dobná a gép. Minél nagyobb szintű a tárgy, annál nagyobb értékekkel persze.
És akkor lenne értelme az egésznek, mert sokadik próbálkozásra úgy is kidobná a "minden stat megfelelően magas értékű" cuccot, és lehetne örülni.
Persze ez meg hazavágná az AH-t...