78998
  • Bigpigrib
    Azért nem egészen:)
    Itt az a baj, hogy használhatatlan szart állít elő még a kovács is:)nemhogy a szunyogok btw dobtak act2 ben egy nadrágot, ezzel 9 -re emelkedett a használhatatlan narancsok száma.
  • Különc
    Végülis csak hónapokig szajkózta a Blizzard hogy nehéz lesz és meg fogunk halni, de talán majd a következő játékaikban nem a hardcore karaktert lehet unlockolni, hanem a dolgozó embereknek való módot, amiben 1 mob áll és ahányszor megütöd, annyi legendaryt dob és mikor kilépsz, szép napot kíván

Szerk: lehetne a neve: iWorkcore
  • cleric
    A HC barbárja is infernón van. SC Monkkal ment először act3-ba.
    Azt mondta, csak egy ne történjen: ne legyen könnyebb az infernó.
  • jazzy
    Kitöröltem a postot nincs kedvem reagálni, holnap nerfelik infernot élvezheti a dolgozó ember is.
  • Aradebil2
    D2 pontosan ilyen volt, fejezzétek már be a sírást könyörgöm hogy kevés a loot
  • do2
    Nem lehet ezeket a diablos frissítéseket leszedni vhonnan ? Nekem mindig gondok vannak ha új frissítés van, sosem úgy megy ahogy kellene
  • ShaiHulud
    ugy erti hogy: elective mode bekapcs kirakod a skilleket ahogy szeretned, majd elective mod kikapcs. skillek megmaradnak ugy, de lockolodik a skillbar es nem tudod kirantani veletlen a barrol a skilleket. profit.
  • Aradebil2
    HC Diablo infernon,nemsoká
  • Voyager5
    Kb én is így vagyok vele, csak pénzem nincs :D
    Viszont rengeteg buildet kipróbáltam már (wizard only) és nagyon sokszor a build és playstyle változtatás hozta meg az eredményt.
  • BladeW
    Szvsz a normál dolgozó ember kb Hellig lenne "kalibrálva", csak az AH miatt megszoktuk, hogy ki van nyalva a seggünk, és bármilyen cuccot megveszünk, amivel csak bal klikké degradálódik a játék. Amikor meg Infernon beleütközünk, hogy "nincs" AH, akkor meg megy a ragelés.

Én továbbra is állítom, hogy a játék legnagyobb hibája maga az AH
  • Sunrider924
    Ez mind szep es jo, nekem is van ilyen cimbim, szoktam is vele futni koroket a jatek problemas reszeivel kapcsolatban. Van viszont egy oriasi kulonbseg kettonk kozott, o is( jonnyka is es meg sokan masok) rangeden indult(ak) es azzal tolja(k) azota is. Nincs viszonyitasi alapjuk arrol hogy milyen volt szopni meelevel legfeljebb halottak rola. Kulonc a masik veglet, o kitarto, ove a dicsoseg, nem irigylem tole. En inkabb a Carlos fele elegedeteln "siros" vagyok. Amikor irok forumra altalaban azert teszem mert varok egy valaszt, nem feltetelezem hogy en vagyok a mindent jobban tudo sot remelem hogy valaki kiolvassa a sorok kozul hogy mit csinalok rosszul es megsugja.
    Ezzel egyutt azt erzem hogy a jatek nem tudta megoldani hogy szorakoztato maradjon mikozben kihivast akar nyujtani, persze az emberek kulonbozoek van aki 101edszer is fejjel megy a falnak es elvezi ha 102re attori, de tobben is vannak olyanok mint en aki 50 koppanas utan megunja.
    @ Kulonc- igen rohadt uncsi/kiabrandito hogy DHval szar gearben is elorebb jarok mint az imadott monk karimon es ennek a haladasnak az az ara hogy tobbet vagyok vizszintesbe mint nem.
  • Bigpigrib
    Jó kép de én kiegészítettem volna a második képet azzal, hogy mindenféle szörny les a mukira a fák közül ;)
  • Bigpigrib
    Kötéllel, mind1:)
  • Bigpigrib
    A lánc áthúzással, rossz emlékeket idéz:)
  • Carlos
    mondjuk ez igaz... :)
  • BladeW
    ...annak csinálták az Infernot
  • Egoraptor
    És az időseket versenylóhoz köti kötéllel hogy gyorsan átjussanak
    a zebrán:)
  • Carlos
    Annak akinek van erre ideje...
    De tudod nem mindenki iskolás akinek itt a nyári szünet.
    És azt amikor reggel 7kor kelsz, bemész 9re melózni, hazaérsz 18-ra és akkor még család, és van kemény 2 órád játszani (ha van), akkor bizony kibaszottul nem AH-t akarok túrni vagy farmolni.

Ezt meg most találtam. Látok benne igazságot:
  • jazzy
    Ez a normális hozzáállás.
  • Bigpigrib
    És segít a házinéninek kivinni a szemetet:)
  • cleric
    Egyik cimbim úgy játszik, hogy (jobbára egyedül) farmol, válogat, kereskedik GMAH-ban, órákat tölt azzal, hogy vadássza a legjobb statokat adó gear-t, van külön dps és mf szettje, kalkulátorokkal, próbálgatja a skill kombinációkat, tesztelgeti az elképzeléseit. Lecsapják a szörnyek persze, de nem húzza fel magát, hanem keresi a megoldást rá. Gilliárd goldot költ (és keres) az AH-ban, segíti a cimbijeit az általa már nem használt gear-ekkel, vagy segít nekik átmenni a rázós helyeken.
    Én úgy gondolom, hogy neki készült az infernó.
  • BladeW
    Jay Wilson remélem már csomagol az utazáshoz
  • Különc
    Még csak SC-ben gyaksizik, de

jonnyka: sajnos van még content nekem nem is kevés és sok mob összever, mint egy Krav Magás egy hobbigyúróst, de én próbálom a problémát nem fórumon sírással megoldani

BladeW: nerfelt inferno ovisoknak való, az már nem az igazi
  • BladeW
    Krippék diablot ölik épp, akit érdekel
  • j0nNyKa
    ja, az elective mód amúgyis tök fölösleges fícsör
  • BladeW
    Majd nerfelik act2-őt és akkor lesz öröm bodottá
  • j0nNyKa
    jó most arra vered magad hogy kb. nincs szörny a játékban, amelyik meg tudna ölni? és? he? he? he?
    indíts dh-t, manapság az számít nehéznek, nem a barb
  • HolyZoly
    Kapcsold ki elective mode-ot, úgy nem lehet "lerántani" a skilleket.
  • j0nNyKa
    na jó, ezekkel nem tudok nem egyetérteni
    talán csak ez a "bambulsz szopod" része szúr szemet, a diablo sosem volt az a bambulós fajta játék..
  • Carlos
    Igen. Uncsi.
    Mert MINDEN champot lecsaptam eddig act 2-n, de haltam kábé mindegyiken 4-5x. (hála a vicces kombóknak és a reflect dmg-nek)
  • Különc
    Gondolom az volt az elvárás, hogy steamrollolok majd DH-val, lesz 300 000 dpsem mint a streamen a faszinak hell gearben és 1 délután alatt kipörgetem a gamet, mást nem tudok elképzelni

Lábjegyzet: ezért élvezhetetlen szerintem az összes DH stream, halad meg minden, de az a sok corpse run annyira uncsi
  • Carlos
    Nem vagyok kitartó? Butchernek 6x ugrottam neki a DH-val. :)
    Egyszerűen ha meló után hazaérek, akkor szórakozni szeretnék és nem szopni.
    Farmolni nincs kedvem, mert számomra az nem fun.
    A pénz izgat a legkevésbé... Egyszerűen csak csalódott vagyok. Tipikus parasztvakítós a játék. Az elején kurva jó, nightmare hell kurva jó. Inferno 1, kezdődik a szopás, de még jó, mert kezelhető. Ha bambulsz szopod, borulsz.
    De az Act 2 egyszerűen pure kibaszás.

(eddig kemény 2 dollárt kerestem rmah-ban és nem célom, hogy gennyesre keressem magam)
  • jazzy
    Én egyetértek abban, hogy közel sem hozza az elvárásokat a játék, sőt kurva idegesítő idővel, én is ragequitoltam már bőven és főleg ahzni lépek be mivel semmi nem esik.

De. Kezdtél barbárt (mint sokan), vitáztál a dhkkal, hogy milyen easy (mint sokan), otthagytad a barbárt, rerolloltál dhra és most anyázod a játékot mert nehéz dhval.

Lehet rosszul értelmezem, ebben az esetben javíts ki. De ha nem olyan elvárásokkal indulnál pl neki a dhnak, hogy " rohadt easy majd szépen végigsolozom 200k goldból act4ig miközben szendvicset eszek és nézem a kedvenc sorozatomat ", akkor lehet nem tépnéd ki a hajad. barbárral is végigvihető, még hcn is, nehéz, de csinálható. Monkkal is, van itt több act3-4et farmoló monk és barbár. Dhval is (lehet könnyebb, de most már láthatod, nem annyival, hogy közben alszol), Wizzel is. Gondolom Wd-vel is, bár azt nem sokat látok, elég underplayed.
  • Különc
    Vigyázz, mert le kung fuzik vagy micsinál és akkor neked annyi, bár a múltkor nem mert Pesten kocsival átvenni egy csomagot Zuglóban és itt röhögtünk, de kung fu geci
  • tarti19
    A "SZERENCSE" lemaradt :P
  • Zsooo
    engem az idegesít legjobban, hogy egy csomó helyzetben már akkor triggerelődik vmi oneshotolos baromság, mikor még nem is látszik a pályán, pl a charge-olós szörnyek, főleg ha alulról jönnek, de onnan akár egy sima nyilas csonti is szívathat. wasd persze, de ha a fél képernyő tele van effektekkel, és még füles sincs rajtam, akkor semmi nem ment meg.
    legalább esélyem legyen, és ha halok, akkor azért haljak, mert rossz irányba menekültem, rossz ütemben oldalaztam, rosszkor nyomtam a smoke-ot, de ne úgy, hogy a figyelmeztető hangeffekt után úgy érzem magam mint GIJoe vietnámban oroszrulett közben, és várom, hogy na vajon honnan jön

a másik meg, az meg milyen játékélmény, ha mindent úgy kell leirtani, hogy jobbára nem is látom? ranged, oké, de ne ennyire már
  • Avenger
    Rmah-on adj el valamit 100 EUR-ért, és máris nincs az az idegesítő érzés, hogy pénzbe került a játék. :)
  • j0nNyKa
    ebben a 10 percben még nem írtál a simcity-ről a diablo topicba!!!
    btw fogd fel úgy, hogy 23-ért nem a játékot vetted, hanem a CE cuccokat, illetve szerintem egy pici kitartással simán vissza lehet keresni az árát..
    ráadásul küzdősportolsz, csodálkozom is, hogy kb. te vagy a legkevésbé kitartó arc a topicban
    csomó ismerősöm már jócskán (akár többszörösen is) megkereste a játék árát
    kitartás, farm, rmah -> profit
  • Carlos
    Ebbe a 10 percben nem kötöttél bele senkibe!
    Amúgy idegesít, hogy vettem egy játékot 23K-ért ami egy idő után egy rakás szar.
    Vártam nagyon ezt a cuccot, de ekkora várakozás után ekkora kibaszást ritkán él meg az ember.

SimCity V tartja bennem a lelket. De a Maxis nem bassza el, mert azok normálisan fejlesztenek...
    Érdekes, ők már most tudják, hogy februárban jön és nem a majd 1 hónappal kiadás előtt esetleg megírjuk balfaszságot tolják a játékosok arcába.
  • Különc
    Ebben a 10 percben még nem írtad le