78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Lantee #45625 :)
Sajnos az sem mindig! -
do2 #45624 kinek mennyit sikerült eddig kivennie a rmah mókából ? -
Ennek ellenére akkor is így tartom normálisnak
a drop táblát hogy act 1-2-ben is eshet lv63
cucc. Ahogy eddig volt beállítva baromság volt.
(Csak Act 3-4-ben)
Ez nem sírás, inkább a hülyeség realizálásának
hangja.
-
Ja és akinek nincs lehetősége rmah-zni egyéb okok miatt, akkor az végülis fel is fordulhat?
Ezért lesz jobb solozni infernot mert könnyebb is lesz, na meg jobb loot. Az tuti én nem vennék pénzért cuccokat, 100m gldért meg végképp...
Az hogy könnyítenek infernon az miért baj? Infernonak nehéznek kell lennie ez jogos, de semmi átmenet nem volt act 1-2 között... Én pl hiába tápoltam fel magam már, de kínlódok csak. Pedig jó gearem van és jó skilleket is használok.. -
a klónok eltűnnek maguktól egy idő után ha elfutsz előlük -
BladeW #45620 Az miaz? -
Kiegre általában mindig bepalizódnak az emberek. Biztos szebb/jobb/jácchatóbb/bugmentesebb, mint az alap gém volt, tegyünk egy próbát felkiáltással. Hacsak a másik blizz terméket nézed /wow/, elég sokan lerakták mikor content kipucolták vagy csak simán megunták, majd jött a kieg és mentek is vissza..
RMAH érdekes kérdés. Ha nerfelik infernót és a 6 éves Jócóka is tudja majd farmolni act3-at, akkor nem biztos, hogy rászorul arra, hogy a Te itemedet vegye ki, sőt ha kellően mákos, akkor ő is fog berakni az RMAH-ba cuccokat. A gazdag külföldi kevésbé skilles játékosok meg majd generálják a kellő forgalmat az RMAH-nak.
Normál gémer el tudott vergődni vmelyik classal inferno act2-3 környékére, rájött, hogy gear>>>>>skill, valamint nem sírja tele a topicot
-
"NA bumm! Mondj egy dolgot az életből, ami az!"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pina -
ShaiHulud #45617 hell act2n meg nem is sirt senki szerintem :D -
Lantee #45616 Irigylésre méltó egyes emberek élete. Tényleg az a legnagyobb problémája egyeseknek, hogy a tizenezer forintért mevásárolt JÁTÉK nem tökéletes?! NA bumm! Mondj egy dolgot az életből, ami az!
Én megjelenés napja óta tolom, naponta-kétnaponta 1-2 órácskát, és rohadtul nem idegelem magam rajta. Ha esetleg már frusztál, hogy Belial negyedszerre csap le, akkor kilépek, és mondjuk betöltök egy másik JÁTÉKOT, megnézek egy FILMET vagy elmegyek végre aludni.
Itt a nyár, lófingató meleg, tele az ország jobbnál-jobb strandokkal, foci EB, stb. Nehogymár annyira lúzer legyen valaki, hogy egy játék hiányosságain rugózik folyamatosan!? 1992-ben, az akkori 386SX típusú pc-men is voltak idegesítően nehéz játékok, mégsem vágtam ki a gépet az ablakon, hanem kerestem egy olyat, ami bejött.
Most lehet azzal jönni, hogy "DE NEM EZT ÍGÉRTÉK"...ÉS? Viktor 450,-Ft-os benzint ígért? Gaál Noémi elárulta, hogy idén nyáron is lefő a herénk? Szüleid elmondták, hogy az élet folyamatos szívás? Na ugye! Mit várunk egy profitorientált játékfejlesztő cégtől?! Rekodrszámban értékesítették a játékukat, szóval már mind a Bahamákon kortyolgathatnák a koktélokat, ahelyett, hogy a userek panaszait kezelgetnék. Nem szeretetotthon, hanem PROFITORIENTÁLT CÉG!
Kipróbálod a portékájukat, és ha tetszik, megveszed. De utána ne nyavajogj, hogy ez is szar, meg az is szar. Naponta jelennek meg játékok - rengeteg ingyenes is - nem kötelező pont ezzel játszani.
Én felpakoltam a gépemre, és majd talán 2-3 év múlva fog onnan eltűnni. Lassan haladon, LVL60, de még csak most végeztem Hell Act2-vel, és nem érdekel, hogy esnek-e ultrabrutál cuccok, vagy hányszor halok meg egy-egy elite pakknál. Diablo 2 pontosan ugyanilyen volt, nem is igazán értem a nagy sírás-rívást.
UFF -
Ha dps-re mész, akkor dh, jó kezekben halálos fegyver :)
(orrba szájba mindenki dh-t kreál, aztán kiderül, hogy annyira nem is egyszerű act2-3-at farmolni vele, ha fakezű vagy)
A mage sem sokkal egyszerűbb, és ráadásul messze nem olyan jó a focus dmg-e.
Én azt javasolnám, hoyg azt folytatsd, amelyik tetszik, és amelyikkel a legobban szórakozol. -
ehh, shadow phase-t bugolják :S -
BladeW #45613 Krippék okosan, IAS nerf elött megcsinálják? -
Nézd már egy újabb jósnő -
És a kiegészítőt ki veszi majd meg?
És az RMAH-t ki fogja használni
amiből rakat pénz bejön nekik?
Define 'normális gémer'
-
Ez így van. Aki act 3-4-ben van az upgrade-t a goldos ah-ból csak horror áron tud venni. -
Traky70 #45609 DH, vagy Wizard használhatóbb inf. act. 2-3-4-ben? Érdekelnének a pro és kontrák, tapasztalatok.
Egy 20-as és egy 40-es szintű Wiz és DH-m van. Melyiket érdemesebb felhozni?
Köszönöm. -
kezdődik a móka, inferno Hc world first? -
cleric #45607 A loot képletek egészen biztosan összhangban vannak az RMAH tervezett bevételekkel. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy nincs a Blizznél egy jó matekos, aki be tudná lőni, hogy mikor és hol mi essen.
Már a játék megjelenése előtt mondtam, hogy az AH mint koncepció, gerincre teszi a játékot. A cimbim azt mondja, hogy az RMAH óta a GMAH-ban vagy nincs értelmes cucc (neki értelmes, amit használni tud infernó act3-4-ben) vagy az gold dealerek teszik be 100m+ goldokért. -
1x megvették a gamét nincs havidíj, innentől kezdve akár le is szarhatná a tömeget akik sírnak az infernó nehézsége miatt.
Persze ez jobb megoldás, hogy casual friendly-vé teszik a gamét, aki meg normális gémer és eddig is képes volt infernón boldogulni, az most majd halálra unja magát.. -
Semmi. Tegnap felbaszott a játék és ma reggel kiirtam magamból. :) -
a mai szarkazmustáblát te kapod :)
én már kerestem bőven pénzt rmah-n, 2 munkahely / barátnő / stb. mellett
hogyisvanez? -
tibe #45603 Azt hogy most ebben a hónapban kerestél 60-80 ezret nem jelent semmit hidd el. Nem fogsz tudni minden hónapban ennyit kivenni RMAH-ból. -
Ha a munkanélküli segélyemet kiegészítem azzal amit rmah release óta kerestem nagyobb havi bevételem lenne mint magyarország 50%ának nettóban. -
mi frusztrál ennyire? -
-
Akinek van ideje játszani munkanélküli fasz lesz. Next please. Frusztráló. -
Ha a legtöbb könnycsepp a többségtől esik akkor bizony
érthető, mivel ők hozzák a pénzt, végeredményben ez is
csak üzlet. 5% HC játékos felé sosem fog hajlani a pálma. -
Kíváncsi leszek ,hogy mi lesz a mostani 18-25 évesekkel 10 év múlva.
Amikor már nem nolifer egyetemisták vagy gimisek lesznek... JA TUDOM.
Sírnak meert nem tudnak Diablo 4-et tolni, mert munkanélküli segély mellett nem fér bele. :) -
Szerintem a melee-vel szopással se lenne gond, ha nem nerfelgetne a blizz még közben. Lásd most az ias nerf miatt kb monkkal mehetsz a levesbe.
Erre kék posztban még nem nagyon reagáltak, pedig a hivatalos fórumokon nyomják a cry me a rivert.. -
4 kék? te csalsz
nekem akkor szokott 3 esni, ha az egyik tome -
Sunrider924 #45594 Kicsit eltulzott a sarkitas, engem semmiben nem erint hogy ki merre jar, engem az idegesit fel hogy a leggecibb affix kombokat oldosom 600 corpserunbol es esik 4 szar kek vagy az sem. Ez igy nem elmeny, ez van elbaszva. Kitartas? Ha megtalaljak az emberek hogy milyen classal juthatnak el a loot nirvanaba akkor jon a blizz es hotfixel dropot class abilityt mindent. -
A fejlesztők azt is beismerik, hogy a pónik rózsaszínűt szarnak ha ezzel megveszed a kiegészítőt. Blizzardnál már régóta arra megy a fejlesztés amerre a legtöbb a könnycsepp. -
Pontosan.
Amikor már a fejlesztők is beismerik, hogy szar, akkor ne mondd azt, hogy jó, mert bizony akkor neked rózsaszín napellenződ van. -
Nemtom hogy vág a témába, de igen -
de teljesen egészen:D emlékezz vissza hogy hány használható unique esett mondjuk napi 30 mefirunból, és ott volt rajtad legalább +300% mf -
do2 #45589 updating setup fiées.... itt áll ez a majom nem mozdul semmit, amikor emg letöltötte akkor elundul a diablo 0% maradm, kivan a tököm az egész frissítési dologgal, minden új frissítésnél 10 év szopás nekem
-
Amikor már a dev-ek is elismerik hogy
szar így a drop tábla + megnövelt
mob sebzés party-ban + etc. akkor ott
csak van valami gond is nem?
De védjed csak helyettük is.
-
Diablo 2 azért volt jó főleg, mert még nem voltak ekkora elvárások. Most már ha könnyű a hc player sír, ha nehéz a dolgozó ember sír, ha ritka a loot szegény dolgozó ember nem lát lootot, ha túl gyakori szegény dolgozó és hc ember sem nem tudja eladni, mert szarásig van vele az ah, soha semmi nem lehet jó.
Ha act1 könnyű az a baj, de ha act3ban megölnek az a baj, ha nehéz de nem ölnek meg az jó, de olyan nincs Ha nekem gyakran esik legendary másnak meg nem az a jó, de ilyen sincs. Azt nem tudja az ember elviselni, ha ő neki kevesebb ideje van ezért a másik előrébb jár. Ez szörnyű állapot, hogy én csak act1et élvezhetem amíg ők act3at, rohadt iskolások, dugják fel a nyarat, miért nem születtek ők is 10 évvel hamarabb. -