78998
  • jazzy
    Nekem 155 óra playedem van.
  • Kandurex
    server down :/
  • Tatyla
    mi ez a fordulat?ez majdnem olyan mintha ugy dontottel volna hogy at operaltatod magad :D
  • Susarc
    LOL SZOPPEDLI BLIZZ!:)
  • pisztácia
    Üdv!

Olvasoma changelog-ot, és ezt nem értem:
    Items

•General
    •+ Attack Speed bonus values on weapons and armor have been reduced by 50%
    •This change does not apply to quivers
    •High-end items (items level 61-63) will now drop in all Acts of Inferno and Acts III and IV of Hell difficulty

mi az hogy items lvl 61-63? Csak 60 lvl, van nem?
  • j0nNyKa
    uhum
  • skinnyman
    Gemek craftolásánál tényleg csak 2-8 szinten fogják csökkenteni a költségeket, vagyis 8as szintig szarér-hugyért (100 arany) lehet craftolni, onnan meg megy tovább a mostani 40 ezertől induló arany árakkal? :S
  • who am I 7
    szerintem nyugodj le, mielőtt agyvérzést kapsz egy játék kapcsán :D:D:D:D. A már-már proli stílust meg nyugodtan félreteheted, abból még sosem volt probléma.
    Egyrészt én mondtam, h gáz.Másrészt, ha tudnád, h mi folyik körülötted, akkor másképp reagálnál.Szal, te sírsz a "2 órás van életem" alakok miatt..kicsit úgy érzem, h túl komolyan veszed a "feladatod".Szerintem nyugodj meg kicsit, és ne bántsd őket.A vérkockákat sem bántja senki.
  • gosumofo
    nincs isten
    itt fŐleg
  • PunkZoli
    ennek mi az előzménye? sry ha voltmár, sok a komment, lehet átsiklottam rajta
  • Psychedelic #45950
    Szerintem te vagy az értetlen. Ki az isten beszél arról, hogy könnyü lesz ezutan? Hol irtam ilyet? Kit érdekel a patch note? Mit nem értesz abból amit írok? segitek elmagyarázni, csak mond mi nem világos.

Valaki megjegyezte, hogy elég gáz, hogy 1 hónap elég volt ahhoz, hogy valaki diablot öljön infernon HC-ban. Erre irtam én, hogy és akkor mit mondana, ha olyan lenne a játék, amilyennek a síró emberek szeretnék.

Senki nem beszélt a patchröl, meg hogy könnyü lesz ezután a játék, szóval mielött okoskodsz itt nekem, olvasd már végig mi is volt a téma, gondold végig, és ha még mindig biztos vagy abban, hogy érted mi történik körülötted csak akkor postolj.

Irtam 1 rohadt feltételezést, hogy mi lett volna ha. Erre te jösz itt azzal, hogy nincs igazam mert a patch miatt nem lesz könnyü a játék, és lehülyézel kb... meg megkérded tőlem, hogyha még nehezebb lenne a játék, akkor szerintem az szavatos és élvezetes lenne e. Mi köze ennek ahhoz, amiről én beszéltem?

És az alap téma se arról szólt, hogy degáz, hogy xy 2 órát tudok csak játszani mert van életem alak 1 hónap alatt kijátszotta, hanem hogy a legkockább ember kijátszotta 1 hónap alatt és valaki szerint ez gáz. Ahhoz, hogy a 2 órát tudok csak játszani, mert van életem de 8 órát sírok sg fórumon mert szar a játék alak, akkor se fogja soha az életben HC inferno diablot megölni, ha olyan szintre nerfelik a játékot, hogy a mostani normal act 1 elsö zombi is durvább lesz diablonal.
  • Perszepeta
    Közben meg leáll a szerver, vagy vmi hasonló...
  • Psychedelic #45948
    Btw, azok akik megakadtak infernon, nincs gear, idő, van életük, szar a drop stb. Leirhatnák pontosan mennyi played timeal is vannak. Pusztán kiváncsiságból. Mert már sok MMO-ban észrevettem, hogy legtöbbször 2x annyi időt töltenek játékkal azok akik aztán sirnak, hogy valami nem megy, mert nekik van életük, meg amugy is nehéz és lehetetlen a játék.

Nekem kb 200 óra volt a barbáromban, amikor soloban megöltem diablot infernon. Gearre kb. 5 millát költöttem, igy nem is valami túl jó. Dropból nem esett semmi ami használható lett volna, vagy akár sokat érne. Tény, act4 Kripparian stilusban ment, és kerülgettem a champion packokat, de corpse runolni nem fogok, hogy 10 halál után leverjek valamit. De diablo meg az összes boss meghalt.

200 óra playednek elégnek kéne lenni ahhoz, hogy saját erőből, letold infernon diablot.
  • who am I 7
    és te miről beszélsz?én csak feltételeztem egy dolgot, amit nem rád értettem, de a neked szánt kommentem be írtam.Másrészről, úgy tűnik még mindig nem sikerült megértened neked sem, h valószínű KÖNNYŰ még mindig nem lesz inferno, és hidd el hogy a 2 órás játékosok még így sem fognak holnap után már über gearben szaladgálni hc dh val inf act4-en...remélem így már nem lesznek álmatlan éjszakáid :) patch note-ot pedig olvasgass.
  • Savmacska
    Át lehet tenni a wow-ot vagy a diablo 3at egy másik bnetes accountra ? Tehát hogy külön legyen a kettő.
  • Psychedelic #45945
    Miért beszélsz másról? Ki mondta hogy nehezíteni kéne.
    Én csak annyit mondtam, ha a játékot úgy adják ki, ahogyan azt itt a sok sírós szeretné, hogy már lvl 60-at elérve is kiesett volna 10 db legendary, hogy minden egyes butcher runra esne legalább 1 használható loot, hogy ne legyen szopatós pack, hogy azok is végig tudják verni infernot akiknek van életük és csak napi 2 órát tudnak játszani, mert az asszony nem enged többet, akkor az ilyen kripparian félék, 3 nap alatt ölték volna le diablot HC-ban infernon. És akkor ha valakinek gáz, hogy 1 hónap alatt eljutott valaki eddig, mennyire lenne gáz, ha azt kapta volna a nép amiért most itt sirnak naphosszat.

Sajnálom, hogy nem sikerült megérteni, és szerinted ha valaki azt mondja mi lett volna HA könnyü a játék, az azt jelenti, hogy az illető még nehezebb játékot szeretne.
  • Savmacska
    Eladnám accomat rajta wow cata, d3, 3m gold 60as monk 54es barbár 37es wizard és 30as dh, ragnaros serveren alliba minden karakterből 85ös, jó gearrel van mind, kb 200k goldal 2hónapig még töltve, első tulaj, titkos kérdés-választ mindent adok hozzá.

Tudom nem idevág, de s.o.s lenne :) Akit ez a komment zavar, attól elnézést kérek.
  • unknown nick
    Lehetetlen kritérium :)

Főleg DH-val, mert az meghalt 60-on. Nekem nagyon szimpatikus kari. Látatlanban azzal kezdtem, mikor a népszerűségi listán, szavazásokon utolsó volt. Szerencsétlenségemre mindig sikerül kifognom az imba kasztot, fajt. Nem baj, halott :D Szvsz leginkább bele illik a gémbe. HC-ra nem jó választás, csak ha olyan tímmel megy az ember, ami ésszel halad.

AH-t használom, arra van tervezve a game. Dio2-ben is volt trade csak az ircen, meg a jsp-n ment. Rohadt kényelmetlen volt. Most bele rakták ingame miért ne használná valaki? HC-n egyébként sem könnyű, nehéz árban jó cuccot találni vagy egyáltalán nincs kínálat. Annyira szerencsére nem elborult az AH, mint sc-ben csak illikvid kicsit.
  • elitehun
    azt az 1.1-es patchben akarják
  • who am I 7
    Ha hc-n végigviszed DH-val, úgy hogy 1x-se mész végig még1x ugyanazon a pályán farmolás céljából + AH-t nem használod, és legyakod akkor tuti könnyű lesz tényleg :D de én azért kíváncsi leszek rá.
  • who am I 7
    ne túlozzunk, olyan nagy %-ban nem emelkedtek a ráták.De talán mondhatjuk azt, hogy a béna effektive aimbot, az idióta és idióta párosításu affixek, túl hpzott szörnyekkel, nem épp innovatív.Tulajdonképpen, akár minden szőrnyek a duplája is lehetne a hp-ja, az eliteknél még ennek az 5x-öse, és minden eliten mindig minden kombó lenne...a loot pedig lvl30-40-ig lenne, akkor az a játék szavatos, és élvezetes?
  • shaba23 #45939
    van valahol DH-s excel?
    Mit jelent fegyveren a +xy% damage? Melyik értéket növeli?
  • 1Darton1
    Nincs 15% levonás, ha a Balance-ra küldöd a pénzt, csak a -1 euró.
  • unknown nick
    Inkább a közelgő, már US-en levő patch óriási gáz. Nagyon könnyű lesz a game. Eddig a nehézség szvsz jó volt, a karikat, képességeket kellett volna balanszolni.
  • jazzy
    Azért a hc eléggé skill kérdése is.
  • Psychedelic #45935
    Most gáz hogy 1 hónap alatt eljutottak ide? Mi lenne ha eleget tennének a sok sírásnak, és az lenne a játékban amit itt a legtöbben akarnak? Már 3 nap mulva befejezték volna a játékot, ennél sokkal durvább gearben. :)
  • Dr DeViLKiNG
    Még mindig nem nehézség kérdése, hanem gearé.
  • who am I 7
    ez mondjuk így elég gáz...hogy 1 hónap alatt a hc is kipörgetve :D jó, egy 0-24-es csókától, meg azért wizz, barbár jól kiegészítette egymást gondolom.kemény
  • Carlos
    nem.
    Köszi.
  • Archenemy
    1 ajrót levon mindenképp, nem tudtad?
  • Carlos
    Battle net accountra:

Sale price €1.25
    Transaction fee €1.00
    Applicable taxes €0.00
    Your proceeds €0.25

Ez milyen 15% levonás?
    Sokra megyek vele... :)
  • elitehun
    én egy barbival normalon. igazából mázli is kell hogy abba az irányba indulj ahol a lejárat van.
  • Jagi
    Valaki ennek a végére eljutott már úgy, hogy normalon nem infernos gearrel rontott be? Ha igen hogy? Egyszer soloban mentem le egyszer a haverral, de buktuk, még a környéken se volt a vége...
  • Carlos
    Gondolom megkapták a balfaszok, hogy azért nem így kéne reagálni.
    LoL.
    Ennyit a blizzard-ról...
  • RaSzTaH
    "Bashiok ‏@Bashiok My apologies Kripp and Krippi, looks like you were 1st HC Inferno clear. (my spreadsheet deciphering isn't what it used to be) Congrats!"

"Jay Wilson ‏@Angryrobotics
    @Kripparrian To Kripp and Krippi: /hug
    Kinyitás
    Válasz Retweet Kedvenc"

hehe
  • jazzy
    Igen én is olvastam ilyet, hogy csak korai időkben volt gáz. De gondolom az gáz, hogy bank névnek csak Otp Bankot írtam..
  • Psychedelic #45924
    Én is olvastam egy irást, hogy paypal regnél irjuk forditva, a fisrt namehez a last nevet stb. Mert az otp-nél is ebben a sorrendben van. De nem kell, én normálisan adtam meg és semmi gondja vele. Meg valahol utána is olvastam, hogy régen gond volt, de már ezen nem akad fent a paypal.

Nekem nincs vele gondom, eddig minden utalásom simán ment a bankhoz. Szóval, nyugodtan meg lehet adni a first namehez a first nevet, a last namehez a last nevet, nem gond ha nálunk ez forditva van irva.
  • Jagi
    lál
    Én meg elbasztam vagy 1,5 millát azóta a res+ armor gearre, amit inferno act 2 ben le kellett hajítanom mint a tinicsaj a melltartót, mert DPS nélkül halott vagyok :) Most megnerfelik és jön a FÁÁÁKK, lehet nem kellett volna eladni mindet :)
  • Agaba72
    A diablo3.hu-n (vagy hol) írta valaki, hogy a paypal-nál a név sorrendnek meg kell egyezni a bankkártyán lévő, név sorrenddel.
    Az, hogy hogy van nem tudom, csak gondoltam leírom, nem árt pontosan utána nézni.
  • jazzy
    Köszönöm, a számlaszámot meg nyilván egyben kötőjelek nélkül igaz? Elbasztam, mert Otp Bankba nem írtam bele az nyrt-t, szal valszeg vissza fogja utalni és chargeol 1500 Ft-ra, gz.