78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #46040 Ez az amit nem ertek, ez a kiforditott blizzard elgondolas, hogy jo geart csak AHbol tudjal szerezni, es hogy ezt megoldja, szarra nerfel mindent, drop ratet, classokat, mf-et. Az en ertelmezesemben az AH sokkal jobban porogne ha tobb lenne a hasznalhato loot(korabban definialtam ez mit jelent) mint az hogy csak egyetlen forrasbol(AH)johet. Ez a hidraulikus despotizmus egy orbitalis baromsag volt mindig is. Miert nem engedik szabadon a csapot es a kereskedelembol ugyis megszedne a blizzard magat. Tuti nalam van a hiba, de nem ertem. -
Fellow wizards, híreim vannak!
Szerintem mostantól a signature spellek lófaszt sem érnek. 2,5 attack speedről 1,5ön vagyok, megunom az életem mire kettőt ellövök, úgyhogy signature helyett mostantól Arcane orbot használok, blizzard + hydrával. -
sata75 #46038 monk, 160óra, act2-ben fekszik a homokban. gear AH-ból, kb 10 milla, nincs több pénzem.
wizard, 30óra, hell act1.
berlin, 14 óra, a hajam még mindig tart! -
Nem öltem inf diablot, nem izgat, cuccolgatás érdekel inkább meg ahzás, wiZardnak nem ik való, hanem tal rasha, de sajnos elég ratyi neki, inna is ratyi a monknak sajnos :( Kíváncsi leszek most 41k dpsel hogy fog menni... az eddigi 61et is kevésnek találtam.. vennem kell pár cumót de elég szegény vagyok most. -
40óra wizardal inferno act2 eleje, egyenlőre a továbbjutás esélytelen:D
mellette még van 120óra egy barbárban is:D inf act1.... -
Sunrider924 #46035 En arra lennek kivancsi hogy kinek mi a vegcel? Ahogy latom Psy-nak inf Diablo kill. Nekem valami teljesen mas, full legendary set/fegyo minden karimnak amivel jatszok, inna monknak, natasha dhnak, ik a wizzardnak. A legkevesbe se izgat inf Diablo kill, napok ota megaltam a prime evil questnel es be se leptem tobbet, ellenben vidaman szorakozunk haverommal a rozsaszin poni/maci/viragokon whymshire-ben infernon es a loot is jobb/surubb. Tegnap havernak kiesett exalted grand monk fejes reci, rogton craftolt is kettot, a 2iknak volt 580 armor, 50+ all res, life on spirit spent es socket. Na ez volt az ami jatekelmenyt adott. Kivancsi vagyok mikor fogja a blizzard ezt is elszarni. -
Brother Caine #46034 194óra WD-vel Inf Act 1.
Menj vissza Reqqizni :D -
1 ig elvileg csinálják, úgyhogy türelem:D -
Én sepcial 200 óra körül járok a két karakterrel összesen (Inferno act 2 elején barbárral, Inferno act 2 nem teljesen az elején DH-val).
Problem? -
killerkocka #46031 Dh-nál nagy ügy. Eddig se az attack speed volt a main statja, hanem a crit dmg + -
Action #46030 Én kb 95 óránál vagyok a barbárommal,actI-ben egyelőre...meg van egy DH-m 20 óra körül nightmare közepén. Nem kapkodok nagyon...:) -
És még ez is.
Zombie Bears stop abruptly with small bumps of physics and Zombie Bears are not casting properly on slopes.
Vicc. -
Erre pár ember válaszolhatna majd, tényleg kíváncsi vagyok. -
nemrég írtam,h mekkora fos a WD-m..mondták vegyek jó fegyót..786->960.1260-al nőtt a DPS-em....Pff,mondom ezért kár volt kibaszni 200K-t.
Célom volt legalább 40k elérése,most 21-re estem vissza....
Dh-m jól járt,ő 7K-t vesztett csak a 38-ból.
IAS nerf...Szopjanak lovat vele..oké legyen,nem zavar..De hogy a Unique itemeken is!Na azért álljon már meg a menet!Így is szarok,most még annyit se érnek,mint eddig. -
Jaja... van 4 nem ias fegyverem eladásra, direkt tartogattam -
Sunrider924 #46025 Valaszolnek, nem a szemelyedet tamadom se a velemenyed, csak valaszolnek arra amit feldobtal. Adott a diablo3, amiben a bossok erteke kozel nulla, kapuor szerepuk van az actok kozott vagy a nehezsegi szintek kozott, semmilyen mas szempontbol nem erdekesek, foleg nem loot/gear szempontbol. Azt irod neked kelett 200 ora es 5 milla inf diablohoz es te nem sirsz. De azt is irod hogy kerulgeted az champion pakkokat mert neked a corpse run nem bejovos.
En aki sirok, 250 ora utan valtottam monkrol dhra es az is most 120 oranal tart. Nem kerulok ki semmilyen pakkot, es corpserun-olok ha az van teriteken. Valoszinunek tartom hogy elsiklottal egy aprosag felett, a hasznalhato loot az nem ugyanaz mint a perfect roll rare, nem ugyanaz mint perfect roll legendary/set. Egyszeruen csak hasznalhato, nem egy tucatszar (sarga szinben) 10 szintel az enyem alatt. Megcsak nem is muszaly ilvl63 legyen, van az allat is meg 2 szint. Ha a sok siros ennyit megkap az uj patchel, akkor mar megerte sirni. Es telibe szarom inf bossokat, mar csak azert is mert mindig ugyanazt a semat kovetik siman betanulhatod masodpercre pontosan mikor mit csinalnak es elobb utobb legyakorolod. Csinald meg ezt a random affixes champion pakkokkal.
Szerintem az van, hogy meg mindig tul van lihegve a ki-a-skilles es ki-a- siros tema. En egy elvezetes jatekot akartam, talan most mar meglesz. -
Brother Caine #46024 Infernora be sem tudok lépni :( -
Brother Caine #46023 2 percenként dc van
-
Én nem sajnálom, retardált volt, hogy 2 kék ringben toltam release óta.
Meg a tal ruha randa, a zunimassa meg szééééép -
Én is mingyá belépek monkommal és megnézem mire megyek /tönkre/
-

Átértékelődik a legnagyobb maximum dps fogalma. -
Action #46019 Én pont tegnap cseréltem fegyvert...elég nagy volt a választék az IAS fegyverekből(gondolom tied is)...adta volna el mindenki gyorsban.:)
Mondtam ,kösz kihagyom:) -
61k dpsemből 38k maradt :DD Vettem 2 itemet még tegnap, ezzel 41! -
XD
na ilyenem még nem volt, mármint hogy lefele ment az értéke :D de igy se rossz -
1016os macem 916os lett, YEP -
király, kösz! -
Action #46014 :D:D:D jogos -
BlazeH #46013 Nekem 20 euróból lett 16.2 és persze a forint is erősödött közben szóval mire hozzám jutott még egy 100ast buktam. -
Csak az új drop esélyeket írták le, azt nem hogy mennyi volt a régi.
Lehet 16-ból lett 8.
-
Action #46011 A szar sárgákból eddig sem volt hiány...:D Mondjuk azt nem tartom rossznak hogy elvileg,hangsúlyozom ELVILEG:) nagyobb az esély arra hogy actI-ben is kapj high end itemet...de h ez meg is valósul majd az más kérdés...:) -
A3-4. -
Pontosan mi a teendőm ezzel a programmal? -
Ja és WhimsyShire az hova tartozik? Mert pl hellen egy ütésből kinyirok egy mobot (act 1 ugye), de whimsyshire-ben sokkal többet birnak, és nagyobbat is ütnek, tehát az tuti nem act1-hez tartozik. -
Illetve beenged, de start gamere semmi még :D -
Sajnos ahogy kinéz éppen hogy rosszabb lett a drop rate. Illetve jobb lett, mert több szar sárgát dobál, viszont kevesebb jó sárgát. (US fórumok alapján.) Nézőpont kérdése ugye. :) -
hát, champ-eket kell majd ölni, amúgy a NV is +mf-et meg +gf-et ad (szintenként +15%), tehát elvileg az se számit chesteknél. -
Megy a szerver. -
Action #46003 Ok. Az rendben van hogy jobb lesz(elvileg) a drop rate a normális cuccokra...de miért kell a MF hatását ennyire lecsökkenteni? Sok értelme nem nagyon lesz ezentúl MF gearben mászkálni,elég az 5ös NV aztán kész.
Illetve ez a magasabb javítási költség sem tiszta...ezzel mi a cél? MIt akarnak balanszolni ezzel? 20-30k-t fizetni majd pár halál után? Hát nagyon kíváncsi vagyok...:) -
windows phone-ra is van ingyenes, de van ilyen is, tökéletesen működik. winauth -
Akkor töltsd le a windows phoneos verziót. (bár lehet csak wp7re van).