Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #46025 Valaszolnek, nem a szemelyedet tamadom se a velemenyed, csak valaszolnek arra amit feldobtal. Adott a diablo3, amiben a bossok erteke kozel nulla, kapuor szerepuk van az actok kozott vagy a nehezsegi szintek kozott, semmilyen mas szempontbol nem erdekesek, foleg nem loot/gear szempontbol. Azt irod neked kelett 200 ora es 5 milla inf diablohoz es te nem sirsz. De azt is irod hogy kerulgeted az champion pakkokat mert neked a corpse run nem bejovos.
En aki sirok, 250 ora utan valtottam monkrol dhra es az is most 120 oranal tart. Nem kerulok ki semmilyen pakkot, es corpserun-olok ha az van teriteken. Valoszinunek tartom hogy elsiklottal egy aprosag felett, a hasznalhato loot az nem ugyanaz mint a perfect roll rare, nem ugyanaz mint perfect roll legendary/set. Egyszeruen csak hasznalhato, nem egy tucatszar (sarga szinben) 10 szintel az enyem alatt. Megcsak nem is muszaly ilvl63 legyen, van az allat is meg 2 szint. Ha a sok siros ennyit megkap az uj patchel, akkor mar megerte sirni. Es telibe szarom inf bossokat, mar csak azert is mert mindig ugyanazt a semat kovetik siman betanulhatod masodpercre pontosan mikor mit csinalnak es elobb utobb legyakorolod. Csinald meg ezt a random affixes champion pakkokkal.
Szerintem az van, hogy meg mindig tul van lihegve a ki-a-skilles es ki-a- siros tema. En egy elvezetes jatekot akartam, talan most mar meglesz.