78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
nejad #46120 act1 skeleton kingnél kiirja hogy game terminated error 25000 volt valakinek ilyen mert nekem ez az első? 9 szintű demon hunternél barbárnál nem találkoztam ilyennel.
Yesname-nak igaza van a végén már csak a farmolás számit főleg infernon de az meg már rohadtúl unalmas hogy golt miatt toljon végig az ember 326-szor egy pályarész meg szerintem inferno egy csalás mer ah-nélkül nem lehet teljesiteni -
Van mindegyikből. -
Psychedelic #46118 Nem tudom, ezek szerint én vagyok rosszul összerakva, engem nem mozgat hogy magam üssem ki az IK setet, pláne hogy nem is túl jó. Eshet jó item most is, nálam is megvan az öröm, ha vmi durva esik ki, mert tudom, hogy ezért kaphatok jó pénzt, amiböl szerezhetek jó itemet a karakteremre.
Nekem inkább az okoz örömöt, amikor x óra játék után eljutok oda, hogy mondjuk könnyen végig tudok menni act2-n.
De annak nem látom értelmét, hogy azon bosszankodjam, nem esik ki nekem 1 db 200 vit 100 str 70 all res armor item, mert ilyenek kellenének, esik más és a játék adta lehetőségeket kihasználva, megtudom szerezni azt amire szükségem van.
De ne eröltessük rá a játékra ezt a dolgot, hogy csak ugy lehet ha magad ütöd ki, régen se igy volt, a legjobb itemeket, high runakat, azért nem szórta ki neked a játék, a különbség annyi, hogy ott nem voltál ezekre az itemekre kényszerülve mert meg lehetett csinálni gyengébb itemekben is hellt. -
Elég jók a rare dropok.Csak szar mind.Két kör,2 zsák rare.5-ös buffal goblin dob 3 raret,0 MF-fel,pakkok meg 2-3-at.Butcher run,temető meg festering woodsot néztem. -
Droughert #46116 Ranged karid van? -
Droughert #46115 Erre az a megoldás, hogy vissza mész act1-et farmolni ha az megy könnyedén, és vagy esik valami up, vagy pedig majd összejön annyi gold, hogy vehetsz valamit magadnak az AH-ban. A fekszek-kelek-champot ölök módszer működik most is, csak annak megfizeted az árát. -
Ha igaz hogy ilyenek lettek a javítási költségek, az mondjuk újabb kicseszett vicc. Act2ben így is abszolút veszteséges volt haladnom mert állandóan elkaszáltak. Ez után legalább meg se próbálhatok haladni mert 5 halál után anyagi csődbe jutnék
-
Nekem ott sem volt szerves része a trade. A hack and slash a lényegét veszíti el számomra általa. Ilyen alapon nem kell mást csinálnod, mint kimenni könnyű terepre és goldot farmolnod. Hol marad gyüjtögetés (set, legendary) és az itemek dobásánál az izgalom, hogy mi esett, majd az öröm, ha jót találtál? Ah-ban ezek közül semmi sincs és szimpla farm/munka lesz előbb-utóbb a játékból. -
Action #46112 Engem semmi más nem zavar mint a kibaszott magas javítási költség...:S Igy elég nehéz(nehezebb) normális mennyiségű goldot összeszedni.
Most ezzel akartál balanszolni hogy jobb(?) lett a drop? -
Psychedelic #46111 Diablo 2 is hack and slash volt, szerintem sokkal jobb mint a 3, és ott is szerves része volt a játéknak a trade, itt most csak kaptál hozzá egy egyszerübb felületet, és nem a gameket kell figyelni. -
Hát igen, ahogy a damage nerf nekem sem szimpi. Átestek a ló túloldalára. -
Ah-ban is megjelentek a 2 millió körüli 1000 dps fölötti fegyverek. Lesz itt öröm bódottá
-
Simán felgeareltem magam AH nélük megtalálásból. Nem baromság. Ezt csak azok mondják, akik türelmetlenek vagy örök elégedetlenkedők és mindig többet akarnak annál, ami elégséges. -
HolyZoly #46107 Viszont mintha buffolták volna a vendornak eladást, act1-ben (lehet mákom volt) Warden/Butch runon szinte minden kék 800g+ volt, szóval szerintem visszajön az a repair cost.
NV buff random champ-ekre tetszik
damage nerf meg nevetséges, infernón wizarddal azért szerintem illene kiállni Siegebreaker charge-jából, well, not anymore :D -
Act3 monkkal elég esélytelen, asszem leporolom a barbimat.. -
Bucser run halál nélkül 3600 javítás.. -
Azért baj mert ez megöli a hack&slash lényegét.
Így a játék neve tényleg csak névleges, ha a
valós tartalmát akarná tükrözni akkor
Aukciós Ház Online lenne.
-
cookac2 #46103 Na, act2, leöltem az első pecs utáni elitjeimet.
Drop: 2 db kék, 1 db sárga. Item level 54....
Javítás: 0 halál --- 1.620 pénz -
maross #46102 Azert egy 20-as string of earst kifogni 750-ert nem kis mak.. -
Psychedelic #46101 Játszhatsz azért ami nincs...
Nekem is az a célom, hogy legyen egy jó karakterem, de nem fogok ezért 1 évet farmal tölteni, amikor jóval elöbb is megvan ha használom AH-t. Még mindig nem az ördög műve.
Miért baj az ha esik egy item ami xy karinak jó, és eladom majd a pénzen veszek valamit ami nekem jó? -
Sunrider924 #46100 Nem, a baromsag az hogy te ezt meg mindig nem erted. OK, neked bejon az AH-capa jatek, de mi tobbiek a droppert jatszunk. -
Psychedelic #46099 Mi olyan hihetetlen, 2 milió volt a fegyverem 940 dps 1h, 100+ str, life on hit, justice lantern 150k-bol, string of ears 20% 750 k, a rare cuccaim is 100-200kért vettem. Lazán olcsón fel lehet öltözni, csak el kell kapni az itemeket amiket vmi hülye olcsón berak. De mint mondtam nincs top gear-em, act 2 farma lazán elég, ennyi.
A másiknak aki szerint pedig ha 5 millát költök a gearre az nem saját erő, miért szerinted ki ütötte ki nekem azt az 5 millát? Ha magam farmolom ki tradelek, AH-zok, az saját eröböl van, mindenki megtudja csinálni, ha nekem is adnák a cuccot a kisbarátaim az nem saját erő, az igen, ha farmolok, és eladom ami esik AH-ban, majd abból geart veszek. Ezt a magatalálós dolgot hagyjuk már, csak egy baromság azt gondolni, hogy majd AH nélkül mi simán felgearezzük magunkat, csak abból amit találunk. -
Sunrider924 #46098 Engedni kellene mar elokerulni lassan a jo cuccokat es akkor indulna be a piac. Craft vagy drop mindegy, de igy meg mindig nem az igazi. AMin csodalkozom( bar annyira nem is) hogy tobb szazszor latom leirva hivatalos forumpostban hogy a D2-ot a drop tette elvezetesse, es akkor nem ertem hogy mit is csinal most pontosan a Blizzard. -
Szerintem ne használj AH/RMAH-t ameddig még hivatalosan
tart a maintance. Ki tudja mit szúrnak még el. -
Mondom én hogy ügyesen buffnak álcázott nerf ez.
Telítődik a piac így akarják lassítani a dolgokat.
Persze ez is csak ideiglenes megoldás. -
L -
Andrews2007 #46094 Na most új bug van a patch után megint. :D RMAH bug van most. :D Nem látja a fizetési metódusomat. Amivel eddig egy gond se volt.
Nálatok vettek már valamit egyébként? Nálam nem pedig occsón adtam. :D Arany AH_ban már vettek 2-3 dolgot is. -
Nyomtál 19 entert. -
Sunrider924 #46092 Azta ez nagyon odaver:
Buffing item drops across the board is a bait and switch tactic. Blizzard says "Hey look at these higher numbers you getting next patch!" And you think to yourself " Awesome i cant wait to farm and see how many more good items i get!"
Mean while logic tells you that buffing everything isn't even a buff at all. Your chances of getting that great item are still the same. Now here is the real truth, since they buffed by a % across the board one number greatly outnumbers them all. The 24% ilvl 61 far out weighs the 16% and even more on the 8%. Now i wonder what drop % of ilvl 60 items are if ilvl 61 are 24%. It has to be at least 30 or better.
-
Bigpigrib #46091 
-
HaHaHa
Epic fail
-
Sunrider924 #46089 Menjel act1be es farmold szarra hotfix elott. Most valami bug miatt ott esik a sok i63 loot, a tobbi actba fele vagy negyedannyi se
-
MAGASLABDA!!!!!
-
Akartál valamit linkelni?
Mert nem látszik. -
Bigpigrib #46086 mi ez a nagy luk? -
Bigpigrib #46085 A peccsel még nem sokat teszteltem,eddig a dropra nem volt jellmző a "na ez használható, jessz" üvöltés, hanem a "bzmg, mieza szar"
-
Dr DeViLKiNG #46084 Kibaszott jó lett a játék azt kell mondjam. 1 halál és 7k repair cost. Ok lenne, ha nem dögölne meg a dh mindentől elsőre, mert a 96 ezres damages ranged championtól a kurvaanyja se fog megvédeni (viszont egy fehér monsta 1 lövésétől nincs instant death, de jó. Nem mintha ez eddig probléma lett volna). -
Igen tudom, fiam, jól mondod -
Action #46082 Jah :D:D:D -
Nem is értem hogy a picsába tudnak így fejleszteni??? Csinálnak 1 javítást amiben 10 dolgot javítanak és 40et elbasznak.... WFT??
Ezt nem tesztelik? De godmode diablo HC Inferno kill az van persze!