78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Rendes tempóban ez így is van rendjén, elsőre nekem is 28 óra volt.
Viszont ha már végigjátszottad egyszer vagy többször így rendesen, már nem fogsz minden párbeszédet, jelenetet, stb végignézni, nem lesz cél a térkép teljes felderítése, így 2-3-szor gyorsabban tudsz alapjáraton is haladni. -
Sunrider924 #47264 Durva,nekem a legtobb az +55 extra xp/kill volt de akkor ezek szerint az keves. -
simon7108 #47263 az az éjfélre 60 kicsit túlzás nem?:D
most van benne kb 17 órám és még csak Act3-ban járok normalon.
én mindent szépen teljesen kitakarítok mielőtt továbbmennék.
úgy nem megyek be egy barlangba vagy akárhová ahová menni kell míg nincs felfedezve az egész térkép. -
vettem minden nehezsegi fokozat elejen +xp targyakat, nagy sebzesu fegyvert, meg socketes helmet, amibe raktam valami nagyobb rubit (perfect square talan), es ennyi, nem foglalkoztam az itemekkel, semmivel, csak mentem elore diabloig, ahol aztan ujra elvertem ah-ban 10-20k aranyat a fentiekre
es amugy 26 oranal mar inferno act3-ban jartam, szerintem a level 60 az ugy 20 lehetett
szal ja, +xp targyak -
Sunrider924 #47261 Akartam is kerdezni hogy a 'csaba lettel 26 ora alatt 60? En mar megint vmi 40 ora korul jarok lvl 55on. -
Szerintem teljesen mindegy. Nightmare bármilyen cuccal teljesíthető.
Hell-re érdemes egy nagy dps-es fegyvert szerezni.
Igazából komolyabban foglalkozni a cuccokkal csak infernóra kell szvsz. -
nem akarok en lenni a fo geci, de level 60 alatt ez a jatek nem igenyel tul nagy erofesziteseket, igy a forumozok sem sokat foglalkoztak a dolgokkal
egy dh-nak kell egy bow a kezebe, azon kivul kb. puceron is steamrollolsz infernoig
meg egyebkent is, felteszel egy kerdest level 27-re, mire ket hozzaszolas erkezik, mar 30-as vagy...
ha most nekiulsz, ejfelre boven 60-as leszel, akkor meg elegge elavul ez a kerdes szerintem -
simon7108 #47258 kicsit bevásároltam AH-ban.
300 dmg
600 armor
3568 HP
61% GF
11% MF
52 bonus XP/kill
a profiktól kérdezném,hogy ez elég egy 27-es Demon Hunternek Act3-ban?
(amúgy alig költöttem rá,kb 20000 goldból kijött ami nem nagy kiadás lévén,hogy dől a gold) -
Így van... ha lesz 46436423642millióm, akkor majd veszek csal all reseset és lesz több statom. -
Csakhogy az allres cuccok általában drágábbak. Szegény monkok pedig vízzel meg arcane resistel főznek :) -
Ez tényleg így van :D -
en ezt felfogtam, ha gondolod, elolvashatod, amit irtam
de akkor leirom ujra:
allresbol ossze lehet szedni egy karakterre 960-at - ha osszeszeded, mennyi allresed lesz? 960
kulon-kulon resistekbol, pl. arcane resbol ossze lehet szedni maximum 720-at - ha osszeszeded, es hasznalod azt a passzivot, mennyi all resed lesz? 720
960 > 720, es meg egy passziv slotod is marad -
Monknak van egy olyan képessége, hogy a legmagasabb resistje számát megkapja mindegyik resist... tehátha valaki gyúr arcane ressistre csak, az olyan, mintha all ress lenne.
+40arcane res
+40all res
=80all res -
igazi csajozós szerkó -
nekem ugyan nincs monkom, ugyhogy csak a kispadrol tudok mutogatni, de a tegnap is linkelt chart szerint allresbol tobbet lehet osszerakni (960), mint kulon-kulon a resistekbol (720) - akkor nem jobban megerne allresre gyurni, es meg fel is szabadulna egy passive slot ?! -
Ry0K3N #47250 Miért pont arcane? :) -
ha lenne charisma stat a jatekban, ez adna a legtobbet!
-
És kajak így van :D -
túlárazott cucc, kár volt ez craftolnod. Parasztvakításnak jó, amúgy semmi movement speed, szóval neked főleg nem értem...
-
Cuccaim fele all res+arcane res. -
-
igen igen, félreértetem elsőre a hszt :) -
Dondark #47243 tudom de ha mindin mellette ott az all res+phy res és úgy a one with everything akkor sokkal jobb :) -
nyilván. csak akkor félreértettem dondark hsz-ét -
Ry0K3N #47241 Úgy nem ad annyit mint all res+ mellé egy másik res. -
vagy ráépit egy res-re és használja a one with everything-et -
Dondark #47239 Jó tanács a monkodhoz Aullah...
All resistance és mellé physical v cold vagy valami ilyen cuccokat vegyél
Sokkal jobb lesz a resist :) -
Gyúrj dps-re, ha a feléig jutsz amikor enrage-elni kell, akkor bizony dupla annyi dps-t kell összeszedned. Nézegess fegyvereket, váltogass skilleket, stb. Múltkor kiszámoltam, hogy kb 35-40k dps-t kell rá a teljes idő alatt folyamatosan nyomni, hogy meglegyen előtte, és ha kivonod azt az időt belőle amikor menekülnöd kell és nem tudod sebezni, azzal együtt mégrosszabb a helyzet.
Én szólóban a múltkor szerintem pont akkor nyomtam le amikor elkezdte volna az enrage-et, elég nagy mázlim volt valszeg. Az alap dps-em olyan 15k, és a skilljeimmel elvileg nagyjából meg tudom duplázni, de igazából magam sem értem hogy hogy sikerült :) -
eLiXir #47237 Huhh, bocs srácok, feltörtek, szerencsére ismerek egy modit, szóval minden megoldódott! -
Dondark #47236 Beárazni sem tudom? :)
Alig láttam 30%ost pl azért, ez nem 17%os mint a többi ;)
De ha ennyire érdekel a haverom adta ide hogy amíg nyaral adjam el minél többért mert beolvasztotta missclickel a 2 millás fegyómat.
Legalább tudom neked szar se fog esni mert az irigy emberek mindig így járnak kedves
-
Elixir-nek beproccolt az Enragetimer? :D -
megvenném mer én Psciho vagyok :D -
Hát jah valamit ezzel tényleg csinálni lehetne, mert nagyon nem jó poén hogy kvázi legyőzhetetlen elitpakkok vannak.
Egyik kedvencem pl amikor van néhány ilyen arcane-molten-plague stb tulajdonságuk, nagyon sokan vannak, és mellé falaznak. Ha sokan nyomják rám a falat, sokszor sikerül úgy lerakniuk őket, hogy kb a karakterre rárakják, akár többet is, és kvázi meg sem tudsz mozulni, mintha jailelve lennél, csak éppen a fail legalább háromszor annyi ideig megfog. Ez egyébként szerintem vagy bug, vagy nagyon nincs jól átgondolva. Közben meg persze alád pörkölnek molten-plague-el, és a lábad alá raknad 3 arcane-t.
Na az ilyenekkel pl a fasz ki van, de sok más nagyon finom kombót láttam már. Múltkor pl ilyen kicsi pókcsapat, már nem tudom milyen tulajdonságaik voltak, de baromi gyorsak voltak, ha futottam egy pillanat alatt utolértek, és bármelyiknek az alap támadása a fele életemet levitte, annyit kb mint amekkorát a legnagyobb állatok tudnak a charge-olós csapásaikkal vagy a bossok a fő szopatásaikkal. Nem értem hogy történik az ilyen, de rossz vicc az egész. -
És tényleg ott xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Én úgy verem le, hogy állok egy helyben és megölöm, még a robbantásaiból se állok ki, 13k dps-m van, nem valami nehéz -
peldaul -
Most itt amit eladok igazi pízért RMAH-ban, azt megkapom Paypal-ra és azt utána elkölthetem hamburgerre a McDonácba? -
elixirt feltörték?:) -
sztem glass cannon tök fölösleges, ha már nagyon nincs dmg akkor ott a magic weap vmi fasza rúnával(dmg+vmi effect, és nem halsz könnyebben)
mondjuk én alapból tankosabbra szeretem építeni a karikat, utálom ga dodgeolnom kell minden ütést/lövést -
Sose hagynám ki a glass cannont.