78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ilyen már velem is volt, többször is.
Amikor sorozatban rakják rád a falakat szűk helyen, főleg akkor fordul elő. És ha megtörténik, tényleg mozdulni nem tudsz, olyan mint a jail, csak legalább 3-szor annyi ideig tart. Különösen vicces ha közben alád molten-plague-arcane-olnak, de néhány nagyobbat ütő mob is elég általában a biztos halálhoz. Szerintem amúgy bug, ez így tutira nem normális. -
Kínai farmer vagyok és befalaztak a nagy falba. -
Droughert #47865 Női karakterrel játszol? Mi volt a mob neve, Kőmíves Kelemen? -
Egy kis leírás Ghomhoz, akinek nem megy és barbár:
Amire szükség van: 12-15 000 dps (vagy több)
800< all resist (főleg poison és physical)
Wrath of the berserker, insanity rúnával
Threatening Shout falterrel
Revenge Provocationnel
Furious Charge Dreadnaughttal
Frenzy Maniackel, Smite-tal vagy Sidearmmal (itt nem annyira jó, mondom miért)
Warcry Impunityvel
Patch óta a fight abban változott, hogy már két helyre rakja a gázt, ugye ezzel abban lett nehéz a fight, hogy ha meleeben ütöd, 2x olyan gyorsan "telitődik" magad körül a gáz, ami egy idő után túlságosan sok lesz, nagyon sokat sebez, wipe lesz a vége.
Épp most teszteltem le 2 egykezes karddal a fightot és meglepően nehéz volt, de nem lehetetlen, shielddel könnyebb a block és a + resistek, armor miatt.
Ahogy én csinálom: Ghom idéz 2 fika addot, azt vettem észre hogy néha akkor, ha nem vagy melee rangeben, néha random módon. A legfőbb dolog, hogy NE TÁMADD közvetlen az addokat. Miért?
Behúzod a bosst, a fenti statokkal legalább 6 gázt kikell bírni, míg nem kezd el vörösödni a kép kb fél percig. Amint az megtörténik, menjünk el a bosstol hogy ránk köpje a gookat. 2 is elég, de ha sikerül megcsinálnunk, hogy 4 legyen rajtunk az a kánaán. Húzzuk az addokat Ghomhoz és csépeljük Ghomot, mialatt szépen felhealeljük magunkat revenggel immár 5 targeten rajtunk. Több addot nem érdemes gyűjteni, mert akkor túl hamar teli lesz gázzal a terem.
Ha elfogynak az addok, próbáljunk kicsikarni belőle újabbakat, ha nem proccol a revenge, akkor pozícionáljuk magunkat úgy, hogy charge-al minél több targeten menjünk keresztül.
Szükség esetén CD-re nyomjuk a potit.
Vége húzós lesz és lehet hogy wipeol az ember rajta sokat 10% alatt, de megoldható -
Nem, nekem most az volt, hogy rámrakta a falat beleragadtam és jóéjszakát ^^ -
Savmacska #47862 De amúgy rohadtul örülnénk már ha befejeznéd ezt az állandó cirkuszolásodat, a többi forumozóval szemben, ha mi nem irunk semmit olyat amiből balhé lehetne, akkor neked minek kell felhoznod, vagy a nevünket irogatni ?!? Tiszta óvodás viselkedés, aki nem bír leállni. Kicsit nézzél már magadba, hogy ki generálja itt a feszültséget
-
Melee ellenfél körbefalaz, hogy ne tudj elszaladni, ranged meg maga elé teszi a falat, hogy ne tudd elérni, általában. -
Savmacska #47860 Főleg hogy én hoztam fel az ötletet, te nagyokos.... -
Hmm megint vmi elkerülte a figyelmemet. Eddig patch előtt volt, hogy az ellenfél hero vagy minion befalazódott. Most viszont simán van, hogy engem falaznak be, mozdulni nemtudok és die. Ez most bug vagy feature?
-
Nahh igen, hasonló "remek" 5letek jutottak eszembe nekem is. Csak ezzel az a baj, hogy ha megint vért izzadsz vele, esetleg csak high end gearben játszható az egész, akkor ez + a remek itemdrop rendszer sírba is teszi a játékot. -
Pár példa szerintem:
% Life felezése a cuccokon
Revenge 5% healjét 2,5%-ra csökkenteni vagy ami durvább, szinthez kötött fix self heal
Revenge-re rátenni x másodperc CD-t
Warcry Impunity csak 25% all resistancet ad
Warcry 20% armorja csak 12,5%-ot ad
Kb ilyen kreatív megoldásokat várok a Blizztől, ha nerfelni akarnak -
Lehetne olyat, hogy elfelejted mi az a fórum és játszol? -
megut3 #47855 Még valami, RMAH n lehet e olyat beállítani, hogy csak az eladás van engedélyezve még a vásárlás tiltva? -
Remélem csak elírás és elite akart lenni.
Mert akkor ez megint csak egy nerf-patch.
A cél az hogy a goldnak ne legyen értéke
és rászoruljunk az rmah-ra.
"Fixed several gold and leveling exploits"
Look! More hidden footprints. -
Bigpigrib #47853 Tök jó topik ez itt, amikor a játékról van szó:)
Eléggé szánalmas ez a folyamatos árulkodás:) -
megut3 #47852 köszönöm!=) -
chefshift #47851 Igen -
megut3 #47850 Tehát kivehető a rendszerből, és vehetek belőle kolbászt a szomszéd kisboltban, ha átváltom KP re?:D -
chefshift #47849 Paypalra utaltathatod. -
megut3 #47848 Srácok, azt szeretném kérdezni, h az RMAH-ban gazdálkodva lehetséges e játékon kívülre kiutalni és felhasználni a pénzt? Vagy csak blizzardon belül? -
sata75 #47847 érdekel, mert akármi is folyik itt, akkor is ez az egyetlen magyar nyelvű fórum ahol, ha ritkán is de érdemleges infóval gazdagodhat az ember...
(ja és ez jön be a munkahelyen:)) -
tenyleg, igazad van
az... gaz :/ -
ja, 2 napja kapcsoltam vissza a scriptet, errol ennyit
btw a savmacska pattog a modi topicban, es mar annyira a modok idegeire megy az allando diablo topic hisztijevel, hogy bezarassal fenyegetoznek :)
dehat ha erdekel, nezz at mod topicba -
Az csak a neves mobokra vonatkozik... Ami ugyebár baromi rika. -
sata75 #47843 mi történt már megint? már két napja nem volt semmi akció! :) -
óne, szerverleállás.
csak közölném, hogy a moderátorok már pedzegetik, hogy bezárják a topicot, úgyhogy csak ésszel.
addig is a holnapi patch notes
"Fixed a bug that was causing Unique monsters to not drop the appropriate amount of loot when slain"
ez remélem, az act3 - act4.. -
zsotesz #47841 szintén -
chefshift #47840 Engem se enged be. Kapom a fincsi error 3006 üzenetet... -
Droughert #47839 Akkor ezért nem mennek el az op. -lvles cuccaim? Fasza. -
Csak én nem tudok bejelentkezni?? -
Mekora gány ez az AH! Most vettem észre, hogy ha beraksz egy 60-as itemet, ami mondjuk ad -10 lvl req-t, akkor nem listazza az 50-es itemeknél, csak a 60-asoknál. Logikus... -
Áh hagyd mióta iphoneja van jobszombie lett, pedig azelőtt jóarc androidos user volt, rip :( -
minimum egy de ez valamikor 2-3,egyedül úgy farmolok hogy act 2 teljesen elejéről maghdáig... -
6pack után megtört az átok 7-8 pack 2-t dobott. -
Holnap jön 1.0.3a pcdome szerint,
kíváncsi vagyok hány új hibát hoz.
-
Én is így voltam ezzel. Eddig 2-3 esett tízből hét pakkból. Bár most még nem teszteltem, de ha a fix egy esik csak tízből nyolcszor akkor tulajdonképpen nerf történt. -
Akkor eddig mákos voltam, 0 rare 5 valorral nekem még sosem esett. -
ha neked az nerfnek számít hogy eddig 0 garantált rare volt 5 valorral, akkor igen, nerfelték:) most már van 1 garantált rare 5 valor után -
fakanal #47829 Hmm. en patch elott vagtam le Glomot. Lehet ma megnezem. Az biztos dps az kell, mert enrage utan kb nem sok esely van megolni, Ahogy olvastam olyan 20k+ dps kell. Rarek tekintetebe nekem is volt ilyen. 5 buffal 1 rare. Aztan orultem, hogy van az oazinal secret level:D 2 pack + lada, Hat nem jott ossze..:D -
Act3on én Monkkal megragadtam Glom-on, barbival meg az elején agyoncsapnak gearelődnöm kell. Act2-ben tolom Khull runokat oázisban 5ös valor, majd megyek Terminus és végigírtom mind3 részt majd Khulle. Ez olyan 15 pack/run simán megvan. Tegnap ezt letoltam 5-6 alkalommal és minden ment a kukába..
Ráadásul nemtom buziztak most vmi a droppokkal? Csempe pakkok 5ös valorral 1 rare-t dobnak. Zsinórban a 4. dob 1 sárgát, remélem csak pechem van és nem nerfelték már ezt is :S