78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ha megvan a lvl 70 akkor mennyél riftezgetni, minden item random esik :D -
Zemanov #75929 Sziasztok!Eléggé kezdő vagyok a játékban,tudnátok segíteni hogy az armor szetteket hol tudom kifarmolni? -
cleric #75928 A karakterlapon legyen 37% cdr. -
Marhogy a Dawn fent van tehat 65%-rol indulok, amugy HC. -
cleric #75926 A seten nincs cdr, a 65% a dawn-ból jön, ha a kanaiba tetted (remélem nem a kezedben van :)
Két lehetőség van a perma vengeance-hoz: kb. 37% cdr paragonból és a gearból, vagy obsidian ring of zodiac a kanaiba (utóbbinál bukod a convention ringet, viszont gearbe nem kell cdr egyáltalán és a helmbe is mehet vit gem). -
Udv!
Az lenne a kerdesem, hogy a DH Unhallowed Essence setjehez, mennyi CDR-t kell felrakni, hogy folyamatos legyen a Vengeance? Ugye alapol 65%-rol indul a set, meddig noveljem? -
Könyv készült 10 sikeres játék hátteréről és a kapcsolatos buktatókról, a Kotaku pedig elég hosszú részeket közölt a Diablo 3 kezdeti nehézségeiről, Wilson lelépéséről, a Loot 2.0 megszületéséről, az AH kinyírásáról, és ilyesmikről, amelyek végül megmentették a katasztrófától a játékot a RoS megjelenésekor. Érdekes olvasmány.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.08.01. 19:08:32 -
:) sok idő elment az respawnra? :)
-
Gondolom nyomok egy GR70et hogy eshessen primal... hát nem lett elsietve. :D -
-
Igen... amikor a 4föböl én vagyok egy impale dh és a másik 3 necro.. kellemes érzés az a 15 fps ha mind a 3 necro elnyomja a spelljeit és van 2 elite pacck a monitoron :D szegény gépem már nem erre van tervezve, szoval én inkább soloba nyomom, igaz már a 4. augmentnél járok gr85 solo, egész szerencsés voltam eddig loot terén:D (persze sikeresen törtem már be 2 primal ancit is véletlenül, hálistennek 1 goldskin meg egy broken crown volt szal nem volt nagy baj:D)
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.07.28. 08:41:58 -
plutoka #75919 Én tegnap csináltam csak karit, meló után. Haverokkal 4 fős csoportba kb fél éjfélig toltuk. Az szintezéskor még csak 2 fősben, 4 rift alatt megvolt. Utána érkeztek többiek és egy óra alatt meglett kezdő set-et, közbe okitás mert szezon előtt nem játszottam necroval. Estére kb 280 paragon összejött :) Nagy elmény még a 4 fős necromanta hordával irtani a szörnyeket. A csontik és magek száma már szinte követhetetlen :P -
Sziasztok!
Chat channelekre hogy tudok joinolni ?
Hiába írom be hogy /join Hungary azt írja invalid channel
De a többinél is ezt írja pl Greater Rifts etc
Valami ötlet ? -
Daermon #75917 Telltale veteránt igazolt a Blizzard a Diablo sorozathoz -
hawkie22 #75916 Én csütörtökön negyed 6kor kezdtem a karit, este 8-9 körül lettem vele 70, addigra már a GR25-nél járt a legjobb necro a Leaderboardon. :) -
Előző szezonban is voltak elég hihetetlen server first idők, megemlékeztünk róluk itt is... -
azigen:D:D tegnap olyan 8 körül kezdtünk el játszani és akkkor tünt fel h uj season kezdödött hogy irta ki globalba a server h EU first [achivement] :D mondom biztos 1-2 napja kezdödött, de ezek szerint 4 óra alatt valaki t10 2 percet tolta már.. lucky bastard:D -
Plata #75913 Marha jó,23-as szinten újabb menagerist goblin. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.21. 14:10:15 -
Plata #75912 Úgy érzem a mostani season szerencsés lesz,12-es szinten össze futottam egy goblinnal aki megdobott egy pet-el,igaz a pet baromi ronda,de eddig alig esett nekem pet,összes sason alatt 3.
-
A nekróval együtt jött egy nagyobb patch is, ami két új típusú pályát adott hozzá. Illetve valójában csak egyet, mert a másik egy fura kombó. :) Az új tereptípus mocsaras-lápos, ködös jellegű, a kombó pedig az Act 4-ben is előfordul több helyen a nagy térképen (pl. jobb felül). Ezek olyan helyek, ahol többféle térképtípus is összeérhet egy generált pályán. -
A minap benéztem a játékba, konkrétan egy Greater Riftbe egy régebbi karakterrel és egy olyan Stílusú pályára csöppentem ahol még sose voltam. Igaz 1 éve nem Diablo3aztam.
Köszi az infókat. -
Necron kívül
Pet
Egy pár szárny
Necromancer-témájú zászló (Banner, Sigil, Accent)
Necromancer Portré keret
Pennant
Két karakter férőhely
Két további táskafül
-
hawkie22 #75908 Pár hónap. Ez a szezon elöreláthatólag kb. október végéig fog tartani. Nem tudom, én megvettem a necrós pakkot, de mást a necrón kívül nem nagyon fedeztem fel benne. -
Közben megtaláltam, tehát holnap délután 17 óra:
"Season 11 begins Thursday, July 20 at 5:00 p.m. PDT in North America, 5:00 p.m. CEST in Europe"
Tehát annyi kérdésem maradt, hogy 1 szezon kb meddig szokott tartani? -
Sziasztok
Jól emlékszem, hogy holnap kezdődik az új season? Ha igen nálunk közép európában kb mikor? Mennyi ideig tart egy szezon sacc/kb?
Köszönöm.
Filózok, hogy megvegyem a necrót, remélhetőleg magán a karakteren kívül mást is tartalmaz ez a 15 usds/eurós pakkocska...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.07.19. 08:18:58 -
Jah azon. Nem tudom van-e max felbontas, de nativ 4k-ra is minden tovabbi nelkul fel lehet nyomni, ahogy kb minden mas jatekot is manapsag. Mondjuk bizonyos dolgokon a jatekban latszik h nem ekkora felbontasra lett tervezve, dehat ennyi baj legyen :) -
4k-s monitoron nyomod? :) De a max felbontás a játékban 1080*1920 nem? -
Nekem is ilyesmi van, 4k-ban vajsima 60 fps. -
Malachit #75902 Mikor kijött a Necro én is kipróbáltam lvl70-ig. Érdekes volt. A skeletal mage idézős módszerrel szinteztem, így sose volt essence. Kicsit lassan pörgött fel, de 6-8 mage-el már egész jól csapkodott :) Graffal nem volt gondom, a lenti konfiggal majdnem kimászott a monitorból :) A kimeneküléses lassulást nem tapasztaltam, mivel nem használtam.
Sesre szerintem Monk-ot fogok tolni.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.07.18. 09:17:24 -
Az asztali gépem nekem is egy erőmű, 1070-es nVidia, i5, 16 gb ram, deluxe alaplap, de a laptopom fosch... -
Hasonló probléma de kifejezetten Necro-nál találtam egy bugot: az amúgy rendesen működő "instant odacsúszás" jellegű BLOOD RUSH tömegben buzin viselkedik: lassabban halad arrébb a necro.
Nem vettétek észre?
Sok szörnycsapat közepén robbanás előtt kifejezetten idegesítő lehet.
Remélem ezt is javítják majd.
Monknál ugye a hasonszőrű skill azonnal kijuttat a bajból. -
nekem szinte mindig azt csinálja és kurva idegesítő. Hányszor meghaltam nagy GR-en emiatt.... :@ -
Nektek szokott olyan lenni hogy nagy harcban (amikor pengeélen harcolsz, rengeteg mobal) többször is előfordul hogy nem érzékeli a lenyomott billentyűt, nem reagálja le a játék? -
Nomad90Hun #75897 Hát nekem asztali gépem van (aláírásban), nem volt olcsó 225.000 huf volt de simán viszi maxra tekerve. 
Kérdés:
Ki milyen karit kezd majd most s11-ben? Jó necro-n kivűl.... xd Engem őszintén nem gyözött meg róla, hogy mainnek az kéne majd s11-ben, amúgy is rászorul még némi pofozásra, részemről 1 monk eddíg a befutó. Azért 2-ik farmer karinak jó lesz trag'oul szettel, meglátjuk még kap-e valami kis faragást s11 rajttal. -
Jó hát ehhez a géphez képest az én Lenovo U510-em tologatós lepkejáték... :D -
Daeus89 #75895 mostanság Lenovo Legion Y520 gaming laptop Intel® Core® i7-7700HQ 2.80GHz-es processzorral, Kaby Lake™, 15.6", Full HD, IPS, 8GB, 1TB, nVIDIA GeForce GTX 1050 4GB, Microsoft Windows 10 Home, Fekete ezt dobálják 289 ér szerintem elég korrekt ár csak hiányzik belőle +8 giga ram :( -
silencemonthy #75894 Lenovo y50 - ( i7-4720HQ, Geforce GTX 860M4gb, 8GB DDR3 ) ezen tökéletesen fut. 280 ezer volt egy éve kb. -
Én alkalmasint nyomom ultrabookról, egy Lenovo U510-ről, szaggat, kényelmetlen, lassú, melegszik.
Full HD kijelző kell és i5-ös proci + jó VGA. -
Nyúlj a pénztárcádba rendesen. -
Phara #75891 Tolja valaki laptopról?Vennék egyet a közeljövőben de csak nyáron használnám diablóra.Kéne valami iránymutató min mehet jól 4 fősben is közepes grafikán.