78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
YakHead #48148 Gyááááá anyám...hogy a fenébe bírtad ki, hogy ne azonosítsd be rögtön mikor kidobta az áldozat
-
Remélem nem lesz. Ott teljesen másképp működnek az itemek, meg amúgy erre a pár évre már minek.
Illetve miből gondolod hogy jó üzlet nekik? -
DH-t indíottál HC-n? te se vagy semmi -
Zunit leszámítva semmi nem lett jó! :( -
yay, lehet keresni 100 milla goldot nati szettre HCn, anélkül halott vagyok
\o/ -
gosumofo #48143 annual pass mellé esetleg :D -
Skill #48142 tuti. rajtam már sok sok eurot keresett . nem lepődnék meg, ha a köv d3 kieget ingyen adnák majd. -
Savmacska #48141 Ott már megoldották, petekkel meg mountokkal, faction change stb abból már elég nagyot kaszáltak. -
nem javítják ki a Natalyát -
azon filozok - RMAH nagy biznisz blizzardnak, vajon WOW ban is lesz ?
-
-
Dr DeViLKiNG #48137 A vicces az, hogy mindig lesz egy új farm hely. Teljesen feleslegesen szedik ki ezeket(ennek ellenére az a2 2 goblin még mindig bennt van). -
nem értem bazmeg, hogy mi a céljuk ezzel... -

-
ritkább lett a spawnja, de még bent van -
who am I 7 #48133 ezek a kistáskák kivették watch towert? -.- 15 restartból 1xse volt ott brr :D -
tibe #48132 Ez a gyerek egy állat :P Mondjuk jó dolga van, fizetésért játszik :P -
gosumofo #48131 -
csak az életük lesz több -
Egyébként bármit is állít a Blizz, na meg az a tény, hogy a játékosok számával nehezednek az ellenfelek. Imho magas szinten kötelező a tím. Legalábbis HC-ban nekem nagy biztonságot ad a többi kari passzív vagy nem passzív skillje. -
Teljesen normális. Én only tímben (0% alap mf)+ valorral runolok itt-ott valahol egy boss-ig, olyankor garantáltan potyog a sárga tucatszám. A legtöbb crap, napi 1-2 talán AH-ban eladható. -
de dobhat, csak nem kötelezően -
Sheol #48126 Na de a nightmare fokozat az nem újnak számít?
Úgy veszi, hogy normalon már kinyírtad őket és akkor nem is dobnak soha rare-t többé? -
cripplinget próbáltam,jó,csak jó lenne hozzá a pre-nerfed attack speed,mert így rohadt lassú. -
ja, mert ha elsőre nyirod ki őket akkor dobnak min 1 rare-t -
Én egy ehhez hasonló build-el csak nightmare vége felé haltam meg először -
Sheol #48122 Az normális, hogy sem Leoric, sem utána a főpók sem dobott egy darab rare cuccot sem?
HC kari és nightmare szint.
Normalon ezek mindig dobtak legalább 1 db jó cuccot. -
"semmim,amivel magam körül gyalázhatnék"
Crippling wave
ally helyett sztem bármi, am sincs semmi értelme, lashing tail kick-nek sincs szerintem, és használj még egy spirit generatort. -
Szarok a skillek.Egyszerűen nem tudok mit csinálni,ha sokan vesznek körbe.
Legelőször act1-ben haltam meg mikor mentem Leorichoz,bementem vhova,ahol szarásig volt kecskeemberrel,körbevettek és nincs semmim,amivel magam körül gyalázhatnék.Aztán ugyanez act3-ban.Azzal a nemtommármi a neve rúgással,magamra szívtam a teljes act3-at,aztán nem tudtam mivel kinyírni őket időben.
Blinding flash,éltető izé,water ally,dodge mantra,fists of thunder 1. rúna meg lashing tail kick a tornádós rúnával van most.
Akkor ally helyett volt a szívó cucc,a lashing tail meg a körberúgás volt,de elkenték a számat.Volt v 120 dmg-m. -
Sunrider924 #48119 Igen a blizzardos wizardal :) -
Hogy mivel? :) Bizzzzztos, hogy wizzzzzard? -
Sunrider924 #48117 O a fene, wizard, 1 z-vel. Bocs. -
nem tom, monkkal először hellen vagy talán nightmare-n haltam -
Sunrider924 #48115 Nalam a wizzardal ma a fire chains+molten az stabilan minden pakkon ott volt neha varialta a maradek kettot hogy invulnerable minon/shielding + fast/teleport/nightmarish. Az elso 15 pakk utan mar nem szamoltam tovabb. Es ez ugyebar veletlen, es a blizzard szerint ez az intended, hogy erezd a fejlodest ha majd az Ahs gearbe visszajosz szopni ugyanezekre a pakkokra. -
nem hinném, hogy halnod kéne monkkal, hell elején járok sajátommal, eddig összesen 2x haltam, akkor is lag miatt -
Bent van igen -
Előbb savmacskáé volt az első,de az istennek se hagyta bent.Pistifilter lehet benn van. -
DH-val mostanság állandóan teleportos, fast meg shieldes elitekkel futok össze. Komolyan mondom, már kiráz a hideg ha meglátok egyet :)
Ma egy rare és a kompániája ronggyá tört, konkrétan csak a sapim volt rajtam, de így is vagy 20x haltam, mire el tudtam menekülni. Tört állapotban a békafing is kifektetett :) -
itt minden oké -
biztos vagy benne?