78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Én azt nem tudom, hogy zoltun mikor is halt meg(vagy már nem emlékszem) :D
De Leah-nak mondja, hogy csak óvatosan, mert nem minden az, aminek látszik... Ráadásul magda is megemlíti Adriát az első act-ban. Szóval Belial és akkor valószínűleg Azmodan is tud arról, hogy Adria azon dolgozik, hogy Diablot előkerítse valahonnan.
De amúgy tényleg, jól jönne egy magyarázat, hogy ki és hogyan került a fekete lélekkőbe. :) -
Pont ezt kérdeztem release előtt. És mi volt a válasz? Hát a szokásos: D2 még mindig op! -
Még 1.3 előttről, csak annyira fel vannak árazva
hogy senki nem veszi
-
Bigpigrib #48225 Azt a részt furán oldották meg, hogy került bele Baal, meg Mefi lelke a blekk lélekkavicsba.
Zoltan Kulle annyit mond, ha jól emlékszem, hogy sokmindent feláldozott ezért.
plusz érdekel hogy szegény Leah lelkével mi lett.
-
igen, kb... nem is tudom, az a sok jó cucc az AH-ban honnan van. -
bar nem lesz se tobb se kevesebb a sztori ettol, de amikor bemesz Cain-t megmenteni: kuzd a csontvazakkal, kozben kiabal neked, hogy HELP, HEEELP!! Segitesz neki, megmented. Erre megkerdi: Why did you risk your life for me? 
(mondjuk csak az n+1. vegigjatszasnal tunt fel..) -
Susarc #48222 180dps-es fegyó 290 armor és 85 str és iLVL 63........meg tsai:D -
Attól még ugyan úgy lehetne rajta 10 Int 180 helyett...
És nem lenne ennyire Lottó Online. -
Én továbbra is állítom, hogy direkt van így... :\ Attól meg még mindig agyhúgykövet kapok, amikor egy wizardot látok rohangálni 2 kezes axe-al, mert az ad +300 intet. Bazdmeg. Meg a 2 kezes xbow witch doctornak?! +150 strengh-es pajzs, DH skill upgrade-del?! WAT???!!! :D Förtelem... -
ugyerted pl amikor talaltam egy lvl12-es magic itemet (normalban)amin az egyetlen szoveg ennyi volt : 4szintel csokkentett szintkovetelmeny ? :) -
Feltámasztották.
Mert egy retardált démon, aki tudja, hogy úgyis legyőz minket, minek titkolózna. Ráadásul Lord of Sin, nem Lord of Brain.
Cain nem egy sima nyomi, az meg nem egy sima meteor, hanem egy természetfeletti cucc, gyógyító meteor, vagy valami. :D Olyanban zuhannak az ex arkangyalok. -
Susarc #48217 tegnap előtt mi is ezen röhögtünk:D pont 2 órát játszottunk és feleannyi lóvém volt mikor kezdtük...ketten találtunk vagy 100 rare-t...MIND KUKA! és még a pénzünk si fogyott.....
maga alatt vágja a fát a Blizzard,hogy tönkrevágja a mezei játékosok játékát.... -
Végül is ja, semmi... -
Az elso vegigjatszasnal en igen , utana mar csak a kikapcsolhatatlan follower dumakra ;) -
mi értelme lenne annak, ha minden tárgy fasza lenne? -
clio1616v #48213 ti komolyan figyeltek a sztorira? :D -
jah a legorjitobb a ajtekban az itemgenerator , raszanhattak volna extra 1-2 orat hogy ne generaljon orjito nagy marhasagokat, szulhettek volna szabalyt az algoritmusnak hogy pl wizard only targyon legyen int es ne csak dex es str stb stb stb -
LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD
LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE
Ha szembejön egy ember, aki azt mondja, hogy segít, akkor miért ne hinne neki Leah, főleg, ha elkeseredetten keresi Caint?
Cain meg a horadrim utolsó tagja, szerintem a könyv bújáson kívül tudhat ezt-azt.(hogy miért nem mutatja ezt meg, az tényleg fura.)
A Black soulstone-ba tényleg nem tudom, hogy kerültek be a lelkek. Talán erre találta ki Zoltán? Elvégre is ő tudott a kezdetektől fogva arról, hogy Adria Diablonak dolgozik.
Act 1 tényleg fura, Belial van azmodan keze lehet az ottani történésekben, bár Adria sem kizárt.
Izualt miért ne támaszthatná fel diablo, hogy legyakjon minket?
Persze rengeteg nyitott kérdés van, a válaszokat meg nem adja a blizzard, szóval kell egy kis fantázia. Mint pl a mass effect 3 végéhez. -
Dr DeViLKiNG #48210 Hát ja, kell egy 80-as iq legalább, hogy átlásd poe skillfáját.
-
repül! -
Working as intended
-
;) -
Susarc #48206 180 dps 300 armor 95 str.....így néz ki egy átlagos 62-63-as item amik esnek..... F U Blizzard -
mit keres a játékban Izual?
Miért mondja el az összes taktikáját Azmodan?
Cain-re rázuhan egy varázsüstökös, majd zuhan 100 métert a kráterben, és utána szétpicsáz néhány csontit, wat?
-
Na már hiányzott a mai sírás/rívás :D -
bárki aki ";)" szmájlit ír az okoskodásai végére, kap tőlem egy virtuális szarosgatyát az arcába. -
Tényleg undorító, hogy ebben merül ki a játék... valahol titkon reménykedem, hogy a PVP-patch talán helyrerázza majd az egészet, bááár... lehet megint minden a kiegre van tartogatva, hogy ismét lehúzzanak a picsába.. :) -
Lantee #48201 
Ezt írtam tegnap, csak kicsit bővebben kifejtve. -
Én pont ezt untam meg.
Elkezdtem farmolni act 2-t. 500K-val kezdtem. fé óra után (halál nélkül) esett pár rare, sok kék szemét, semmi értelmes persze.
Javítás 12K.
Befolyt összeg az eladott szarokból 6-8K. ergó azzal hogy játszottam fél órát buktam 6K-t kábé.
Nem sok, de erre mondom én:
FAK DAT SHIT!
Büntetnek mert játszom? Akkor kapjátok be a faszom, játszom mással.
Az utóbbi egy hétben kemény 3-4 órát "játszottam" diablo-val. Ebből a 3-4 órából 2-3 óra volt AH turkálás és a maradék act 2 farm.
LoL. Gyász.
p.s.: TÉK! -
valahogy már én is ezt unom ,farmolás,és semmi használható de még olyan se amivel bepróbálkozhatnék az ah-ban...
altozás? kezd unalmassá válni az is...
én még bírom cérnával egy darabig de már sokan inkább tovább álltak,fél év múlva mi lesz és egy év múlva? -
Én ezt kritikának szánnám, a sztori egy átgondolatlan fasság néha:
LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD
LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE
persze, totál reális, még ebben a játékban is :D
ezekhez meg nem nagyon kell kommentár:
WITCH DOCTOR: BUT, AGAIN, HOW DID U GET ALL THE SOULS IN HERE IF YOU JUST NOW GOT THE BLACK SOULSTONE?
ADRIA: CHRIST METZEN
DECKARD CAIN: RANDOM WITCH DOCTOR, GO KILL THE SKELETON KING, HE RESURRECTED JUST BECAUSE THIS ENTIRE ACT IS A DIABLO 1997 REFERENCE
WITCH DOCTOR: OMG THE BUTCHER, ANOTHER POINTLESS RESURRECTION OF A 1997 DIABLO CHARACTER WITH NO EXPLANATION
DIABLO: LOOK TYRAEL, UR OWN LIEUTENANT
TYRAEL: WAIT, HOW DID IZUAL COME BACK?
DIABLO: CHRIS METZEN MADE IT HAPPENNNNNNNNNN
IZUAL: I AM BACK FOR ABSOLUTELY NO REASONNNNNNN
WITCH DOCTOR: HE MUST BE BELIAL IN DISGUISE
LEAH: NO, NO WAY, LET'S GO ON A POINTLESS QUEST TO DO A BUNCH OF CRAP DESPITE THE FACT THAT WE ALREADY KNOW WHAT'S GOING ON. -
Igazából szerintem ez megint az (RM)AH-ra vezethető vissza, de ezt senki nem fogja felvállalni/bevallani. Átlagjátékos a Blizz szerint: nem potyog az a kurva cucc -> RM(AH) -> kussol, örül - majd egy idő után megint ez, miután a 20. champion szopat infernon. -
Igy szenvedek 2orat es ugyanannyi vagy kevesebb goldom van a vegen mert szar sem esik csak vendor-rare.. igy nemfogom megunni ? :) Szerinted ? :) -
Így meg abba unsz bele hogy soha nem kapsz semmit.
Valahol a kettő között kellene szerintem. -
tibe #48194 Igen igazad van. -
Az egész játék egy nagy hidden footprint! -
Ez mondjuk tényleg emeletes faszság a blizzard részéről. Igazából rohadtul mindegy lenne, ha akár hagynák is ezeket, már úgyis szanaszét lett exploitolva meg gold milliók (milliárdok, sorry) lettek összekaparva ilyen cigány módszerekkel... a végére semmi se marad majd... :D Ahelyett, hogy inkább inkább a rendes looton igazítanának már végre, ilyenekkel szarakodnak... -
tibe #48191 Képzeld el ha állandóan nagyon jó cuccok potyognának, nagyon gyorsan beleunnál a játékba. Na ezt nem akarja a Blizz. Minél tovább fent tudja tartani az érdeklődésed annál jobb! -
Azért, hogy másszon be a RMAH-ba és fizessen. -
Look! More hidden footprints.