78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
igen, csak ezt nem jelentik ki ilyen nyíltan.. -
Sunrider924 #48267 Vagy remelik hogy eszedbe jut, hogy van egy hely, ahol minden gondod megoldodik es ezt a helyet ugy hivjak hogy AH. -
sajnos emlékeim szerint ezt kerek perec ki is jelentették többször - ha valahol már "szenvedés a játék", tehát nem úgy haladsz, ahogy kéne, akkor oda szimplán gyenge vagy, menj visszább... -
Sunrider924 #48265 Lapozd fel a hivatalos forumot, meg fogsz lepodni hany topicban es hozzaszolasban kerul elo az enrage timer mint fo problema. Most pledaul egy masikat olvasok amiben arrol vitaznak hogy a jatek mennyire kenyszerit az AH hasznalatara es mar az elso oldal 2/3nal elokerult a tema. A nagyon okos hozzaertok azt allitjak, hogy a mob enrage timer egy finom jelzes(haha) a blizzardtol, hogy nincs eleg geared meg oda, ahol erolkodsz. -
Micsoda játékélmény
...
No offense természetesen ezzel a játékmechanikát jellemzem nem téged ;] -
Sunrider924 #48263 Olvastam egy topicot hivatalos forumon, ahol egy srac inf act3ba sziv a championok enrage timerje miatt. Nem lapoztam vegig az osszes oldalt, de az elso 2-3 oldalon csak osztjak szegenyt, hogy bena es rengetegen beszelnek melle es/vagy hulyeseget. Szoval hangosan gondolkozom, hogy ezek szerint irto sokan nem tudnak a 2 perces revive timer resetrol vagy a champion mob enrage timer resetrol. A dolog termeszetesen csak a 10 kicsi indian manoverrel mukodik, azaz aprankent lefaragni a letszambol, es az emelt repair koltseg kicsit kedvet szegheti az egyszeri halandonak de igy minden, az egmegadta vilagon minden affix kombo legyurheto.
A dolog lenyege: szembejon rare boss 4 addal, megolok beloluk amennyit tudok mielott a revive timerem felmegy 7 secig. Ha ennel tovabb tart a revive garantaltan resetel a megmaradt mobok hp-ja mire felkelek. Ergo resetelem a revive timert 7 secnel ugy hogy NEM kelek fel 2 percig. A kovetkezo corpserun mar 3 secnel elerheto lesz. Aztan meg van 2 dobas amig megint elerem a 7sec revivet. Remelem ertheto.
Boss enrage egyszerubb, ott van egy vizualis indikator a koponya, ha 5 percnel tovabb tart a fight akkor mar meg is kapjuk ezt a bleed dot-ot es villamgyorsanm meghalunk. Ilyenkor megint NEM kelunk fel, megvarjuk azt a kb 2 percet amig a boss feje folul eltunik a koponya, es mehet a harc elolrol, van ujabb 5 percunk lerendezni a megmaradt ellenseges mobokat es vagy a bosst. Ez csakis azert mukodik, mert amikor az enrage timert reseteljuk akkor nem resetelodik vissza maximalisra a champion group letszam. Ameddig a blizzard ezt igy hagyja, addig a modszer mukodik.
Akinek az a kihivas, hogy az eleje kerulo mobokat megolje nem pedig leave game es tolt ujat, annak talan ez segit(felteve hogy kozertheto voltam
)
-
1Darton1 #48262 A srác konkrétan annyira szerencsétlen, hogy egy belga párt alapítója, és egy non-profit alapítvánnyal éhező gyerekek százezreit segíti.
Az tény, hogy idegesítő, mert az átlag Józsi szeret az ilyen embereken szörnyülködni, ezért is viselkedik így. Én meg inkább nem nézem, mert tudom, hogy nem nekem szól a bohóckodása. -
gosumofo #48261 http://www.twitch.tv/nl_kripp/b/322926602
a legvégén átnézi, de holnapra vesz majd még olcsóbban is csak a faszkalapok elkezdtek mindent felvásárolni előle amíg streamelt és látták mire keres.. -
f1rsts3ns3 #48260 Eladó D3 account (normal változat, dobozzal + 2 guest pass)
55 barbár(ahs gearrel,minden kb legjobb ezen a szinten)
40 körüli dh
20 körüli wizzard
ha jól emlékszem kb 150k gold.
ár 10.000,- HUF
/off
továbbá eladó egy SWTOR:ACCOUNT is, 60as Assassin a Atho Cityn(gagyi gearben) +
48 körüli sentinel(jó gearben) a tomb of freedon nadd-on.
Ár: 8000,- HUF
elérhetőség: 06706049437
thx. -
Akkor már inkább játszható kasztként legyen Cain, és az a fegyvere, hogy a felolvasott történeteivel halálra untatja a mobokat. :) És HC-ban folyamatosan csökken az xp-je, mert szenilis. :D -
Link jöhet a gear-ről. -
Mert ők nem játszanak... :) -
Lehet amíg nyugodtság volt az "erőben" addig nem történt semmi :)
-
1Darton1 #48255 Annyit írtak múlt hét közepén, hogy nem vették észre, hogy bármi gond lenne a droppal. Aztán a végén azt, hogy majd egy patch-csel javítják (azt nem írták oda, hogy ne lehetne hotfixelni). Csupán community feltételezések voltak erről a témáról. Eleve furcsa is volna, ha a droprate kliensoldali lenne. -
gosumofo #48254 Kripp épp minden slotba 50k alatti gearrel rakott össze inferno verő buildet barbbal :) -
Dr DeViLKiNG #48253 Nem, majd kiderül hogy Adria végig így tervezte, és ő igazából velünk van, de majd a végén mégse, és a 2. kiegészítőben elfektetjük a megkorruptált Cainnel. -
clio1616v #48252 tudott még jobban? -
clio1616v #48251 szerezz be egy lehetőleg nem guess passt :D -
Bigpigrib #48250 Gondolj bele benn ül egy /vagy több démon aki ki akar jönni - Adriának elsutymorogták a használati utasítást. (Úgy rémlik valami olyasmit mondtak, hogy a B.S.S-t 1 db démon raktározására tervezték, ezek meg belerakták a Pantheont.) -
ShaiHulud #48249 leahba vegig ott van diablo egy resze, a kitoresei, amit pl cain halalanal is produkalt illetve a kapu nyitogatasok act2ben, na meg az uj lelkek black soultstoneba valo paszirozasat is o csinalta.
en igazabol azt nem vagom hogy cain, hogy a faszba nem vette eszre hogy valami nem stimmel, nagy lore guru es siman meg lett vezetve. -
Leah szerintem csak azért jó választás, mert genetikailag közel áll diablo-hoz. A black soulstone alapból arra jó, hogy lélekkel lássa el a használóját. Elvileg.
Bár az is érdekes, hogy Adria hogyan tudta a követ használni? Még kész sem volt elvileg, Zoltun sem tudhatta még, hogy kell majd használni.
Na de mindegy, majd hátha elmagyarázzák jobban. :D -
Elolvastam az utóbbi 110 hsz-t és konkrétan minuszba ment az IQ-m
Szerk: Na meg a szokásos napi minusz is jön Savmacskától -
Bigpigrib #48246 Adria majd visszatér egy külső meghajtóval a diablo 4 ben, amire a balck soulstone esszenciáját tükrözték. Problem solved.
-
lehet, hogy nem ugyanabban a regioban jatszotok? Pl. te Amerika, ok pedig Europa. -
ShaiHulud #48244 hat azert a kombinalashoz kellett leah is:D aki ugyebar a wanderer es adria kozos szornyszulottje. wanderer meg ugye mondhatni diablo volt maga mar akkor is. -
Így már világosabb, bár megnézném, hogy Adria épp valami lélekkő mágnest rak a kószáló lelkekre. :) Meg ha így könnyedén Diablo-á kombinálja az összes lelket, akkor miért nem öli le egyszerűen a nephalemet? Meg Tyraelt? Inkább elportol. Kellett valami fő gonosz a kiegészítőbe is? -
89Payne90 #48242 Sziasztok
Van egy olyan problémám hogy nem tudok barátokat fölvenni és engem se tud senki ha valaki tudja a megoldást az légyszi írjon előre is köszönöm. -
ShaiHulud #48241 http://diablo.wikia.com/wiki/Black_Soulstone
itt azt irjak, hogy adria tevekenykedett a leolt demonok lelkenek megjelolseben, amik, miutan elkeszult a black soulstone, rogton bevandoroltak abba. forras pasz.
kullet pedig a horadrimos tarsai oltek le, es rejtettek el kulon a veret, testet, fejet, stb. de ezt mondjak is a jatekban is, azzal egyutt hogy kulle meg nephalem is egyben.
butcherre visszaterve ott meg a lore mondja hogy a butcher gyak nem egy adott demon, hanem csak egy tipus, tehat tobb is van belole. szoval ez nem ugyanaz a butcher akit mar korabban leoltunk. -
Bigpigrib #48240 Valószinűleg a farmolás , ja:DD -
Ez még majdnem logikus is, mivel a world stone megsemmisült, a nephalem valószínűleg azon kezdett el munkálkodni, hogy a kiszabadult, kósza prime evil lelkeket valahogy csapdába ejtse, mondjuk egy fekete lélekkőbe. Bár nem azért törtük szét a második részben a lélek köveket, hogy végleg megszabaduljunk tőlük? :)
Szóval az elmélet csak akkor lehet igaz, hogyha a lélekkövük széttörése után a world stone-ban estek "örök" fogságba a gonosz lelkek. -
Nem úgy értettem, hanem eredetileg mikor halt meg. :) Nephalem volt ő is elvileg, még az is lehet, hogy a diablo 2-es hős volt ő. Csak beleőrült már akkor a sok farmolásba. :D -
ők se tudják, mit akarnak.. :) -
Most eladja 300-ért a régit(ha ő annyiért vette, akkor másnak is megérhet annyit.) és csak 45 dollárt(15%) bukik a dolgon. Szóval nem is értem ezt a képregényt. :D Vagy az újat, jobbat adja el 600ért, és pure profit. :) -
Dr DeViLKiNG #48235 Mintha múlt héten olvastam volna valami olyat, hogy nem tudják hotfixelni. Most meg mégis? -
Bigpigrib #48234 Zoltun a folyamatos farmolások alatt halt meg act 2 ben, elbotlott és beütötte a fejét de vagy 10x a WD-m nyílpuskájának a tusába:)
Belial Adria ellenes viselkedése valamilyen szinten érthető, mivel eredetileg a démonlordok veszekednek egymással a hatalomért.
-
HaHa
-
-
Bigpigrib #48231 Ez ződség, ha nincs sikerélményem, nem játszom:)
u.i. már 2 napja be se kapcsoltam. -
ha megengedtek egy kis nem-rinyát :D
The patch may delayed, but there is some good news with it: we’re still going to get some hotfixes tomorrow that affect some important aspects of the game – like % drops in Act 3.
itt pedig táblázatosan, számokkal -
lord of brain :D