78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Srácok mi a bánatot csináltak a játék dropratejével , de komolyan? Nem is olyan nagyon rég amikor utoljára játszottam azért ki tudtam farmolni az ancient cuccokat rift, greater rift, kadala segítségével most ott tartok, hogy 450 es Paragon szint mellett 1 cuccom ancient.
Mi a bánatot csinálok rosszul? Torment X en aktívkodom, tehát mégcsak az sincs, hogy alacsony szinteken és felváltva rift, greater rift, kadala. Ennyire nem lenne szerencsém? -
Daermon #75969 Ez is egy opció :D
Mondjuk egy druida jöhetne. -
Hát én abban majdnem teljesen biztos vagyok, hogy az idei Blizzconon is kiszúrják a szemünket egy új fizetős karival.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.09.05. 16:00:47 -
T800 #75967 Kár.. pedig lenne benne még potenciál szerintem.. -
Ha jól emlékszem valami tervezet volt, hogy mikor mit jelentetnek meg... de abból nem lett semmi. :S -
T800 #75965 De nem úgy volt, hogy ROS mellett lesz még egy nagyobb kiegészítő? -
D1 benne van a 3-omban, tuti nem lesz. D2-sem valószínű. WOW tuti, HS tuti. D4 szerintem esélytelen. D3 kieg is, mert akkor szerintem beletették volna a necromantát, az elég húzó dolog lett volna. Diablo fronton semmire nem számítok, de csalódjak kellemesen :D -
Daermon #75963 WoW kieg szinte biztos, Warcraft 3 Remaster talán. Diablo 1-2 Remaster talán. Esetleg D3 kieg vagy 4 (de ezekre pici az esély).
Meg gondolom HotS hősök, HS következő kieg, OW hős meg talán DLC.
November 3-án meglátjuk. -
Mikor lesz Blizzcon? -
T800 #75961 Diabloval kapcsolatos bejelentésre gondoltam :) De gondolom semmi sem lesz... -
Plata #75960 De valszeg a következő WoW kieg bejelentése. -
T800 #75959 Sziasztok!
Várható az idei Blizzconon valami "nagy" bejelentés? Vagy ne nagyon számítsunk semmire? -
Blizzard Gamecon 2017 cosplay döntő. A bevonulás kb. az első 25 perc, utána sok duma, átugorható, a legjobbak behívása kb. a 45. percnél kezdődik, ott kb. 10 perc interjúzás, majd eredményhirdetés. Nem mondom meg, ki nyert, de egy ikonikus Diablo III figura (bár szerintem Malthael és a 3. helyezett Overwatch-os fickó jobb volt nála). :) -
Yoki #75957 szia köszi a segítséget miután írtam megnéztem a linket amit írtál és láttam hogy ott van nem tudom hogy nem vettem észre
köszönöm még egyszer -
Ott van a listában, amit linkeltem (középtájon): Act I, Old Ruins, a waypoint-tól nem messze. -
Yoki #75955 monk és Raiment of a Thousand Storms a set amim van -
Akkor már csak az hiányzik, hogy leírd, mégis milyen set-ed van és milyen karakterrel. :) -
Yoki #75953 a szezonért kapott setem az megvan de nem találtam semilyen leírást hogy hol van a set dungeon csak másik setekhez volt -
Ha most kezdtél szezont és már set dungeon feladatot csinálnál, akkor lennie kell egy full set-ednek a Chapter II-IV feladatok teljesítése után. Haedrig-től kellett kapjál két-két darabot minden chapter után (az elsőt kivéve). Ha ugyanazzal a karakterrel vagy, a season set darabjai lesznek és a Chapter IV végén egy teljes set-ed lesz. -
Yoki #75951 köszi a választ
sajna még egyikből sincs meg a teljes azt lehet tudni hogy melyik set melyik darabja hol esik vagy az teljesen véletlen hogy hol -
Ez attól függ, milyen karakterrel vagy és van-e teljes set-ed valamiből hozzá. Itt vannak a kasztok és a set-ekhez tartozó dungeon-ök lelőhelyei. Viselni kell a set-et és megkeresni a pályán a két oszlopot. Ott fog megnyílni a bejárat.
Ha ez az első szerzonod, akkor... sok sikert ezekhez, nem könnyű egyik sem. :) -
Yoki #75949 helló
egy olyan kérdésem lenne hogy a seson egyik feladata az hogy egy set dungeont kell teljesíteni de nem tudom hol lehet megtalálni vagy mi kell hozzá hogy megnyíljon még kezdő játékos vagyok ez az első sesonom a választ előre is köszönöm
-
+ szárny, + a hátra rakható izé
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2017.08.15. 09:56:03 -
Malachit #75947 Pet, +2 karakter slot, Láda slot, zászló, portré, ha jól emlékszem. -
T800 #75946 Srácok, mit kapok ha megveszem a Necro dlc-t? Valami egyéb tartalmat magán a karakteren kívül vagy csak ennyi?
Más:
Van olyan társaság aki csak hardcore-ban játszik? Szívesen csatlakoznék ha igen! :)
Köszi a válaszokat,. -
undY1ng #75945 DF -
Maycom45 #75944 Kérem a segítséget? milyen felszerelés fegyver és egyebek kellenek ahoz hogy wizard karival szólóban GR70-et meg tudjam csinálni, eddig csak a GR60 sikerült, paragon szintem 900. -
Maycom45 #75943 Érdekelne hogy a különlegesen erős tárgyak (pl. set) esése milyen szinthez van kötve? -
Még mindig nem érted: én az adventure módról beszélek. PoE-ben nem tudsz szabadon járni a pályákon, csak miután végigmentél egy karakterrel. Aztán a következő karakterrel kezdheted előlről ugyanazt a sztorit. Nem tudsz a saját kedved szerint vándorolni és azt csinálni, amihez kedved van. Ha akarok, riftezek. Ha akarok, bounty-zok, vagy a season challenge-eket próbálgatom. Tele van a PoE is kihívásokkal, és nem tudod, csak sorban megcsinálni azokat. Ez a legnagyobb bajom vele.
(Én is PoE-zok, de minden alkalommal megunom néhány hét után, amikor új karakterekkel is ugyanazt kell csinálnom és nem dönthetem el, mit szeretnék.) -
Viszont mást sem csinálsz mint, hogy annyi riftet tolsz le, hogy számon se tudod tartani. Ez legalább olyan monoton mint amott a sztori mód.
(Félreértés ne essék - mindkettővel játszom, és kedvelem.) -
De D3-ban nem kell minden seasonben story módon végigmenni 50x. Erre gondolt. -
"Mindig ugyanazt és ugyanazt kell játszanod."
És ezt pont a Diablo 3 topicban hozod fel hiányosságként? :D -
A PoE-nak egy fájdalmasan nagy hiányossága van szerintem: nincs benne adventure(-szerű) játékmód. Mindig ugyanazt és ugyanazt kell játszanod. Az agyam kifolyna és biztosan már rég leszedtem volna a gépemről, ha D3-ban minden season kezdetén kötelező lenne újra és újra végigmenni a fősztorin... -
Vorrhess #75937 Teljesen egyetértek. Ez már kevés, hiába vettem meg a Necrot új seasonra már nem köt le. Ellenben a Path of Exiile elől alig bírok most felállni :) Tényleg egy új diablo rész kéne és nem kiegészítő. Ezt túl egyszerűnek tartom most, minden seasonban ugyan az, van egy jó build és azt viszed végig. Kevés. -
így volt bejelentve valóban, de most alig páran fejlesztik a játékot. A Blizzard már lényegében nem úgy foglalkozik a Diabloval mint azelőtt. Most dobtak egy csontot a Necroval, de ez már nem elég ehhez. A játék olyan szinten nem nyújt újdonságot, hogy még így is hamar unalmassá válik.
Jobb lenne, ha egy teljesen új Diablo részt csinálnának, ami kicsit komolyabb hangvételű lenne, komplexebb, összetettebb skill-rendszerrel - tehát, hogy ne egy adott builddel lehessen érvényesülni szezononként, hanem szinte bármilyennel amit a játékos kreál magának. Rengeteg build variáció lenne így, sokkal változatosabb játékmenettel.
Na majd talán egyszer.... :) -
Az alapjáték megjelenésekor két nagy kiegészítőt lengettek be, az első volt ebből a RoS, szóval egy még esélyes. -
druida?Amazon? Assasin? sztem ezekből kapunk még biztos
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.11. 12:43:20 -
T800 #75933 Sziasztok! A necron kívül szerintetek várható még újabb karakter, esetleg DLC vagy bármilyen komolyabb update a jövőben? -
Mint a Taxi-ban, a másik addig a csomagtartóban alszik... :DDD -
najo ez durva... 1695 ös paragonu impale dh-t láttam tegnap. azért ez már nevetséges:D biztos hogy többen játszanak 1 accountal