78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
köszi -
Options - elective mode -
Nekem ma reggel vettek meg egy 1h crossbow-ot, amihez 51es szint kellett, igaz 700 dps-e volt. :)
De amúgy ja, 60as szint alatti cuccokat szerintem nem vesznek meg, csak ha van olyan jó mint egy 60as.
-
hatalomxy #49150 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Hogy lehet beállítani azt, hogy pl több defensive skill-t tudjak használni? Mert ugye alapból csak egyet lehet. -
Andrews2007 #49149 No végre vettek egy tárgya tőlem 12.50 euróért amiből levontak 2.7. eurót. Mikor érkezik a paypal számlára 2-3 nap az átfutási idő ugye? Még nem látom fent. -
Mi alapján lehet meghatározni hogy rmah-ba mit mennyiért érdemes berakni vagy egyáltalán érdemes-e, kicsit nekem ez elég átláthatatlan még, vagy lvl 60 alatti cuccokat felesleges? -
Sunrider924 #49147 En inkabb ezzel ertek egyet:
Giving players a better effective health pool will give us more freedom to get away from "required" abilities like Force Armor and Illusionist. The fact of the matter is the game designers didn't intend for 90% of your spells to be useless. While some spells might seem more useful now, in a week they may not be quite as useful.
The entire point of the game is to have fun trying new things out. If you always limit yourself to one specific build and ignore defensive stats then you're not giving yourself freedom to play around with other things. -
Na megkapták a zsebpénzt a nyugat európai gyerekek? Három dolgot vettek meg csak ma rmah-ban tőlem. -
Becövekelnék egy sarokba, ahol a nagy testük miatt csak ketten tudnak ütni, meg lenne fél óra alatt
Szerk: idióták kedvééért: nem Wizarddal
Szerk#2: nincs extra health, így csak negyed óra -
Szerintem erre a melee tank wizzardra kár rágyúrni, a blizzard gondol egyet, aztán kijelenti hogy ezt a karaktert nem erre szánták, mint mostanában egyre több mindenre ezt mondják rá és lenerfelik a picsába. -
Sunrider924 #49143 Mikozben a melee wizard tank postokat bongeszem talaltam egy ilyet, ha tudtad akkor lapozz, ha nem akkor hatha segit:
Mortar can become unavoidable when coupled with something like Horde. For the most part you can get unlucky since the Mortar mechanic follows your intentional path. This means the only true way to avoid Mortar is by zig zagging.
Mondjuk neked meg finomabb, mert vortexet is kaptal melle. -
Ezeket wizarddal alapból skipelem, mert bugos a charge-uk. Brutál gyorsak lesznek tőle. -
Sunrider924 #49141 Szivas -
gl hf
-
Sziasztok!
Eladó egy blizzard account(remélem elnézitek nekem, hogy itt is jelzem).
Minden rajta van. sc anthology, d2+ kieg, wc3+kieg, wow+összes kieg cataclysmig, sc2, d3.
Ár : 20k(fix).
Átvétel lakásomon(18.ker) adom a dobozokat is(egyedül sc1 anthologyhoz nincs asszem de lehet ahhozis). Nálam írod át a jelszót így nincs kavarás.
Ok: Nyaki gerincsérv miatt egyre kevesebbet fogok játszani a jövőben elég lesz egy játék és az a bf3 lesz nem az infernó farmolás/seggelés az AH előtt diablo3ban.
Pü ha vkit érdekel. -
-
Én is ettől tartok és nem screenshotoltam le.. de ha nem lesz meg ezekután mindet le fogom. Most adtam el egyet, erről már ment a screen. Nem kéne megint 20 eurot bukni.. -
Azzal már épp teleportál a blizzardos treasure goblin. :) -
Nekem nem, továbbra sincs meg a 20 eurom. -
Susarc #49134 örülök neki,hogy neked nincsenek nehézségeid és röhögve farmolod a csempion pakkokat act 4 ben minden nehézség nélkül! -
Akkor ő nagyon skilles player lehet. -
Megjöttek a cuccaim. -
Susarc #49131 Még Swiffty is a REPAIR MIATT nemtud haladni beszarás......elfogyott a goldja:S Pedig nem szar gearje van a Barbárjának ,de mégis felemésztette a javitás a lóvét....
-
BlazeH #49130 Tegnap valami AH rollback lehetett, mert nekem a már ládába küldött, de még meg nem érkezett dolgaim visszakerültek AH-ba. -
Az jó, mert nekem tegnap még processing 21 eurom mára eltűnt a faszba az itemmel együtt. -
Az egyébként egy jó könyv, már persze csak azoknak, akik tudnak olvasni 2 Ah sírás között. -
hovika81 #49127 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni WD-nek keresek fegyvert az AH-ban, milyen tulajdonságot kell keresnem ami jó neki az INT és a VITALITY mellett? -
Dr DeViLKiNG #49126 Látom itt is érvényes, ami d2ben volt. Ha kevesebben vannak fennt bneten, akkor több jobb cucc esik. -
Hahaa, megvettek egy cuccot 3 EUR-ért, megyek felmondok a munkahelyemen.
(pedig goldos AH-ban 100k körül lehetett hasonlót venni.)
-
How Stuff is Calculated in Diablo 3 -
Psychedelic #49123 Ugye tudod, hogy life on hit-re is van skill diminishing return, 1000 loh, nem fog 1000-et healelni mondjuk 1 frenzy ütésnél, csak 750-et, egy WW-nal pedig csak 130-at healel. Most akkor ugorj neki a theory craftnak ugy, hogy fogsz 1 dmg barbár geart, egy duble tornado buildet, és számold ki, hogy mi a jobb.
Adok táblázatot is.
Sprint tornádók 60% dmg-et sebeznek 100k dps 60k-t, 1%-at kapom vissza hp-ban (vagyis van 5% life steal-em cuccokon), az akkor 600 heal minden sebzés után, tippre az is 1,5 hit/secel dmgel, ha olyan gyorsan ütök, vagyis akkor 900 heal/sec, ha 2k loh-om van, ami böven több arányaiban, az sprintnél 20%-at kapom vissza 1 ütés után vagyis 400-at healel, legyen itt akkor 1,5 hit /sec, az 600. WW megjobb, mert az csak a 13%-at adja vissza a life on hitnek, vagyis 1 ww hitel, 260-at healelödöm ha van 2000 life on hitem, 100k dpsnel ez egy kicsit több lesz. Persze nem vagyok theory craft guru, biztos ezer helyen bele lehet kötni abba amit itt leirtam. De azért mielött oktatunk, jó lenne már utánanézni annak is, hogy miért van az hogy 1000 loh-em van, mégis csak 750-es healek ugrálnak amikor ütök egyet mondjuk frenzyvel.
És egy jó geares dmg barbárnak ennél messze több dmg-e van mint a 100k amivel itt számoltam, föleg egy duble tornado buildel, aminél ugye nem a dps statodat kéne nézni, ha otthagysz magad után 5 tornádót, az 5 helyen fogja sebezni a dmg-ed 60%-at, és mind az 5 után kapod a healt. 2000 loh pedig mindig 2000 life on hit marad, az akkor is csak 1500-at healel frenzyvel, amikor te 3-400kt critelsz is meg amikor 50kt critelsz is, ezért van az hogy durva dmg gearben jobb a life steal. -
az optimalis valasz mindig az, ami a trollnak tetszik. nem az, aminek ertelme van. -
1Darton1 #49121 Én nem törekszem rá, neked pedig nem sikerül.
Bár úgy rémlik, hogy a két legoptimálisabb lehetőséget tártam eléd a problémádra. Ha ez nem volt elég, akkor vannak még ilyenek, hogy abbahagyod a játékot, dühödben felakasztasz egy koalát, vagy agyvérzést kapsz. -
Na most van AH csak gecilassú és bármit feltennék töls fél percet aztán kiírja h timed out, lol... -
Savmacska #49119 Look more hidden footprints! -
ebben a hozzászólásban volt kérdés? -
who am I 7 #49117 megy az ah, nem kell hemperegni.
Nagyobb gáz, ha a game nem megy, az ah ki volt írva a news fieldbe, nem kell túl misztifikálni a dolgot, ha 1-2 napja is az volt kiírva, akkor 1-2 napja is az volt az, h bréking v. sem, ez nézőpont kérdése, ha az 1xi user nem képes arra, hogy az AUCTION HOUSE fieldet megnézze, hogy inaktív-e, vagy ha látja, de nem fogja fel, akkor reménytelen eset. -
Hentes75 #49116 A kék tárgyakat érdemes eladni vendornak 200-300g.Vagy továbbra is szedjem szét őket.Mert kurva sok már az alapanyagom,de nem megyek vele
semmire.Nem lehet értelmes cuccot kraftolni.
-
cookac2 #49115 Tudod azért egy vicc, de inkább siralmas, hogy az utolsó blue post 4 napja volt. Aztán 4 órája jött a legfrissebb és miről szól? Megjelent a DIABLO III: THE ORDER című remekmű.
Hölgyeim és Uraim, lehet készíteni a hitelkártyákat, meg lehet rendelni fizikai, elektromos, hangoskönyv formátumban! Tessék csak tessék! Ha vmit eddig nem tudott meg normál, nightmare, hell és inferno fokozatokon a D3 sztoriról, Deckar Cainről v Leahról, most itt az alkalom ne szalassza el!
Megmondom mi áll az első fejezetben:
Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints!
De az, h mi történik ah-val nagy kussolás. Hát ez itt a probléma gyökere. -
Mindegy, nem érted