Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #49123 Ugye tudod, hogy life on hit-re is van skill diminishing return, 1000 loh, nem fog 1000-et healelni mondjuk 1 frenzy ütésnél, csak 750-et, egy WW-nal pedig csak 130-at healel. Most akkor ugorj neki a theory craftnak ugy, hogy fogsz 1 dmg barbár geart, egy duble tornado buildet, és számold ki, hogy mi a jobb.
Adok táblázatot is.
Sprint tornádók 60% dmg-et sebeznek 100k dps 60k-t, 1%-at kapom vissza hp-ban (vagyis van 5% life steal-em cuccokon), az akkor 600 heal minden sebzés után, tippre az is 1,5 hit/secel dmgel, ha olyan gyorsan ütök, vagyis akkor 900 heal/sec, ha 2k loh-om van, ami böven több arányaiban, az sprintnél 20%-at kapom vissza 1 ütés után vagyis 400-at healel, legyen itt akkor 1,5 hit /sec, az 600. WW megjobb, mert az csak a 13%-at adja vissza a life on hitnek, vagyis 1 ww hitel, 260-at healelödöm ha van 2000 life on hitem, 100k dpsnel ez egy kicsit több lesz. Persze nem vagyok theory craft guru, biztos ezer helyen bele lehet kötni abba amit itt leirtam. De azért mielött oktatunk, jó lenne már utánanézni annak is, hogy miért van az hogy 1000 loh-em van, mégis csak 750-es healek ugrálnak amikor ütök egyet mondjuk frenzyvel.
És egy jó geares dmg barbárnak ennél messze több dmg-e van mint a 100k amivel itt számoltam, föleg egy duble tornado buildel, aminél ugye nem a dps statodat kéne nézni, ha otthagysz magad után 5 tornádót, az 5 helyen fogja sebezni a dmg-ed 60%-at, és mind az 5 után kapod a healt. 2000 loh pedig mindig 2000 life on hit marad, az akkor is csak 1500-at healel frenzyvel, amikor te 3-400kt critelsz is meg amikor 50kt critelsz is, ezért van az hogy durva dmg gearben jobb a life steal.