78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Awakening #50474 Nem trialos, valamiért nem engedi, ráadásul erről egyik fórumon sem találtam semmit.
Azért köszönöm a segítséget, próba tovább... :) -
De az árak sokkal jobbak, nem? Én mintha arra emlékeznék, bár bármelyik pillanatban köddé válhat egy szerverlag miatt, szóval jobb is hogy olcsóbb -
Skill #50472 szerintem az a gond, hogy sokan nem jutnak el magasabb szintre. na meg ha meghalnak viszik magukkal a gearjüket a temetőbe. így a kis szintű gear halmozódik a magas meg fogy vagy nehezen nő legalább is. ez persze csak tipp. -
1Darton1 #50471 Másnak is feltűnt, hogy a hc ah tetű lassú (vagyis alig van forgalom)?
Azt már említeni se kell, hogy kong az ürességtől. Mindez jellemzően magasabb szinten, alacsonyan egész tűrhető.
Ezt most az elvándorlási hullám okozta, vagy korábban is ilyen volt?
Buta kezdő kérdései. Bocs, ha hülyeséget kérdeztem! -
Elvileg trialos csak trialossal játszhat. -
Skill #50469 véletlen nem trialos az egyikőtök ? -
Awakening #50468 Hmm, eldobtam neki de nem látja.
Én sem amit ő dob. -
valszeg az inventory-jában matat, vagy a skilljeit cserélgeti, boltossal beszél, stb.
álljatok meg egymás mellett, ne nyúljon semmihez, és menni fog
B terv, hogy.. eldobod neki. -
Awakening #50466 Üdv.
Lehet amatőr a kérdés, de így jártam... :)
Beinvelek valakit party-ba, hogyan tudom neki átadni a cuccokat a ládámból?
Ha a trade-re kattintok, azt írja hogy a player busy.
-
Ha rmah-ban eladsz elég cuccot akkor ingyen HoTS. :) -
markastor #50464 Ennyi? Semmi item cserébe, vagy "3000 felett ingyen HoTS"? :D -
megmutatod mekkora a fa*kad -
markastor #50462 Lehet h. láma kérdés ,de az achievement-es pontokkal mit lehet kezdeni? -
adj rá hangerőt!! :D
egyébként jogos, picit halk az in-game zene, a többit le kell tekerni 50-70 körülre, hogy jól lehessen hallani -
Noodlee #50460 Rengeteg játéknak pedig nagyon jó zenéje volt, az elmúlt pár évben.
A Diablo menün kívüli zenéket meg sem ismerném, ha pl. a rádióban menne, mert valamiért nem hallom őket, talán a játék hevében elvesznek, vagy nem tudom.
A hangerő 100-on van, mielőtt valamelyik okos mondaná, hogy adjak rá hangerőt :P -
Igen -
sziasztok, valaki tudja esetleg, hogy windows reinstall után, a másik HDD-re feltelepített Diablo működik-e? Mert WoW-nál ugye lehetett ide oda másolgatni az egész játékot, csak itt nem tudom, hogy van e olyan fájl a C-n ami kell hozzá. -
who am I 7 #50457 ha goldah-ban felvinnék árát, akkor lehet lenne olyan...rmah-ba meg levinnék olyan 0.1-re úgy is jó lenne.De ha 0.25-ért el fog kelni, az meg még zsírabb lenne :D:D:D:D -
Na beraktam kisebb-nagyobb adagokban tome-okat és essence-eket, azért van egy olyan érzésem hogy nem fogok meggazdagodni de egy próbát megér :) -
Eksz #50455 En mar vagy 2 hete nemkapok arrol mailt hogy Blizzard sent you blablabla, de a penz megjon rendesen. :F -
Nekem kiírja... viszont arról nem kapok emailt, hogy paypalra megjött a pénz... pedig kéne, nem? -
Eksz #50453 Ja emailben nekem is oke, koszi, megnyugvas. -
Nekem sem írja, bár én most adtam el az első cuccomat paypalra. E-mail-ben viszont jól írja. -
Eksz #50451 Van masnak is olyan gondja, hogy nem jelenik meg completed ful alatt hogy mekkora osszek megy ki paypalra? -
Dr DeViLKiNG #50450 Én raktam be essencet, amint megjelent AH. 2*100 meg 900+600 packben, egyelőre még egyik sem ment el. Viszont ez messze a legjobb üzlet most.
(Page of JC average 10 eladottra meg 2.8 euro az elég gáz. Ki az a retardált aki az 50 goldos paget ennyiért megveszi. :D) -
Emberek berakják, mert miért ne... most mindenki berakja, de szerintem nem fog fogyni belőle annyi, ha egyáltalán lesz valaki olyan hülye hogy vesz. -
Jah.. Majd írj azért a fejleményekről ha megvennék/nem :) -
Szerintem rengeteg van bent, szóval kicsi az esélye, hogy pont az enyémet vegyék meg(500 darabot beraktam). Gondolom időrendben lehet kivásárolni is, ha azonos áron vannak. -
Pedig average last 10 trades-re is ezt írja ami bár nem jelenti azt hogy sokan vennék ennyiért, azt jelenti hogy valaki vett már ennyiért.
Valaki próbálta már innen 0.25-ért berakni hogy viszik-e? Én nem tudom kipróbálni, nincs real money beállítva, de gondolom nincs mit veszteni rajta. -
Amúgy meg azért annyi, mert az a minimális összeg, amiért be lehet rakni. -
Legutóbbi aukcióknál ír ki árat, szóval akár vehettek is... De nemigen lehet szerintem eladni. Valószínűleg van bent 5 millió darab most 0.25-ért :D Ez a minimális ár, és is raktam volna be 0.1-ért de nem engedi... -
Kétlem, hogy elmenne ennyiért. -
Ez komoly hogy 0.25 eurót lehet kapni egy tome of secrets-ért? Valaki próbálta és el is vitték annyiért? -
Hmm, elég furcsa, hogy a tome of secrets-nek is 0.25 EUR a minimál ára. Főleg hogy megvenni meg 0.26-ért lehet. :D Pedig van fent 0.25-ért is. De ki is fogja megvenni így, ha sima AH-ban 740 goldból kijön egy darab? Bár valószínűleg felmegy majd az ára, ha sokan átrakják pénzes AH-ba. -
ShaiHulud #50440 zene mondjuk sehol sincs az 1-2 hoz kepest, sajnos blizzard sokat romlott a zene teren ugy 4-5 eve. -
őszintén?
ír egy csomó nagyon okos dolgot, amiben nem tudok nem egyetérteni vele
de JÓPÁR (~ a fele) pontjába ha belegondolok, kikaparnám a saját szemem, ha úgy lenne, ahogy ő leírja (vagy csak szimplán egyáltalán nem értek egyet)
írok pár példát így az elejéről:
#7 The music is repeated so much throughout the different acts
nekem kurvára tetszenek a zenék, a diablo 3 évek óta az egyetlen olyan játék, amit nem winamp mellett játszom, hanem in-game zenével
#8 Each character has no customisation options as to how they look like
diablo2-ben ez miért nem volt baj? igen, azóta dragon age-en és társain nőttünk fel, de egy h'n's sose arról szólt, hogy piros a karakterem rúzsa, vagy lila - úgyis brutál full páncélokban fogsz rohangálni, és messziről, kicsiben nézed a karakted, ahogy DARÁL
#10 The graphics are not amazing and the details aren't so good
kurvajó a grafikai motor, bár tény, hogy kellett hozzá a darkd3 mód, hogy igazán epicnek érezzem
grafikát baszogatni ebben a játékban... kicsit olyan nemtom, szardobálásnak tűnik
#14 Maps, there is not enough maps in each act, the maps themselves are very small
15x akkora northern highlands, és társai? tépném a hajamat. hack and slash b*meg, nem eltévedni akarok, hanem zúzni.
#16 No day or night
ez most komoly? ez visszasírja, hogy diablo2-ben nem láttál tovább az orrodnál? again, tépném a hajamat.
perpill ennél a pontnál járok - tovább fogom olvasni, de már most nagyon sokba bele tudok kötni
azokat le sem írom, hogy nekem kurvára nem hiányzik a stat pont osztás, mert pontosan megvan a stat osztás a játékban: úgy választok geart, ahogy a statjaimat osztanám, pont, end of story
én pakolom magamra a vitásabb dolgokat dh-val, ha lenne stat osztás, dobálnám vitára őket - mi is lenne a különbség?
na mind1, legyen neki igaza, de azért ne tekintsük már bibliának az írását azért, mert jól tördelve, rendesen megfogalmazva írta le -
Dr DeViLKiNG #50438 Talán végigolvasom a kisregényt amit írt, még talán nagy részével egyet is értek. Na és akkor most mivan? Ettől meg fog változni valami is?
Amióta kinnt van a wow, azóta lehet tudni, hogy teljesen felesleges jó ötleteket adni a forumon, mert le se szarják. És itt a lényeg. -
Sunrider924 #50437 Ezert mondtam, hogy most nincs ertelme vitaznom veled. A felszines velemenyformalas atka. De nem gond, megertettem hogy nem vagy ra kivancsi, mert utkozik a velemenyeddel vagy mert azt hiszed tudod mirol ir. -
Dr DeViLKiNG #50436 Minek olvassak el olyat, amit már beta óta 800szor leírtak kb? -
Jókat mond.100 pontból 90-el simán egyetértek.Annyi fun cuccot lehetett volna beletenni,meg változatosságot,erre kaptuk ezt a félkész fost(a 100 ponthoz képest),ami bugos is és 1.0.3a óta a rubberbandinget megszakítja néha egy kis szabad mozgás.