78998
  • cookac2
    Köszi a gratot, de nem az én érdemem. Egyébként ezt már többször hangoztattam itt ezen a fórumon vissza kereshet aki akar -, h véleményem szerint, a kari generáláskor dől el a szerencse.

3 60-as karim van, a wd és a wizard is elég sikeres lett.
  • SLICK
    igen tudom, hogy az MF nem hat a jobb cuccok esésére :)
    Egyébként érdekességként: szerintem Act 2-ben jobb cuccok esnek. Azért kezdtem el ott farmolni, sokkal több jó itemet találtam ott mint Act 1-en.
    Act 3-ra most próbálom összekaparászni azokat a cuccokat Ah-ban amik kellenek a Barbáromra. Még 1-2 item és tesztelek, aztán kiderül hogy sikerült-e a tervem, hogy egy egyedi 2 hand-es fegyverrel rendelkező és ahhoz igazított skillekkel tápolt Barbárt sikerült-e megalkotnom :)
    Nem nagy eresztés, de ha a teszt jól sikerül, akkor elmondhatom, hogy túlzott nehézségek nélkül viszonylag könnyedén lehet majd haladni Act 3-on és 4-en, lehetőleg kevés halállal.
    Holnap ha hazamentem, majd felvázolom nagyjából ezt a Barbár buildet és a jelenlegi cuccokat amikkel rendelkezem, hátha valaki lát benne fantáziát. Jelzem, nem olyan sok pénzbe került a felszerelés.

Jut eszembe, Kandurex, Hegi és ProGabe. Ha jól emlékszem veletek toltam hétvégén mikor Act 2-n esett egy egy kezes ilvl 63-as balta 91%-os Crit Hit Dmg-el és Str + Vita kombóval. 10 misiért nem de 6-ért úgy elvitték mint a mézes bödönt :)
    Gondoltam visszajelzek erről :D
  • Sunrider924
    Grat a karidhoz, volt szerencsem egyutt jatszani egy haverommal, aki azota sajna abbahagyta, de amig jatszott a legendary neki is olyan surun potyogott solo vagy coop, buff vagy anelkul, hogy a vegen mar azzal szivattuk hogy napi 1-4 legendary rendel. Azota "hiszek" abban hogy a kari generalasnal dol el az egesz, nem az nv vagy az mf szamit. Megerositeni nem tudom, de a 3 drb meglevo 60as karimbol van nekem is egy aminek valahogy 3x tobb mazlija van mint a masik kettonek egyutt.
  • greyfox
    Én sem vagyok MF hívő, de ha végiggondolod a több sárga item között nagyobb eséllyel van jó minőségű.
  • 1Darton1
    Az mf csak a sárgák esésének esélyét növeli, és azt is csak nagyon kis mértékben.
    Hogy a minőséget mennyire nem befolyásolja, nagyon jól mutatja, hogy már több mint 150 órát farmoltam act3-at minden elitre és bossra átöltözve nagyjából 400 mf-re, és még egy olyan durva itemet sem láttam esni, amiket ide linkelgetnek nap mint nap act1-ből.
  • SLICK
    tegnap én is lecseréltem az egyetlen gyűrűmet ami adott MF-et. Így 0-án állok én is... Kiváncsi leszek, hogy mennyire leszek mákos, mert ez már tényleg csak mákfaktor. Kiszámíthatatlan a játék :)
  • Dr DeViLKiNG
    jó "guide"
    Igazából csak a lényeg, hogy hol mit öl maradt ki belőle. :D
  • who am I 7
    vagy int helyett vit :D
  • who am I 7
    ah, nem nagyon fogynak a tome-ok meg alapanyagok rmah-ba :( :D:D:D:D:D:D
  • cookac2
    Ennyi és nem több :D

• Tatyla
    nem tudom hogy csináljátok de gratulálok majdnem 300 órám van a játékban zöld még nem esett legendaryból meg 3 féle fos...
  • SLICK
    mennyi az MF-ed?
  • cookac2
    Ez délben hullott uitt, ring

Ez meg pár napja uitt

• Savmacska
    Neki minden nap esik zöld, meg legendary is..... jelzem.... MINDENNAP!
  • Fpocok
    DE faxom, hogy nekem még egy zöld sem esett... mondjuk nagy rakás szar, de legalább esett neked. Az amulet meg nem rossz. Kár, hogy nem vit van a dex helyett...
  • cookac2
    Negyed órája esett mind2. Azért van nagy kép is, h lehessen látni felül az időt.

ez lett

2 percre rá

ez lett

• cateran
    mea culpa, eletem 1. kepfeltoltese volt:D
  • Rehom
    up
  • Madi92
    Hah, kezdek ráérezni a bizniszszelésre:D
    El akartam adni egy cuccot, gondoltam megnézem, hogy mennek a hasonló dolgok a piacon. Rákerestem ilyen 25k-tól 100k-ig voltak! Kivéve egyet, ami 825 arany volt:D Megnéztem, és jobb statok voltak neki, mint amit én akartam eladni, pedig többi alapján ért 50k-t(el is ment annyirét)
    Nosza megvettem azt is 825-ért, és az is elment 60k-ért!:D

Tudom, nem nagy összegek, de én örültem neki, meg magamnak is! :P
  • j0nNyKa
    túl nagy a kép, látszik a Sell value
  • cateran
  • cateran
    Hopp lemarad a kep..na mindegy, szoval
    Wrist
    395 armor
    76 strength
    54 intelligence
    77 vitality
    36 arcane resistance
    69 resistance to all elements
    +194 armor
    regenerates 140 life per second
  • cateran
    Milyen igazad van:) Most esett par perce 251% MF kisereteben Old Ruinsban..igaz, nem set vagy legendary...de nekem azert tetszik:P
  • PersianWarrior
    anyám faszát kiszopod?
  • cookac2
    Erre címeztem csak lemaradt
  • cookac2
    Különben meg az nem guide, hanem gear+stat leírás. Mit is farmol, merre megy, mit hagy ki, stb., az lenne guide.

Annyit farmoltam act1-t, h előre köszönnek a mobok! Azt is tudom, h melyik kecske dob plant, melyik mobokból esik gyűrű és amu, merre pottyan a legtöbb legendary szarság.

Azt pedig, h öltözz MF gearbe mindenki tudja. A movement speed farm szintén nem újdonság. Megfigyeltem, h a sárga láda 240 MF felett 90%-ban dob rare cuccot, rájöttem, h a blizzard féle random mekkora kamu, mikor egymást követő 2 nap uazt a legendary kardot dobja. Tudom, h act1 eleje szinte biztos szart dob bármekkora mf-fel v valorral is mész és tudom, h szted ez faszság.
  • PersianWarrior
  • Különc
  • PersianWarrior
    gecik vagytok
  • Savmacska
    És mondjuk egy poison res-re gyúró monknak ?
  • clio1616v
    így van se allre se armor se regen
  • Casseus
    Sokat kell farmolnod. ~1USD körül van most 1m gold.
  • Különc
    *Homoszexuális hangmem* Szerintem ez foscsi, Külike, add el az aukciósházban, mert nekem nem kell, köszcsi - puszcsi *Homoszexuális hangnem*
  • Royalkrisz
    Valaki tud segíteni az előbb meg említett problémámba ???
  • cookac2
    nincs rajt all res, se egyéb extra, semennyit
  • j0nNyKa
    ebből én miér nem láttam 1et se?
  • PersianWarrior
    ez egy szar játék
  • Savmacska
    Jah, és teszem hozzá h 210~ óra után talán a legértelmesebb loot-om... Mennyit érhet ? :\

• PersianWarrior
    Kiharapom a töködet!
  • Savmacska