78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Enyim.Act2-t próbáltam,de már az első pakkon meghaltam nem egyszer.
Viszont a monkomat mióta elvittem lvl 60-ra,legjobb..Act3-at is viszi ímmel-ámmal,letudnám nyomni a pakkokat,ha lenne 44K DPS-em,így csak a gyengébbeket sikerül mindenféle molten,desecrator,arcane,frozen affix nélkül.De megy. -
megut3 #51876 Ez a te dokid? -
Inkább ne.
Act1-et jól viszi,kettőn beszarik.Ennyi.Hacsak nincs 40-50K sebzésed.
34K hp
28K dmg
450 all res
build:
-zombimedve
-poison dart-splinters
-spirit walk honored guest
-soul harvest-siphon
-big bad voodoo-rain dance
-fetish army
Jungle fortitude
Vision quest
Spiritual attainment -
Savmacska #51874
-
cateran #51873 Ize..az elobb csinaltam a kepet:D Mondjuk relogra megjavult:P -
megut3 #51872 Tapasztalatok a witchdokival való farmoláshoz? -
Savmacska #51871 Tuti bug, vagy ps. -
cateran #51870 Amugy... dafaq az a sebzes? -
cateran #51869 Hat lehet igenyesebb vagy, de hogy nem okosabb az tuti....
"Viszont egy játék állapotát, te nem fogod megállapítani"
Ezt elmeselned a koreaiaknak, a franciaknak is? Termeszetesen de, mukodo-nem mukodo ah, ismetlodoen eltuno penz vagy tagy nem elerheto serverek (1 bizonyos idomennyiseg utan persze)...De lathatoan gozod nincs milyen jogaid vannak es milyen lehetosegeid..elarulom meg elelmiszereknel is van olyan, hogy amennyiben nem vagy elegedett a termekkel, visszakerheted az arat....Nyugodtan nezz utana a dolgoknak vagy kerd meg anyut-aput-batyust-noverket, hogy tegye meg neked, ezaltal is bovitve ismereteidet a vilagrol. -
who am I 7 #51868 elég vszínű, h egy hangyányit igényesebb vagyok mint te :) ha már személyeskedés...ami részemről itt ki is merül.
A "félkészség" relatív, most a játék és funkciók állapotáról van szó.Koreában a service miatt lettek megqrva, amiért én is csapkodtam az asztalt és az szerintem is jogos volt.Viszont egy játék állapotát, te nem fogod megállapítani, és senkihez sem mehetsz, hogy ez a játék FÉLKÉSZ KÉREMSZÉPEN!! :D hogy bizonyítod?majd mondod a bíró úrnak, hogy hát az ITEMGENERÁTON az ilvl63-asokra nem annyit rak rá, mint SZERINTEM KÉNE :D:D:D először nem érti, aztán sírva fog röhögni, hogy na menjél innen kisfiam, ne itt szórakozzál :D meg nincs pvp :( biró úr..jaj :D
Egy autónál, hogy félkész ott már lehet körbe vinni a véres tőrt, hogy bizony, ez alól hiányzik a 4 kerék kéremszépen :D vagy nincs benne az az extra, ami a listán volt.Ez játék tartalom, nincs behatárolva....főleg nem a fogyasztó védelemnél.Megvan mind az 5 karakter, megvannak a pályák, spellek itemek, minden lofax, annyit tudsz, hogy sírsz a fórumon és blizz meghallgat esetleg...de ezt jogi útra vinni, mint a service pl. :D:D:D ezen sírok :D:D:D -
Savmacska #51867 Köszönöm hogy figyelsz !
-
az volt a kérdés, hogy odaadja-e, nem az, hogy mennyiért rakja be AH-ba :)
lehet, hogy már megvan a vevő, aki 100k-t ígért érte. -
eddy12345 #51865 szerintem add el inkább vendornak vagy törd be -
ez nem ér 100k-t -
Savmacska #51863 100k-ért oda adjam szerintetek ?
-
cateran #51862 Igenyes ember lehetsz...."kicsit sarga, kicsit savanyu, de a mienk" es meg tapsolsz is? "elvagyok evvel a bétával..mintsem 1 évvel később kapjam meg" ez mindent visz..nem baj, ha fizettem a szarert (vagy legalabbis a nem teljeserteku termekert) teljes arat, az a lenyeg, hogy legyen.
Pont te, en es a tobbi vasarlo, az aki tehet az ellen, hogy ne felkesz termekeket adjanak ki (hala az aproszenteknek mashol nem ennyire birkak az emberek es tisztaban vannak, azzal, hogy vasarlokent vannak JOGAIK, lasd korea)
Az EULA (mert valaki tuti felhozza, mint uberpowerful erv) 1 altalanos ervenyu szerzodes, ami nem biralja felul (hogyan is tehetne...)a helyi fogyasztovedelmi eloirasokat es torvenyeket, szoval kb lofaszt nem er...
Angliaban elve megtanultam, hogy bizony verhetem az asztalt, ha valami nem tetszik (nem mintha kellene...a cegek, boltok hozzaallasa a vasrlokhoz peldaerteku. Nem sok mindent kedvelek angliaban, de ez az egyik. Meg nem fordult elo olyan, hogy 1 boltba belepve ne ugrott volna oda elado hozam 10 secen belul, max ha tokig tomve volt az adott bolt. Turelmesek, keszsegesek es hihetetlenul segitokeszek, de ez mar off:D) -
who am I 7 #51861 azért baromság...most azok sírtak, akik azért sírtak, hogy adják már ki :D kiadták, lehet vele játszani..van rajta mit csiszolni, de én úgy vagyok vele, hogy én elvagyok evvel a bétával..mintsem 1 évvel később kapjam meg.Szal baromság az első komment. -
Dr DeViLKiNG #51860 És az utána levő commentekből látszik is, hogy egy ilyen "eddig is tudtuk, csak itt van egybe" hülyeség is elég, hogy néhány egysejtű abbahagyja a sírást, és örüljön a semminek. -
Savmacska #51859 Semmi értelme nincs betenni 60+ -os itemeket, mondjuk csak bid-re 1000gold-tól és akkor majd viszik amennyiért akarják ?! Nincs szivem eladni vendornak... beárazni meg nem nagyon tudom őket. Az se érdekelne ha mondjuk 6-8k-ba menne el... csak elmenjen. -
-
Első komment mindent visz:
If someone doesnt want to read this wall of text this is short version:
"Yes we know that we launched this game atleast 1 year to soon. Yes we know that this game is still in beta. Thanks for feedback beta players".
Rest is unimportant. -
jól hangzik, úgy legyen...várom a legendás cuccokat, tényleg legendások legyenek... -
Sunrider924 #51855 Mike Morhaime friss nyilatkozat Diablo jovojerol -
ShaiHulud #51854 marmint abba mar bele van szamolva az esetleges +block chance is. -
ShaiHulud #51853 igen -
megut3 #51852 Pajzsoknál, a bónuszokhoz a felsorolásban említett + block esély, hozzá van számítva a fentebb említett block chance hoz? -
identification exploit ftw -
Dr DeViLKiNG #51850 Magyarázza már el nekem valaki, hogy a 9.23-kor cuccon még 3óra 30 perces idő van az hogy jár le 11.48kor.
És amin ugyanekkor 2,5 óra volt, azon hogy van még 1 óra hátra? -
Dr DeViLKiNG #51849 Nekik valószínűleg nem sok közük van hozzá. -
sata75 #51848 én adtam el goldot, Bnet-re ment az összeg és 2,12 Eurt kaptam egy milla goldért. gondolom ha PP-re megy akkor kevesebbet kapunk. -
Na feltámadt az AH, tele is pakoltam gyorsan mielőtt lehal. :D -
Én még nem tudtam eladni goldot rmahban, pedig azóta próbálok, hogy bevezették. -
who am I 7 #51845 most keltek fel a csigazabálók -
Dr DeViLKiNG #51844 Tegnap délután óta szar. Nem volt idő rá megcsinálni éjszaka. -
Itemeknél úgy van hogy 1eurot von le +15% ha Paypal ra megy az összeg. Craft alapanyagoknál meg 15%von le alapból ha paypal-ra kéred megint 15% vagyis összesen 30%. A goldnál nem néztem de gondolom a 2 közül valamelyik eset. -
Mivel be.. az ah folyton error 31076 írt ki ha be akartál rakni valamit szal igen indokolt a mostani javítás :D -
Dr DeViLKiNG #51841 Látom megint nap közben kell aht javítani. -
Savmacska #51840 Akkor magyarázd el légy szíves. -
"nyersanyagokból" nem 1 EUR-t von, hanem kétszer 15%-ot, ha jól tudom. -
1Darton1 #51838 Szólok.