78998
  • oneal1
    hali!

nem voltam itthon egy pár napot, most indítom a játékot és az egész olyan mintha valami slow motion modban menne...

nem akad csak nagyon lassú

másnak volt ilyesmi probléma?
  • McHaals
    elgurult a gyógyszer, vagy direkt kötekedsz?
  • Fpocok
    kifogás.txt
  • McHaals
    inkább a blizzard rohadjon el, hogy ilyen fostalicskát csinált ebből a játékból. se időm, se türelmem, se pénzem, se aranyam nincs act3-4hez.
    most legalább az exploit segítségével mentem egy act3-4 kört, hogy lássam milyen (semmilyen, még annyi eladható sem esett, mint act1-2ben)
  • Fpocok
    Mintha írta volna valaki, hogy már fixelték.
    ÉS rohadjon el mindenki, aki exploitol.
  • McHaals
    ninja-patch volt a wizardoknak? nem akar halhatatlan lenni...
  • yesname #52439
    Hétvégén Path of Exile open beta weekend lesz. Érdemes kipróbálni. Nem csak megnézni, belemélyedni a rendszerébe és játszani vele.
  • Fpocok
    Szerintem első körben rakd be sok pénzért, ha tudod... utána esetleg egy picit kevesebbért. Ha nem megy el, tanuld meg.
  • jan5650
    Szerintetek ez eladható ? :
    http://us.battle.net/d3/en/item/plan-demons-carapace

Azon gondolkodom, hogy beadjam magát a tervet az Realm Money AH-ba viszonylag több lóvéért (30-100 Euro), vagy inkább tanuljam meg, és próbáljam meg eladni a mintegy 400.000 goldból előállított külön set darabokat a RMAH-ban (3-9 Euro)?
  • McHaals
    próbáld ki a torchlight 2-t, egy kis felüdülés
  • Kandurex
    most kicsit én is így vagyok, bár reggel beléptem egy fél órára...de...valahogy untam...megint 5 buff hajkurászás, esik a szar, esik...de ha jobb esne akkor mi lenne? semmi...

depresszió ON
  • pisztácia
    Ugyanígy vagyok én is. Van összesen kb 150 óra játékidőm, de már nem akarok belépni.
  • Marfy
    "Ilyen szinten elbaszott droprendszert meg nem pipaltam..."
    Pedig nem is olyan rég volt buff, pár napig, mert ninjanerfelték a béka segge alá...
    Tegnapelőtt mentünk 2 Valut of Assasin runt. 52-55ös sárgák esetek, valamint egy 63as tőr "0" statokkal. Számomra itt véget is ért a játék, nem azért mert nem esik semmi, hanem mert egyszerűen unalmas. Nem értem a D2 hogy húzta nálam évekig, ahogy olvasgatom a fórumokat, nem csak én érzek így. Gyanítom itt az AH tette be a kaput.
  • Rehom
    ez is most esett funtasztikus !:)
  • Rehom
    Érdekes azt megkel hagyni :)
  • cateran
    Gondoltam kihasznalom ezt a wizard exploitot es vegigrongyoltam vele act 2 feletol a vegeig 240% alap MF kisereteben...esett 1 legendary, 2 rmahra itelt targy, 6 gah-ra itelt targy...act 2 fele, act 3 es act 4....Ilyen szinten elbaszott droprendszert meg nem pipaltam...
  • Rehom
    Nekem most dobot egy ilyet de hát semmi :(
  • AnarchoiD
    en utaloma legendary-kat , behivom a havert hogy toljunk 1 act1 tisztogatast , neki minden groupbol +1 sarga esik es runonkent 2-3 legendary... nekem egesz jatek alatt osszes karimmal 3 legendary esett ;)

MF nemszeret engem ;(
  • Fpocok
    Nagyon gáz.
  • cateran
    Orom nezni, ugy atlagolodik.....Co-op? My ass...
    "Magic Find in Group

Since every player will have their own loot in cooperative play, the Magic Find in group situations will be averaged across the group.[3]
    Here's an example with a group of three people:
    Player 1's MF: 100
    Player 2's MF: 80
    Player 3's MF: 0
    Magic Find for each player: (100 + 80 + 0) / 3 = 60.
    To recap: Every players personal Magic Find will be summarized and then divided by the number of players.
    This prevents players in public games from stacking Magic Find and tagging along while doing minimal effort in killing monsters but getting the best chances of getting great drops. This might also discourage cooperative play since other people with low Magic Find percentage might lower your overall Magic Find.
    The Nephalem Valor buff covers the entire group."
    Forras: Diablowiki.net
  • Dr DeViLKiNG
    Úgy néz ki nekem a wizard lett a "szerencsés" karakterem...
    Mai nap eddig 3 legendary. Az más kérdés, hogy mind kuka, de akkoris 61+osak.
  • Hegi90
    grafika nem kegyetlenü kurva rossz de azért lehetne 1-el jobb is.
    Ám tényleg jónak ígérkezik.
  • Ferrari23
    De ez is mekkora oltári faxság......
  • starweb88
    de megoszlik, én meg úgy tudom :)
  • Fpocok
    Nem oszlik meg. A te MFed csak a tied... én úgy tudom.
  • clio1616v
    ja ez esett act 3ból, ami említésre méltó 315% MF-el rajtam

igaz csak rajtam volt MF-es cucc, de a többieknek talán több sárga esett mint nekem, ilyenkor ez megoszlik?

a jobb lootokat az a srác kapta, aki a több dmg-t csinálta
  • Fpocok
    Nem rossz, bár a statok lehettek volna jobbak is.
  • McHaals
    fuj
  • clio1616v
    FYI

• j0nNyKa
    ott a pont :)
  • celgene32
    Tenyleg jatsznal egy olyan jatekkal ahol nincs RMAH ami korul az egesz forog, nem a penzrol szol hanem arrol hogy elvezed a jatekot...
  • j0nNyKa
    off:
    Torchlight 2 béta vége, level 21-en
    - egy boss
    - egy karakter kinézet
    - egy inventory / karakterlap - tele vagyok legendary, szettes tárgyakkal, ami egy diablo 3-ban nem túl gyakori dolog ugyebár
    mindamellett kigyűlt 2 kis szintű szettem is...
  • skinnyman
    Hát ez így egy rossz vicc tényleg.
  • BlazeH
    nem sokára meg lesz az inf diablo kill :)
  • Juhasz27
    vhogy engem soha nem találnak meg az ilyen bug-ok :D

Pl: infen diablo killnél jól jönne :D
  • BlazeH
    Megy még. Gyorsan kell nyomni a tele után az archont.
  • jazzy
    A zunimassának 2es 3as set bonusa nagyon jó 2 kasztra is.
  • unusual
    Én próbáltam lvl55-ös wizard-al,de nekem nem megy. ;) Vagy már ki lett javítva? :)
  • zsotesz
    én ezekkel a skillekkel tolom (inf act1):
    cleave+ground stomp+leap+war cry+wotb+sprint(run like the wind rúnával)
  • Ferrari23
    Hát én aszem megválok tőle, szóval valami olyan árat kell kitalálnom, amire ugranak, mint a zöld takonyra :D