78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #53250 Olvastam egy topicot amiben a Diablo3 review eredmenyeket vitatjak, allast foglal egy MvP is es valaszul kapja ezt -
Psychedelic #53249 Manara lehet simán, 3-4% mana leech, már elég szokott lenni, hp kicsit nehezebb. De magas szinten egy jó karival, már nem mana/hp potit fogsz inni, hanem crites potit, amivel minden critel. :) -

tolom most én is, azt lenne jó látni, hogy van-e értelmes mennyiségű life / mana leech a játékban, mint mondjuk a dio2-ben, mert hergel ez a folyamatos poti ivás
komolyan mondom, minden más része rendben van -
megut3 #53247 Itt is van RMAH?:D -
Susarc #53246 ne rugjatok picsán:P,de érdekes és elfér a karbantartás idejére:P:)
Kripp jól látja a dolgokat bár nekem személy szerint nagyon nem jön be a POE
-
Az kb. 2 sör ára, grat!
-
HUHU!!!!
Eladtam egy övet 3 ajróért!!! kaptam belőle 1,7-et.
Gazdag leszek!!!!
-
megut3 #53243 Pénzt gyűjteni szeméttel is lehet act 2 re. Énekem act 1 en esett már egy két € s cucc. Igazából mázli kérdése.
Lunki igazad van, aki melózik az más időpontban örül a jónak :D. -
Dr DeViLKiNG #53242 Nem lesz látható rating. -
Mi a titkod? :P Mondjuk én megrekedtem act1-en mert nem esik semmi jó, ha netán mégis azt még ha olcsón rakom ki se akarják elvinni ah-ból. Nehogy véletlenül legyen pénzem új gear-re hogy végre érvényesülhessek act II-n... -
vagy dolgozó ember, és nem ül le reggel játszani
valamelyik igaz ^^ -
megut3 #53239 Szerintem az csak jó, ha felpörgeti az RMAH t. Nem tudom, én örülök az olyannak, ha reggel leülök játszani és esik 11-12 ezer forint. És szerintem bolond aki nem :P ;P -
Nem tudom mi ez a rugózás a pvpn, simán megcsinálhatják mint ahogy wowban van, hogy külön set lesz, egyet kapsz alapból, mert ugye itt nincs honorozás vagy ilyesmi, az erősebbet meg rating alapján veheted ki pl.. és kész, rmah máris ki van hagyva.
Bár ezt nem várom ez a Blizztől, ugyanis már kiderült, hogy ez egy pénznyelő, így nem fogják az rmaht kihagyni. De elméletnek jó volt. -
Dr DeViLKiNG #53237 Arról volt szó, hogy nem terveznek külön pvp geart. Innentől kezdve az nyer, aki többet fizetett. -
várjad csak. -
?
így van. -
megut3 #53234 Én azért is várom a PvP t, hogy az RMAH t kicsit felpörgesse. =) -
megut3 #53233 Igazából nem értem, most mi bajotok van?
"itt halt meg a gáma..."
"ez egy fos. ennyi volt.
tényleg.
nem tudom mit csinál a blizzard, hogy ez megvaltozzon?"
"Érdemi infó mióta nincs? Azon a héten amikor fellőtték az 1.03-at már megovlt az elmélkedés a MF-ról, arról hogy kevés az endgame content és szarok a legendaryk. Én ettől datálom a leszarjákot."
? -
hja akkor értem
én azt mondanám így előre vetítve, hogy a class balance lesz a baj a pvp-vel, nem pedig az rmah -
itt halt meg a gáma... -
WoW arénánál volt, hogy az arabok szponzorálták az egyik prau csapatot. :D -
arabként én is várnám
de egyébként van bármi alapja ennek az "arabok pénzért vesznek mindent" dolognak, vagy csak úgy miért ne alapon? -
arabok? c*gányok is lesznek? -
Dr DeViLKiNG #53227 PvP is milyen jó lesz majd az átlag gyerekeknek az arabok ellen. Már nagyon várom. -
sajnos a nyomott pvpről nincs még infó -
ez egy fos. ennyi volt.
tényleg.
nem tudom mit csinál a blizzard, hogy ez megvaltozzon?
alma a fa alatt. -
sata75 #53224 hirtelen ez ugrott be a kommentedről
-
megut3 #53223 Tudja valaki, hogy mikorra várható a nyomott PvP a játékba? -
Susarc #53222 2db 63-as fegyó Istenkirály statok/socket anyámkinja az egyik 190 a másik 260 dps.....GG:D -
Semmi baj a drop rate-tel.
Az, hogy "dobd el azonnal" stat-tal rendelkeznek a cuccok, az már más dolog!
-
Savmacska #53220
-
Érdemi infó mióta nincs? Azon a héten amikor fellőtték az 1.03-at már megovlt az elmélkedés a MF-ról, arról hogy kevés az endgame content és szarok a legendaryk. Én ettől datálom a leszarjákot. -
Dr DeViLKiNG #53218 Azért látszik, hogy törődik a blizzard a játékkal. Ezért nincs már egy hete új kommentjük a forumokon. -
Számold újra alreg. -
1Darton1 #53216 1. Nem vagyok a barátod. Nem kell ennyire alpári szinte lemenni.
2. Fogalmam sincs honnan idéztél, mert nem írtad oda azt sem, és azt sem, hogy miért. A legjobb tippem sajnos csak a blue post volt.
3. Miben kapcsolódott az a korábbi kommenthez, hogy miért nerfelik az említett actokat? (Nyilván nem tűnt fel, amikor egyet is értettem a tartalmával.)
4. Milyen mantráról van szó, és mi nincs úgy? Mert ezt megint kihagytad a tartalmas hozzászólásodból.
5. Leírta a cipzárszemű, hogy act1 után nagy ugrás volt nehézségben. (Én sehol nem írtam olyat, ami bármiben is ellentmondana ennek.) Ezt szembeállítod azzal, hogy megemlítem, hogy közel sem volt lehetetlen az a nehézség. Amivel persze lehet vitázni, de semmi köze a kettőnek egymáshoz.
6. Én megemlítem, hogy szar gearben trükközni kellett, neked pedig az a válaszod, hogy melyik actból milyen lootok esnek. Felfoghatatlan logika.
7. Az utolsó előtti mondatodban legalább felcsillan valami. Valóban meg kellett venni ah-ból a jobbat, azért létezik az ah. De ez is inkább a melee karakterekre nézve volt probléma, mert volt egy óriási lyuk a melee-ranged nehézség között.
8. Nem tudom, hogy eddig miért nem sikerült rájönni, mert nekem az összes defektes haverom is egyből leszűrte, hogy nem upgrade-et kell farmolni, hanem ah-ban eladható cuccokat.
9. A konzekvenciád az, hogy a hivatalos álláspont az én véleményemet cáfolja. Viszont egy kapcsolódási pontot sem találtál a kettő között. Az pedig igaz, hogy azt hittem, hogy csupán hasraütés-szerűen találták ki a dropot, és azért ilyen szar. Közben kiderült, hogy az ah-t is figyelembe veszik, de még az sem segít rajtuk. Talán gyakrabban kellene az ah-hoz igazítaniuk a dropot. De ebben úgyis Te vagy a szakértő, a rengeteg Hell Act4 farmolás után. -
Susarc #53215 én Monk tank haverral csapattam egyet...kb 15 db 63-ast törtem be 25 perc alatt:S act 3-ast:((( -
Ferrari23 #53214 Persze, hogy nincs csak beképzeljük..... -
Susarc #53213 rád teszi? ne mááár! megmondták a topikban olyan nincs:P....... -
ceb1t #53212 és az nem 4? :DDDDDDDDDDd
-
Ferrari23 #53211 Hát lehet az extra életet idegből csak én láttam oda mert kibaszott hosszú volt a csík :D, de a másik 4 megvolt az fix, mivel azt olvasás nélkül is tapasztaltam a kurva képernyőn :D:D:D