Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler Durden
Nem szarral gurigázik (: Amúgy én is leporoltam a barbárom vettem neki geart kemény 1 milláért és act1 infernó lement.
Act2-re még farmolás lesz mert a resistek 350-500 között ingadoznak..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Különc
Ez nekem is megy, csak 5 percig tartana <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Errm..mondjuk, ha az a gyerek Athene volt, akkor abbol ne indulj ki....Sot, inkabb felejtsd el..😊
Devil_Gy
ezt itt kukkold meg hátha segít.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

j0nNyKa
inferno farming guide

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Ja igen, de úgy értettem hogy nekem esett kifejezetten, úgy elsõ

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

GyaxyBoy
Addig kérnék egy kis helpet!
A Demon Hunterrel milyen skill rendszerrel érdemes infernon menni? És milyen cuccokat érdemes használni? Dexterityn kívül. Hol lehet errõl leírást találni? Mert a guglivan nem sikerült számomra normális magyar oldallal találkoznom, ahol le is vannak írva.
Néztem a youtube videót és a gyerek diablonál meg sem halt- mikor "nem volt már élete".
Tudna nekem ebben valaki segíteni vagy linket adni?

Köszönöm!
csak úgy kíváncsiságból.
ez után a DC után hol fogom folytatni ha majd visszaenged?a legutóbbi checkpointnál?

PSN ID:misi2mezei

Direkt 1 hónappal késõbb veszem meg a játékot, hogy az ilyen fa*ságokat kijavítsák, erre 3óra játék után SERVER ERRoR<#falbav><#falbav>
En is jonnek egy noob questionnel, hol talalom a privat uzeneteket? Akarhogy nezem, nem talalom 😊.

off

GyaxyBoy
jogos
😄 én délután 3tól melózom 11ig...

\"We are only slaves to our temptations\"\"

jó, mondjuk ez mindig rosszul jön 😄 de most még 1általán még bnetre se konnektál 😄😄😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Tyler Durden
Barbi power:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sokáig szokott tartani az ilyen server error para?
"adódik a termékkel kapcsolatban, amelyrõl nem a fogyasztó tehet"

Nahát nahát...van igazság 😄 amirõl beszéltünk páran.És én inkább ezeknek a fogyasztó védelemnek adok igazat, mint sem a mennyéinkábbkifutkosni,vagy nézzé tvt megmondó embereknek, ilyen nincs, pénzért.

j0nNyKa
na a sok dolgozo ember 😄
just sayin, allandoan oltjak egymast a ven dolgozo emberek meg a kocka gyerekek, erre jon egy pentek delelotti szerver leallas, es tele van a topic 😄

"de a Diablo 3 európai szolgáltatásával kapcsolatban elmondták, hogy a hardver infrastruktúra folyamatos fejlesztésének köszönhetõen június 2 óta a bejelentkezéssel és az online maradással kapcsolatban megszûntek a problémák."

😄DDD EPIC

Tyler Durden
Muhaha akasztják a hóhért ^^

amúgy kit ajánlotok társnak egy demon hunternek?
most a Templart használom,de már meg van a másik 2 is.

amire megunja az ember a játékot arra majd müködni fog 😊
nem igaz, nem is volt ott a watch tower! tudom, ott álltam 😄
MerlinW
"A Blizzard drasztikus lépésre szánta el magát: visszatéríti a játék árát azoknak dél-koreai Diablo 3 játékosoknak, akiknek gondot okoztak az indulásnál jelentkezõ szerver problémák. A cég csak azután jutott erre a döntésre, hogy a játékosok panaszai alapján a dél-koreai kormány vizsgálatba kezdett a Blizzard szöuli hivatalában. A Blizzard egy darabig nem akart fizetni, de végül rákényszerült, a dél-koreai fogyasztóvédelmi törvények ugyanis garantálják a kompenzációt abban az esetben, ha olyan probléma adódik a termékkel kapcsolatban, amelyrõl nem a fogyasztó tehet. A Blizzard a koreai battle.net-en közzétett információi szerint a 40. szint alatti karakterekkel rendelkezõ játékosok jelentkezhetnek a pénzükért a június 25-tõl július 3-ig tartó idõszakban. Ezen kívül a vásárlást követõ 14 napon belül ezentúl még azok is visszakérhetik a pénzüket, akiknek nincs 20. szint feletti karakterük.

A Blizzard nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy más országokban is kompenzálni kívánja-e az elégedetlen játékosokat, de a Diablo 3 európai szolgáltatásával kapcsolatban elmondták, hogy a hardver infrastruktúra folyamatos fejlesztésének köszönhetõen június 2 óta a bejelentkezéssel és az online maradással kapcsolatban megszûntek a problémák."

[merlinw.org]

Tyler Durden
Szintén zenész csak én már lentvoltam, tudnak idõzíteni a srácok ^^

jazzy
Más nem arra jó volt, hogy összejött a pénz mindkét játékra 😊
Carlos
Disconnect Error 3007 nálam is.

Þór vígi þessi rúnar

ma ez szarakodik tegnap meg bf3 dobált ki pb miatt milyen jó volt amikor még net nélkül mentek a játékok
én épp a watch tower bejáratánál voltam.. 5ös valor mf gear 😄 pricesless

nekem vmi serverstátuszt is irogatott
😄D Kinomban mar csak rohogni tudok..mondjuk kurva jo reklamot csinalnak ezzel (nalam legalabbis) a Torchlight 2-nek es a Guild Wars 2-nek (utobbira mondjuk amugy is mindenkeppen vevo vagyok😛)
dettó😊

StormShiled te szemét!!!😄😄

pedig a server status szerint elérhetõ a szerver...

Asszondja ellenõrizem h kapcsolódok-e az internethez...még én vagyok a hülye...😄😄

Tyler Durden
5ös Valor buffal runolás közben, az érzés megfizethetetlen.. (:

Jólvan akkor nem nálam van a gond...😊

másnak is error 3003at dob most a game?
"there was an error to creating you own party ERROR 1" mondta a Blizzard üdvöskéje is kibaszott login screenre...😊 Soloban játszottam...ehh

Fasza...örülök h patchelgetik meg minden,de ilyeneket miért nem lehet már kiszûrni...:S

mi van most?DC lett és nem enged visszalépni...
karbantartás van vagy mi?

na error gecit megint benyomta
Jesszusom de amatõr vagyok, még írja is, de azért köszönöm.
Maak
jobbklikk fegyon...amugy ha azonositod ra fogsz joni, hogy amugy sem ernek szart sem 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Zsoltika 007
Jobb klikk és felsimered te magad 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

j0nNyKa
jobb klikk.

Szasztok az unidentified tárgyakat, kinél lehet felismertetni az act1 ben?
Mire találok valakit aki felismeri, már szart se érnek a Skeleton knight-tól szerzett "RARE" fegyverek!
Maak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tegnap a darkspore-ban mibe futottam bele? Mortaros elite-be,nc

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Carlos
Butcher farm loot (persze mind szar):

p.s.: A statok a MF miatt szarok!

Þór vígi þessi rúnar

Vannak benne jok.. az xp shrine -> repair shrine kulonosen tetszik 😊. Ingame aukcios hazert a fel heremet odaadnam 😊. De gondolom azert nem teszik bele, mert multiban gyanusan sokat acsorognanak az emberek latszolag minden ok nelkul 😊. A hordonerf kikuszobolese se rossz otlet, mert azota kb szet se utok semmit.

off

kilépett csak úgy magától General chatrõl és nem lép vissza...
mitõl van?csak nálam van ez a probléma?