78998
  • TurboX
    eu-n próbálkozz
  • Avenger
    eu.battle.net/d3-t nézzétek ne az us-t.
  • j0nNyKa
    No heroes exist on this account.
  • Avenger
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/Avenger-2668/hero/1370829

Lehet mutogatni is?
  • Avenger
    De megy az, csak elsőre dobott 404-et :D
  • Dr DeViLKiNG
    profile or didnt happen. ja várjál euban nem megy. :D
  • AntiHero
    Character Profiles Now Available - Diablo III
  • Sunrider924
    Ha meg azt is elarulod hogy ezek melle az armor es resi ertekek melle mennyi a damaged a ket karin, akkor valoszinuleg jobban fel tudom merni a helyzetet. Ha 5 masodpercen belul hamvasztol mobokat, akkor neked nem fog feltunni hogy a skilljuket rovidebb cd-vel spammoljak, mert nalad nem elnek annyi ideig.
    Amugy en nem vagyok ekkora megfigyelo, csak belebotlottam egy ilyenbe is, es az adott topicban komoly probalkozasokat folytattak act2 es act3ba hogy kikiserletezzek ezt a blizzard altal meg nem erositett aprosagot.
    Ami mindenkinek gyakorlatilag kiszurja a szemet, hogy az arcane sentry az valami elkepeszto gyakorisaggal jon szembe, sokkal surubben mint ahogy statisztikailag elofordulhatna. Ez foleg a mult heti 10 oras maintenance ota van, amirol senki nem tud semmit, elvileg sc2es update miatt lealt az egesz battlenet, gyakorlatilag nincs rola semmi hivatalos. Ha engem kerdez akarki, akkor szerintem az 1.0.4 elott kiserletezgetnek az elemi sebzes modellel, de hogy errol miert kell halgatni es sutyomban csinalni ezt nem vagom.
  • Avenger
    Én sem tudtam mondjuk, hogy ez így működik, sosem bideltem még cuccra. :D Mondjuk e-bay-en is hasonló a rendszer, csak ott pont fordítva van. Az kicsit logikusabb szerintem, és kevésbé idegesítő. :D
    (ott is rárakod a 100 dolláros valamire a 400 dollárt, de csak 101 dollár lesz a bided, viszont a következő bidelő már csak 401 dollárt tud bidelni, azaz tudja legalább, hogy mennyit kéne adnia érte, ha tényleg szeretné egnyerni. Ha valaki nem ismerné az e-bayes bidelést.)
  • Dr DeViLKiNG
    2. ilyen után azért megtanulja az ember, hogy hogy is nem szabad ezek ellen mozogni.
  • 1Darton1
    Ne emészd magad, a beépített bidmechanizmus "áldozata" vagy. Kicsit nézz utána (pl. itt), és nagyban megkönnyíted a saját dolgod.
    Vannak botok is, amik ellen nem sok esélyed, de azokat alaposan megritkították, és már nem sűrűn kavarnak be.
  • Susarc
    nem mondod b+!!!!!!! ez még eszembe se jutott!!!!!
  • 1Darton1
    Wizardként a 7k armor és 400 allres nem olyan durva túlgearelés. Illetve a barbárom 9k armorja és 950 allres-e act2-re még mindig bőven elég, és annyit nagyon kevés goldból is össze lehet hozni.
    Az valószínűbb, hogy nem megfelelő módon rakják össze a gearjüket és buildjüket, és kicsit sután is játszanak. De ezekhez idő és türelem kell, nem fórumokon rage-elni.
  • Sunrider924
    Felteve hogy lehet. Van ugye az a collision model hogy 3 mob kiharomszogel es nem tudsz mozdulni semerre egy milimetert se.
  • Dr DeViLKiNG
    Ki kell állni belőle. Moltenből(plagueből, desecratorból) aztán nem nehéz. :D
  • Susarc
    a resisteket mikor akarják fixálni,hogy ne olvadjon el a karim ami röhögve húzza magára egész ACT3-at aztán jön egy moltentócsa csapat és fél sec alatt eltünik a lávában?:P:DD
  • Sunrider924
    Van erre egy magyarazatom: a karid nem kicsit tulgearelte mar act3at ezert apro valtozasokat te mar eszre se veszel, masreszt a tobbiek akiknek eddig rezgett a lec de nem esett le, mostmar nem megy. Sajnos igy te nem tudsz hiteles lenni, mert nem egy ligaban jatszol azokkal akik panaszkodnak, te legalabb egy kategoriaval jobb geart kepviselsz, szerintem.
  • Dr DeViLKiNG
    Akkor tőlem rengetegen kapnak agyfaszt ezért. Legegyszerűbb dolog, és igen sokat lehet rajta keresni. :p
  • Dr DeViLKiNG
    Hát ez nem az én hetem(múlthéttől)... Sikerült véletlen eladnom 20 milliós vállast 10 euroért, mostmeg egy majdne tökéletes cucc esett. MAJDNEM.
    Dögöljön meg a fáradtság, meg a szerencse. DE legalább esett több milliót érő cucc nekem is YEY.
  • Juhasz27
    :D a legidegesítőbb talán az amikor azt írja ah-ban,hogy megközelítőleg 1 perc van vissza és akkor viszik el előled.Akkor jön az hogy -1 billentyűzet :D
  • Susarc
    áááá igazad van én is pont 3 napja kapok agyfaszt:D kitaláltam egy nagyon egyedi buildet amihez olcsó cumókat néztem,de basszus még a legszarabb 3-4!! affix/prefix-es itemeket is kiveszegetik előlem:P:))
  • Juhasz27
    Nem tudom hogy teljesen egészen hogy müxik ez az AH bot de sztem úgy lenne értelme igazán hogy: ha én felteszek vmit pl:100k-ért,vki biddel rá 120-ra és ez a progi rábiddelne arra 1 bizonyos árig,így nekem kedvezne a dolog hogy minnél drágábban vigyék el.
  • Frank99
    na, pont ők csinálják!!!!!!
  • jazzy
    De bizony, pontosan így működik, ahogy írod. A max bid amit beírsz, az az, amit maximum megadsz érte. Ha 100k az item current bidje és te beírod, hogy 2,5 milla és 1 perc múlva lejár a bid, akkor kb 130k-t fogsz érte fizetni, a többi pénzt visszaküldi.

Viszont ha felülbidelik, instant rábidel egy magasabbat, de mindig a minimálisat.
  • Susarc
    ty
  • Juhasz27
    De ilyen program nem jó olyanoknak akiknek 100-200k goldjuk van,ehhez 50-70 milla kell sztem.Legalább is úgy érdemes használni.
  • j0nNyKa
    öh, nem
    a biddel megadsz egy árat, amiért elviszed a tárgyat, ha te vagy az utolsó bidder
    annál az árnál onnantól kezdve csak többért lehet elvinni
  • BlazeH
    Ez oké és nem tagadtam hogy van ilyen bot, de nyugatssatok meg hogy a licit is úgy működik ahogy leírtam, és nem élek tévképzetekben :)
  • j0nNyKa
    ezt úgy érdemes felfogni, hogy van egy AH bot, ami figyeli az olcsó cuccokat, és amint bid érkezik rájuk, ő tovább bideli egy minimális összeggel, egy bizonyos határig.
    2-vel lentebb van a link, tessék nézegetni
  • BlazeH
    Kezdek elbizonytalanodni hogy egy dologról beszélünk-e :)
  • Juhasz27
    Ilyenen ne emészd magad,mert agyfaszt kapsz tőle.Én is ezen mérgelődtem 2-3 napig,de már feladtam mert agygörcseim és kirohanásaim voltak tőle :D
  • BlazeH
    Szerintem úgy érdemes felfogni, hogy ha mondjuk bidelsz valamire 500ezre akkor azzal csak azt fejezed ki, hogy max annyit adnál érte, de ha más nem ad még 200-at se akkor elviheted 190kért. Ez a 'munkás' embereknek kedvez, akik nem tudják a licit lejártakor figyelni az aukciót, viszont ha megadnak egy magas összeget van esélyük megnyerni, ha más meg közel sem adna annyit akkor sem vásároltak áron felül.
  • j0nNyKa
    le lett írva: AH botnak hívják, ami rádbidel rögtön.
    bővebben itt
  • Susarc
    ez igy rendben is lenne,de akkor miért van az,hogy én 30k-t látok AH-ban pedig valaki már 50-et adott érte? akkor miért ajánlja fel,hogy 35k-ra emelhetem?

nem a licitálást nem értem hanem azt,hogy miért hoz egy abszolute fals értéket az AH.....ami nem "naprakész"
    mi a francért hozza be a kereső harmincezren,hogyha valaki már adott érte mondjuk 500.000-et??? akkor miért nem az 500k-s tartományba listázza ki??
  • BlazeH
    Ha bidelsz valamire akkor nem arra az értékre nő a bid érték, hanem egy 'kicsivel' többre, hogy pontosan mennyivel nő azt nem tudom. De ha a 30k-s itemre valaki 50-et bidelt akkor felmegy 31k-ra mondjuk. Ha te 50-nél kisebbet nyomsz, akkor addig írja hogy kevés amíg el nem éred az 50-et a bidet meg arra növeli amennyit adtál volna érte.
  • Fpocok
    Igen, vannak ilyen bot programok.
  • Susarc
    van egy atomszar item AH ban mondjuk 30 ezerért én megnyomom a bidet beadja,hogy 35k...leokézom erre egyből kiirja az kevés érte.....nyomok rá megint kiadja,hogy 40k leaokézom ,megint kiirja,hogy az is kevés....
    hogy a rákfrancba és ki? bidel rá azonnal az én ajánlatom felett??

valami külső mocskadványos programmal csinálják? ma direkt ezt teszteltem,hogy viszonylag értéktelen /kitaláltam egy hülye üsszeállitást ahoz keresek cumókat/ tárgyakat keresgettem ,de képtelen vagyok megvenni bármit is,mert folyamatosan fölém licitálnak
  • Frank99
  • Frank99
    én meg itt. de úgy látom nem vagyok (vok' hehe) türelmes....

a kislányoknál is így vagyok, nem vagyok pedofil, csak türelmetlen....

• 1Darton1
    Ez még trollkodásnak is rossz volt. De látszik a fejlődés.