Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #53683 Ha meg azt is elarulod hogy ezek melle az armor es resi ertekek melle mennyi a damaged a ket karin, akkor valoszinuleg jobban fel tudom merni a helyzetet. Ha 5 masodpercen belul hamvasztol mobokat, akkor neked nem fog feltunni hogy a skilljuket rovidebb cd-vel spammoljak, mert nalad nem elnek annyi ideig.
Amugy en nem vagyok ekkora megfigyelo, csak belebotlottam egy ilyenbe is, es az adott topicban komoly probalkozasokat folytattak act2 es act3ba hogy kikiserletezzek ezt a blizzard altal meg nem erositett aprosagot.
Ami mindenkinek gyakorlatilag kiszurja a szemet, hogy az arcane sentry az valami elkepeszto gyakorisaggal jon szembe, sokkal surubben mint ahogy statisztikailag elofordulhatna. Ez foleg a mult heti 10 oras maintenance ota van, amirol senki nem tud semmit, elvileg sc2es update miatt lealt az egesz battlenet, gyakorlatilag nincs rola semmi hivatalos. Ha engem kerdez akarki, akkor szerintem az 1.0.4 elott kiserletezgetnek az elemi sebzes modellel, de hogy errol miert kell halgatni es sutyomban csinalni ezt nem vagom.