78998
  • who am I 7
    Ja, csak az enyémen se volt, és ezen sincs all res.1 milla alatt már vannak ilyenek, biddel még kevesebb.Persze, van pár sopánkodó is aki berakja 50 milláért, 1 hétig :D aztán majd lemegy az árral.
  • Skill
    kéne egy ilyen fél hc mód. mondjuk hetente 1x lehetne éleszteni a karaktert. tuti csak úgy tolnám. de a mostani hc túl hc nekem.
  • mukika
    csökken igen, érdemes szerverleállása előtt bidelni.
  • attiGT
    Amíg a serverek nem fognak menni az AHban lévő itemek ideje csökken? Bidelnék nagyobb összegben valamire leállás előtt csak tudni akarom, hogy esetleg elveszhet e a gold vagy mire megjönnek a serverek valaki elviszi e azt az itemet (holnap dél körül jár le)
  • Susarc
    mi sem,de nem is akarok lag miatt besziteni egy karit vagy ,mert valaki hozzám szól vagy rosszkor csörren meg a telóm amit fel kell vennem és elfelejtek nyomni egy ESC-et mint anno Kungen tette a fullos Barbijánál....

HC 4 MAZOHISTS:P
  • Susarc
    OWNED:D:D:D
  • Sheol
    Ebben is sok igazság van el kell ismerjem, de én sosem pénzt akartam keresni a Diablo 3-mal, hanem élvezni a játékot. :)
  • Sheol
    Ebben egyetértek veled, ha nem a saját hibád miatt hal meg a karaktered, az tényleg frusztráló lehet.
    Szrencsére nem jártam még úgy.
  • jazzy
    Jó neked, amíg te élvezkedsz én kiszedek még 500 eurot :)
  • Psychedelic #55327
    És itt sokat is fog számítani a Paragon lvl, mert nem könnyű HC-ban jó geart venni amin még MF is van, illetve itt nem teheted meg, hogy gyengébb legyen a karid csak hogy sok MF-ed legyen.

SC-hoz már nincs sok kedvem, unalmas, és ha esik is valami jó cucc, megy RMAH-ba, valahogy, az 5-10-50 euró jobb választásnak tűnik, mint hogy a karit gearezzem. HC-ban viszont nincs ilyen gond, és még a szemetet is el tudod adni, igy ha nem esik semmi jó sincs az az érzésed, hogy csak pazaroltad az idődet, mert még igy is jó pénz jön. :)
  • Dr DeViLKiNG
    Nincs is jobb, mint egy kis lagba elveszíteni mindent.
  • Sheol
    A legutolsó DH lánykám elhalálozott infernon figyelmetlenségem miatt, de most a patch után indítok egy újabbat.
  • Susarc
    muti már egy hc profilt pls
  • Sheol
    A HC módot nem is csak a botok miatt mondtam, hanem mert az adja meg az igazi játékélményt ebben a játékban.
    HC Public Game-ben is nagyon jó arcokkal szoktam összefutni, szóval elég jól ki is szűri ez a mód a balfaszokat.
    Az AH-ban is normális árak vannak stb. szóval én csak ajánlani tudom.
    Ez a Paragon Levels is ott fog jelenteni majd valamit, nem azt mutatja majd meg, hogy mennyi ideig tenyerelt valaki a billentyűzeten.
  • Susarc
    *farmolNÁNK:P:D
  • jazzy
    Akkor Hell act1et farmolnák.
  • Sheol
    Csak HC módnak szabadna lenni ebben a játékban, és akkor nem mozognának sehol.
  • j0nNyKa
    Nem hellen mozognak a botok.
  • tarti19
    3-5 milla goldból act 1-re, nagyon laza farmolós karaktert összehoz az ember.
  • Agaba72
    Lehet tényleg nem de olvastam nemrég egy leírást bot farm miben létéről és ott az volt, hogy hell act3 darálás vég nélkül mert a gold időarányosan kb. annyi mint infernón. Amit azért hittem el, mert egy középszar gold gearben gyakorlatilag hellen már nem öl meg semmi, míg inf act1-ben azért már akadnak necces pakkok, ami gondot okozhat egy botnak
  • Dr DeViLKiNG
    Nem hellen mozognak a botok.
  • greyfox
    a wtf lemaradt. :)
  • Fpocok
    Megoldottam...
  • Fpocok
    kódot meg SMSben nem akarja elküldeni wtf?
  • Fpocok
    Kb három napja nem léptem be... most meg azt írja ki, hogy rossz a jelszó wtf? Próbálok most értesítést kérni...
    Amúgy emailt nem kaptam, hogy megváltoztattam a jelszót szóval wtf?
  • Agaba72
    Számolgattam picit a meglévő adatokból és arra jutottam, hogy a botok nem feltétlenül lesznek nagy előnyben az átlag kocka játékosokkal szemben.
    Úgy áll a dolog, hogy az első paragon szinthez kb. annyi idő kell, mint 59-ről 60-ra. 59-ről 60-ra kell 2.4m xp az első paragon szinthez meg 7.2m xp ez pont a háromszorosa, ami azt jelenti, hogy egy infernó act1 mob háromszor több xp-t ad mint egy hell act4 mob. A botok úgy tudom leginkább csak hellen életképesek, tehát továbbra is ott farmolnak, míg az átlag játékos azért már csak infernót farmolja tehát sokkal több xp-t kap mint a bot hellen (gondolom act2-3ban még többet) és ha esetleg a rendszert úgy csinálják meg (akár utólag is megváltoztatva), hogy mondjuk 50+ paragon lvl-nél már ne adjon xp-t hellen ki is herélték a botokat.
    A másik dolog, hogy szerintem most is bannolgatnak rendesen botokat, de ugye mivel megérte, a kibannolt tag vett másik accot, 1 nap szintezés után ment tovább a botozás. Ez után a bann egy kicsit azért fájdalmasabb lesz ha magas paragon szintű accot bannolnak mert azt botnak sem kis idő új accon behozni.
    Még egy dolog: ahogy telik az idő, úgy lesz egyre több közép-magas szintű paragon lvl játékos, akik már alapból több goldot szednek, tehát a gold inflálódik de a játékosok többet is szednek fel belőle, míg a capnak köszönhetően a botok nem tudnak bizonyos határ fölé menni, így csökken a hátrány a játékosok és a botok között. Persze az lenne a legjobb ha egy botot már az első percben kibannolnának de azért ez igen csak az álom világ.
  • j0nNyKa
    holnap lesz ez javítva
  • greyfox
    Csak be ne zárja alattad a trade ablakot, te meg a földre dobod a motyót :)
  • Traky70
    Az előbb egy kezdő DH (bogabongo#2172) megpróbált lenyúlni. Kiraktam a trade ablakba egy perfect star rubyt (30 fiery brimestone-t ajánlott érte chat-en), gyorsan accept-elt, aztán azonnal kilépett... Még szerencse, hogy mindkét félnek el kell fogadni a feltételeket :)
    Ha esetleg összefutnátok vele, ne bízzatok benne.
  • Ferrari23
    Ja nagyobbat ír ki.. :D:D Mekkora mákos az öv árusítója :D 7 milla azért a fosért.. :D:D
  • attiGT
    meg lehet nézni, hogy bidelt e már rá valaki ha rákattintasz a bidre és ha nagyobb összeget ír ki mint a jelenlegi, akkor már érkezett rá ajánlat.
  • jazzy
    Jól tetted én annó egy ilyenért, amin 170 körüli str volt, 60 allres, meg 3.00% life steal alig kaptam 3 milliót 10 perc alatt.
  • who am I 7
    ja, nem egy nagy szám öv :D nekem is volt, passzoltam is el pár K-ért rögtön
  • MoLc
    akkor az lesz amit te mondassz,mert én 2 millióért raktam fel, de viszont nem látom,hogy bárki is bidelt volna rá. érdekes.
  • Ferrari23
    7 035 502-n áll a bid, szóval vagy ilyen áron tette fel, vagy valaki hülye bidelt rá. :D:D Tele van az AH ilyen övvel 300kért... Némelyik még jobb is.

Egyébként már ha öv, nem kell valakinek? :D

• elitehun
    Lehet hogy 7 millás bid-el tette fel.
  • MoLc
    akkor így.
  • MoLc

Sziasztok !

Ez körülbelül mennyit érhet ? Az lehet ,hogy 1 óra alatt 7 millión áll rajta a bid ?

Köszi-
  • elitehun
    "Squirt the Peddler has permanently moved from the Caldeum Bazaar up to the Hidden Camp, as she heard people liked buying Health Potions up there"
  • oneal1
    köszönöm a gyors választ!