78998
  • mukika
    need :O

http://i.imgur.com/1ccGt.jpg
  • Avenger
    Pedig pont az ellenkezőjét várná az ember. Tőlem mondjuk semmit sem vettek az elmúlt két napban. :D
  • greyfox
    Már az elmúlt 2 napban erezheto volt a kozeledo patch hatasa, 3 itemet is elvittek az rmahban, ami mostanaban egyaltalan nem pörgött.
  • Avenger
    Nem siették ma el a patch-et. Csak ötkor kezdték, így meg tart délután háromig. :(
  • Fpocok
    Hypeolt játék, sokan játsszák, sok a gyökér. Akinek meg moderálás lenne a dolga, szarik rá.
  • Zan
    Bocs az OFF-ért,de:
    Ez gyerekek, ami itt folyik....döbbenetes...nem tudom, hogy egyesek mit gondolnak, hogy bármilyen hangvételt megengedhetnek maguknak egy fórumon...! Azért mert inkogníto-ban tudsz maradni már akár hogyan megnyilvánulhatsz? Ez mi már? Feljöttem, hogy itt is elolvassam, ti mit gondoltok az új paragon levelezésről, meg hogy már lehet valaki belinkelt valami durva boostolnt ilvl63-as cuccot...erre azt olvasom, hogy egyesek bitanggul egymás vérét szívják a SZÁJBERTÉREN keresztül...! (tisztelet a szerencsére, egyenlőre legalább is nagyonbb számban lévő kívételnek) Mi ez az óvoda emberek...térjetek már észhez. Ez olyan, mintha én kiállnék egy 2000 fős tömeg elé és miközben a többiek hangosan beszélnek egymással, én fennhangon, trehány módon vitatkozom a másikkal...hogy mindenki hallja..! De még ez is jobb. Így, hogy ismeretlenül osztjátok az észt egymásnak,ezzel csak magatokat járatjátok le a többi ugyan csak ismeretlen előtt...! Szóval, gondolom ez abszolút hidegen hagyja azokat, akikre vonatkozik, szóval nem is rontom itt tovább a levegőmet. Szerettem ezt a topicot, de azt kell, hogy mondjam, hogy a "konkurens" mérföldkövekkel jobb légkörű, mint ez! Jó éjt mindenkinek!
  • inexxhd
    hallod hülyegyerek, nem tehetek róla, hogy ilyen e-mail-t kaptam:)
    rá kattinttam, mert egyáltalán nem volt észrevehető, hogy fake,
    még jóhogy lebuzizom a szar adathalászokat.
    és látom ügyesvagy, hogy tudod az abc-t, puszi
  • attiGT
    szerintem nem raknák bele a játékba ha 40es goblint spawnolna. olyat dob amilyen szintű helyen használod, számomra így értelmes
  • 1Darton1
    Ha már a moderációra hivatkozol:
    - folyamatos butáskodás: ban
    - proxys kicsibék és újregek, valamint disznófülű lepontozós álregek: ban

Ezek alapján nem is kellene téged leállítani.
  • who am I 7
    és ha infernon használod?badarság lenne, ott 30-40-es itemeket dobnia...
  • Fpocok
    És láttál már ilyen goblint? Milyen cuccokat dob? Ha 40es, akkor nyilván olyan cuccokat dob, nem?
  • attiGT
    lehet nagy hülyeséget mondok vagy csinálok, hogy elmondom de a puzzle ring, amiért elég nagy összeget fizetne bárki, aki megtehet, csak lvl40es. ergo US AHban azért nincs egy darab sem, mert mindenki infernon farmol, ahol legjobb tudomásom szerint nem eshet. amit akarok mondani az az hogy lehet megérné 20%os mf gearben farmolni nightmaret vagy hellt holnap.
  • j0nNyKa
    de ha a lenti 3-at művelném, tuti az lennék mellé, nem lenne pofám a normál reggel ezt így előadni :DD
  • jazzy
    És nem lennél alreg.
  • j0nNyKa
    nem, én
    a) nem kapok scam emailt
    b) ha kapnék, lenne annyi eszem, hogy ne kattintsak rá a linkre
    c) nem buziznék le sorba mindenkit a világon
  • clio1616v
    nincs drop
  • inexxhd
    na gondoltam, hogy te meg fogsz jelenni kötekedni..
    gondolom te jókedvűen vigyorognál, miközben majdnem feltörik a blizz. accodat..
  • j0nNyKa
    ebben a hszedben senkit nem buziztál le.
  • inexxhd
    na mind1, köszi, most megnyugodtam:)
    még szerencse hogy nemléptem be, mert akkor le is nyúlták volna az adataimat..
  • inexxhd
    fu bazdmeg, de hogy találhattak rám ezek a buzik?
  • Fpocok
    az kamu
    Szerencséd van.
  • inexxhd
    de ezt az üzenetet 17.-én kaptam, azóta semmi baj.. csak most nézelődtem leveleim között, és rábukkantam, eléggé meg is ijedtem
  • inexxhd
    us.battle.net.login.wi-login.com

hmm
  • Fpocok
    Azt nézd meg, hogy mi a pontos link... amit kiír, ha rámész a kék linkre... azt tudják hamisítani. Böngésző kiírja alul vagy felül.
  • Dr DeViLKiNG
    Hát az elszomorító. :D
  • inexxhd
    meg mi a lófaszért kéri, hogy írjam be a titkos kérdést, meg a választ.. stb.. ez szerintem átbaszás..
  • inexxhd
    venni akartam vagy cserélni, de ez meg azt írja, hogy el akartam adni. meg mikor rálépnék a linkre, azt írják, hogy ez egy adathalász oldal, most mit csináljak ? :(
  • Fpocok
    Te mintha anno hírdettél volna, hogy akarsz eladni, venni accot... beszoptad szerintem.
  • [SiX] Boci
    1.12 volt 15 perce kb.
  • jazzy
    Ne erőlködj már 500 alreggel.
  • inexxhd
    hozzáteszem ezt az üzenetet elvileg a hivatalos blizzardtól kaptam az e-mailemre pár napja. remélem hogy csak tényleg valami adathalász buzik próbáltak átbaszni, szerintem vissza is írom, hogy b*szd szájba a k*rva anyád. vagy inkább ne ?
  • Dr DeViLKiNG
    Goldról van valami, hogy hogy megy most usben?
  • inexxhd
    Greetings!

It has come to our attention that you are trying to sell your personal Diablo III account(s).
    As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.
    If this proves to be true, your account can and will be disabled.
    It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees.
    If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.

You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with:
    https://us.battle.net/login/en/?ref=http%3A%2F%2Fus.battle.net%2Fd3%2Fen%2Findex&app=com-d3

Ez mi a mocskos kurva isten? ezt kaptam pár napja a Blizzardtól az emailemre, amelyen a blizzard accountom van, kérlek olvassátok el, és segítsen aki tud.

Login to your account, In accordance following template to verify your account.

* First and Surname
    * Secret Question and Answer
    Show * Please enter the correct information

If you ignore this mail your account can and will be closed permanently.

csak az a baj, hogy nekem nincs is meg az eredeti d3, csak a starter edition.
    de viszont mikor rámennék a linkre, figyelmeztetnek hogy adathalász oldal, így hát hagytam a faszba, úgyhogy ha most lebannolják emiatt az accountomat, és felgyújtom a kibaszott blizzard tetves műhelyét !
  • attiGT
    Kripp most talált egy Manticore-t két sockettel :D
  • Fpocok
    50% chance to knockback on hit? mi a fasz?
  • who am I 7
    1500ig mehet majd...700as min dmg-vel és 1.55-ös attack speeddel nem lenne rossz.
  • Dr DeViLKiNG
    Mi ez a csöves sebzés.
  • attiGT

mi ez a 48% chance to knockback?
  • skinnyman
    valaki roviden osszefoglalni az elmult kb 1700 hsz (2-3 het) tartalmat? :)
  • attiGT
    omájgásh