78998
  • Agaba72
    Semmi különös nem történt. Nekem új win telepítés után ugyanezt csinálta, azóta sincs semmi gondja. Úgy vettem észre, hogy ha hosszabb ideig nem lépsz be a battlenet accodba, akkor szintén ilyen "ellenőrzést" végez.
  • Sunrider924
    Mindegy, kozbe kidobta a plan-t szoval targytalan. Olyanokat figyeltem meg, hogy maga korul tuzet csinal es akkor is megol ha NAGYON messze vagyok tole, mint ahogy irtam, offscreen tavolsagra.
  • Sunrider924
    Valaki mondja mar meg, hogy mi az isten vertveres akarmije van act4ben a keywardenel? Offscreen tavolsagrol megol, nem is mutatja, hogy mivel, es hiaba viszem lefele a mp szintet, marhara ugyanugy oneshotol, nezem debuff nincs, semmit nem latni(nem allok tuzben) csak kiirja hogy megolt...
  • Jojobaba
    lesz még olcsóbb is, most 8m az emerald 2 napja 10 volt, blizz lépni fog szerintem :D
  • Jojobaba
    akkor sem, 20 a max attack speed, és 200fölöti mainstat is jobb lenne 100+ millához
  • Rogerke
    Bola shot helyett hungering arrow lenne akkor 150M
  • Pap1ka
  • Lammer
    de komolytalan mar... heart of slaughter (ezt amugy komolyan gondoltak, hogy leg?) + ma mar masodik frostburn (harmadik, tegnap is volt egy...) valaki elcsavarta debil iranyba a drop ratet, vagy mi a szo'sz?

aaand megint egy terror kulcs (40%)
  • Sorius
    Üdv!

Tegnap volt egy kis gondom a játékkal. Ki akartam, illetve ki is próbáltam a játékot, Starter Edition-nal. A gond ott kezdődött, hogy fent voltam a battle.net honlapján, be is tudtam jelentkezni nem volt semmi gond. Aztán pár perc múlva elindítottam a játékot, bejelentkeztem és kiírta, hogy account locked stb... adjam meg a titkos kérdésre a választ, vagy reseteljem a jelszavamat. Kiléptem, battle.net-re nem tudtam bejelentkezni, mert ugyanaz volt a probléma mint a játéknál. És ezzel együtt kaptam egy e-mail-t is ezzel a címmel: Battle.net Account Locked - Action Required

Rá egy fél óra múlva megint elindítottam a játékot, megint bejelentkeztem, de most beírtam a választ a titkos kérdésre, és beengedett. Utána a honlapra is felengedett mintha misem történt volna.

És most azt nem tudom, hogy mi volt ez? Valaki más is próbálta volna használni account-om? Vagy ez valami bug volt? Illetve olvastam olyat is, hogy lehet eu-s verzióval, amerikai szerverre akartam bejelentkezni és ezért csinálta ezt. Azóta nincs baja.
  • Lammer
    legalabb esik neked, nekem ma nem kedvez az RNG... igaz tegnap is igy indult, aztan 2 orara besuritett 5 leget (4 junk, 1 normalis, de az sem durva) :)

most is olyan tort dobott aminek eloszor csak a statjait lattam meg... aztan raneztem a DPS-re :S
    111 str, 70 dex, 934 LOH, 41 cr dam, socket, level req -10...
    dps: 742.5 :S (str is nezzuk nincs rossz ara, mert 3-3,5M de haat :)

(viszont arrol fogalmam sem volt, hogy talalt targyakon is van dye xD ciki, de most mar tudom)
    nem problema... berakom barbinak xD tudom megigertem soxor, hogy nem koltok mas karira... de kicsit szorakoztam evvel a WW builddel es tetszik :C
    szoval a projekt egyszeru: nem koltok Barbarra, csak a "talalt targyak osztalyarol" valogatok (WD-vel farmolok es neha esnek kozepes jo cuccok)... ami rajta van(lesz), minden talalt :)

szerk: csak turelmesen ki kell varni... gagyi frostburn xD
  • Rogerke
    Egy kérdés:
    Adott ez a kari:
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/EBiii-2546/hero/15598211
    Nemtudom miért de bugos (andariels van a natalya helyett), ugye hogyha valaki linkel nekem ah-ból valamit akkor megjelenik hogy upgrade-e vagy sem.
    Kérdésem az lenne hogy most szemezek a natalya gyűrűvel de nem tudom hogy ha belinkelik nekem akkor a set bonust (jelen esetben a 130dexet) beleszámítja-e vagy nem?
  • natalyel
    Esetleg telítődött a piac. Egyre csak szaporodnak a gemek, eltűnni egy sem tűnik el a körforgásból, akinek volt rá pénze és kellett neki, megvette, akinek nem volt, majd most olcsón megveszi. Aki gyártotta, mert üzletelt vele, egy ideje már nem tud eladni, rajtamaradt, ezért lejjebb vitte az árát. Még mindig jobb veszteséggel túladni rajta (és visszajön valamennyi pénz belőle), mint egyáltalán nem látni belőle pénzt. Senki nem tudja eladni, így csökken az ár. A piac szabálya.

De lehet, hogy tényleg dupe :).
  • Sunrider924
    Pillanatkep :)
  • Pukkka
    Dupe.
    Ajánlatokat várok, nyilván értelmes kategóriában=)
  • skinnyman
    Az az amu mennyi? :)
  • skinnyman
    Ez amugy hogy lehetseges?
    Flawless square felett ugyebar nem dobnak, tehat az egeyduli modja elvileg a megszerzesuknek a konvertalgatas, es onmagaban a konvertalgatas ara is (ha nem szamolod bele a receptek arait egyaltalan) kb 20 millio korul mozog egy perfect star eseteben. Hogy letezik hogy annal olcsobban adjak, plane hogy ilyen 6 millaert mint most? Tenyleg dupe-oljak oket valahogy?
  • sz4bolcs
    Na, jó lett, van rajta jó sok mf? xD
  • Pukkka
    Egy-két eladó ékszer, ha valakit érdekel,

1. Ring
    -Int:36
    -Vit:112
    -FiR:36
    -AlR:73
    -CrC:3%
    -CrD:31%

2. Ring
    -Str:52
    -Int:63
    -PoR:28
    -AtS:8%
    -CrC:3.5%
    -CrD:28%

3. Ring
    -Int:99
    -Vit:50
    -FiR:30
    -Arm:211
    -ChD:31%
    -ChC:5%

4. Amu
    -Dmg:+9-18
    -Dex:216
    -Vit:133
    -AtS:7%
    -LoH:627

• Akra
    The Witching hours övet keresek
    megvételre. 200 körüli str és
    legyen még rajta vit+life%. Köszi
  • Bandee
    Most jelenleg infernon mennyi mf-nek kéne (vagy célszerű) meglennie ? Nv +75%, mp4 járható nekem ez +100%, ezen kívül mennyit kéne felpakolnom ? Olvastam itt 400-as plafont, az minden buffal (nv + mp) értendő ?
  • Sunrider924
    Mittudodte XD
  • fisendcsipsz
    sziasztok,

ha vkit érdekelnek főleg sárga 61-63-as cuccok, az írjon rám privátban és naponta tudok szórni 50-100 darabot ingyen...sajnálom kidobni, craftolni :)
  • sz4bolcs
    sux :D Mondom én, hogy így nem fogok irigykedni.

Még az is izgibb, ha kibontatlan sárga amuletet linkelsz. :D
  • Lammer
    skacok!

mekkora fogas! nem talaltam, licitaltam... (most jart le es felkeltem xD)

-egy picit jobban tudom f*sni magambol a macikat
    -jobb crit, int, van kicsi vit, jobb mana regen,
    jobb dam

1.2M!!!!!! na? tuti? :)))

(megyek vissza aludni, ha tudok, mert tokre orulok xD]
  • Cumshot
    Most mar megint mi a szar van? Belepek, kidob azzal hogy fel kell raknia az uj peccset, majd game is up to date -> megint belepek, es ujra kidob ugyanezzel, megint update-el, majd megint kidob, es ez megy folyamatosan. Amikor kijott az 1.05 akkor ugyanez volt, a faszert nem talal mar ki valamit erre a Blizzard. Vegre lenne idom jatszani, erre tessek...
  • Sunrider924
    Es akkor errol mi a velemenyed? Server shutdown elott 5 percel, sima feher mobbol.
  • sz4bolcs
    Hát de 3-ból kettőre, amit linkeltél, ránézek, és tudom, hogy nem lett belőle jóság. :D
  • Sunrider924
    Hidd el, ha ertelmes lenne akkor ugy mutatnam, de 800 dps-es fegyokra nem hiszem hogy kivancsi vagy, meg akkor se ha zold szinu :)
    De amikor kiesik, mekora josag azt gondolni, hogy hatha majd most.
  • sz4bolcs
    legalább értelmeseket linkelj, hogy hadd irigykedjünk :)
  • Sunrider924
    Masodik
  • Pukkka
    Szerintem, meg még ne vegyenek gemet. USA szerveren 4kk körül, Ázsiain 400k körül mozog jelenleg.
  • VO101Tom
    Sziasztok.

Találkoztatok már olyannal, hogy a DIII nyitóablaka "game is up to date" üzenettel enged indítani, de a játékba lépve azt írja, hogy van újabb patch, most kilép, de azonnal visszaléphetek ha a patch felment. Kint persze nem csinál semmit, inicializálás után írja, hogy "game up to date". Belépve megint hibaüzenet, és kezdődik a ciklus előröl.

Valami megoldás erre? ma este kezdte el, délután még jó volt... :/
  • who am I 7
    Vegre egy hasznos info.
  • who am I 7
    lammer utan szabadon, akkor most mar mindenki beszurja minden egyes dropjat... :D :D
  • natalyel
    Most vegyetek maxos gemet, szerintem valaki dupeolt egy rakással, mert a gyártási ár alatt van jóval!
  • Sunrider924
    Goatmen dropp
  • skinnyman
    Holi faking shit, ilyen dps-t meg eletemben nem lattam
  • Psychedelic #59506
    Authenticator minden ellen megvéd, ugyanis se acc managemantbe se játékba, se sehova nem tudnak belogolni nélküle, ergó nem tudnak e-mail cimet váltani jelszót stb. Másképp nem is lenne értelme az egésznek.
  • Ferrari23
    Első elit pack..

• Ferrari23
    Na beengedett, de gondolkozott neki vagy 5 percet...