78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
158 óra volt eddig a játékidő..... -
hát ma nem tudom mi volt, valszín jó szerver..
20 perc játék után...
NV 0.... sima mob-ból..
aztán 1 órára már eliteből:
amióta játszom, 1 db legendary esett.... és bár egyik sem egy nagy eresztés, de innentől, hogy NV 0 volt, és a karakterem sem egy MF típus.....
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nemesfec-2215/hero/4691119
utána még toltam 1,5 órát, de egy jó rare-ringtől jobb -amit végre használni is tudtam, nem esett....
happy vagyok, komolyan!!!!
EZ random.... -
Lehet, triviálisan hangzik, de ha beírod a cd kulcsot, bizonyosodj meg róla, hogy tényleg helyesen írtad-e be! Munkatársaimnál szokott előfordulni, hogy gondjuk akad a munkahelyen a számítógéppel, és gyakran észre se veszik, de beírtak egy szóközt is pl. Csak egy ötlet, jobb ötletem nincs sajnos. Esetleg még annyi, hogy aktív internetkapcsolat szükséges hozzá. -
MrAndree #60260 Ehh, ez jó, csak épp szegény vagyok mint a templom egere. Pedig barbáromnak jó lenne. :) -
bocsi a méretért, lényeg látszik, akit érdekel az küldjön (komoly) ajánlatot rá :)
-
küld el pm-be és megnézem neked
-
viktor25 #60257 Sziasztok segítenétek nekem a diabló 3 - ban.
Nemrég vettem, és az istenért sem akarja elfogadni a termék kulcsot
pedig a leírás szerint követtem az utasításokat. Ahól vettem az mondták hogy az eddíg eladott példányokból még nem hoztak vissza ilyen hibával. -
Skill #60256 valaki szeretne gyorsan 60as karaktert csinálni vagy egy kis goldot keresni?? pm -
visszaraktam, igy fullos az MF :) most annyira nem izgat a paragon :) -
Susarc #60254 miért nem red gem? oké 31% MF,de az meg 31% al leszedi az XP-t,és gyorsabban kiszeded a paragont:P -
Susarc #60253 socket?:P -
mai napi junk hegyek utan vegre egy windforce... de kar, hogy nem likas, viszont van rajt 3 LS, 42.2 Knockback, 69 CD, 1.32 hatred meg 1309.4 DPS :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
thx! -
vagy esetleg Diablo 3, köszönöm! -
Sziasztok! Ne haragudjatok, nem reklámnak szánom, csak érdeklődöm hogy van e köztetek olyan aki szívesen lenne szerkesztője egy assassin's creed portálnak? Akit érdekelnek a részletek kérem privátban jelentkezzen! -
akkor jó. :D -
Az is vicces, hogy tegnap nagy bőszen bejelentette a blizzard a blogján, hogy kibannoltak egy rakás csalót. Ennek ellenére egyik botos forumon sincs sírás, hogy bárkit is kiraktak volna. A goldon sem látszik semmi jele.
ÉRDEKES...
-
Ez lehet azért van, mert több player esetén nincs extra xp még véletlenül se.
-
Az lemaradt, hogy a Tal Rasha setből felvettem valami zoknit + maszkot, beltet. Ebből kettőn van magic find, nem is túl sok. Szóval vicces ez az egész főleg annak tükrében, hogy sokan 200-300-as mf-al sem nagyon találnak semmit. -
lol képhostról, képfeltöltésről nem lehet linkelni, akkor honnan lehet?
Mókás ez a fórum. -
Gyűrűt a Warden dobta:
-
Épp tegnap jegyezte meg ismim, akivel együtt farmoltam, hogy "Ugyanannyi xp-t kapunk, mint soloban.", de nekem is olyan érzésem van, mintha ugyanannyi jönne. -
Beszarok, múltkor itt sírtam hogy nem esik legendary, erre most 5 percen belül 2 is pottyant Inferno Act 1-ben, 4 stack NV, Paragon lvl 8.
Esett egy egész fasza gyűrű + egy fosadék halef witch doctornak.
Ez a kari 57 óránál jár amúgy, a 110 óra a totál játékidőm az összes karakterrel lol.
Tehát összesen 3 legendary esett eddig 57 óra alatt. -
Traky70 #60240 Köszi. Még jó, hogy titkolják... :) -
Sunrider924 #60239 Nem talaltam pontos infot mar annak idejen sem, most meg egyenesen lehetetlennek bizonyult visszakeresni az eredeti cikket. Annyit irt, hogy "slightly more xp /slightly better chance for higher ilvl drops" -
Traky70 #60238 Köszi. Lehet tudni, hogy mennyivel növekedik az XP% plussz emberenként? Vagy ki is írja az XP%-nál, ha megnézem a karakter tulajdonságait (MF,GF, Bonus exp)? -
köszi szépen! -
Sunrider924 #60236 Ize, a monster hp/dmg skalazodas az valtozott, nerfelve lett,a masik kettorol nem talaltam ilyesmit -
Sunrider924 #60235 A coop eredeti alapotlete az volt, hogy minden felskalazodik a solohoz kepest, monster hp/dmg/xp/dropp. Nem tudok rola hogy ez megvaltozott volna. -
Traky70 #60234 "coop-ban az xp is több"
Én erről lemaradtam... Ha többen játszunk, ad valami bónuszt, vagy csak simán arra gondolsz, hogy minél többen vagyunk annál gyorsabban ölünk (mivel a monszták plusz embereneként csak 75% HP-t kapnak). ...feltéve ha azonos kb. a dps. Mert ebben az esetban akinek sokkal magasabb, mint a többieknek, nem biztos, hogy megéri. -
Sunrider924 #60233 Igen -
Magyaraul csak mp10-ben kell ölni normalon, és bárhol kieshet? -
Sunrider924 #60231 Leoric signet drop -
Hogy lehet szerezni olyan leoric ring-et?
Csak épp melózok, nem tudok utána nézni, és megköszönném! -
Sunrider924 #60229 Bocs de elcsusztam a kerdesed folott, mea culpa, szoktam valaszolni ha kerdeznek. Ha gyorsan akarsz sokxp-t akkor Mp1 act3 es toljad coopba valakikkel, coopba az xp is tobb meg a dropp is jobb. Egyikotok megcsinalja mp1es ac3 gamet, belep es beinveli a tobbieket, igy mukodik a mp-coop. Ha nincs kivel toljad, akkor soloba ugyanez a mese.
Tegnap este komoly adok kapok ment generalon hogy item/xp farmra mp0 vagy mp1 jobb. Szerintem mp1. Az a +25% mf az pont annyival tobb esely/xp, nem beszelve rola, hogy mp0 csak act3 alternativa, mig mp1en akarhova mehetsz, mert mindenhol 63as monsterek lesznek es a loottabla is mindehol ugyanaz, mp0 eseteben csak act3-4 lesz 63as szornyekkel a tobbi actba minden a regi, act1 61, act2 62es szornyek.
Szoval ha sok xp kell gyorsan, akkor act3 mp1 Alkaizer route, fejesbe piros gem, minnel nagyobb lehetoleg, amikor alkalmad van probalhatod kifarmolni a leoric gyurut normal mp10-en, es oszerakhatsz meg egy hellfire gyurut is uber bossokbol. Igy mar eleg derek extra xp jon osze. -
MrAndree #60228 Kár hogy ez a cikkíró se tudja hogy a dlc meg a kiegészítő nem ugyanaz. Meg Blizzardot ismerve úgyse jön 2014 előtt. -
Skill #60227 eladó diablo 3 gold részletekért pm.
valakinek lenne kedve ideje karit húzni? mp 10en menne nagykarival én meg rohanék utána xps gearben. fel tudok ajánlani goldot vagy segítek ezzel a módszerrel felhúzni karaktert 60ra. -
http://www.sg.hu/cikkek/93264/keszul_a_diablo_3_dlc
:) -
Inteligencia, mana regen, maximum mana, chc, chd, alress. -
Sziasztok!!!! Kérnék egy kis segítséget, fontos lenne, nekem :) A witch doktoromnak, mik a fő statjai, mikre koncentráljak, amikor fegyot/rucit veszek neki?