78998
  • PetruZ
    A deep dive videóban megerősítették, hogy legalább lesz shared stash, sőt, mutattak egy olyan képet is, amelyen több shared fül volt, nem csak egy.
  • GLIPX
  • repvez
    ezek mind olyan dolgok amik már régen is voltak a d2ben is semmi uj nincs benne, majd nem látszott anynira, de ugyan ugy adott hozzá tüz , méreg és fagyás sárulést.

Az ilyen tetkók meg kinézeti dolgok addig nem érdekelnek, mig nincs hatása a játékra, minek tököljek velük, hogy hogy néz ki a karakterem, mikor ugyse látom a játék alatt majd ha a tetkónak is lesz valami képességre hatása akkor majd érdekel.

Ez a felszabaditom a falut és uj dolgok lesznek elérhetők, ez érdekesen hangzik, de kiváncsi leszek a megvalósitásra.

A PVP meg a multi anynira nem fog meg és nem is igen van tapasztalatom , hogy véleményt alkossak rola, talán 2x multiztam, amig felhuztak 60as szintre.

Ami a d2ben nem tetszett és sajnos ahogy látom azt itt sem változtatják meg, hogy nagyon kicsi az inventory és nem is lehet összegyujteni az azonos elemeket. az eredetinél sem értettem, hogyha a pénz tudott egyhelyre összegyulni ott, akkor a kis gemek és amulettek miért nem, egy csomo helyet elfoglaltak addig mig összegylt egy runa world és addig nem tudtál felvenni cuccokat, vagy 2 percenként teleportáltál , hogy eladogasd a faluban.

Abban reménykedtem, hogy majd most megoldják ezt a limitet, hogy legalább lesz egy külön trezorunk ahol minden elfér addig mig fel nem akarom használni. és az invertory arra lett volna ,hogy az ut közben gyujtotteket fel tudjam vinni oda.
  • Sir Cryalot
    ", és a régióktól függő loot modellekről is (pl. másféle kard esik a sivatagban, mint az északi fagyban). Érdekes még a képesség felruházás, amivel tárgyba lehet majd őselemeket tolni, így lesz pl. fagyasztó íj, vagy égető kard."
    de ez nulla

"beszélnek a mount-okról (többféle lesz begyűjthető, és ezek is alakíthatók, díszíthetők, plusz felszereléseket is kaphatnak (páncél, sebességet adó patkó, stb.)), és a táborokról (camp)"
    0

"Ezek olyan helyek, ahol az emberek kivonulása (ill. lemészárlása) után gonosz szörnyek telepedtek le, de fel lehet szabadítani és Sanctuary lakói visszatérnek a környékre, piac és waypoint nyílik meg, környékbeli quest-ek lesznek elérhetők, helyi új dungeon-ök nyílnak majd, meg ilyesmik."
    script, asset flip :D

Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.02.20. 14:41:13
  • PetruZ
    Ez a videó most a legérdekesebb most, szerintem, amiben a D4 újdonságokról és várható dolgokról beszélnek. Az első kb. kétharmada a rogue-ról szól, de megemlítenek és mutogatnak olyan dolgokat, amiket eddig csak pletykaszinten, vagy említésre hallottunk, most viszont már látszik a karakter builder (a GUI nem, de mutogatnak öltözékeket, tetoválásokat, színeket) beszélnek a world pvp-ről (ez mondjuk hidegen hagy), és a régióktól függő loot modellekről is (pl. másféle kard esik a sivatagban, mint az északi fagyban). Érdekes még a képesség felruházás, amivel tárgyba lehet majd őselemeket tolni, így lesz pl. fagyasztó íj, vagy égető kard.
    Az utolsó harmad az open world-ről szól, újféle helyszíneket is mutogatnak, beszélnek a mount-okról (többféle lesz begyűjthető, és ezek is alakíthatók, díszíthetők, plusz felszereléseket is kaphatnak (páncél, sebességet adó patkó, stb.)), és a táborokról (camp). Ezek olyan helyek, ahol az emberek kivonulása (ill. lemészárlása) után gonosz szörnyek telepedtek le, de fel lehet szabadítani és Sanctuary lakói visszatérnek a környékre, piac és waypoint nyílik meg, környékbeli quest-ek lesznek elérhetők, helyi új dungeon-ök nyílnak majd, meg ilyesmik.
    Elég szkeptikus voltam a kezdetek óta a D4-el szemben, de most valamit javult a szememben - ha mindez igaz lesz és megvalósul.

A D2R viszont nem igazán fogott meg.
  • repvez
    Ez az egész esemény fura volt nekem, mert nem igazán lehetett eligazodni, hogy most az uj dolgokrol vagy a régiekrol beszélnek vagy mutatnak képeket.
    Mert lehet ,k hogy kiadnak uj kiegészitöket, de akkor is 2021ben egy 20 évvel ezelötti grafikai szinvonalon kiadni valami ujat azért eléggé fura.
    És itt nem csak a diablora gondolok, mert amit mutattak a WOWban is hát azok is eléggé baltával faragott karakterek mind kinézetre mind animáciora.

Persze tudom, hogy a grafika nem minden, de aki uj játékos annak nem lesz már elég ez és neki nincsenek nosztalgikus emlékei a játék eredeti idejéből, hogy szemethunnyon efelett .

DE nem csodálkozok, mikor régen készitettek egy játékot akor minden uj játéknál az volt a cél, hogy a látvány minden egyes uj verzionál mekkora szintet lépett, de manapság meg már ez egyáltalán nem cél, hogy sokkal valoságos környezet legyen ma az a lényeg, hogy minél gyorsabban pörögjön villodzon, meg legyen a játékos szájába rágva minden, hogy mikor mit kell csinálni és melyik gombot megnyomni telecseszve a kijelzőt HUD ikonokkal.
  • Plata
    Én nem bánom,a D2 remaster érdekel,ha jó.
    Inkább mint a D4,őszintén szólva a WoW BC classic is jobb mint a jelenlegi nullajuli kieg.
  • TBTPumpa
    Az utolsó (új IP) és teljesen önálló játékuk a 2016-os Overwatch volt. Szóval idestova 5 éve már, hogy nincs új játék tőlük, csak újramelegített retrózás és DLC hegyek...
  • repvez
  • SLICK
    majd pár hónap múllva, ha lesz valami Blizzardos event, vagy a következő Blizzconon megint bejelentenek egy karaktert Dio 4-hez. Ki tudja? Lehet pont Necro lesz.
    Mondjuk nekem mindegy, a rég várt Druidám benne lesz :P (csak azt sajnálom, hogy elbaszták a dizájnját, nekem nem tetszik, hogy egy nagy zömök embert csináltak. Sokkal jobban bejött a D2-es dizájn.)
  • Plata
    Mert összekevertem,Diablo 2-nek néztem elsőre.
    De nem ez dijabló 4.Abban meg valszeg nincs necró.
    Bár a druida érdekelne.
    Szerintetek mennyi lesz a D2 remaster?
    Majd megkérdem tőlük hogy beszámolják-e hogy a D2 többször is megvan.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.20. 01:23:30
  • SLICK
    miért lenne?
  • Plata
    Necro vidió nincs?
  • repvez
    egy kicsit olyan érzésem van, hogy a blizzard nem adott ki már lassan több mint 10 éve uj játékot, legalább is ami érdekelne,
    igy ugy gondolták, hogy a régi játékosok kiöregedtek az ujaknak meg ujra el lehet addni ujra ugyan azt .

A dio4en kívül amit bemutattak az mind régi játék volt vagy egy DLC-nek lehet felfogni.
    A dio 2nek örülök és őszintén megmondva jobban bejön mint a 4es, mert az legalább még egy kicsit nyugodtabb játékmenettel rendelkezik és nem villog neon színben az egész kijelző, hogy azt se látom, hogy hol vagyok és hol az ellen.

DE akkor sem kellene 20 év után uj játékként bemutatni és teljes áron árulni.
    sokkal inkább kellene egy dio4es mellé adni, vagy minimális áron ,mert nem egy akkora fejlesztés mintha egy uj játékot fejlesztettek volna.
  • TBTPumpa
    Diablo IV - Rogue Announce Trailer:

Diablo II: Resurrected Announce Trailer:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.02.19. 23:54:36
  • ToCsEk
  • Carmang
    Ez izgalmas lesz:
    https://www.gamestar.hu/hir/kiszivarogtak-a-diablo-ii-resurrected-elso-reszletei-290777.html
  • mucsácsó
    sajnos trú, de azért elviselném most is már :)))
  • PunkZoli
    ha jövőre jön, akkor is d4 előtt leszünk jóval :D
  • mucsácsó
    jöhet!
    de akkor úgy kb holnapra, hogy jóval a D4 előtt legyünk még vele :( :D
  • TBTPumpa
    Pletykák szerint Diablo II Resurrected néven érkezik a klasszikus második rész modern változata.
  • PiszkosFred
    Basszus, es tenyleg. Most dobbentem le, ahogy latom leirva, hogy tenyleg 10 eves lesz... De kvara telik az ido! :)
  • TBTPumpa
    Ráérünk. Jövőre lesz 10 éves a Diablo III, nekem megfelel ha ebből az alkalomból megjelenik a negyedik rész.
  • PetruZ
    Idén valószínűleg nem lesz még D4.
  • TBTPumpa
    Diablo IV hírekre felkészülni:
  • TBTPumpa

Diablo Immortal alfa előzetes (angolul).
    A fizetési modellről is szó esik benne.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.01.11. 20:41:42
  • T800
    Sziasztok! BUÉK mindenkinek!
    Kicsit sok kihagyás után tértem vissza a játékhoz. Olyan kérdésem lenne, hogy ennyire megcsappant volna a játékosbázis? Igaz csak paragon 210-en állok Torment 3-4 de nem találok public játékot egyáltalán. A kis szintem / nehézségi fokozat miatt? Vagy lemaradtam valami másik játékmódról, vagy egyszerűen kikoptak a játékosok az évek alatt?

Bocsi a hülye kérdésemért, csak érdekelne a dolog! :)

Üdv!
  • TBTPumpa
    Szinte minden kikerült a Diablo Immortalból (teljes történeti szál, átvezető videók) 2021-ben biztosan érkezni fog.
    Talán Diablo 4. eljövetelét megkapjuk 2022-ben (elvégre is akkor lesz 10 éves a Diablo 3).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.12.19. 15:32:05
  • savior666
    PC-n is lehet majd vele jatszani emulatorral.
  • undY1ng #77144
    Jó lesz az melós gémnek... :D
  • repvez
    nem lenne rossz, de nem fogok mobilon játszani
  • Carmang
    "The Diablo Immortal Team is making great progress"

:)

https://www.gamestar.hu/mobil/indul-a-diablo-immortal-alfatesztje-igy-fest-a-jatek-most-288318.html
  • repvez
    Annak én is örülnék, ha lenne egy olyan verzioja amit lehet lagalább FHD felbontásban 16É10es képaránnyal futtatni.
    Semmi más változtatás nem lenne már ez is jó lenne.
  • coolpet
    Rosszul fogalmaztam. D2 remastered :)

Az origiből van 2 CD settem, a cinematic diskek rongyosra pörgetve. Gondolhatjátok, mennyit ment :)
  • PunkZoli
    valamikor 2000 nyarán!
  • savior666
    A Diablo 1 utan.
  • coolpet
    Mikor fog kijönni a Diablo 2?
  • mucsácsó
    hát legjobban egy közeli megjelenésnek vagy legalább egy bétának örülnék :( :D
  • TBTPumpa
    Jelentősebb bejelentés a Diablo IV-el kapcsolatban már csak a februári BlizzCon Online (BlizzConline) eseményen várható.

A pletykák szerint akkor nagyon örülni fogunk, valóságos infócunamit fogunk kapni az új résszel kapcsolatban.
  • Sir Cryalot
    Lehet azert nincs wolcen kontent mert a d4et csinaljak...