• repvez
    ezek mind olyan dolgok amik már régen is voltak a d2ben is semmi uj nincs benne, majd nem látszott anynira, de ugyan ugy adott hozzá tüz , méreg és fagyás sárulést.

Az ilyen tetkók meg kinézeti dolgok addig nem érdekelnek, mig nincs hatása a játékra, minek tököljek velük, hogy hogy néz ki a karakterem, mikor ugyse látom a játék alatt majd ha a tetkónak is lesz valami képességre hatása akkor majd érdekel.

Ez a felszabaditom a falut és uj dolgok lesznek elérhetők, ez érdekesen hangzik, de kiváncsi leszek a megvalósitásra.

A PVP meg a multi anynira nem fog meg és nem is igen van tapasztalatom , hogy véleményt alkossak rola, talán 2x multiztam, amig felhuztak 60as szintre.

Ami a d2ben nem tetszett és sajnos ahogy látom azt itt sem változtatják meg, hogy nagyon kicsi az inventory és nem is lehet összegyujteni az azonos elemeket. az eredetinél sem értettem, hogyha a pénz tudott egyhelyre összegyulni ott, akkor a kis gemek és amulettek miért nem, egy csomo helyet elfoglaltak addig mig összegylt egy runa world és addig nem tudtál felvenni cuccokat, vagy 2 percenként teleportáltál , hogy eladogasd a faluban.

Abban reménykedtem, hogy majd most megoldják ezt a limitet, hogy legalább lesz egy külön trezorunk ahol minden elfér addig mig fel nem akarom használni. és az invertory arra lett volna ,hogy az ut közben gyujtotteket fel tudjam vinni oda.