Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap haver nyavajgásáraújrakezdtük másik karakterrel. Csak +XP-s tárgyakat vettem rá, semmi MF. 2 órát nyomtam csak vele. Erre kedves blizzard meglepett tegnap este egy legendary barbár övvel. Lv18!! JEEEE!!!
Gondolom most újabb egy hónapig befoghatom pofámat. Lényeg skacok: 0 MF a megoldás!!!!
Nefürgyé le!
Igazából még Diablo-t sem öltem meg infernón, de számomra nincs is jelentõsége.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
Ám ac I-II-ben kevesebb pontot kapok a paragonhoz, vagy ugyan úgy fejlõdök?
Mert azért az is kell:))
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mindig van lent 6-7 elit group.
Act3-ban "semmi" nem esik, Act1 Leoric Manortól vagy Act2 Vault of Assasin, mind2 már 5 stackkel.
Act1ben Manor elõtt az 5 stack összeszedéséhez tudom ajánlani Festering Woods-ot. A barlangokban fixen van 1-1 group, illetve kint is szokott leni 1-2. Valamint Manor elõtt is van fixen 1 és meg is van az 5.
Jó farmolást <#eljen>#eljen>
!Forza Ferrari!
valaki, aki tudja, hogyan tudnék win7 telepítõlemezt kiírni DVDre (csak egy ISO fájlom van, vagy annak a tartalma egyértelmûen), hogy be is bootoljon a telepítõ újraindításnál, az pls PMben írja le. HÁLÁS VOLNÉK!
Én az utóbbi egy hétben, csak act3 utolsó részét nyomtam partiban. Asszem vmi sin a neve.
És egyetlen egy sárga gyûrû esett, ami nem "annyira" rossz...
Hol érdemes farmolni?
Drdevil - az az IK chest hol esett a haverodnak?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Segítséget kérnék.
Ujraraktam win7-t. Game is fel lett telepítve , de nem akar indulni. "Play" után csak a feladatkezelöben a folyamatok között látom, hogy fut.
Manuálisan tom patchelni? Mert automatikusan nemigen akarodzik neki.
Köszi a válaszokat !
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.
Ezt csak ugy kiadtam magambol..
Most tolok egy Monkot 42 jelenleg, bármit találok el bírom adni pártízká goldért mert nincsenek alacsony szintû cuccok AH-ba.
Arra hogy eladható cucc essen magas szinten olyan pici az esély már...és ez így is marad, bele lehet törõdni, max egy új peccs vagy kieg változtat majd rajta.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Vagy mert valaki jól kezeli az AHt
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ott kitesz, teleport ki városba, majd wp-vel black canyon, ott 3 elite van, aztan wp-vel arcanus-ba ott meg általában van 2. Így megvan a valor 5. Aztán vissza városba és a TP-n vissza vault és puculás.
leírták, keveset játszol !!!
.
én is csak 145 óránál járok, majd ha (ugyan az soha nem lesz) 1000 óránál dob majd jót....
:-()
ennyit a randomitásról..... ugyan.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Es midnen nap 2-3 teljes act3 runt nyomok, es igy sincs semmim.
De igaz, sírni egyszerûbb.
:-)))))))))
380 MF király... mondom, hogy a királyok járnak ide, a többinek kuss....
De KÖZEL sem. A többi csóringer meg nem ezt látja, és bizony felmerül a bot farm kérdése..
ahogy a legtöbb esetben így is van....aki meg kevesebbet játszik, az egy láma, ugye? Nem errõl beszélünk? Hogy akinek az ágytársa a koleszben nem vereti tovább a másik nyolcban (órában), annak esélye sincs (vagy kiba ritkán) normális itemet szerezni? Mert ha így van, nekünk esélyünk sincs normális cuccot szerezni, hacsak meg nem vesszük AH-ban.
Írjük már le ezt így. Mert korrektebb.
Ez az õ véleménye kb. :D:D
Olyan emberrõl beszélünk, aki folyamatosan a wow achievement ladder top10-ében volt, amíg abba nem hagyta azt.
194str, 149 vit, 79 allres ik chest, mostmár csak 350-400 millát ér. Rá lehet keresni.
királyok vagytok, mi meg gyíkok. ennyi.