78998
  • sanyiiiii
    :)
  • clio1616v
    kérdezd az In-Game Vendort

hátha megveszi
  • Sunrider924
    This is Madness
  • Fanat1c
    20millió :D :D mi van veled, semmi? :D :D :D
  • Fanat1c
    2521 gold-ot
  • Hosszas
    Betudnatok lonni h mennyit erhet kb ?? [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/12/16/a1_2012_12_16_j6yaddqowt_tn.jpg]
  • Lammer
    "irtam hogy 1 fury mindenkepp kell"

sorry erre nem emlekeztem... :(

akkor is tok igazsagtalansag :D
  • LocalPatriot
    Valaki meg tudná adni a blizz support tel számát, amit lehet hívni skype-al? Sehol se találom:S
  • Sunrider924
    Ember te nem figyelsz, irtam hogy 1 fury mindenkepp kell, nem tudod nullara vinni a WT fury igenyet XD Ellennben mi a bajod neked ezzel hogy 1 furyert hajigalsz mint az orult? EN kifejezetten orulnek neki, letrejott az elsodleges celkituzes hogy a WT fury generalo skill legyen, akarmit epithetsz kore ezekutan.
  • Lammer
    :((

akkor nem kell valakinek egy mara amu? wep throw -5, crit chance 8% :)

(joaron :D 40M, ebbol nem engedek)
  • vidu01
    1nél kevesebb nem lehet a fury igény akárhogy csökkented. Asszem.
  • Lammer
    Skacok!

egy valamit most nem "vagok"...

lecsokkentettem a weapon throw igenyt gyakorlatilag nullara... eeees nem enged dobalni ha nulla a furym :SSS ez bug?

ov: -5
    amu: -5
    10-10 az nalam egy nagy nulla... tehat?
  • sz4bolcs
    "kicsit" :D
  • Sunrider924
    2 billa a hatar, ami kicsit tobb mint a 250 euro RMAHban.
  • sz4bolcs
    Nem értem. Gold tradeben van vmi felső határ goldban amennyiért be lehet tenni?
    Ezekkel a fehér cuccokkal az a gond, amit sanyiii is írt előbb, lássam rajta a 6 egyedi statot, hogy könnyen meg tudjam különböztetni más tárgyaktól, még véletlenül se legyen az, hogy valaki meglátta, és scameléssel próbálkozzon.
  • Sunrider924
    Amennyire en tudom nev szerint nem tudsz targyra keresni csak legendaryknal, egyszerubb berakni valamit, ami elsore is kilog a tomegbol, egy feher vacak ami 2 billa. EN megvettem toled a perfect EFt 12ezer euroert ami 40 billa, tehat te beraksz feher vackokat AHba 2 billaert en meg megveszek beloluk 20at, en igy tudnam elkepzelni.
  • sanyiiiii
    Elgondolkodtató, lehet hogy be kéne rakni néhány ilyesmit hátha valaki összekeveri és tőlem veszi meg véletlenül :D
  • sz4bolcs
    am én tuti nem fehér szarral cisnálnék eurós tranzakciót sem... legyen rajta 5-6 stat pinkódnak..
  • sz4bolcs
    goldos tranzakciót?
  • tugyiti
    Hmm ebbe is van valami.
  • Sunrider924
    Nem hinnem, ellenben mondok mast mire is jo ez, ket account kozott megoldani a penz atvitelet, ugyanis normalis ember nemfog keresni olyan feher sz@rt ami 1 billa, tehat ha en akarnek valakivel jatekon belul penzatutalast bonyolitani pontosan ezt csinalnam.
  • tugyiti
    Jogos ,de arra gondoltam is gondoltam ,hogy ah-bot miatt nem lehet ?
  • skinnyman
    dat dps :O
  • Sunrider924
    Nem rosz de linkeltem korabban a credit card barbot, na annak a gyuruje a odabasz, 7 billaert vette.
    credit card barb offhand folotti gyuruje
  • Sunrider924
    Pont az ilyen idiotak miatt van a 10 itemes limit
  • tugyiti
  • tugyiti

• devlking
    Haver ma megütötte a jackpotot...
  • Lammer
    jeee nekem is esett leg hc-n :)))

act2, spirit stone :)
  • Lammer
    huuuh de iiizi volt hc mp10 bácser :)))

pedig be votunk rezelve rendesen :DDD
  • Sunrider924
    Bakker, nem is neked akartam irni hanem Clionak...
  • Sunrider924
    Definiald az eladhato-t mert egyebkent csak placebo, szerinted eladhato mas kerdes hgy mennyiert lehet eladni ha egyaltalan.
    Magas mp vs alacsony mp: jelenleg ott tart a dolog hogy az alacsony mp a legjobb xp/lootmennyiseg szempontjabol. Ugyanannyi ido alatt tobbet lootolsz alacsony mp-n, nem mp5 hanem mp0 act3, mp1 act1-2. Mivel tobbszor huzod a szerencsekereket tobb az esely. DE a legendas lootok foleg elitekbol jonnek tobbszor van hosszu leg mentes idoszak. Nem az en velemenyem, hanem ez a megfigyeles.
    Magas mp, a haladasi sebesseg drasztikusan csokken, ellenben belep a kepbe az extra item drop nem elitekbol, es ezekre hat az extra mf a 300+75os capen tul. Az elitekbol eso lootra NEM hat. Tehat a te problemad ugy nez ki hogy megeri-e a lassubb/kevesebb loot azt, hogy esetleg az extra drop majd jobb minosegu lesz. A megfigyeles eddig az volt hogy nem. A tegnap viszont linkeltem valamit sanyiii-nak es arrol kerdeztem a velemenyet. Nevezetesen azt, hogy 1.06 ota MP10-en nagyon durvan feljavult az extra drop minosege. Hivatalos verzio nincs, a blizz melyen hallgat. Itt tartunk most.
  • who am I 7
    nincs alátámasztva blizz oldalról, másrészről, mp1-mp2-n mentem eddig, ha goldban kellene kifejeznem, amit innen összeszedtem, 2-3kkk körül van.Mp7-en is bohóckodtam, de pár run után rohadtúl meguntam, h 1 centivel sem jobbak a cuccok, ráadásul, lassabban is haladok.De ez teljesen mind1, am, csak mondani akartam, h ez az állítás egyáltalán nincs alátámasztva, mindenki úgy farmol, ahogy kedve tartja :)
  • clio1616v
    nekem ez a tapasztalatom, amint felmentem mp6 fölé, elkezdtek esni az eladható cuccok
  • Lammer
    JEEEE elso legendarynk (pont neki jo, steady strikers) :) ^^

-dex,vit, experience... pont ami kell, 3 random :)))

story: mai HC session kezdes, belepunk butcher elott, hogy farmoljunk hozza geart... megyunk fol a lepcson... par feher mob a folyoso vegen... mennenk tovabb... mikrofonbol jon a ba**dmeg varjal mar :DDDD
    cimbinek esett 131 MF (mp10) :) (ledobta, hogy shotoljak)
  • who am I 7
    cucc minőség nem mp függő, bármennyire is sokan szeretnék azt.
  • TurboX
    jó cuccok terén ill. xp farmban nálam bevált az mp0 is:)
  • clio1616v
    ha gyorsan akarok haladni akkor mp5ön tolom 440 körül van az mfem, ha meg jó cuccokat akarok akkor lassan mp8on 560 körüli mffel
  • sz4bolcs
    xDDD
  • Lammer
    wep: ilvl61 es felette...