Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
ahha

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csinálj egy ss-t a satyiról.

Üdv!
Starter editionnal játszok, lvl10 barbárral. A kováccsal csináltattam egy sisakot (apprentice coif), amit az Istennek se tudok a fejemre nyomni. Próbáltam jobb gombbal, próbáltam ráhúzni a fejére, semmi...
Mi lehet a probléma? Én lvl10 vagyok, a sityakhoz is ennyi kell, és nincs szerintem semmi megkötés, hogy barbik nem használhatják.
Vagy azért lenne, mert starter editionnal nem lehet használni a kovácsolt cuccokat?
TurboX
"...Mi elõnye 2x 1 kezesnek a kétkezeshez képest?"

kombinálhatóság, több crit, loh(2 socket), gyorsabb("..de többet is sebez kompenzálva azt"-nem kompenzálja)
setuh
A starter editionnal lehet menni pubba?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Off-hand tisztázás:
Ami barbár ww-nél beszámít az crit dam (esetleg + slottal), crit ch, LOH , STR és VIT. Sebesség azt hinném, hogy csak arra a fegyverre hat, amelyikhez adott.
Mi elõnye 2x 1 kezesnek a kétkezeshez képest?
2 kezesben nemritka a 190% crit dam , 1700 LOH-hal. Igaz lassabb, de többet is sebez kompenzálva azt.
Azt hittem azt fogod írni, hogy a "mûsorváltozás jogát fenntartom" :D

Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyûjtõoldala: http://spurgamer.blog.hu

árat kihagytam 8500 ft

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Diablo 3 eladò ! account+lemez. érdeklõdni privátba. személyes áttvétel gyõrben

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Frank99
100 millákat nehéz is.... ez nem kereskedés amit én csinálok...
csak egyszer volt szerencsém is

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hegi90
<#nevetes1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Üdv a felnõttek világában!

Mintha te mondtad volna jópárszor h nem lehet normális pénzt csinálni AH-ban...

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Frank99
valamikor vettem 300.000,- ért egy gyûrût, vettem nemrég egy jobbat, a régit betettem ah-ba, más 2,3 millánál tart a licit.... rézágyú gábor áron? :-)

köszi a gyors választ (meg neked is Action), akkor elsõ körben lesz egy gyors kézcsere, aztán majd meló után nekiállok fegyót keresni AH-n, bár amilyen árakon mozognak újabban a jobb fegyók, nehéz lesz...
jáááj hátte is itt? :)
pöcs :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Az offhand fegyveren inkább sok LOH legyen...annak a dps nem annyira számít inkább legyen nagyobb az Attack speed...A main hand meg lehet lassu és magas crit damage meg socket szintén crit damage-al...

j0nNyKa
azért nem számít, mert a ww (meg valami másik main spelled is) csak a main hand fegyver sebzésével számol, ergo ww barbárnál tulajdonképpen az off hand fegyverrel nem is ütsz egyáltalán

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BS, azért nem esik mert DHnak csak 2k int fölött dob.

Sziasztok!

Végigolvastam az uccsó 20 oldalt, csak hogy vmilyen szinten képben legyek az itteni eseményekkel, és találtam is 1-2 érdekességet. Jelenleg elakadtam inferno act 3-nál, úgyhogy kis átalakítást kell eszközölnöm a karimon...
Vki azt írta, hogy az offhand fegyó sebzése WW-s barbárnál nem számít, ergó felesleges magas dps-ût venni, elég ha crit damage + socket van rajta (meg persze str, vit lehetõség szerint). Ezt ki tudná vki bõvebben fejteni? Mármint hogy miért nem számít a dps? Illetve az ezzel kapcsolatos tapasztalatok is érdekelnek!
A set itemeket itt többen is említették, hogy nem akar esni, pedig naponta többször is végigzongorázzák act 1-2-t... A patchben mintha azt olvastam volna, hogy ezek fellelhetõségét áttették "late inferno"-ra. Errõl vélemény? Egyáltalán mi számít late-nek? Act 3? Esetleg Act 4?
A válaszokat elõre is köszi!!!

jaaa itt a karim: Eloim , ha van esetleg építõ jellegû kritika, azt szívesen veszem :) (tudom, kicsit kevés a vit-em és a str-emen is lehetne még dobni vmennyit + cc-re akarok még gyúrni egy keveset)
sztem nem kell STR ha elegendõ LOHot stackelsz. ha van 15k LOHod akkor 2 ütésbõl újra max HPn vagy.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy van egy barbárom, és nem tudok infernó fokozaton act I-en továbbjutni...:S Kellene vmi build, meg mit tanácsoltok, mikre érdemes odafigyelnem?
Pl. a szörnyekre kattintva öljek, vagy folyamatosan nyomjam az egérgombot?
Ja, meg hp potit mikor érdemes nyomni? Mikor fél hp-m van még, vagy mikor negyed??

köszönöm elõre is!

Frankie87
Értem, és mi az a stack? Az egy szorzó, hogy mennyi eséllyel esik a ledzsend cucc? Már legalább van 30 óra játékidõm és semmi se esik, mikor másnak 1 óra után esnek az inna's, meg a IK ruhadarabok...

jazzy
Az 1% pont olyan, mintha 1% lenne rajta, a rajta se lennénél pont 1%-al jobb. Ergo a többi gatyánál pont 1%-al jobb.
Fpocok
Valóban csak 1 van. Ettõl még az az 1% egy fail. Mintha rajta sem lenne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jazzy
Elég az str stackelj minél többet. Legendary azért nem esik, mert a játék az egérmozgásból következtet arra, hogy hány reged van sgn.
pisztácia
ja, meg olyan kérdésem is lenne, hogy a DH-nak, kell LOH vagy elég str?
Meg miért nem esik semmi értelmes dolog mikor másnak annyi minden jó ledzsen esik...:(

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

inkább úgy mondanám. nincs jobb . legalább is én nem tudok róla.

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

pisztácia
Kk, akkor ma formázom a gépet.
Ty

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

egyetértek. igaz már a 8. karakter húzom fel. XD

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

antgecc
Akkor lehet, hogy én egy nyavíkolós hülye picsa vagyok, de nekem annyit nem ért ez a foskazal játék, hogy infernoig feltoljam, nemhogy farmoljak a szarfos rmah-ba. Ez a játék egy lukas garast nem ér.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TurboX
játszok egy pár kört zokniban majd mezítláb. kielemzem a lootokat hogy azért mégis tudjuk hogy érdemes farmolni..
357MF (5NV-al)
Semmi.. keep full tkaarítás, siege meg híd és még csak egy értelmes rare se volt.. volt még 3 goblin is..semmi..
En reggel toltam egy "78as" gamet, full act3, i63 lootokat nemneztem, egy andariel's visageal kinalt meg egy goblin. Most direkt neztem egy "194est" aminek elvileg eszerint a baromsag szerint szarnak kell lennie, keep 1-3 + tower of cursed 1-2 alatt 2 i63 cucc. Mindket esetben vegig 402mf, nem oltozessel. Majd par nap mulva lehet aztmondom volt ertelme, csinaltam valamit a szokasos farmon kivul is.

na?
Különc
Reported

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

húbaszdmeg... :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

j0nNyKa
akkor a majesticrõl ne is beszéljünk...
szerintem egyébként õ így simán abban a tudatban él, hogy így nem tudják az emberek, hogy 2 (btw 3) regrõl ír

Különc
Frankie a flame reged, pisztácia meg a marhaságokat kérdezõs?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
de, eltûnik, sõt, az esetleges RMAH eladásaid ára is visszautalódik a blizzardnak kamatostul

pisztácia
Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy ha formázom a gépem, ugye a karakterem nem fog eltûnni?
Bnet tárolja a karikat ugye?

Köszönöm elõre is!

Act 3.

Utóbbi 4 nap tesztje alapján a "vagy nem" kategória.

Na erre kíváncsi leszek:)

Egy 78-as végû act3-at most kezdtem keeptõl siegeig lenyomom, majd írok mi volt.
Frank99
HOW TO FIND SERVERS WITH AMAZING LOOT :

First, log into D3 and go into whatever game you want. Minimize and go to "START" -> "Command Prompt"
Second, once in "Command Prompt" type "netstat -n" and you will get a bunch of internet IP's

... You will have two IP's ending in :1119, so it should look like XX.XXX.XXX.XXX:1119.
One of these internet IP's will always be the same and end in 193:1119, which looks like XX.XXX.XXX.193:1119

Now the 2nd IP ending in :1119 will have random numbers in place of ".193:"
You want those random numbers to be two digits or less and an even number like 72, 4, 12, 30, basically anything under 98...

Also, just leave your game (no need to log out) and rejoin and research your IP

=========================
ACT1 Ponies : Between ~2-3 runs
=========================
4: one legendary, thirteen 63s
12: five 63s
26: eleven 63s
28: nine 63s
40: six 63s
62: sixteen 63s
64: eleven 63s
68: one legendary, nine 63s
72: three legendary, eighteen 63s
74: two legendary, fifteen 63s
76: two legendary, fifteen 63s
78: one legendary, seventeen 63s
86: nine 63s
========================================
ACT3 Keep Depths LVL 1-3, Second Heart, Azmodan
========================================
2: twenty four 63s
12: eighteen 63s
16: one legendary, twenty 63s
18: twenty one 63s
24: twenty four 63s
26: twenty two 63s
30: twenty three 63s
38: sixteen 63s (didn't finish)
50: twenty 63s
68: nineteen 63s
72: five legendary, sixty six 63s (5 runs)
74: seven legendary, ninety 63s (7 runs)
76: three legendary, eighty five 63s (7 runs)
78: three legendary, eighty two 63s (6 runs)
92: twenty two 63s

vagy nem....