Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Megsúgom nem 3 accom van...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Akinek több "személyazonossága" van, az már egybõl skizo... véletlen se azért mert szándékosan teszi...
Eddig terjed az agykapacitásotok... korlátolt emberek
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
ha komolyan úgy érzed, hogy nem tudlak innen eltüntetni az összes éneddel együtt, csak szólj bátran
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ismered azt a programot, hogy hide IP? Följövök neked kínai IP-vel...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
mind1, ha hamarosan nem talál rá a szociálisan megfelelõ énjére, kap egy ip filtert aztán leshet
"szándékosan írok 3 accal, mindig baromségot, és minden hsz.-el szivatok valakit" akkor o valojaban trollkodik/flamel?
Vagy neadjisten skizo?
esetleg szûrjünk meg egy 188.36.220.63-es ipt, aztán megnézzük, mi lesz?
Én írok ekkora baropmságot, hogy régen mikor balfasz kis fasz voltál, nem foglalkoztál ip, meg hasonló, neked még ma se világos dolgokkal?
Szerinted akkor nem voltak hackerek, nem voltak bûnözõk?
Megsúgom...voltak, csak ismétlem: gyámoltalan kis fasz voltál, és nem fogtad fel az éltetet.
Dzsoni gyerek: Te nem fogod fel, h szándékosan írok 3 accal, mindig baromségot, és minden hsz.-el szivatok valakit? Ennyire leépült embereket... nem csoda h nincs életetek...
Ám valaki nem tudja, miért nem esik soha semmi se?
Ma is játszottam 12 percet, vgay 13-at, és csak kék kardok estek:8
Másnak meg 3 perc után ledzsend...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
off: miért kell ahhoz VIP tagság, hogy szerkeszteni tudjam a hsz-t, nem értem.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
így simán nem fogja fel. írod neki, és.. nem megy át.
a botot nehézségi szintenként újra össze kell rakni? mert hiába van nálam, nem nyitja ki a kaput a tehénking....?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Na meg egy hónap múlva xcom!
Részlet a moderációból:
"2. Nem kötelezõ kommentelni. Ha Géza kérdez egy full baromságot vagy trollkodik/flamel, ne reagáljatok rá - foglalkozzatok a játékkal. Játék != Diablo III topik"
Ez azért van, mert valszeg pár éve még kis gyopár voltál, és csak játszottál.
Viszont aki már akkor is idõsebb volt, az valszeg már ugyan úgy mint ma, kereste az okokat.
tudom, de az sajnos nem begyere (tudom, neked nagyon) 😞
most amiket varok:
-Borderlands 2
-The War Z
es az egeszben a vicc, hogy ruhellem az FPS-t! DE! Border elso reszet, osszes karival oda-vissza, solo-coop, crawmeraxostul mindenestul... top3 kedvencben nalam ott figyel 😊
war z: gyerekkorig visszavezetheto zombifetisem... itt is aktiv tagja vagyok kis zombiZS kozossegunknek ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
talan itt is irtam mar, hogy amikor beindult az rmah, akkor ugy alltam hozza, hogy na most en ebbol kitermelem oda-vissza a jatek arat... hat nem lett ugy 😊 el voltam kenodve, mint atom... es ra kellett jonnom, hogy bizony en ebbol nem nagyon fogok kihuzni penzt 😄DD egyszeruen nincs akkora makom... foleg ugye egyre nehezebb, mert telitodik a piac... az csinalta jol, aki anno kezdeskor nagyon belehuzott...
a celom most mar csak annyi: hogy mind az 5 karival lenyomjam diablot infen... persze ehhez is kell gear... szoval, meg itt fogok maradni egy darabig, az tuti 😊
felek tole, hogy Border 2 miatt hanyagolni fogom Diot egy darabig 😊
SRACOK! valamit tisztazzunk!
tudom, hogy valszin hulyeseg, nem tartom hu de komolynak... DE --->
ha mar a szabadidomet igy is, meg ugy is elqrom... akkor rohadtul nem mindegy, hogy megyek es kozben figyelek valamit (ip cim), vagy nem???
igy is itt kockulok a gep elott... akkor meg nem mindegy? 😄DD
Te nem kersz uj sessiont en igen, meguntam a lvl 50es sarga szemetet az act3as goblinbol(tulajdonkeppen az egesz jatekot emiatt untam meg). Ha kedvem lesz visszakeresem neked azt a hsz-t, amiben maga Devilking is elismeri ezt az "eljarast"
Egy kerdesem lenne hozzad, mitol hulye a tobbi jatekos hozzad kepest? Miert nem csak egyszeruen a tobbi jatekos? Egy olyan jatekban, ami nem a versengesrol szol, hanem a zsakmanyrol. Az, hogy te sikeresen meglovagolod az AHt az egy dolog, attol meg nem hulye senki aki nem AHbol akarja megszerezni a gearjet. Engem az AH annyira nem erdekel, hogy meg nincs is aktivalva az RMAH fiok, meg sem fordult a fejemben hogy akarjak vele foglalkozni. De ha neked igy jobb akkor legyen, en is hulye vagyok.
Ha az elsõ nem dob sárgát akkor sem kérek új sessiont, nem tudom ezt mi alapján fogadja el mindenki, nyilván Brit tudósok bebizonyították.
Egyszerûen vicces és egyben kicsit szánalmas is, hogy míg pár éve élveztük a játékokat, ma sessionok, szerverek, ipk keresésével van elfoglalva az egyszeri játékos a fat loot érdekében, meg mindenféle misztikus voodoo dolgokra gyanakszik. Annak a szervernek szar a hûtése, abba ne rakjunk legendaryt mer megfõ.
(azt joindulatuan nem feltetelezem, hogy az AH capak egyike lennel, aki a profitjat felti, ha masnak is beindul a "szerencseje")