Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nefürgyé le!
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
hat most mar 101 oram van a barbaromban inferno act2 -farm ezerrel, mondom hatha.
de meg igy sem esett legendary. hihetetlen hogy 101 ora utan sem esett meg az elso.
csodalkoznak a blizzek hogy elveszik az ember kedvet.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Legutóbb júniusban játszottam vele. És most újra felraktam. A felrakás után már a battle.net-re sem tudok beloggolni.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
Hogy van ez a Hardcore karis dolog?
Ha meghal akkor megy a kukába a kari, a rajta lévõ cuccokkal, addig világos.
De mi történik a ládában lévõ cuccokkal, illetve a fejleszetett kováccsal, a "hc gold" mennyiségével, stb .. ? Ezek ugye megmaradnak?
Am ah-bol vettem olyankor tudtommal nem lehet osszemerni a statokat.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Most kezdem diablot, aki akar multizni írjon nevet ;o
Diablo elõzõ szériáját rongyossá játszottam :D
Ha jóindulatúak vagyunk és feltételezzük hogy dolog és ingó az item ami bekerül az ahba, mivel a cucc mindig a blizzardé marad, ezért legfeljebb használati jog eladásról beszélhetünk. Ennek pedig feltétele ugye hogy elismerje a jog dologként az ingame itemeket. Ha nem akkor nem tudom mi van:D
@jazzy: ha más számlájára kiutalsz 750ezret anélkül hogy te ellenszolgáltatást kapnál akkor az ajándékozás, amiért a megajándékozottnak illetéket kell fizetnie (mentesség és kedvezmények az Itv.-ben le vannak írva)
Nemtudom találkozott e már valaki azzal a hibával, hogy a gép ujraindul 10-15 perc játék után. Az ismerõsöm megvette a játékot , és nemtud vele játszani hosszabb ideig mert mindig ujraindul. A videokártya egy gts 450es , és nem nemmelegszik tul se a kártya se a proci, uj illetve régi driverrel is tesztelve volt, a rendszer ujra lett rakva..stb. A blizz forumon szintén sokaknak van ez a hiba..csak azért irtam hátha valaki tudott valamit kezdeni ezügyben.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
a másik megismerése nagyobb mankó a kezedben
/off
Közben utána olvastam megint, megvan mi a 800 ezres téma.
Évi 800 ezer forint bevételig (200 ezer forint jövedelem) az adót nem kell megfizetni.
Ha nem lehet megállapítani, hogy mi az értéke annak amit eladtál a bevételed 25% a jövedelem. tehát 800k bevételnél 200 ezer a jövedelmed, ennek a 16%-at kellene adóznod. Tehát 32 ezer forintot.
Elvileg eddig nem kell adót fizetned, viszont ezt is be kellene vallani, az adóbevallásodban.
Erre adták a 600 ezres kiskaput, hogy mivel adóznod nem kell, azért a bevallással se kelljen szarakodni.
Tehát maradjatok ezeken a határokon belül, akkor szerintem nem lesz gond. 600 ezerig nem kell adózni, se bevallani.
Amugy egy érdekesség, ha szinesfémet eladtok, a felvásárló fog 4% adót fizetni utána. Szóval aki eladja a szaros gatyáját neten, az 16% adót fizet, ha a "valakik" lopják a a vezetéket meg mindent ami fém, neki nem kell adót fizetnie, és a felvásárló fog csak, az is csak 4%-ot. Magyarország, én így szeretlek. :)
A pokerbe a legfontosabb az alkalmazkodas ,100%os formula sose fog letezni,minden egyes ember ellen mas kell es a jo dontes tesz valakit profiva,amit persze megeloz egy kis gyors matek szamolas(az a konnyebbik resze a hazi feladat a nehezebb) es rengeteg tapasztalat.
2012-tõl változik az üzletszerûség megítélése az szja-ban. Elõször is el kell különíteni a gazdasági tevékenységnek tekinthetõ értékesítéseket és a nem gazdasági tevékenység keretében történõ eladásokat. Az elkülönítés nem egyszerû. Akkor minõsül gazdasági tevékenységnek az értékesítés, ha a beszerzés eleve arra irányul, hogy a terméket haszonnal eladja a magánszemély. Ha például a magánszemély vásárol egy karambolos gépkocsit és ezt javítás után rövid idõn belül jelentõs haszonnal eladja, akkor ez gazdasági tevékenységnek minõsül. Ha viszont a megjavított gépkocsit 2 évig használja, majd ezt követõen adja el, akkor ez már nem minõsül gazdasági tevékenységnek. Nem lesz könnyû az elkülönítés. Ezt észlelhették a jogalkotók is. Valószínûleg ezzel magyarázható, hogy évi 600 ezer forint ingó-értékesítésbõl származó bevételig nem kell bevallani az ebbõl származó jövedelmet függetlenül attól, hogy gazdasági tevékenység keretében végezte-e az értékesítést a magánszemély vagy sem. (Nem vonatkozik ez a szabály az ingóértékesítést egyéni vállalkozóként végzõ magánszemélyre.) Ha viszont e bevétel meghaladja az évi 600 ezer forintot, akkor a teljes összeg adóköteles, nem csak a 600 ezer feletti rész.
Tehát hiába számit ez gazdasági tevékenységnek, és direkt haszon szerzés céljábol adsz veszel, 600 ezerig nem kell utána adóznod.
(mondjuk a 800 ezret nem tudom honnan szedték, mindig 600 ezer volt.)
Az utolsó bekezdés viszont téves. A vaterás és egyéb interenetes szolgáltató cégek miatt van az a jogszabály, amibõl az elõzõ szópárbaj kiindult: vagyis ha egy megunt cuccodat el akarod adni az interneten, akkor azt megteheted, egy bizonyos összeghatárig adómentesen. De ha ez a tevékenység rendszeres, akkor az már adóköteles. A kérdés az, hogy ez az összeghatár érvényes e a diablóból kiszedett pénzre vagy sem. Én azt mondom, hogy nem. A többiek véleményét nem ismerem, ez csak a sajátom.
Ingóság nincs meghatározva mint fogalom, a törvény azt mondja, ami nem ingatlan az ingónak számít. Igy amig nem határozzák meg, hogy már pedig a diablo 3 kutyafüle és ezért ennyit kell adóznod, addig marad ez is ingó.
A ti eszmefuttatásotok alapján, a vatera eladás után is ugy kéne adózni, mint a póker, mert lehet a pénzedért szart kapsz, meg lehet valakit lehuzol vele, kisérted a szerencsédet amikor más mutyiját megveszed, igy az is lehetne szerencsejáték....
Csakhogy az is ingónak számít.
valahogy nem érzem a késztetést hogy nektek bármit is bizonyítanom vagy meg kellene felelnem pár netes srácnak akik hitvitát kezdenek teljesen irreleváns dolgokról a diabló topikban.
we cool?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Vagy te vagy itt a helyi troll?
Persze én tudom, hogy a pókerhez kell emberismeret, taktika, etc, de ne akarjátok a diablo topicban megváltani a világot, mert jelenleg szerencsejáték és kész, mert így hívják, így van besorolva. Nem hülyék vagyunk, nem is értetlenek, nem is pókerellenesek és pókereztünk már életünkben.
Te is tudod meg en is tudom,hogy a poker nem szerencsejatek es aki nekifekszik akar meg meg is tud elni belole es nem rovid tavon mint mondjuk az ah-val hanem amig be nem tiltjak nalunk is<#idiota>#idiota>
Ne akard oket meggyozni,nekunk csak jobb,h ennyi ember hiszi meg mindig h szerencsejatek,ok fognak ugy beulni az asztalokhoz,hogy szepen csuszik at a penzuk mi felenk.
Hegi90: asszem eddig csak Setuh és én hoztunk fel konkrét érveket a mondandónk alátámasztására, itt az ideje, hogy te is / ti is alátámasszátok a véleményeteket...