Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem már 4-5öt dobott abból a moslékból, "kedvencem" am a spectrum volt a póni pályán...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

P2es WDvel bementem pug partyval A3ba 200körüli MF semmi NV, elsõ mobpack dobott egy Ivory Towert sockettel...
Próbáltam, nem lett több siker, maradtam Act 3-ban. Ott tegnap találtam az elsõ legendaryt, aminek értelme is volt (Vile Ward). Elõtte 1-2 haszontalan vacak esett, mentek a darálóba. Set item még nem jött, MF 200 felett kicsivel, éljen a random, ez sajnos ilyen, van akinek bejön.

Nefürgyé le!

Nekem 160 óra után esett az elsõ, egy ilvl54es fos quiver act2be. Azóta semmi, set itemmel sem találkoztam még.

én visszamentem act 2-t farmolni mf gearben. hátha több sikerem lesz itt mint act3-ban

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

leporoltam d3 lemezem, ujra beleptem mondom meglesem mi ez a paragon valami.
hat most mar 101 oram van a barbaromban inferno act2 -farm ezerrel, mondom hatha.
de meg igy sem esett legendary. hihetetlen hogy 101 ora utan sem esett meg az elso.
csodalkoznak a blizzek hogy elveszik az ember kedvet.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Prince23
Lezárolta a Bliizzard az akkontomat, és 2 órája szenvedek itt vele.
Legutóbb júniusban játszottam vele. És most újra felraktam. A felrakás után már a battle.net-re sem tudok beloggolni.

valaki act 3 farm? skill#2715

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

poruljartal
kedden lesz akkor update, vagy csak karbantartás?

köszi, akkor invesztálok bele

j0nNyKa
igen, meg

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mberek!

Hogy van ez a Hardcore karis dolog?
Ha meghal akkor megy a kukába a kari, a rajta lévõ cuccokkal, addig világos.
De mi történik a ládában lévõ cuccokkal, illetve a fejleszetett kováccsal, a "hc gold" mennyiségével, stb .. ? Ezek ugye megmaradnak?

Amíg az adóhivatal meg nem tudja :P

setuh
1,9 :),de meg igy is megerte
Am ah-bol vettem olyankor tudtommal nem lehet osszemerni a statokat.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Looooser
a jobb oldali ringet tedd át a bal oldali kézre és akkor azzal fogja össze mérni a statokat :) btw olyan 1,8K dmg minusz

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

phappa
Hali!
Most kezdem diablot, aki akar multizni írjon nevet ;o
Diablo elõzõ szériáját rongyossá játszottam :D

setuh
A bal oldalso ring kb.mennyivel csokkentene a dmg-em(monk)?A loh-ert kene meg az mf-ert,kis dmg csokkenest hajlando vagyok bealdozni de tob 1000-et nem.

jazzy
Átutalom a Paypaljára és õ utalja ki magának. Paypalen a gift ingyé van.
Miért lenne AH tycoon ingó eladás amikor az itemek nem voltak, nincsenek és nem is lesznek sem a te tulajdonodban, sem azéban aki fizet neked érte?

Ha jóindulatúak vagyunk és feltételezzük hogy dolog és ingó az item ami bekerül az ahba, mivel a cucc mindig a blizzardé marad, ezért legfeljebb használati jog eladásról beszélhetünk. Ennek pedig feltétele ugye hogy elismerje a jog dologként az ingame itemeket. Ha nem akkor nem tudom mi van:D

@jazzy: ha más számlájára kiutalsz 750ezret anélkül hogy te ellenszolgáltatást kapnál akkor az ajándékozás, amiért a megajándékozottnak illetéket kell fizetnie (mentesség és kedvezmények az Itv.-ben le vannak írva)

Üdv

Nemtudom találkozott e már valaki azzal a hibával, hogy a gép ujraindul 10-15 perc játék után. Az ismerõsöm megvette a játékot , és nemtud vele játszani hosszabb ideig mert mindig ujraindul. A videokártya egy gts 450es , és nem nemmelegszik tul se a kártya se a proci, uj illetve régi driverrel is tesztelve volt, a rendszer ujra lett rakva..stb. A blizz forumon szintén sokaknak van ez a hiba..csak azért irtam hátha valaki tudott valamit kezdeni ezügyben.
hi

Különc
Négy

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
kettõvel <#idiota> (mostmár hárommal)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
De nem baj, most már még 1 hasznos posttal bõvültünk legalább.
hú néztem mi történ hogy 170 új hozzászólás mi történt, erre a szokásos ah tycon fikázás meg online póker+ adózás. lol
TurboX
egy texas-t nem fogsz kimatekozni versenyszituációban az fix..
a másik megismerése nagyobb mankó a kezedben

/off
Én se vagyok szakértõ, csak engem is érdekelt a dolog, mondjuk tény, hogy kicsit zavaros a téma. Mert alapból elõ van írva, hogy adóznod kéne, meg ezer hülye dolog, de gondolom, az egyszerûség kedvéért berakták ezt a 600 ezres kaput, hogy azért mégse kelljen szarakodnod, mert eladod a nagyi mikróját.

Közben utána olvastam megint, megvan mi a 800 ezres téma.
Évi 800 ezer forint bevételig (200 ezer forint jövedelem) az adót nem kell megfizetni.
Ha nem lehet megállapítani, hogy mi az értéke annak amit eladtál a bevételed 25% a jövedelem. tehát 800k bevételnél 200 ezer a jövedelmed, ennek a 16%-at kellene adóznod. Tehát 32 ezer forintot.
Elvileg eddig nem kell adót fizetned, viszont ezt is be kellene vallani, az adóbevallásodban.
Erre adták a 600 ezres kiskaput, hogy mivel adóznod nem kell, azért a bevallással se kelljen szarakodni.

Tehát maradjatok ezeken a határokon belül, akkor szerintem nem lesz gond. 600 ezerig nem kell adózni, se bevallani.

Amugy egy érdekesség, ha szinesfémet eladtok, a felvásárló fog 4% adót fizetni utána. Szóval aki eladja a szaros gatyáját neten, az 16% adót fizet, ha a "valakik" lopják a a vezetéket meg mindent ami fém, neki nem kell adót fizetnie, és a felvásárló fog csak, az is csak 4%-ot. Magyarország, én így szeretlek. :)
setuh
Csak a kulonnbseg az a tobbi szerencsejatekhoz kepest,hogy ott a gep ellen jatszasz ami mindig elonyben van meg jobb helyeken is es igen pont az az 1% a gep javara donti el a rulettben is,h hosszu tavon nincs nyereseges jatekos.
A pokerbe a legfontosabb az alkalmazkodas ,100%os formula sose fog letezni,minden egyes ember ellen mas kell es a jo dontes tesz valakit profiva,amit persze megeloz egy kis gyors matek szamolas(az a konnyebbik resze a hazi feladat a nehezebb) es rengeteg tapasztalat.

Minden szerencsejátékra rá lehet ezt így mondani, pont kesz, szerencsejáték nem létezik :D mi az a mátrix? a sok hülye world wide közvetítés meg..istenem de hülyék, hát megvan a formula, ki lehet számolni szépen felsõ fokon..õk meg csak a %-okat képesek oda írni..mikor látják a lapokat...miért nem írják ki már elõtte a végeredményt :D ja, h nincs 100%-os adott formula, hmmm..akkor szerencse kérdése :D

setuh
Minden egyes embernek elmagyarazni ugyanazt nem fogom tobbet,igen, a poker matek ora, meghozza felso foku pont kesz.

oké, engem meggyõztél :) Ma is tanultam vmit :)
igazad is lehetne, csak rosszul tudod:

2012-tõl változik az üzletszerûség megítélése az szja-ban. Elõször is el kell különíteni a gazdasági tevékenységnek tekinthetõ értékesítéseket és a nem gazdasági tevékenység keretében történõ eladásokat. Az elkülönítés nem egyszerû. Akkor minõsül gazdasági tevékenységnek az értékesítés, ha a beszerzés eleve arra irányul, hogy a terméket haszonnal eladja a magánszemély. Ha például a magánszemély vásárol egy karambolos gépkocsit és ezt javítás után rövid idõn belül jelentõs haszonnal eladja, akkor ez gazdasági tevékenységnek minõsül. Ha viszont a megjavított gépkocsit 2 évig használja, majd ezt követõen adja el, akkor ez már nem minõsül gazdasági tevékenységnek. Nem lesz könnyû az elkülönítés. Ezt észlelhették a jogalkotók is. Valószínûleg ezzel magyarázható, hogy évi 600 ezer forint ingó-értékesítésbõl származó bevételig nem kell bevallani az ebbõl származó jövedelmet függetlenül attól, hogy gazdasági tevékenység keretében végezte-e az értékesítést a magánszemély vagy sem. (Nem vonatkozik ez a szabály az ingóértékesítést egyéni vállalkozóként végzõ magánszemélyre.) Ha viszont e bevétel meghaladja az évi 600 ezer forintot, akkor a teljes összeg adóköteles, nem csak a 600 ezer feletti rész.

Tehát hiába számit ez gazdasági tevékenységnek, és direkt haszon szerzés céljábol adsz veszel, 600 ezerig nem kell utána adóznod.
(mondjuk a 800 ezret nem tudom honnan szedték, mindig 600 ezer volt.)
Miért akarjátok kidumálni azt, h a póker az matek óra?legyen besorolva úgy is..ennyi erõvel a félkarú rablók,rulett stb is csak matek óra.Mivel, mindent szépen ki lehet agyalni (bedobod a 100-ast vagy sem 2meggy 1 szilva állásnál), elég valótlan, nem gondoljátok?Ilyen alapon, szerencsejáték mint olyan, nem létezne...Az rmAH és (net) póker nem igazán hasonlítható össze...talán annyi, h mind a kettõ a virtuális térben "zajlik".

a bekezdésed elsõ felével egyet értek. A póker ez év január 1-tõl minõsül szerencsejátéknak tudomásom szerint, viszont korábban az ebbõl származó jövedelem egyéb jövedelemnek minõsült.
Az utolsó bekezdés viszont téves. A vaterás és egyéb interenetes szolgáltató cégek miatt van az a jogszabály, amibõl az elõzõ szópárbaj kiindult: vagyis ha egy megunt cuccodat el akarod adni az interneten, akkor azt megteheted, egy bizonyos összeghatárig adómentesen. De ha ez a tevékenység rendszeres, akkor az már adóköteles. A kérdés az, hogy ez az összeghatár érvényes e a diablóból kiszedett pénzre vagy sem. Én azt mondom, hogy nem. A többiek véleményét nem ismerem, ez csak a sajátom.
Ez ott bukik szerintem meg, hogy a törvények nem úgy müködnek, hogy szerintem ez ez szerintem ez az. Ha szerencsejáték a póker ha nem, megvan szabva rá, hogyan kell adóznod, viszont amig a diablo 3-ra nem irja elõ a törvény, hogy szerencse játék, addig nem netes póker alapján fognak adóztatni, csak mert egy apeh ellenõr azt mondja neki ez is szerencsejáték, vagy mert te irigy vagy, hogy a pókerrel keresett pénzed adóztatják, a másik diabloval keresett pénzét meg nem.
Ingóság nincs meghatározva mint fogalom, a törvény azt mondja, ami nem ingatlan az ingónak számít. Igy amig nem határozzák meg, hogy már pedig a diablo 3 kutyafüle és ezért ennyit kell adóznod, addig marad ez is ingó.
A ti eszmefuttatásotok alapján, a vatera eladás után is ugy kéne adózni, mint a póker, mert lehet a pénzedért szart kapsz, meg lehet valakit lehuzol vele, kisérted a szerencsédet amikor más mutyiját megveszed, igy az is lehetne szerencsejáték....
Csakhogy az is ingónak számít.
látom, továbbra sem fogtad fel, hogy nem rugaszkodtam el a diablótól, és nem a pókert jöttem ide népszerûsíteni, hanem mint jövedelemforrás vontam párhuzamot a kettõ között. A párhuzamot vonni kifejezéssel remélem tisztában vagy, de ha nem akkor kérdezd meg anyudat (ha õ komolyan vesz téged, akkor valszeg komolyan is fog válaszolni neked). Ha szted más szabályok vonatkoznak az AH-zásra, mert mondjuk a nagy jogszabályalkotók külön gondoltak a diablóra, és vmelyik passzus külön erre a játékra íródott, esetleg te magad írtad, akkor továbbra is érdekel a véleményed (anyud véleménye esetleg, talán neki lesz).
setuh
Ezekszerint tenyleg te vagy,latod en azt se itelem el, mint foglalkozast,ahogy te a pokert.Meg mindig jobb mintha ertelmes lennel es tovabb tartana az off mert lenne kivel vitazni.

Hegi90
ja bocs, elfelejtettem, hogy nektek mindent ki kell fejteni:
valahogy nem érzem a késztetést hogy nektek bármit is bizonyítanom vagy meg kellene felelnem pár netes srácnak akik hitvitát kezdenek teljesen irreleváns dolgokról a diabló topikban.

we cool?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

köszi Hegi, ezt a választ vártam :)
akkor másképp mondom: az volt a kiindulás pont, hogy az AH-zásból származó bevétel után kell e adózni vagy sem? Erre mondtam azt, hogy sztem a 800 ezres korlát nem vonatkozik erre, mivel az csak ingóságok értékesítésére vonatkozik. És mivel az apehos nem tud mihez nyúlni, csak az online pókerhez, mivel ahogy ott is, itt is a mások lehúzása a cél, így azt fogja tenni. Ennyi!
Hegi90
anyu komolyan vesz :(

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

setuh
Neked meg egy erdembeli hozzaszolasod nem volt csak bebofogsz neha egy sort,teged ki fog komolyan venni?

Vagy te vagy itt a helyi troll?

elõzõ stornó
ezt most plz fejtsd ki bõvebben, ha nem nagy kérés :)
jazzy
Megint hülye példa, aki vásárolni akar, azt pénzt akar költeni. Itt nem az ah vadászokról van szó, hanem a vásárlóerõrõl.

Persze én tudom, hogy a pókerhez kell emberismeret, taktika, etc, de ne akarjátok a diablo topicban megváltani a világot, mert jelenleg szerencsejáték és kész, mert így hívják, így van besorolva. Nem hülyék vagyunk, nem is értetlenek, nem is pókerellenesek és pókereztünk már életünkben.
Hegi90
sajnos nem tudlak titeket annyira komolyan venni, hogy ennél többet idõt töltsek hsz írással.

setuh
Tul sok itt a hitetlen menekulj mig nem keso :D
Te is tudod meg en is tudom,hogy a poker nem szerencsejatek es aki nekifekszik akar meg meg is tud elni belole es nem rovid tavon mint mondjuk az ah-val hanem amig be nem tiltjak nalunk is<#idiota>
Ne akard oket meggyozni,nekunk csak jobb,h ennyi ember hiszi meg mindig h szerencsejatek,ok fognak ugy beulni az asztalokhoz,hogy szepen csuszik at a penzuk mi felenk.

és aki AH-zik, az mit akar? Veszíteni? Én nem AH-zok, de aki csinálja, az elárulhatná itt, hogy minden egyes üzlete pozitív mérleggel zárul? vagy volt esetleg rossz vétel is?

Hegi90: asszem eddig csak Setuh és én hoztunk fel konkrét érveket a mondandónk alátámasztására, itt az ideje, hogy te is / ti is alátámasszátok a véleményeteket...
Hegi90
ezt gondold újra végig szerintem

nem a pókerre akartam én itt a témát terelni, nem ez volt a célom. Csak párhuzamot szerettem volna vonni a 2 tevékenység között, mert igenis van. Lehet tiltakozni, de amikor az adóellenõr megkérdi hogy honnan van a plussz pénzed, és te elmondod, akkor nem a félkarú rabló fog neki eszébe jutni, hanem a póker (fõleg azért, mert az utóbbi években nagyon ráálltak ennek kiismerésére). Ennyi...