Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nem láttátok nugiyen-t... de azért megnézem majd mit fog kezdeni 1.05 után...
Még Alkaizer is meghalt pár runonként.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ahogy elkezdtem nezni, fel perc es yaaay talalt egy legendaryt :DDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Vagy tegyenek be fix loot táblát, és akkor nem fog érdekelni hogy melyik class milyen erõs.
Amúgy meg igen, a trail of cinder OP skill volt 1.04-ben és éppúgy megérdemelte az erõs nerfet, mint ahogy a halhatatlan ww barbár is megérdemelné.
Ja linkelhetnétek halhatatlan DH-ról steamet mp lvl 10en ha már említettétek. Érdekelne :)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
egyébként CM wiza közel olyan durván tud fejlõdni mint a WW barb. Ha nem indítottam volna egy wizát, amit fel lehet gearelni félmillából hogy farmolja act3-at, sokkal tovább tartott volna összepakolni a WW barbáromat.
Nincs ezzel semmi baj szvsz.
nézz egy kis twitch tv-t, különösképp ajánlom figyelmedbe az immortal koreai dh-kat, wizardokat akik mellett csak úgy röpködnek a nullák
Valóban nerfelni kéne a barbárt, mert ilyen gearben megtudja csinálni ezt, amig mondjuk egy szegény caster wizard vagy wd, vagy egy szegény ranged Dh, nem tudja letankolni a fél map-ot...
Csak engem fáraszt ez a hülyeség? Ha az egyik class tud olyat amit a másik nem, akkor máris hisztizni kell, hogy dehát õ miért tud olyat?
Mit szeretnétek, mit csináljon a barbár, rangedkent harcoljon az is?
Nem mellesleg, hiába huzol össze 10000 mobot, amelyik nem ranged, az csak akkor fog ütni, ha odaérsz mellé. Abban a gearben, nincs különbség a között, hogy 20-100-1000 mobot ütsz.
Barbár igy harcolt a diablo 2-ben is, ezért lettem barbár, mert most is olyan karaktert szerettem volna, ami berombol a tömegbe és szétcsap mindenkit. Ha ranged karaktert szerettem volna, azt inditok, ha caster, akkor meg azt, de az biztos, hogyha wizardot csináltam volna, nem panaszkodnék, hogy miért nem tudom letankolni a fél map-ot, a barbár meg miért tudja...
Elég a sok szánalmas commentet a video alatt olvasni, akik már visitanak a nerfért, meg hogy szar a balance stb, ne kezdjük már itt is. Használjuk már a fejünket.
tervben van, ha lepek meg annyi szintet, hogy a max MF megmaradjon, de el tudjam engedni a mostani offomat amin MF van :)
ameddig nem hasznaltam a grave passzivot addig goryban gondolkoztam, hogy majd a knife-al adja a szet bonuszt... de ize, inkabb lesz egy egykezes brutal DPS-u fegyo kesobb + akkor a Deep, igaz?
Mondjuk amit gaz a grave-re bizni, az a boss/elitpackok elleni kuzdelem... ott nincs ugye konstans CD csokkenes, mint mondjuk a sima moboknal :(
Azzal tolom én is.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mondjuk nekem WD-vel nem jon ossze, mert ha spiritelek, akkor "lehagyom" oket :D
ezután szólítsatok csak JÁTÉKMESTER-nek.
http://kepkezelo.com/images/7p1ceebtbkqjovkmtbt6.jpg
Mert a videóban jóval több volt ott, mint 1.04-es verzióba.
mondom, neeeee mar megint fire chain!!!444
aztan csak az egyik szomszed volt az <#idiota>#idiota>
na jo, megyek aludni<#zavart1>#zavart1>
ennyit a barbár nerfrõl...
Ha így megy tovább a végén tényleg mindenki csak barbárral fog játszani :D
Akkor nem ér sokat, ha egyáltalán ér valamit.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
103mf 1NV
nah most mekkora makom volt... Azmodan lairje elott volt egy frenzy shrine :D gyorsan neki is rohantam... meg is csinaltam... act4, juhuuu (haha nagyon keves vagyok hozza xD)
Ha letöltöm és használom a d3 dark mod-ot akkor kaphatok ban-t?
most heart of the damned... hulking phasebeastbol rarebol hopp egy narancs(barna) :) (376 MF)
de mar amikor meglattam a pajzs alakjat tudtam, hogy megtalaltam a masodik ivory toweremet... haat, nem er semmit szegeny :) de megvan a legendas adagom, remelem nem hagyja abba^^
felezett kepmeret (ma lusta vagyok vagni :D):
basszus ezt nem birom eladni...
Nem igazán találtam hasonlót AH-ban.
Azért az ajtónál láthatóan valami nincs rendben.
Necro
Kezd elegem lenni,hogy nem játszhatok új játékokkal,se semmit nem használhatok,ami GPU-t használ,mert 1000 éves, 9.3-as catalystom van fent,mert mással nem megy normálisan.Nem azért költöttem rá 15000Ft-ot v akár 1-et is,hogy azt nézzem,ahogy a fények pixelesek,hogy olyan szarul megy az egész játék,hogy gyakran annyira pixeles lesz minden kivéve a talajt,hogy egyszerûen eltünök a képrõl az ellenséggel együtt,hogy minden úgy néz ki,mintha túlmelegedett videókártyával játszanék állandóan.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A kétkezes xbow jobban érvényesül?