Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"We are only slaves to our temptations\"\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tehát jobb gear kell majd hogy mûködõképes maradjon ez a build.
amitol viszont a hajam egnek all, azok a rare tegezek! magas int+vittel!!!!44 de azt mocsok mod szpemmeli a lelkem :DD
Action: igen, nekem is ez a tervem! hajra! :)
Parasite Eve 2, best game EVER!
who am I 7: Tudom, de miota 20-as paragonban vagyok (utolso sessionom elott), "atfordutam" +1-el :) nem gond, most nem nyulok a gearhez, csak ha annyira pluszba megy, hogy a legrosszabb geart ami MF-et ad, lecserelem majd egy brutal jora ami nem ad majd +MF-et
MoLc: koszonom, de nem tudnek mit kezdeni vele :)
ez nem jelenti azt h nem lehet továbbra is haladni vele,csak gondolom jobban át kell gondolni majd a geart.
most nem találom hirtelen a forrást...még az is lehet h rosszul emlékszem vmire.:)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Beruháznék egy socketes,LOH-os sun keeper-be off-handnek de a patch után úgyis ugrik a WW barbárom...:S
amúgy hányas paragon szinten vagy? :)
valorokkal ugye ertelemszeruen: 376 :)
felraktam 29.9-re... elmegyek kicsit alszom, ha valakit erdekel es meg nem adtam el, akkor 27-be odaadom (no alku, nincs nekem fee, o" is jol jar, mer' a legolcsobb inna), szerintem ez korrekt :)
nem kell valakinek innen??? Nem kellene feet fizetnem, es kitalalunk okosba egy koztest xD
mondom megyek egy laza kort... lepnek ki (almos vagyok+3x klikkelek felre a faradsagtol, halal)... na meg1 mobcsoport, oszt kielepek...
ez er valamit??? :) most mar viszont akkor vegigtolom a cratereket, meg a tornyokat xDDD
es egy fallen magebol pottyant crater 1 elejen :))
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ha nem kapcsolod be, minden marad úgy, ahogy eddig volt, gyenge mobok, szar loot act1-ben.
Az hogy MP 1, 5 vagy 10, nem változtat a looton, csak annyiban, hogy minden egyes MP szint 25 mf-et ad, igy most már ha paragon 100 vagy, és mp10-en farmolsz 5ös nv stackel, 625 mf-ed lesz. Cserébe jóval erõsebbek lesznek a mobok.
Mondjuk a legujabb ptr buildben, duplázták a legendary és set drop esélyt.
Mert akkor a fene se fog tobbet act3on farmolni.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Persze nem kötelezõ bekapcsolni, farmolhatsz nélküle is, csak akkor pont olyan szar loot fog esni act1-2ben mint most.
#58206 Csak én tudok neked felfele is válaszolni, régen minden jobb volt úr és nem írok új fölösleges postot.
Többieknek: Mekkora szorzóval fognak dobni a mobok 10-es erõsségen? Illetve a mostani az 1-esnek fog számítani?
#58203: nyugi géza, sehol nem írtam hogy baj csak azt hogy én eddig is megtaláltam a ledzsenderit a földön, pisz:)