Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
mert a sprint kevesebbszer fog ütni, mint ahogy most, így a life on hit kevesebbet tölt vissza adott idõ alatt. Persze ez damage függõ, de olyan 50-60k sebzés környékén már jobban megéri a life steal. Ahogy már mondtam, a szegényebb barbárok szopni fognak, mert nekik nemcsak a life on hites cuccokat kell becserélni, és life stealeset venni, hanem még több damage is kell.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Miért lesz jobb a life steal?

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Hegi90
life steal kell majd loh helyett, meg mégtöbb movement speed, hogy pótold a kimaradt damage-t.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
a top ww barbárok ugyanúgy farmolnak tovább ahogy eddig, a szegényebbeket meg megbasszák. Kb ennyi fog történni.

Sztem igen,elsõsorban azt kell megnövelni.De majd ha kijön végre a patch akkor okosabbak leszünk.Bár lehet addig jön vki nálam jártasabb és tud adni biztos választ.:)

#58241 értem. Tehát a loh értékkel tudom kompenzálni?vagy a jobb geart mire érted mi változzon?

Lammer
megint dobott egy legendet... de megorultem... towerben, megint phasebeast... de csak egy izzucob ;(((

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

:) ha jól tudom 12% fog csökkenni a LOH ennek köszönhetõen.Vagyis lassabban fogja visszatölteni az életedet a tornadok sebzése...
Tehát jobb gear kell majd hogy mûködõképes maradjon ez a build.

#58231 Kicsit utána olvastam a sprint runának. a proc értékét 0,2 - 0,08 redukálják. Kérnék egy magyarázatot,hogy értsem is. :)

El nem tudom mondani mennyire gyûlölöm a Blood Clan Occultist-eket meg a Fallen Fire Mage-eket...:D:D

Lammer
nekem nagyon ritkan nem dob... erdekes... ha junkot dob, de akkor is dob...

amitol viszont a hajam egnek all, azok a rare tegezek! magas int+vittel!!!!44 de azt mocsok mod szpemmeli a lelkem :DD

Igen ezt én is észrevettem már...hiába van magas MF-ed,ha nincs meg az 5 NV akkor nem mindig dob sárgát.:)

Lammer
most viszont tortent egy erdekes: ugye 301 MF+3 valor, csak kek, mondom okes... kovi pack, csak kek... direkt visszamentem, doublecheck... nem, nem dobott designt sarga helyett :DDD van ez igy is :)

Lammer
Szerintem ez MF ertek kerdese, nem? Persze esik sok (junk)... Paragon csak ad bele erteket, oszt jonapot :) nem?

Action: igen, nekem is ez a tervem! hajra! :)

Na akkor már csak 3 szint és én is 20as leszek.És nekem is ez a tervem hogy szép lassan elhagyni a MF geart.:)

Fpocok
Én is most hagytam el a 20-at. Te nem vetted észre, mintha több sárga esne sima mobból?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lammer
Action: 20-as paragon

who am I 7: Tudom, de miota 20-as paragonban vagyok (utolso sessionom elott), "atfordutam" +1-el :) nem gond, most nem nyulok a gearhez, csak ha annyira pluszba megy, hogy a legrosszabb geart ami MF-et ad, lecserelem majd egy brutal jora ami nem ad majd +MF-et

MoLc: koszonom, de nem tudnek mit kezdeni vele :)

amennyire én tudom visszaveszik majd a patchben a run like the wind procc-át,pont azért mert túl erõs lenne egy jól gearelt ww barbár még mp10 hez is.Legalábbis ezt olvastam vhol.
ez nem jelenti azt h nem lehet továbbra is haladni vele,csak gondolom jobban át kell gondolni majd a geart.
most nem találom hirtelen a forrást...még az is lehet h rosszul emlékszem vmire.:)

#58225 Ez engem is érdekelne. Szinte ugyan az maradt a WW-s barbár. vagy még se? :)

ToCsEk
miért ugrik ww barbár? moldran, kongor simán tolja ptren is

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

MoLc
nekem van mellé egy gatyám eladó...

nem 300 + nv a cap?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

utolsó 2 legendarymat frissen kezdett játékban, nulla illetve 1 NVnél, DPS gearben találtam. kb 100mf.
Nekem 28-al kevesebb,de ezek szerint akkor az a plusz 30 sokat tudna dobni...:) Mert nekem azért jóval kevesebb esik mint Neked,pláne setbõl:) Bár tegnap kiesett egy elég jó Grandfather.:)
Beruháznék egy socketes,LOH-os sun keeper-be off-handnek de a patch után úgyis ugrik a WW barbárom...:S

amúgy hányas paragon szinten vagy? :)

Lammer
Encsivel 301 :)

valorokkal ugye ertelemszeruen: 376 :)

felraktam 29.9-re... elmegyek kicsit alszom, ha valakit erdekel es meg nem adtam el, akkor 27-be odaadom (no alku, nincs nekem fee, o" is jol jar, mer' a legolcsobb inna), szerintem ez korrekt :)

Mennyi az alap MF-ed? Ha nem vagyok indiszkrét...:D:D

Lammer
Koszonom szepen! :)

nem kell valakinek innen??? Nem kellene feet fizetnem, es kitalalunk okosba egy koztest xD

Ér, olyan 30 milla körül. Am grat :)

Lammer
uhhh, 1 nap kimaradt legend nelkul, mert meloztam, tokre vartam mar, hogy nyomjam... :DDD

mondom megyek egy laza kort... lepnek ki (almos vagyok+3x klikkelek felre a faradsagtol, halal)... na meg1 mobcsoport, oszt kielepek...

ez er valamit??? :) most mar viszont akkor vegigtolom a cratereket, meg a tornyokat xDDD

es egy fallen magebol pottyant crater 1 elejen :))

Blizzard fórumon beszélték, hogy 5-10%-al nö a mobok dmg-e, csak ott egyben irták, hogy a mobok hp-ja meg 20%-al nõ szintenként, ezért irtam. Viszont azóta megnéztem a multkori képet, és persze jóval többet nõ a HP, igy értelmetlen az egész topic amiben tárgyalják. Szóval pont ezért nem lehet kiindulni abból, amit fórumon irnak, kék post meg nem volt róla. Ez a több affix is egy faszság.
Messze nem fognak 20x annyit sebezni MP10en mint mp1-en :P

Hivatalosat nem találtam, arra meg amit playerek irnak nem tudom mennyire lehet építeni. De tippre kb olyan %-ban nõ a dmg-is ahogy a hp, vagy egy kicsivel kevesebb. Mondjuk most olvastam olyat is, hogy magasabb MP szinten, több affix van a championokon, MP10-en 8-at irtak, ezt mondjuk nem tudom, nem sokat teszteltem ptr-en, talán ha megöltem 5 packot összesen, azokat is alacsonyabb MP-en, mert a magason szétcsaptak, de nem is figyeltem mennyi affixük van. De ilyet irtak forumon, hogy MP5-on már 6 van, majd lehet felmegyek és megnézem valamikor.
setuh
Es meg most sincs semmi info,hogy kb mikor jon a patch?Mar nincs is kedvem jatszani addig...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

UltraZord
Arról tudni valamit, hogy mit sebeznek pluszban? mert eddig csak az mf, és hpról volt szó

UltraZord
Azt észrevettétek, hogy egyre rosszabbul fut a játék? Vagy lehet, hogy csak nálam, de ssd-n fut, és elég pöpec gépen, de hirtelen úgy leesik a frame, hogy képregény. Tudtok valami drivert, vagy beállítást ami tuti?

Mar mp1-en os olyan lesz, az MP lényege, hogyha bekapcsolod optionsben, onnantól, minden act-ban minden mob 63-as szintü lesz, és ez alapján dobja a loot-ot. Most ugye act3-tol vannak 63-as mobok csak.

Ha nem kapcsolod be, minden marad úgy, ahogy eddig volt, gyenge mobok, szar loot act1-ben.

Az hogy MP 1, 5 vagy 10, nem változtat a looton, csak annyiban, hogy minden egyes MP szint 25 mf-et ad, igy most már ha paragon 100 vagy, és mp10-en farmolsz 5ös nv stackel, 625 mf-ed lesz. Cserébe jóval erõsebbek lesznek a mobok.

Mondjuk a legujabb ptr buildben, duplázták a legendary és set drop esélyt.
UltraZord
nekem az a problémám ezzel, hogy kb az a pár hónap semmis, ami eddig volt, olyan értelemben, hogy sokkal gyorsabban fog jobbakat dobni, mint eddig valaha. A sok szint meg szintén baromság, és publikot öl. Ki fog ott játszani egyáltalán még... már ha eddig megtette is.

UltraZord
elméletileg még jobb is lesz, mert 5 össel magasabb lesz a magic find alapból

setuh
Tenyleg akkor igy bekapcsolva,mondjuk egy vault of assasinnak mp5-on kb olyan lesz a lootja mint most act3-nak?
Mert akkor a fene se fog tobbet act3on farmolni.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Az fog ezzel a patchel szívni, aki eddig nem tudott act3-at farmolni, mert ha most bekapcsolja a MP-t, sokkal erõsebb lesz act1 mint eddig volt, act2 szintén. Szóval, hiába lesz MP1-el már sokkal jobb a loot, mert minden mob 63-as szintü lesz, ha eddig nem tudtad act3-at farmolni, ezutan bekapcsolt MP-el nem fog menni act1-2 sem. MP kb. minden act-ot, act3 nehézségüre pakol, max egy kicsit könyebb mint most, de én pl nem érzékeltem, hogy sokkal könyebb lenne, ellenben volt 1-2 olyan pack act1-2ben ami duván szétcsapott így felerõsítve. Pl dark cultist championok act1-ben embertelen nagy dmg-et tolnak rád.
Persze nem kötelezõ bekapcsolni, farmolhatsz nélküle is, csak akkor pont olyan szar loot fog esni act1-2ben mint most.
A mostani 1.04-es act3-as nehézség, az kb a monster power 2-3-nak fog megfelelni. Kék post szerint.
Lehet h rosszul értelmeztem ,de mintha a mostani lenne az 5ös...nem vagyok benne biztos.

TurboX
neked meg ezt a kettõt:)
jazzy
Akkor fölösleges volt rá 3 postot áldoznod. Géza.

#58206 Csak én tudok neked felfele is válaszolni, régen minden jobb volt úr és nem írok új fölösleges postot.

Többieknek: Mekkora szorzóval fognak dobni a mobok 10-es erõsségen? Illetve a mostani az 1-esnek fog számítani?
TurboX
nekem is az elsõ, azért mentettem el:)

#58203: nyugi géza, sehol nem írtam hogy baj csak azt hogy én eddig is megtaláltam a ledzsenderit a földön, pisz:)
jazzy
Nem értem a problémádat esküszöm. Neked fáj, hogy ezt megcsinálják? Vagy mi a baj?
hát nekem még soha nem esett legendary bossból. :(
Hegi90
igaz az is benne van, hogy d2-ben nem nagyon vártál legendarykat csak bossokból, itt meg néha azt se veszem észre, hogy duplapakk van, aztán leesik -valahova-

Hegi90
lehet.

TurboX
d2legend
d3legend

nem úgy látom, aztán lehet hogy színvak vagyok:D