Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 leg trashbol, set meg packbol... keep 2, mp3
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Aki tud gear tanacsot adni az tuti lenne:
Barb...
nagyon cheap (fel mill) upgrade kellene szegenynek :)
Koszonjuk! :)
(Jaffa! toroltem a ket hszt keresedre...)
btw: mennyire lenne butasag egy kis LOH? nagyon idegesit, hogy allandoan varnom kell spiritre a reflectes packnal :S
nem akar cserelni valaki velem? :DDD nekem intes kell :DDD

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Egy a lényeg akkor, off handbe keresnem kell ezek szerint egy dupla ekkora dmg-û, hasonló statokkal rendelkezõ fegyót... És akkor ott tartok amit mondtál, hogy több száz milla segítene a karimon. Ez így nem túl örömteli...
Amúgy pedig, sok crit sok crit dmg és attack speed, na meg persze str, minden tolja a dmget, talán a crit a legjobban, de elvileg minél több a crited a crit dmg is annál többet fog érni, attack speedtõl pedig igen gyorsabban pörög a ww, többet fogsz ütni vele, elengedhetetlen a nagy dps-hez.
A karidon a legtöbbet pedig az dobhatná, ami az enyémen, több száz milió gold. :)
De én sapkát cserélném elsõre mindenképp, egy IK sapkára, crit, life % socket, sok str.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Minden építõ jellegû kritikát szívesen fogadok :)
kis alvas utan elso korben, pont most dobott nekem egy feher csoport 63-as szetttes ceremonia kest :DD

meg elõtte egy ilyen:
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Nem lehet eldobni a staff of herding plant... (felhasználni sem, mert már fel lett használva)
zuni set meg josag... abbol legyen ketto, mert intet ad! az en buildemhez kotelezo volt a beka a radius miatt :) zunit off nelkul kirakod negyesbe es akkor megadja a maxot... ha nagy radiusra mesz :) nekem az a szivfajdalmam, hogy a helm nem ad critet asszem alapbol :S
nekem patch elott esett goblinbol 2 :P (sokra mentem vele, mert beragadtak)
tegnap, igaz mobilnettel olyat rubberezett, hogy elkezdtem rohogni mint allat :D pont DNB-t hallgattam es utemre vagy 10-12X rangatott vissza, folyamatosan!... mondom, itt ragadtam... nagyon meleg volt :D
legyen legalább egy masinád (de jobb ha több van:D), és mondjuk para40+
optimálisan mp4-5
TurboX#2847
amugy ha tenyleg arccal leveszed mp6-ot akkor maxi respect a turelemert! :)
szerk: jah! cimbi Wizardja emigyen lett egy kicsit frissitve... fasza kis off, nem? (9.5m volt) :) soloban meteorozik (remelem)... coopban meg evvel toltuk... atommelegdurvacsaszarsag... effektivek voltunk eleg erosen, irdatlan kombokat toltunk, nagyon allat volt! :)))
Ferrari23: szivi!
Ha megnezed az a 21k az kicsit tobb, mert clod blooded az +20% sebzodes amig be vannak fagyva es a meteornal is azt a runat hasznaltam, ami adja meg 3 secig a molten efektet. Magam is meglepodtem, hogy milyen hasznalhato lett igy a kari, mert nem adtam erte korabban egy hajitofat se.
----
4x!!! kerdezted meg ugyanazt kb... ne spammelj, legy oly szives... kicsit olvass vissza, nem nehez...
ITT is van
szerk. by Lammer
----
unom mar a rohangalast korulottuk, mig jon a spirit... ha arccal leveszem oket, akkor meg kinyirom magamat -.-
Aki akar undormanyos cc tenger+reflectet latni... persze masodszora letudtam, mert nem falaztak be es nem jaileltek be es nem ment at rajtam a fire chain egyszerre, mig tolton van a spirit es a vessel mento
3 packbol kotelezoen 2 reflect es durvan cc -.-
most reggel mondom megyek egy gyors kort (aztan lefekves), de nem birom abbahagyni, mert valor2-nel dobott egy andit meg egy olyan gyurut amit nincs szivem eladni, fel is raktam (31 min dam., 81 int, cr dam 31, cr hit 4.5) :)))
probalkoztam mp6-al meg korabban, de az mp3 halados es porgos nekem soloba... szerintem a haladas/xp/bounty aranyom igy a legjobb :)
Local!
Nem szeretnek okoskodni es nem tudom milyen stilusban nyomod, de megnezheted nagyjabol mire erdemes rakni... de szerintem van nalam sokkal "probb" :)
WD
itt meg nincs rajta a friss gyuru bal oldalon ami cr hitet, cr damot meg intet ad... kb ennyi... (MF-es gear, de jo lenne mar egy picit dépées fele menni)
Komolyra forditva, kicsit ambivalens vagyok ezzel a jatekkal, mert a tegnapi nagyon elvezetes volt, de az otlet meg mindig nem a blizz sajat otlete, hanem azoktol szarmazik, akiket jw olyan lekezeloen elkuldott a f..szba. Ilyenkor nem ertem mit fejlesztettek ezen a jatekon ennyi ideig, amikor minden jol mukodo otlet mar adott volt az elodben.
Mindegy, en nagyon orultem az trofeaimnak, gondolom te is a tieidnek. Ami tanulsag, hogy magas mf kell. Neked 400 volt, nekem 370+. Kivancsi lennek milyen minosegu cuccokat talalnek mf capel mp10en. A cel adott.
Halod Lama te miert nem mesz magasabb mp-re? WD-t nem ismerem, nem tudom milyen jol kepes tankolni, de ha en mp6ot birtam tegnap 21k dps-rol indulva, akor te lehet birnad a 7-8ast a te sebzeseddel, es a szerencse faktorodal tuti nagyon durva trofeakat villantanal.
Viszont valaki segíthetne egy kicsit. WD-m ma lesz 60-as, és nem tudom nagyon hogy milyen itemeket érdemes vennem? Milyen statok a lényegesek, milyen fegyver ajánlott. Meg egy build is jól jönne, aki tapasztalt WD-s.
Köszönöm elõre is!
Sunrider: nagyon belehuztam meg tegnap este, de elvileg nyertel 7-6 aranyban, bar az "eremtablazaton" szerintem en lettem az elso 2 szet - 4 sima leg aranyban <#idiota>#idiota>
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben