Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
akit idegesitene esetleg xD

ez insane... kb 10-15 perc alatt 1 set+2 leg... :D
2 leg trashbol, set meg packbol... keep 2, mp3

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Hazifeladat a barbar szakertoknek! :)

Aki tud gear tanacsot adni az tuti lenne:

Barb...

nagyon cheap (fel mill) upgrade kellene szegenynek :)

Koszonjuk! :)

(Jaffa! toroltem a ket hszt keresedre...)

LocalPatriot
#59235 <#nemtudom><#nemtudom>
Systore
dmg :D

Lammer
ugy dontottem, ha lehet akkor amilyen messze csak lehet jon egy kill, nekem ugraljon csak szepen vissza a CD, ahogy kell (jah meg a helszgomb is egy mozdulat legyen):)

btw: mennyire lenne butasag egy kis LOH? nagyon idegesit, hogy allandoan varnom kell spiritre a reflectes packnal :S

Régi szép idõk. Gearelõdõs korszakomban volt, hogy majdnem minden itememen volt pickup. Bárhol is esett ki valami gold, kb rögtön a zsebemben landolt. Jó is volt :D Igaz béka mellett majdnem felesleges, ad az elég radiust passzívokhoz. Hacsak nem akar az ember valami nagyon durva kite-os megoldást.
Lammer
bocsanat, nem voltam kellokeppen preciz: nekem +pickupos kell :SSS

Ha szerzel nekem egy socketes manajuma fegyót, veszek neked egyet :)
Lammer
PONT most nezegettem run elott a vile wardokat, mert szeretnem lecserelni! erre lol esik egy... a fenebe, hogy main dexes (van rajt int, de sajnos lepkef*** ertekben) :S

nem akar cserelni valaki velem? :DDD nekem intes kell :DDD

Nemolyan rossz ez sztem : D

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Kar hogy csak egy szar frosty :(
MEdievil
Õ pont alig használta a WW-t fõleg a sprintel és Rend-el ölte a mobokat.

F

amúgy ez azért érdekes mert Alkaizer is egy olyan spearrel rohangált off handben, aminek a dmg-e olyan 3-400 körül volt...
hmmm én is úgy tudtam eddig, hogy csak a main hand számít, off handben pedig a jó statok, de akkor ez lehet megérne egy bõvebb kifejtést... A sapit amúgy azért hagytam eddig, mert kellett a magic find. Így, hogy valorral együtt van kb 350 MF, azért 2 körönként egy legendary/set cucc ki szokott esni. A set gyûrüm is így esett, csak sajnáltam eladni, annyira jó a karimnak :) (pedig tesók között is olyan 70-80 millát ér AH szerint).

Egy a lényeg akkor, off handbe keresnem kell ezek szerint egy dupla ekkora dmg-û, hasonló statokkal rendelkezõ fegyót... És akkor ott tartok amit mondtál, hogy több száz milla segítene a karimon. Ez így nem túl örömteli...

Hmm, akkor fel kell frissitenem a tudásom, bennem valamiért ez maradt meg, hogy off hand dmg-et nem nezi, csak jo statok legyenek. Gyakrabban kéne diablo fórumokat olvasnom, és részletesebben, ugy látszik én mindig azokat a topicokat találom meg, ahol csak félig van meg a történet.
MEdievil
WW-nél pont hogy számít az off hand ;)
Sprint az aminél nem.

F

LocalPatriot
Ha a battlenet-en a Load Your Account Balance-nál töltök föl pénzt, mondjuk 10 Fontot, akkor a játékban, RMAH-ba adja a pénzt?
A 100k fölötti dual wield barbár dmg-ek kicsit csalókák, a nagy dpsü offhand nagyon feltolja a dmg-et, viszont a whirlwind dmgnel csak a main hand fegyveredet veszi figyelembe, tehát lehet hogyha neked van 70k dmg-ed egy alacsony dmg offhandel, a másiknak meg 100k egy nagy dmg offhandel, attól még ugyanogy fogtok irtani. A tornadot nem tudom most hirtelen hogy számolja, valaki ezt leirhatná ha tudja.

Amúgy pedig, sok crit sok crit dmg és attack speed, na meg persze str, minden tolja a dmget, talán a crit a legjobban, de elvileg minél több a crited a crit dmg is annál többet fog érni, attack speedtõl pedig igen gyorsabban pörög a ww, többet fogsz ütni vele, elengedhetetlen a nagy dps-hez.

A karidon a legtöbbet pedig az dobhatná, ami az enyémen, több száz milió gold. :)
De én sapkát cserélném elsõre mindenképp, egy IK sapkára, crit, life % socket, sok str.
setuh
3 legendary letudva mara,ilyen se volt meg :D

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

a DPS egy ww-s barbárnál hogy mûködik? most kb 50k-s dps-em van buffok nélkül, és egyelõre nem vágom, hogy érhetném el a 100k-s határt. valszeg több atk-speed, meg crit chance/crit dmg segítene. De a kérdésem most inkább arra vonatkozik, hogy az atk speed mennyire befolyásolja a ww-s damaget? gyorsabban pörög a kari, ergo több dmg megy ki? vagy mi az ami még dobhat a karimon? (Eloim)

Minden építõ jellegû kritikát szívesen fogadok :)
Lammer
:DDD

kis alvas utan elso korben, pont most dobott nekem egy feher csoport 63-as szetttes ceremonia kest :DD

Épp arra gondoltam, hogy jó lenne, ha esne egy upgrade, ne mindig csak AH... A következõ fehér csoprt dobta ezt a gyûrût, mellyel 96K-ról 116K-ra nõtt a DPS-e a barbáromnak:
Volt a régi gépemen egy web calculator ,nem tudom a nevét a hivatalos oldalról kelet be linkelni a karidat és automatikusan kitöltötte, valaki tudna egy linket adni róla?

rhazid
teljesen ki voltam készülve ,hogy "mpl5 bakker és nem esik a rohadt kulcs a rohadt wardentõl" már azon voltam hogy kilépek de aztán még beugrottam a két dungeonbe a festering woodsba és mindkettõben egy set item üdvözölt
meg elõtte egy ilyen:

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

gandrus
Belefutottam egy kedves kis bugba.

Nem lehet eldobni a staff of herding plant... (felhasználni sem, mert már fel lett használva)

horpeti
Nekem most 3 vault ronon runonként 1 legend esett.. kár, hogy nem játszhatok tovább :) Persze nem érnek semmit kb.

Lammer
pont azon agyaltam, hogy kell-e neki... nagyon ramentem... de nem tudom, max annyira vagyok jo, hogy nem 1-shotolnak :)

zuni set meg josag... abbol legyen ketto, mert intet ad! az en buildemhez kotelezo volt a beka a radius miatt :) zunit off nelkul kirakod negyesbe es akkor megadja a maxot... ha nagy radiusra mesz :) nekem az a szivfajdalmam, hogy a helm nem ad critet asszem alapbol :S

Ha képernyõ szélérõl vagy kívülrõl kiteolsz akkor nem falaznak ahogy észrevettem. Fura egyébként hogy mindenki mindenre panaszkodik hogy mi a legszopatósabb affix, de nekem a legeslegtöbb fejfájást a waller okozza ha kombinálva van vmi keményebb sebzõ affixxel (arcane v desecrator). Frozen kikerülhetõ, jailerbõl ki lehet jönni, de ha befalaznak akkor onnan sehova hacsak vki nem tud teleportálni vagy barbárként ugrani.

LocalPatriot
Azért az a dps se rossz...:D
WD-nek kell az all res? Zumina sett jó neki?
Lammer
legalabb jok? :)

nekem patch elott esett goblinbol 2 :P (sokra mentem vele, mert beragadtak)

Tegnapi érdekes drop, patch óta már ez a második ilyen. URL=http://imagerz.com/QE9CUEtvAwMABwpKRQVR]LINK[/url]

Lammer
jade :P

tegnap, igaz mobilnettel olyat rubberezett, hogy elkezdtem rohogni mint allat :D pont DNB-t hallgattam es utemre vagy 10-12X rangatott vissza, folyamatosan!... mondom, itt ragadtam... nagyon meleg volt :D

Az nem ugy van inkabb, hogy You have been slain? :)) Tegnap egyebkent viszatert regi "kedves" ismerosom Rubberbanding, es tobbszor is meghaltam ugy, hogy viszapakolt a jatek a meregtocsaba, miutan(!) meghalt az elit, es akkor a felirat ugy nezett ki, hogy Sunrider was slain( by nelkul mert nem volt elo mob a kornyeken, csak a meregtocsa)
TurboX
várom (wwbarb) az überezni vágyók jelentkezését egyet nyitok egyet nyitsz alapon(nem kulcs farm)

legyen legalább egy masinád (de jobb ha több van:D), és mondjuk para40+

optimálisan mp4-5

TurboX#2847

Lammer
szakszeruen elrejtetted a Sunrider slain by x.y felirat hegyeket xDDD

amugy ha tenyleg arccal leveszed mp6-ot akkor maxi respect a turelemert! :)

szerk: jah! cimbi Wizardja emigyen lett egy kicsit frissitve... fasza kis off, nem? (9.5m volt) :) soloban meteorozik (remelem)... coopban meg evvel toltuk... atommelegdurvacsaszarsag... effektivek voltunk eleg erosen, irdatlan kombokat toltunk, nagyon allat volt! :)))

Ferrari23: szivi!

Köszi Lammer!

Hogy is van a mondas, nem az a legeny aki adja? :)) Atlag 2 perc a rare boss/champion/unique. Nova lock nelkul termeszetesen eselytelen lenne, de igy hogy se enrage timer, se healback to full csak ido kerdese.
Ha megnezed az a 21k az kicsit tobb, mert clod blooded az +20% sebzodes amig be vannak fagyva es a meteornal is azt a runat hasznaltam, ami adja meg 3 secig a molten efektet. Magam is meglepodtem, hogy milyen hasznalhato lett igy a kari, mert nem adtam erte korabban egy hajitofat se.
MF max megmaradt a korábbi? Vagy itt már nincs max?

----
4x!!! kerdezted meg ugyanazt kb... ne spammelj, legy oly szives... kicsit olvass vissza, nem nehez...

ITT is van

szerk. by Lammer
----

Lammer
viszont erre valaki irhatna valamit, mert szetvag az ideg ezektol...

unom mar a rohangalast korulottuk, mig jon a spirit... ha arccal leveszem oket, akkor meg kinyirom magamat -.-

Aki akar undormanyos cc tenger+reflectet latni... persze masodszora letudtam, mert nem falaztak be es nem jaileltek be es nem ment at rajtam a fire chain egyszerre, mig tolton van a spirit es a vessel mento

3 packbol kotelezoen 2 reflect es durvan cc -.-

Lammer
nekem meg mindig magas ez a 21K dps mp6-on :DDD meddig utsz egy elite packot? :)

most reggel mondom megyek egy gyors kort (aztan lefekves), de nem birom abbahagyni, mert valor2-nel dobott egy andit meg egy olyan gyurut amit nincs szivem eladni, fel is raktam (31 min dam., 81 int, cr dam 31, cr hit 4.5) :)))

probalkoztam mp6-al meg korabban, de az mp3 halados es porgos nekem soloba... szerintem a haladas/xp/bounty aranyom igy a legjobb :)

Local!

Nem szeretnek okoskodni es nem tudom milyen stilusban nyomod, de megnezheted nagyjabol mire erdemes rakni... de szerintem van nalam sokkal "probb" :)

WD
itt meg nincs rajta a friss gyuru bal oldalon ami cr hitet, cr damot meg intet ad... kb ennyi... (MF-es gear, de jo lenne mar egy picit dépées fele menni)

Sajna nem sikerult meglepni a 8ikat nekem sem, pedig meg a ponikhoz is lementem, de a disznajai elfosvenykedtek az abszolut rekord kiserletemet.

Komolyra forditva, kicsit ambivalens vagyok ezzel a jatekkal, mert a tegnapi nagyon elvezetes volt, de az otlet meg mindig nem a blizz sajat otlete, hanem azoktol szarmazik, akiket jw olyan lekezeloen elkuldott a f..szba. Ilyenkor nem ertem mit fejlesztettek ezen a jatekon ennyi ideig, amikor minden jol mukodo otlet mar adott volt az elodben.
Mindegy, en nagyon orultem az trofeaimnak, gondolom te is a tieidnek. Ami tanulsag, hogy magas mf kell. Neked 400 volt, nekem 370+. Kivancsi lennek milyen minosegu cuccokat talalnek mf capel mp10en. A cel adott.

Halod Lama te miert nem mesz magasabb mp-re? WD-t nem ismerem, nem tudom milyen jol kepes tankolni, de ha en mp6ot birtam tegnap 21k dps-rol indulva, akor te lehet birnad a 7-8ast a te sebzeseddel, es a szerencse faktorodal tuti nagyon durva trofeakat villantanal.
LocalPatriot
Dehogy utálunk, csak már tényleg durva a droppod :) De végülis nincs gond azzal, ha az ember örömét megosztja egy fórumon...
Viszont valaki segíthetne egy kicsit. WD-m ma lesz 60-as, és nem tudom nagyon hogy milyen itemeket érdemes vennem? Milyen statok a lényegesek, milyen fegyver ajánlott. Meg egy build is jól jönne, aki tapasztalt WD-s.
Köszönöm elõre is!
Lammer
mine, alcarnusnal felszedem az 5 valort es a checkpointom vaultban van es ott takaritok.... repeat, repeat :)

Sunrider: nagyon belehuztam meg tegnap este, de elvileg nyertel 7-6 aranyban, bar az "eremtablazaton" szerintem en lettem az elso 2 szet - 4 sima leg aranyban <#idiota>

valaki tudna kölcsön adni 5met 1-2 napra?

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Hum, na ez erdekes, bar a legutolso szerzemenyem(wand) mar equipelve mutatja , de a dps-ben van 7k elteres minuszba es a passzivok kozul is az evo helyett mar mas van, cold blooded. Erdekes
Ezek szerint nem az :)
Systore
Lammer, milyen act 2-es útvonalon mész?