Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pass kellõképp bonyolult és a mai kritériumoknak megfelel a mail cím meg olyan ha komolyabb dolgokra használom mint pl játék vásárlás akkor inkább azt adom meg amelyikben megbízok és tudom hogy 2 év múlva is elérhetõ lesz , authentikátor meg szerintem pont ez ellen lehet nem védett volna meg, de mindenesetre ha visszakapom a accot akkor újra aktiválom.
Most javítanak valami, azért nem enged be? Oldalt ír valami infó de nem vágom az ottani idõpontok mikorra vonatkoznak....
Egyszerû a dolog, nem azt az e-mail cimet kéne használni mindenhol, amire a játékokat is beregeled. Nekem van 1 külön mail, amit csak arra használok, hogy a játékok azzal vannak regelve, nem használom semmi másra, se facebook, se fórum, se böngészõs játékok stb. Mióta megvan 1 db spam e-mail nem kaptam, csak a játékból érkezõ hivatalos e-mailek vannak.
Emellé, persze, teljesen más passt használok, minden egyes játékban, minden egyes e-mail cimhez stb. Nah meg szerintem 2000 forintot az authentikator is megér, ha esetleg nincs okostelefon, fõleg ha nem csak 1 blizzard játék van meg az embernek.
Emellé, persze, teljesen más passt használok, minden egyes játékban, minden egyes e-mail cimhez stb. Nah meg szerintem 2000 forintot az authentikator is megér, ha esetleg nincs okostelefon, fõleg ha nem csak 1 blizzard játék van meg az embernek.
Meg merem kockaztatni, hogy a passwordod hasonlo vagy eppen ugyanaz mint az email cimed. Egyebkent gondolom tudod, hogy par honapja feltortek a blizzard szerverjeit es email cimeket/passwordokat nyultak le minden regiobol, az europaibol csak email cimeket, de ezek szerint a tied nem lehetett kulonosebben bonyolult.
minden szar ilyen barátfelkérõst visszautasítok meg jelentem spamnek, nem értem ...
Lehet valami kínai goldfarmer szerezte meg.
még a karim megvan: http://eu.battle.net/d3/en/profile/codygonzo-1428/hero/2104313
remélem a goldom is meglesz :S
remélem a goldom is meglesz :S
a mailben nem volt link, és legelsõre a játékban próbáltam bejelentkezni utána a battle.net oldalán, de már nem mûködött....viszont a mail nem volt kamu, valaki tényleg megváltoztatta az account mail címet mert mikor sikerült rátalálnom az account recovery oldalra a battle -n akkor mikor kérte a titkos kérdést már kínaiul kérdezte...az account recovery sikeresen lefutott azt írta hogy 6-12 óra mire felülvizsgálják az incidenst.
Miért nyitod meg a Kínai nyelvü e-mail? Gondolod, hogy blizzard kínaiul fog irni neked? Gondolom, a levélben található linket használva ellenõrizted le, hogy be tudsz e még logolni...
ha tudod a titkos kérdésre a választ amit megadtál regisztrációkor akkor vissza tudod szerezni az accodat. Aztán jöhet a további procedúra ha a karaktereken valami változás van ticketet irni vagy jelenteni ,de legjobb egy géppucolás vagy token beszerzése.
██
hi,
remélem tud vlki segíteni...az a helyzet hogy a mai napon kaptam két kínai mailt blizzard benevezéssel, megnyitottam lefordítottam magyarra és az szerepelt benne hogy vlki kérte a mail címem (account) módosítást...erre belemegyek a másik mail be amiben azt írja hogy a mail cím módosítás meg is törtétnt xy ra úgyhogy a régit már nem is tudom használni. Sajnos így is van nem eneged be sem battle.net sem a dio3 és sc2 sem :S
Járt már valaki így? mit lehet csinálni ez esetben?
remélem tud vlki segíteni...az a helyzet hogy a mai napon kaptam két kínai mailt blizzard benevezéssel, megnyitottam lefordítottam magyarra és az szerepelt benne hogy vlki kérte a mail címem (account) módosítást...erre belemegyek a másik mail be amiben azt írja hogy a mail cím módosítás meg is törtétnt xy ra úgyhogy a régit már nem is tudom használni. Sajnos így is van nem eneged be sem battle.net sem a dio3 és sc2 sem :S
Járt már valaki így? mit lehet csinálni ez esetben?
valamelyik nap az egyik srác valamit árult (ha jól emlékszem valami cc, cdmg-es gyûrû vagy nyaklánc) 150m-rõl indult 10 perc múlva már "*itemlink* not less than 50m " volt a szövege :DD
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Azon szorakozok egyebkent, hogy a kepen lathato "boldog" tulaj mar orak ota spammeli generalon a wd bicskat es 35 millioral indult XD. Nagyon el akarja adni, szegeny.
Hat, azon agyalok en is hogy minek kell oket felfogni, mert ha jo statok vannak rajtuk egyutt, akkor vacak a damage es forditva. Szoval inkabb afele ertek nelkuli ereklyek, a pillanat, amikor kiesnek es a jelzofenyt latom tobbet er mint a tenyleges targy.
Amúgy mik estek ? :)
Üdv!
Töltöttem fel pénzt a játékba, a BAttlenet-en. Ha bejelentkezek, a balace-nál látom is az értéket, de a játékban, az RMAH-ban nem. Ez mitõl lehet?
Töltöttem fel pénzt a játékba, a BAttlenet-en. Ha bejelentkezek, a balace-nál látom is az értéket, de a játékban, az RMAH-ban nem. Ez mitõl lehet?
Igenis uram XD
Amúgy grat, még sko szép dropot!
Hehe igazad van, mert elirtam, en azt akartam irni hogy jol kezdodik.
Apu kezdõdik !
festering woods, lerics manor kezdésnek (ebbõl 4 legalább össze szokott jönni), utána moonclan cave, watchtower, ízlés szerint kripták, és lehet zúzni butcher felé (közben warden)
Festering woods nem rossz, 4 valor is összejött (1 elit úton, 1 küldi, 2 lejáró). Ez tényleg nem rossz, megnézem a többit is , amit javasoltatok.
Fú, látom ahányan vagytok, annyi féle. :))) Felírom, és kipróbálom, nekem mi fekszik a legjobban. Minél szûkebb a terep és tömörülnek, annál boldogabb vagyok. :D
Nalam act1: Highlands Crossing waypoint-tol a Southern Highlandsen Cave kipucolasa + kinn 1-2 elit, ezzel mar garantalt az 5-os NV. Bonusnak ott van meg a teruleten a Watchtower(ha spawnol).
leorics manor. festeringben összejön általában 3-5 NV-ig, ha kell utána mehetsz cemetery, vagy miseryn keres pakkokat. bár misery elég nagy, manornál meg kapásból ott van legalább 1 de inkább 3.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Festeringbe van két kis faja lejáró a waypont-tól nem messze az fix 2 valor , Cementery-be is van legalább 3 mindig.
Bocs, ki az a Manor?
Irdatlan rég nyomtam ACT1en. :D
Festering woods megvan, meg a Cemetery of the forsaken is.
Irdatlan rég nyomtam ACT1en. :D
Festering woods megvan, meg a Cemetery of the forsaken is.
Köszi, lecsekkolom. :)
Melyik questet érdemes indítani hozzá? Imprisoned Angel? Általában azt látom az ismerõsöknél , ha ACt1et futtatnak.
Melyik questet érdemes indítani hozzá? Imprisoned Angel? Általában azt látom az ismerõsöknél , ha ACt1et futtatnak.
Szerintem viszont Festering Woods és Manortol visszafutni.
Festering Woods, Cemetery of the Forsaken
Nefürgyé le!
Ez engem is erdekelne,tegnap jo nehezen tudtam osszeszedni az 5 valort,nagyon hezagosan vannak az elitek.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Akt1ben hol lehet a leggyorsabban felvenni a valort, ha csak kulcsozik az ember? ill. akt1re van nektek valamilyen jól bejáratott farm útvonalatok, aminek a végén akár lehet a keywarden?
Én ezt tegnap vettem észre, csak poénból jobb klikket nyomtam a tárgyra. :) Így már kevésbé idegesítõ beirkálni az értékeket. :))
Az ilyen "mennyit érhet" kérdések 1.05 után csak igazán ritka tárgyak esetében igazán indokoltak, mivel nyomsz a cuccra egy jobbklikket és ott az opció hogy hasonló tárgyra keress. Még ha be is kell írnod a fõ tulajdonságait akkor is meg van 10 mp alatt. Azért grat a cucchoz.
Patch óta napi 4-8 legendary, ma egy sem... Lehet hogy a hotfix lenyomta kicsit a találási esélyt? Ti nem vettetek észre hasonlót?
Pappa#2573
Pedig mar ott tartottam, hogy mara feladom, de
Ez szerintetek mennyit erhet?

Hát egyedül biztos nem fogom a Demon Hunteremmel. :)
De még kulcsaim sincsenek, csak 1. Szal elõbb társaság kell, aztán csinálható, nem egyedül akarom ezt a részét, a farm jó egyedül, ilyenre buli többen.
De még kulcsaim sincsenek, csak 1. Szal elõbb társaság kell, aztán csinálható, nem egyedül akarom ezt a részét, a farm jó egyedül, ilyenre buli többen.
Igen, MP5-on a kulcsok is meg elvileg a craft mati is 50%-al esik. NV 5 stack kell mindenhova.
Nehézségre, pedig nehezebb szerintem mint általában a packok, szerintem nagyon nem árt ha többen vagytok, kell dmg is, mert enragelnek ha lassan ölitek, illetve ha valaki meghal nem lehet visszafutni, csak reselni, de az meg nem feltétlen egyszerû, szóval nem árt ha birjátok is. Meg kell próbálni, aztán elválik mennyire megy, illetve melyik szinten.
Nehézségre, pedig nehezebb szerintem mint általában a packok, szerintem nagyon nem árt ha többen vagytok, kell dmg is, mert enragelnek ha lassan ölitek, illetve ha valaki meghal nem lehet visszafutni, csak reselni, de az meg nem feltétlen egyszerû, szóval nem árt ha birjátok is. Meg kell próbálni, aztán elválik mennyire megy, illetve melyik szinten.
Nem tudom, még sose próbáltam. De lassan majd nekimegyek, ha lesz pár ismerõs, kicsit erõsítettem,így talán nem lógok ki annyira a sorból. :DD
Bár már az összes 10óra/nap játékosnak megvan a fullos hellfire, így majd kiderül, jön-e vki :D
Bár már az összes 10óra/nap játékosnak megvan a fullos hellfire, így majd kiderül, jön-e vki :D
Igen.
Mennyire erosek az uberek,ha mp5 lassan,neha meghalok,de megy, sikerulhet rajta az uber?
Mennyire erosek az uberek,ha mp5 lassan,neha meghalok,de megy, sikerulhet rajta az uber?
És mindenhol az MP level adja a %ot, ugye? Tehát kulcs megszerzése után MP5ön pl. 50%, hogy essen az egyik kulcsösszetevõ, ugye?
Act4-bõl a plant elég 1x kiszedni, aztán kulcsok kellenek, act1-2-3bol, ha mind3-ból van 1 akkor tudsz csinalni 1 eszközt amivel tudsz 1 portált nyitni, 3 fajta portál van, mind3-ban esik 1 fajta mati, kell mind a 3 1 crafthoz, ha akarsz még1-et craftolni, újra indul az egész, 3 kulcs 1 portálhoz, 3 portált nyitni, és mind3-bol 1 mati.
Érdemes alapból 3-3-3 kulcsot kifarmolni, igy 1 gameben tudod mind a 3 protált megnyitni, ha mindenhonnan kiesik a drop 1 gyürü pörög. Nem éppen 5 perces meló, fõleg, ha jó gyürüt is akarsz.
De a lényeg, hogy az act4-es recepten kivül, mindenit ki kell farmolni újra és újra, kulcsokat a portalokhoz majd uber bossoktol a matikat, ha megint craftolni akarsz.
Érdemes alapból 3-3-3 kulcsot kifarmolni, igy 1 gameben tudod mind a 3 protált megnyitni, ha mindenhonnan kiesik a drop 1 gyürü pörög. Nem éppen 5 perces meló, fõleg, ha jó gyürüt is akarsz.
De a lényeg, hogy az act4-es recepten kivül, mindenit ki kell farmolni újra és újra, kulcsokat a portalokhoz majd uber bossoktol a matikat, ha megint craftolni akarsz.
Ertem,kosz ez igy akkor nehezkes lesz...
Amikor lecraftolod a gyurut, akkor a matik elhasznalodnak, ha nem lett jo roll es masikat szeretnel, mehetsz meg egy kort matikert az uber bossokbol, en igy tudom.