Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Vagy a fele sem igaz, amit ide kipakolsz...
ez a két lehetõség van....
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nekem a RANDOM az érdekes.... egy vicc, amit ide kiraksz, az egész SG játékostársadalom (sõt sztem más oldalakkal együtt sem...) nem kap annyit, mit te... jó lenne tudni, valójában hogyan is müxik a drop...
pl. amit nata mellett talaltam sarga wandot, 10X annyit er, nem minden a legend...
ahogy nézem egy valakinek xarásig legendary,másnak meg 500-600 óráig semmi????
hogyan is van ez????? ez egy vicc... ez a véletlen?????
de mindegy, már amúgy sem játszom ezzel a fossal....
mindegy napi 11-ik egy unity, ami meg jo is nekem <#zavart1>#zavart1>
Kb 160 óra alatt ez volt a harmadik. Act3 inferno, mp3-ban, valor 5-tel 350 mf-fel.
Egy Stomrshield volt, AH-ban akár 4000 goldot is adnak érte :-))
Én már tényleg nem tudom, hol, merre s hogyan mászkáljak, hogy ne csak két havonta essen egy :-D
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Lammer annyiban különbözik a többi embertõl, hogy neki az ilyen vak szerencse helyzetekben, IK és Natalya chest esik. :)
Balra van a tobbi 8 + IK pancelt mar eladtam :) most vadaszok egy jo trailt vagy egy allreses witchinget, nem tudom mi legyen, tiprodok
Én inkább a vak szerencsére bizom a dolgot, nem az MF-re. :)
És amúgy sokan pont emiatt unják be a játékot, mert rágörcsölnek a lootra, látják, hogy ide linkelgetik a legendeket, és azon idegeskednek, hogy nekik miért nem esik. Csak azt nem látják, hogy mondjuk aki linkelget, mar paragon 50-100, ök meg csak paragon 5, és ilyen rövid idõ alatt másnak se nagyon esett semmi. Én paragon 25 körül voltam, amikor az elsõ értékes 20 milla fölötti item kiesett. És kb ez a tendencia azóta nálam, hogy 5 paragon szintenként esik 1 item amit 25-50 milió körül el tudok adni. Persze ha szerencsém lenne érhetne többet is, jobb statokkal, de nincs. :)
Egy haverom is újra elkezdett játszani, és minden paragon szint után elmondta, hogy hát neki nem esik semmi, lvl 10-en beunta, mert neki nem esik semmi. Hiába mondtam el neki 1000x, hogy ez nem így mûködik, és többet kell ennél sokkal játszani, hogy az ember kifogjon valami értékeset, nekem se esett semmi annyi idõ alatt amit õ játszott, hajthatatlan maradt, és csak sopánkodott, hogy dehát nem esik semmi értékes neki.
Legendaryra meg szerintem olyan kevés az esély, hogy a sok MF se fogja jelentõsen megnövelni a drop esélyt. Nem véletlen, hogy legendaryk, set-ek, nagyrésze nem packból esik, hanem sima mobból. Olyan kicsi a drop chance, hogyha arányokat nézünk, és egy gameben megölsz 30 packot, azalatt megölsz melette vagy 1000 sima mobot, és nagy számok törvénye alapján, inkább sima mobból esik.
Legalábbis én így állok hozzá a dolgokhoz, igy nincs is mf gearem, runolás közben se csak a packokra utazok, hanem hogy minél több mobot öljek minél gyorsabban, és minél hamarabb lépjem a paragon szinteket. Az meg ugyis adja megától az MF-et. MP1-en farmolok, pedig mp7 is lazán megy, de itt hamarabb betudom fejezni a runt, és paragon xp is több jön idõarányosan. A magas MP szinten se éreztem azt, hogy több legend esne, ugyanugy van hogy sokáig nem esik semmi se MP1-en, se magas MP szinten, aztán meg van hogy potyognak itt is ott is. Én minél elöbb paragon 100 akarok lenni, mire eléri az ember, addigra ugyis bõven esik annyi item, hogy megszedje magát, felgearezze a karakterét, nem érdemes a lootra görcsölni.
És amúgy is, inkább csak a szerencse dönti el azt már, hogy értékes legend esik vagy sem, a legendary drop-ok 90% is kuka, azt meg nem fogja befolyásolni az mf, hogy mondjuk a kiesett echoing fury 800 vagy 1300 dmg-es, és hogy van e rajta socket és crit dmg vagy nincs. Ez már csak szerencse kérdése, és inkább ez dönti el, hogy miliókat keresel, vagy semmit.
2 percre ra meg egy sever... na, jol van mar...
uncsiiii... majd tenyleg akkor linkelek ha nem junk jon -.-
szerk:
masodik set ma... Sajnos csak egy 785.3-as Bul-kathos fegyo :S
Érdekes, köszönöm a tanácsokat, ki fogom próbálni újra Mp3-at, vagy Mp1-et. :) Majd referálok.
Ja, IK nekem is eshetne már végre. Grat.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Kb. 3 napja alig van legend és szett drop, illetve azt vettem észre, hogy a kék pakkok is sok esetben csak 1-2 sárgát dobnak, pedig MP4-ben tolom 475 MF-el, valor5-el természetesen. Megyek 3 kört Vaultban és semmi.
Történt valami, nálatok is ez a tapasztalat? Sõt, kb. 10 kör óta 2 szett item esett, legendary egy sem, még ritkább, mint szett.
És minden egyes rárakott resisttel érzem, hogy jobban bírja a kari, szóval jó. De abban természetesen egyet értek, hogy kevésbé hatékony egy bizonyos pont után res-t tenni ahelyett, hogy armort tenne az ember, de ha a rest tudja megoldani, az armort nem, akkor a semminél az is jobb. :)
Legalábbis ezt azért írom, mert nekem van 3,3k armorom ami kevés és jó lenne összeszedni még +1k-t ami 7-8% reductiont ad
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?