Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
pont ilyeneket nézek 10 perce :)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

A fejese es az offhandje is cserere szorulna, olcso Andariel fejes es vmi 1,4es sebessegu, statokkal rogyasig rakott ofhand is jo lenne, am igen az ov tipp az telitalalat, a lifesteal, a resi meg ugy alzusammen.
Tegnap vettem az övemet 300k-ért, egy ilyenre mindenképp csapj le szerintem, nagyon olcsóak most:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Blaze-2506/hero/8116463

(A dpst ne nézd, az insanity miatt nem hiteles)

Fpocok
Eladó dio3 account, 60as monk, 60as dh 26lvl paragon, act3ready gear, 13millió gold mellé... msg me... ócco

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#vigyor5>
Fejem verném a falba ha ilyen esne ptr-en. Talán ezért nem is ptr-ezem :)

Klemice
melyik followert használjam?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

LocalPatriot
És melyik Blizzes munkatárs volt ilyen szerencsés? :D
McHaals
én a fegyverek dps-ét kevésnek érzem kicsit, egyébként tetszik

MadWolf#11626

McHaals
szépséges, nekem is kell egy ilyen :D

MadWolf#11626

PTR-es Amulet craft
Nem tudom mi volt tegnap. Csak fél órát tudtam játszani és esett 3 legendary. Igaz abból 2 ivory tower volt.

Lammer
azert is irtam, hogy "majd" ;)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

devlking
Ha majd javítják, akkor majd csak onnantól az újakra fog hatni. Kiegig, vagy valami új item patchig valószínûleg nem.
Lammer
sazle' az ujakra hat majd :)

devlking
I wanted to jump in to reassure everyone that “black weapons” (i.e. weapons with the MinMaxDamage Affix) are not going to be nerfed in patch 1.0.7, and we have no plans going forward to nerf them.

Known Issues are just that, bugs that we know about. They are NOT necessarily bugs that are going to be fixed. The MinMaxDamage bug has been a bug known to us since July of last year, however, we did not want to fix a bug that would effectively nerf a large number of existing weapons. That’s why we did not fix the bug in any previous patch that we've released since the bug was found, nor are we fixing it in patch 1.0.7. Currently, the plan is that at such a time that we address the bug, the bug fix will only apply to newly created items, so as to not adversely affect existing items.

Neeem lesz nerf.
Klemice
link
Ti mit változtatnátok rajta? WW barbár, budget kiadás

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

McHaals
valaki egy kis hellfire ring? nem bírom agyonverni ghomot meg kullét
mchaals#2132

MadWolf#11626

Oke koszi
Acidlich
Nezd meg az AH-ban mennyibe kerul es vesd ossze azzal amit a vendor ad a cuccert--->dontsd el megeri e bontogatnod

clio1616v
ja pvp drop :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Megint kerdem ujra igen vagy nem es ha igen miert?
Acidlich
Leutottel egy witch dokit?:D

clio1616v
lol

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
sorozatban 15 percenbelül esett 6 leg... nem tartott sokáig

Amugy erdemes kinyerni a magic es a rare cuccokbol amik nekem feleslegesek azt a befottes uveges es a szarvat?
clio1616v

Jabar
gondolom azt ellenõrzik hogy nem bot rakta be a goldot pl rmah-ba, vagy nem valami bug/exploit-al szerezted a cuccot amit eladsz (vagy szerezte az akitõl veszed).

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Aktiváltam az SMS-es cuccot és az activatoros andoridos cuccot de ugye nem fognak semmit levenni se a paypal számlámról se a mobilom szerzõdési számlájára írni az én tudomásom nélkül?
Meg azt szeretném, még, hogy verified paypal accal aktiváltam mindent de mégis kiírta, hogy 1-3 napot a battle netesek ellenõrzik mikor beraksz pénzt a balance-ba, mikor lehetséges az, hogy nem fogadják el? Na meg, hogy ugyanigy az RMAH-n is mikor megveszik a cuccod ott is leellenõriznek vagy ott már automatán utalja a paypal számládra?
Bocsi srácok a hülye kérdéseket de nagyon kezdõ vagyok és nem szeretnék egy hátbaszúrást majd! Kösz mindent
gerey
Mindig így volt, mióta elindult, csak külön ki kell választani. +Bnet-rõl nem tudod átküldeni paypalra.

Akkor lett bevezetve amikor az rmah....

Annyi van hogy ami rákerül a bnet balancera azt már nem lehet kikérni, de amikor felteszed a cuccot akkor ki tudod választani hogy payplara vagy bnet balancera kéred az árát.

Egyébként meg ha elolvastad volna a használati utasítást nem kérdeznél hülyeséget :P

Az RMAH indulásával egyidõben.

Koszi :D De ez a paypalos opcio regebb is elerheto volt? Mert sok olyan videot lattam youtuben regebb ahol mindenhol arrol dumaltak hogy nem lehet kikerni meg iesmi, ez mikor lett bevezetve?
Jabar
EZT olvasd el és nem lesz több kérdésed.

nm

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Igen vagy nem?...
Elusive
<#wilting>

Neba tenyleg bevezette a blizzard a paypalos kifizetest az RMHAN??? :OOOOOOOOOOOOOO
Acidlich
Az aukcios hazbol kuldheted egybol paypalra is, amit te mondasz annak esetleg a 250 ejronal nagyobb erteku cuccoknal lenne ertelme.

Az az értelme van hogy egybõl paypalra kapnám a pénzt és nem bnet accountba ahol ki se lehet venni na meg kb ugyanannyiért adnám vagy még olcsóbban mint ahogy rendes RMAHN vagy aHn szokták adni!
eott
De ennek mi értelme van, amikor ott a RMAH? Olcsóbban árulni goldot / itemet mint ott nincs értelme, magadat szivatod vele. Drágábban meg a kutya nem veszi meg, mivel az AH-ban olcsóbb. Vagy én értettelek félre? Mi a terv? Ki a célközönség?
Meg még azt szeretném kérdezni, mit ajánlotok monknak, life steales cuccokat vagy, mit hogy ne halljak meg könnyen és szupergyorsan regenerálódjak?? Kösz!!
Értem, tehát akkor most ha mondjuk majd késõbb elkezdek goldal meg egyéb cuccokkal kereskedni fórumokon vagy ilyen itemshoppos oldalakon akkor annak mennyi esélye van, hogy lebukok? Mert az az 50$ még hagyván de több száz óra játékidõ és több óra farmolás után nem nézném jó szemmel, hogy kibannolnak!
Lammer
lehet nem jatszottal jol a WD-vel... en hatalmasakat apritottam vele anno :)

LocalPatriot
<#eljen>
<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem otthoni geprol irok, szoval azert nem linkelgetek. Tehat akinek AKARMILYEN kerdese van a karijarol(class) az MOST nezze meg diablofans.com-on a class guide-okat. Fooldali hir "Helpful Hints of Sanctuary" Contest Winners.
Volt ez a verseny a leginkabb segito jellegu(leghasznosabb) class guideok megirasarol, es ma hirdettek meg a nyerteseket, valamint a nyertes guideokat is. Erdemes megnezni oket(vagy elmenteni kesobbi referencianak).
Kereskedni a játék nyújtotta lehetõségeken kívül mindig is lehetett, erre alapul az egész wowos goldfarming pl., de Diablo 2-ben is lehetett venni rúnákat pénzért.

Más kérdés, hogy a játék fejlesztõi ezt különféle okokból nem nagyon nézték jó szemmel, többek közt azért is, mert elég sok játékost zavar, hogy amit õ a játékbeli erõfeszítéseivel elért, és ezért státusszimbólum, azt más megveszi egy hamburger áráért.

Kicsit olyan, mintha egy úszás aranyérmet meg lehetne venni tízezer forintért az ecserin, és ha viseled, mindenki azt hiszi, hogy te is úszóbajnok vagy. Ez annak az úszónak, aki tíz éve minden nap hajnalban kel, hogy õ legyen a legjobb, elég visszás.

Mindenesetre az idõk változnak, és ahogy egyre nagyobb a játékpiac, egyre több casual játékos játszik, egyre kevésbé ellenzi a community a pénzért vett elõnyt. Ez elsõsorban annak köszönhetõ, hogy ha nem lehet pénzért elõnyt venni, az mindig inkább a hardcore játékosnak jó, õ érezheti jól magát, õ lesz a menõ, mert õ játszik napi négy+ órát. Ha meg lehet, az meg inkább a casualnak jó, mert õ is királynak érezheti magát egy mozijegy áráért.

Többek közt ezért is van, hogy a skill-alapú játékok, ahol a felek egyenlõ eséllyel indulnak és csak a skill dönt, pl. Starcraft, Quake, stb, mindig inkább hardcore játékok, a skillt ugyanis nem lehet megvenni, ahhoz sokat kell gyakorolni. A "gyûjtögetõs", tápolós játékok, ahol inkább a belefektetett idõ-pénz számít, és a karaktered "nettó" erõsebb tud lenni másoknál, nagyobbat sebez, több a HP-je, meg inkább vonzzák a casualokat.

Tehát az utóbbi idõben, hogy így megnõtt a játékostársadalom és sok a casual, egyre jobban elterjednek a micropaymentes megoldások. Elsõsorban mobil eszközökön, de PC-n is.

A Blizz RMAH-ja egy elég jó megoldás arra, hogy a HC játékos se érezze szopatva magát, mert eladhat dolgokat. A Blizz így gyakorlatilag "megveszi" a HC játékosokat, hogy megnyerje a casualokat is, akik húsz dolcsiból ütõs karaktert hozhatnak létre. Szerintem hatalmas találmány üzleti szempontból, "politikailag" meg mindenhogy.

A játékon kívül tehát mostanra nem azért tiltott kereskedni, mert zavarja a játékosbázist, hanem mert a Blizz nem kapja meg a maga 30%-át.
devlking
Én nem tudom, hogy hogy gondolhatja bárki is, hogy az rmah nem volt siker.
Ezek szerint tényleg nem fokozták le (=rúgták ki). Ami viszont az jelenti hogy az RMAH siker volt.