78998
  • Sunrider924
    Lvl 70 builds for all classes
  • Sunrider924
    HC karinal biztos vicces amikor Bounty Rakanoth 1% hp-n bebugol es nem targetelheto es spammeli a chargeot amig meg nem halsz.
  • Dodo55
    "Remelem ******** meg nagyobb szopas lesz..."

Az lesz :)
  • Klemice
    Sziasztok! akinek esetleg nincs szüksége a hearthstone kártyapakli kódjára ami a játékhoz járt, átküldené nekem privátban? előre is kösz!
  • Sunrider924
    Kimaradt, Kadala a bloodshard vendor adhat legendast is, tegnap seperc elkefeltem nala vagy 150 shardot de csak raret kaptam, persze vannak azok kozott is jok.
  • Sunrider924
    A dhval miutan elertem a 70et megaltam, es piheneskepp felhuztam egy crusadert csak bounty es riftezes, torment 1. Most 67-en jarok. Nekem esnek itemek a mobokbol, foleg gemek, potik, sarga es feher cuccok, bar tegnap ejszaka utolso riftben dobott egy legendas kardot is egy feher mob, wildwood vagy mi a fene a neve, oda is adtam a templaromnak.
    Bountyt hamar meg lehet unni, de irtozatosan sok xp es a garantalt tatyo. Rift jobbank tunik, mert ott valahogy surubben esik a Frogotten soul meg a Deaths breathe, utobbibol meg soha nincs eleg, artizanokat szintezni, enchantolni stb.
    Crusader nalam 265k dps/3m toughness, t1 kenyelmesen halados eddig, persze Butchert T1en enrage alatt sikerult csak megolni, majd lesz ez jobb is.
  • jan5650
    Tegnap végigvittem az ACTV-öt. Szigoróan kivártam, hogy lvl. 70 legyek, nehogy kis szintű dropot kapjak a Bossból. Mákom volt, egyből 3 db leget dobott. A szokásos legendary plan-t és 2 db 1H swordot a barbáromnak.
    Így elég jó szájízzel kezdtem neki az adventure-nak.

Gyakorlatilag 1 este alatt meguntam. Úgy vettem észre, hogy Bounty illetve a Rift-es módban is hiába van 2-3-szor annyi mob a pályán mint a sima módban egyszerűen lószart sem dobnak. Ha sima quest módban megölök egy 10-20 fős packot tuti esik legalább egy kék-sárga-fehér. Itt meg semmi... Szóval elég ritka a drop. Legendary szinte nem is volt, talán 1 db. Xp is mintha kevesebb járna az adventure-s mobokért.

Így túl sok értelme nem nagyon van a Bountynak-Riftnek... Jó, egy ideig leköti az embert, de bountyban is gyakorlatilag rohanok leölni a célpontot, a kis pakokat meg hagyom a fenébe, mert még egy rohadt common tárgyat sem dobnak :D Így nem sok értelme van.

Egyébként kinek mennyi a DPS-e?
    Az én lvl70-es Barbáromnak egy nap farmolás után 490.000, de Torment így fájdalmasan lassú... :( Kénytelen vagyok Masteren farmolni
  • Mydgard
    Haladok Act5-ben, HC karival.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hc-ben kezdtem el megcsinalni Act5-ot, Master fokozaton kezdtem, de Uzraelnel le kellett vinni Expertre, majdnem kinyirt. Hat ez a G.I.Joe figura a bazookaval eleg idota kinezetu, alig lehet leutni, nem keves ideig tartott... :D Remelem Malthael meg nagyobb szopas lesz...
  • DORSANAX
    Bocsi, kigyi-nek ment a válasz:)
  • DORSANAX
    Igen nagyon sok elit pakk van most ott:)

Strayhand: 69-es mindkettő, de majd megnézem act5 környezetben, persze előtte lemegyek master fokozatra...

• faber
    Hat nem tudom. Amit en tudok:
    - feltettem Diablo 3-at, jatszottam. GOM Playerel neztem filmeket, semmi gond.
    - este frissitett Windows 8.1.
    - masnap bekapcsoltam a gepet....inditanam Diablo 3-at...error.
    GOM Playerrel nyitnek meg egy videot - error, DivX - error, GOM player leallt
    - visszaallitottam 2 nappal elobbi idopontra, restart
    - Diablo 3 indul, videok futnak rendesen
    - Windows update futtat, restart
    - D3 nem fut, error, GOM/DivX error

Szerintem az updattel van gond, de ha van jo erved arra, hogy mas, szivesen utana nezek. Hardweresen nem hiszem hogy gond lenne egy kevesebb mint 2 honapos i7-es / GF770-es 16 GB ramos geppel (az alairasomat ignore, mar reg nem laptopon jatszok)

Mondom mind ezt ugy, hogy itt Londonban IT supportolok, korabban voltam egy szoftver cegnel is, ahol Windows 8-on vidaman futo programunk 8.1 kijottekor hulyet kapott, mert az elb@szta a JavaRuntimeE-t.

• kigyi
    Tegnap én 1 fél szintet toltam act3-at 66 után és ott könnyebb sokkal szal igen az utolsó act nehezebb. Amit észrevettem, hogy act3-ban pl. 30m-es távlatokban elit pakkok. Hihetetlen mennyiségű elit van ott most.
  • Strayhand
    Hányas szintűek a karaktereid? 64-65 környékén benehezedik, hogy csak Act5-e, azt nem tudom, gondolom nem sokan tolják a korábbi actokat pont 64-70 szinten.
  • kigyi
    Gyanús, hogy nem windows frissítés okozza, mert nálam az asztali gépen is megy a D3 fagyás nélkül és a noti-n is 8.1 alatt mindkettőn. Igaz a notival csak vészhelyzetben játszok :D
  • T800
    Sziasztok!

Egy hete körülbelül olyan problémám van,hogy a latency véletlenszerűen felugrok az átlagos 25-30 ról akár 3000-re. Ilyenkor megfagy a képernyő,mozogni és a chat-be írni tudok de semmi másra nem reagál,kilépni is csak ALT+F4 lenyomása után. Viszont ma már a Loading képernyőnél megáll,olyan mintha töltene de nem megy tovább. 12 percet vártam és ismét csak ALT+F4-el tudtam kilépni. Nincs semmi problémám az internettel,se a tűzfalammal,a Diablo3 megjelenése óta játszom,és az utóbbi 1 hétben kezdődött ez el.. Valaki tapasztalt már ilyesmit? A hivatalos fórumon olvasgattam és rengeteg ember küzd ezzel a problémával de semmilyen értelmes megoldást nem találtam...

Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!!
  • Carlos
    ÁÁáá a jó öreg gambling.
    Köszi a válaszokat!
  • LocalPatriot
    Adventures módban kell ölni, és kaphatsz ilyen asszem blood shard-ot. Gold mellett van. És ott tudsz venni ilyen itemeket. Pl kérsz egy övet, akk random kapsz egyet. Lehet leg, set rare, vagy fehér. Random.
  • HolyZoly
    Gambling is back.
    Ha megveszed random rollol egy itemet, legtöbbször sárgát, bár nekem már esett kék is.
  • Rita79
    Az ActV durván nehezebb mint az I-IV
  • DORSANAX
    Nem tudom, ti most kifejezetten az act V nehézségi "fokozottságról" beszéltetek?

Mert nálam a monk és a barbi HC karaktereim u. olyan erősek, mint régen.
    Őszinte leszek, most én csak az act 3 "Heart of Sin"-t próbáltam T1-en, mert régen is csak azt vitték biztonságosan és könnyedén...

Persze én nem mentem még act V-re, lehet nem olvastam figyelmesen vissza.

Egyébként az új karakterrel HC-t indítottam (Crusader), tényleg nem lesz könnyű dolgom, az biztos:)
  • VanDaal
    Egy darabig tuti el lehet vele lenni, mire az új kihívásokhoz normálisan felgeareli magát az ember :)
  • faber
    Marmint ugy ertem, a frissitestol kivag Diablo 3 (meg nem mennek a video playerek), szoval vannak a Windows 8.1-nek meg gyerekbetegsegei, az updatek nem kiforrottak...de alapban megy rajta Diablo 3
  • faber
    Fut, nekem is az van...de van valami frissites, a napokban huzta le maganak az OS, amitol mindig kivag erorral...visszaalitottam a gepet, es most egyenkent teszegetem fel a windows updateket, hogy kiszurjem meglyik a ludas
  • Carlos
    Adventure módban ilyeneket árul egy kofa a főtéren...
    Tudja valaki, hogy mik ezek?
  • T800
    Sziasztok!

Egy hete körülbelül olyan problémám van,hogy a latency véletlenszerűen felugrok az átlagos 25-30 ról akár 3000-re. Ilyenkor megfagy a képernyő,mozogni és a chat-be írni tudok de semmi másra nem reagál,kilépni is csak ALT+F4 lenyomása után. Viszont ma már a Loading képernyőnél megáll,olyan mintha töltene de nem megy tovább. 12 percet vártam és ismét csak ALT+F4-el tudtam kilépni. Nincs semmi problémám az internettel,se a tűzfalammal,a Diablo3 megjelenése óta játszom,és az utóbbi 1 hétben kezdődött ez el.. Valaki tapasztalt már ilyesmit? A hivatalos fórumon olvasgattam és rengeteg ember küzd ezzel a problémával de semmilyen értelmes megoldást nem találtam...

Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
  • Carlos
    Szintén ugyanez.
  • natalyel
    Lenne egy kérdésem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha elbénáztam a secret Templar küldetést, és nem sikerült, ugyanavval a karakterrel meg lehet még valaha csinálni? Bakker, nagyon durvák a templarok. A Scourge-s küldi simán megvolt. A mystic-követő is kap majd secret küldetést?

Amúgy a DH-mmal most 197ezer unbuffed sebzés és 150ezer hp mellett, 108-as paragonnal lvl65-ön egyre nehezebb a Torment 1 is :).
  • Strayhand
    Nyilván a Torment eleve nem szintező karinak lett kitalálva. Az egy dolog, hogy 60-on jól ment, de előre tudtuk, hogy 70-en nehezebb lesz.
  • sata75
    szerintem egyáltalán nem szégyen az, nyilván blizzárdék úgy találtak ki a dolgot, hogy friss 70-esként, 60-as vagy kicsit nagyobb ruciban ne T+ -on öljed már a mobokat.
    én is T3-ról indultam aztán végére, 70-en visszaesett az arc master és expert közé:)
  • kigyi
    Na ezért nem értem a szintezést, mert a HC karik így elég nehéz helyzetben vannak akkor, ha pl. nem előtáposak!

Értem ezt úgy, hogy lvl1-ről húzott kariknak nem esik annyi jó cucc 60-on, hogy tiszta izom legyen így a 70-es szint eléréséig amíg normális cuccok nem potyognak eléggé oda kell figyelni mivel tesco-s a gear. Torment-en nem tudok biztonságosan menni a 67-es karimmal, mert egy elit pack fagyasztással odarántással és laser-el már eléggé necces tud lenni, ha még úgy üt is, hogy blokkol vele. Abba már egyszer elfogyott a HP-m annyira, hogy homályosodott a kép :D
  • VanDaal
    Egy fél óra erejéig én is visszavettem masterre, de akkor meg elkezdett lvl 61-es kékeket dobálni még az elit packokból meg a bossokból is, hiába 67-es már a karim...
    Szóval marad tormenten a lassú araszolás, ha meg végképp megakadnék, majd visszább megyek valahova, farmolgatni meg izmosodni kicsit :)
  • Carlos
    ACT választó:

ACT-en belül a bounty választó (ezek random változnak) :
  • kigyi
    Én 67-re jutottam el tegnap ez Adria előtt sikerült, de nem merem leölni ill. megpróbálni. Sajnos félek tőle, hogy nem sikerül, mert megkergül és oda a karakter. Amúgy meg marha lassan fejlődök egyedül így a 100% bónusz után hirtelen lelassult a játék :D
  • Strayhand
    Athene jópofa dolgokat csinál, és ha úgy nézzük, tény, hogy ez is valami, amit ő csinált meg elsőként. Ő az első 60-as akinek három 70-es kinyírta Malthaelt...:) Miután rájött, hogy nem fogja tudni megölni, nem azt mondta, hogy hát sorry srácok, ez most nem jött össze, hanem a rá jellemző módon gyakorlatilag betrollkodta a bosst és persze azokat akik nem bírják őt. Mert ő nem sokmindent csinált azon kívül, hogy összerántotta a csapatot, szaladgált a platform szélén, néha megsorozta a bosst, aminek a fele mellément, mert az addigra elteleportált, aztán meghalt párszor, és a földről nézte ahogy a 70-esek folytatják, aztán az egyik a végét leszólózza... Ettől még nem lesz rossz játékos, de azért annyira nem nagy szám magasabb szintűekkel megöletni valamit. Ebben nem a teljesítmény volt nagy szám, hanem a trollkodás ahogy kivágta magát belőle, volt jópofa.
  • Carlos
    Egyetértek, a T3-T4-et farmoló wizardom T1-et is alig birta a második felétől le is kellett vennem...
    Szégyen és vicces, de a Főellenséggel még HARD-on sem bírtam...
  • Frank99
    thx
  • Carlos
    Utóbbi.
    Nekem tetszik, jó móka!
  • Frank99
    aki már végig ért, az mesélje el, milyen az adventure mód?

Az elejétől kezdjük, vagy tudunk actot, guestet választani?
  • Strayhand
    Hát akkor fogalmam sincs, mivel mögötted járok.:) De meglepődnék, ha nem lenne értelme adventure-özni gearért, elvégre pont az lenne a lényege, hogy ha már végigtoltad a sztorit akkor szabadabban játszhass.
  • VanDaal
    Amit le akartam írni, úgy tűnik, páran már leírták előttem:
    A játék baromi nehéz :D

Nem panaszkodás, örülök neki, mert végre van egy kis kihívás, de kicsit meglepett, mennyire fel kell kötni a gatyát :D
    A korábban keménynek hitt barbárommal csomó ideig kell gyapálni még a fehér trash mobokat is...

Először úgy voltam vele, hogy feldobom valami nagyobb nehézségre a játékot, hogy ki ne végezzem túl hamar act V-öt, meg tuti meglegyek 70-es szintű Maltaelig... aha, meg ahogy Móricka elképzeli :D
    Torment 1-en szinte vért izzadok, és már azt is fontolgatom, hogy ennél is lejjebb vegyem, mert többször menekülök valami elől, mint amennyit effektíve harcolok :D
    Pedig a kezdeti kb 45k life és 6-700k toughness helyett már 230k life-nál és 3,3 millió toughnessnél járok (persze a sebzésem kárára), 800+ all resisttel, de így is párszor meghaltam már :)

Szegény templaromról meg aztán ne is beszéljünk... :)