78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nekem anno 25 óra volt Normal-on (még amikor nem így voltak a nehézségi fokok) LVL60-ig eljutni, most kb ugyanolyan kényelmes tempóba ugyanaddig tartott. Csak ebből gondoltam. Érzésre írtam, nem olvastam utána. Mindenesetre én egyáltalán nem a gyorsabb "felhúzás" miatt játszottam végig T1-en, pusztán a "fun" faktor miatt. Ezerszer nagyobb élmény volt, mint az alapjátéknál 3-szor végigtolni Normal/NM/Hell fokozaton hogy végre elérd a 60-at. Szerintem a nehézségi fokok alapjaiban történő újragondolása baromi jót tett a játéknak. -
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11914161303#9
Nem arányos, a monster hp jobban nő sokkal mint az xp gained, a szintek egyszerűen arra vannak, ha már jó geared van és masteren is one hiteled a mobokat, akkor nyilván normalon is, ezért megéri masteren menni, mert a one hit one hit mindenhol és itt már nagyobb a reward. Plusz magasabb szinten a questek is több xpt adnak, jobban jársz. -
Annyival kiegészíteném, ha kizárólag a gyorsabb fejlődés a cél, szerintem felesleges Normal-nál magasabbra állítani, szerintem pont annyival tovább tart 1-1 mob kinyírása, mint amennyivel (arányosan) több XP-t kapsz adott magasabb szinten. -
Erre tudom a választ, kb. 400 órát öltem az egyetlen Wiz karakterembe még a 2.0.1 patch előtt, főleg 2012-ben, azóta nagyon hanyagoltam a játékot, számomra az AH agyonvágta a játékélményt (ezzel nem vitát akarok indítani). Viszont most 2.0.1 megjelenésekor kezdtem egy barbárt, imádom, és a lényeg, hogy kezdetektől Torment1-en nyomtam, úgy hogy minden cucc ami valaha rajta volt menet közben én magam találtam, tehát semmi "csalás", külső segítség nem volt. Néha-néha kellett visszavennem Masterre 1-1 elite csapatnál, mert néha szinte esélyem sem volt legyőzni őket, ez elsősorban már magasabb (30-40) szinten volt, addig végig T1-en mentem. Számomra igazi élmény volt, mert volt kihívás, és finoman szólva nem 2 ütés volt egy alap monster lecsapása. Szerintem érdemes T1-en nyomni, mert nagyobb élmény és kihívás is egyben. XP tekintetében természetesen baromira megtérül, időben nem később éred el a LVL70-et, nekem kb. 25-30 órába telt így. Szerintem normal fokozaton is eltart eddig. Az 5 ACT lejátszása előtt már elértem a LVL70-et.
Azóta 130-as Paragon vagyok, egy viszonylag jó "gear"-el, 1 buffal 710k az alapsebzésem. -
TomStorm #70850 Na mindjárt kiderül mert megpróbáltam(15 perc) -
TomStorm #70849 Esetleg ha Rollback-et megcsinálnám saját magam mondjuk 2012.06-ra akkor Acsik is vesznének remélhetőleg? -
TomStorm #70848 Na ezt megpróbálom,köszi:) -
MalusDarkBlade #70847 #70807-ben kérdezett dolgok engem is érdekelnének, valaki? -
Lokker #70846 Komoly hogy ilyen benne marad. :) -
jocika #70845 Ha használja ezt a kombót valaki:
Hardcore crusaderek: Könnyű halál -
Egyszerű írj a szupportnak, hogy kijátszottad a játékot és szeretnéd nullázni valamilyen módon az acsikat, mert így már unalmas lenne játszani, de akkor lenne újra kihívás. Simán megcsinálják. -
sata75 #70843 így már értem, de akkor sem mennék amcsi szerverre főleg a ping miatt:)
ha meg szűz karit akarsz akkor törölj le egy régit aztán máris van hely:)
a para lvl megmarad akkor is ha nincs rajta egyetlen egy karakter sem. -
TomStorm #70842 Szereztem acc.-ot(cseréltem más játékra) és hát elég pro volt a tulaj így nem sok acsit hagyott befejezetlenül maga után:P
Minden karakter slot max.szintes és vagy 170-es para level.Az Amerikai szerver viszont érintetlen így kezdhetem nulláról(ez miatt írtam,hogy reset).
Hát akkor Magyar nem lesz,Latency-be meg reménykedek,majd kiderül. -
sata75 #70841 ezt az acsi resetet kifejtenéd?
amúgy rossz latency és nincsenek magyarok:) bár néha lehet hogy jobb a latency mint euban.
-
TomStorm #70840 Üdv.
Achievement reset miatt kénytelen vagyok Amerikai szerveren játszani.
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen hátrányok érhetnek ilyen esetben?
Rossz latency vagy éppen nincsenek itt Magyarok ilyesmikre gondoltam. -
köszi!
:-))))) -
faber #70838 Ennel nagyobb veszteseged ne legyen az eletben azt kivanom :) -
nyugodtan röhögjetek
:-)
nem tudok sokat játszani, én sajnálom, ha a kevés időben amit ott tölthetek ahelyett, hogy jönne normális cucc, még én vesztek összeszedett dolgokat.
:-)))) -
Nem tényleg le a kalappal egy hc karaktert se mernék bevállalni -
faber #70835 Sarcasm...? :) -
faber #70834 De erted, 5 kulcs!!! :) (en is 300+al rohangalok, ugyis mindig van eleg) -
Hát apám maximális reszpect,nem semmi amit már elérték... -
Nekem mindig olyan 400db kulcsom van :D -
clio1616v #70831 T1 - T2, és van 9200 liferegen -
mkfdd #70830 weapon dmg bug fix köv patchben -
TomStorm #70829 Üdv.
Ha valakinek van felesleges D3 játéka(account) és szeretne érte Guild Wars 2-t az írjon:) -
pont T2 kulcsgyujtes es PONT harmas act wardennel fogott el minket a "lagzi"... tuleltuk, de wizard ismeros ippeg ottmaradt... cimbora mantra of healingje (aktiv bubi) mentette meg... -
nem mintha én az lennék, de a múltkor buktam miatta 5 rift kulcsot.... -
buzi day van megint...
ezt nem értem, biztos nem játszanaka annyian, mint amikor megjelent.
ha meg bejutsz, majd jön a DC. HC gamerek ilyenkor inkább nem játszanak.... -
mióta kell sorban állni, hogy fellépjek az accommal?:) -
szegenynek nincs semmi immutasa es/vagy ccje, hogy birod? :) -
az a baj nem figyeltem pontosan a neveket, így lehetett miss click is, de nincs semmi gond mert pont befértél így a klánba. :D
Akkor az utolsó 150. hely meg R4nge3r-é. Petkoo már meg lett hívva. -
Az én vagyok, bár nem lehetetlen, hogy létezik másik Gabe is :)
Köszönöm a meghívást (aztán lehet, hogy nem is nekem szólt? :D), épp ma kezdtem újra a játékot, tegnap bezsákoltam a RoS-t. Ez a loot 2.0 eddig elég faszányosnak tűnik, 3 legendray esett pár óra alatt :O -
clio1616v #70821 Kruser-em még alacsony paragonnal -
jocika #70820 Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, észrevételeket. Ha felmerül még valami jóság, ne tartsátok magatokban. -
Te vagy a Gabe igaz? :) -
Ment a request tőlem is. -
Monk-al azért volt amikor menekülnöm kellett :D :D Igaz Master-en fejlődtem vele egészen eddig és az elit pack-ok közepén 3 játékossal a party-ban kicsit erősebbek a mobok
-
hawkie22 #70816 *fekszenek -
hawkie22 #70815 Én nem használtam az Iron skin-t és a Steed Charge-ot soha. Viszont a Phalanx skill Bowmen rúnával 5 secig iszonyat sebzés. :)
Ledobod a 4 íjászt Heaven´s Fury-val megtoldva, egy elit pack hardon/experten nem éli túl azt az 5 secet. :) Plusz megy mellé a Blessed Hammer is, nem kell oda a menekülés. Legalábbis nálam ez volt a helyzet.
Most eltekintettem ettöl a skilltöl, amint a karakterlapomon is láttad, ami skillkiosztás van nekem most, az is nagyon jó, lenyomod a Judgment-et a mob-csoportra, hogy minél többet érjen, utána mehet a Blessed Shield (a pajzsom affix-je ugye még ad plusz 6 bounce-ot) és a mobok már fkeszenek is. :) Menekülnöm sose kellett, T1-en/T2-n vagy még feljebb, ha menekülnöd kell, többnyire már késö sztem. :)