78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
csak, hogy megnyugodj:
-
nem biztos azért hogy megváltoztatják ilyenre. eddig 10-ból kb. 2-3 ember gondolta, hogy gyerekes ez a grafika, le is elttünk hülyézve. úgyhogy azokon a fórumokon is ez a helyzet, amiket ők olvasnak, akkor marad ilyennek. -
pontosan ez a jo a blizzben! -
így is fog!azon egyszerű oknál fogva,hogy sokak szerint jobb és ugyebár ez a Blizzard,hallgat a közönségre.lásd SC2:nem tetszett a népnek a Siege Tank designa,megváltoztatták,nem volt Carrier,mindenki anyázott,visszarakták.nem tetszett a színvilág,megváltoztatták
ez is az egyik miértje annak,hogy csak X év fejlesztés után fedik fel a projektjeiket.így már van mit mutatni a népnek és finomhangolják a cuccot -
Whooops, kicsit sokáig nem frissítettem :DD -
látom sokat értesz hozzá. köszi a tippet. -
:DDDDDDDDDDDDDD
Megjöttek a huszárok irigykedni.. Csak nehogy kiadják konzolra, mer hallgathatjuk itt is, hogy kontrollerrel jobb :DD -
brightness
low --||----------------- high
done -
nah, erről beszéltem. én szerintem így kéne kinéznie. -
Nekem a barbár brutalitása teccik, nem cicózik, odabasz rendesen mint aki téleg egy igazi kurvanagydarab állat. :D Látni hogy nem egy bábuval megy, ami tud képességeket, hanem egy olyan karakterrel ami érezteti mi valójában. -
Atyaúristen vaze!!!! Énis ezt kerestem...Felállt a hátamon a szőr...Baze ezt az őrjöngést...Mit meg nem adtam volna ha ott lehetek ááá... -
hat kell 1-2 nap mire rendeződnek a dolgok aztán újra nekiállok:D -
Végre!!! Áhhhh!!! El sem hiszem...
Nagyon komolyak a videók, úgy néz ki sikerül visszahozni az első rész brutalitását, nagyon durva, ahogy cafatokra szakadnak az ellenfelek :)))))
A graf is teljesen faszájos, egy ilyen játékhoz nem is kívánhatnánk ennél szebb külcsínt.
A zene és a hangok is odavágnak, szerencsére ismét fel lehet fedezni ismerős dallamokat a videókban...
Baz'...az első rész soundtrackjét mennyit hallgattam anno...
-
pedig most tettem fel a kettot ... de akkor nem jatszunk egyutt -.- -
még rendben is lenne, de az alsó diabló logot ki kellene belőle venni -
nyomtam egy kis D2t de a D3 videó után elég sovány:D valakat akarok dönteni-.- -
nem -
nah most ertem haza.mi mindenrol maradtam le?annyit tudok h bejelentettek:D.
lehet mar tudni h kb mikor jon ki? -
most mi van?:D én nem az egészre gondoltam hanem valaki kivágná a szükre keretet és rárakná bannernak... többi nem kell rá :D -
-
Már nem is emlékeztem, szóval utánanéztem a Diablo II hivatalos megjelenése 2000 június 22 -én volt! Több mint nyolc éve???!!! Kicsit haladgat az idő... :)
Ezt nem értem én sem, hogy valaki a Blizzard -tól nyilatkozta, hogy már több mint négy éve fejlesztik. Szóval ha még több év van hátra a megjelenésig akkor az már szinte a "legnagyobbak" közé emelheti ebből a szempontból (is) a játékot. Gondolták lenyomják a S.T.A.L.K.E.R. -t?! :)
5-6 év fejlesztési idő egy játéknál ráadásul ennyire profi cégnél az azért nagyon furcsa szerintem. Komoly gondok sem lehettek pedig hiszen az első két rész elsöprő sikere szépen "kikövezte" a harmadik rész "útját". Egyébként én arra gondolok még leginkább, hogy éppen amíg megfelelően "fut" a Diablo II addig úgy gondolhatták, hogy nem adják ki a következő részt elvégre (ha minden OK vele) mindenki arra fog váltani és az előző rész nem fial tovább.
Persze csak találgatok... :) -
esetleg ezt be lehetne rakni bannernak keretnek.
-
A válasz ott van a #821-ben. -
diablo 3 site a blizzardnál -
Csak azt nem értem, ha a Diablo és a Diablo II olyan nagy siker volt, akkor a Blizzard miért szivatta ennyi ennyi éven át a jónépet, miért nem jelentette be?
Semmilyen játékot nem készítenek ennyi ideig (kivéve Duke + Stalker). Az előző 2 rész között 3 év volt, itt miért kellett volna 7/8? -
Ez jobb minőségbe nincs meg valahol? -
Ez nem extázis, ez már katarzis bazdmeg :DDD -
sok kocka
amúgy tényleg engem is a hideg rázott, nagyon hangulatos lehetett ott lenni
-
nem egy játék. a játék :) -
Engem is kiárzott a hideg. Elépesztő! Mámor ami itt van.
-
blizz jól csinálja...:) -
ááá :D extázis még ígyis érezhető volt -
Hihetetlen ez a mai világ... egy rohadt játék miatt mekkora az őrület:) -
hallod, amikor a videó végén megjelenik a Diablo 3 jel...áááá....de ott lettem volna, még így is rázott a hideg!! -
én is thx! -
hja blizz arrol hires hogy atomeromu kell a jatekaihoz .. -
Aztáááá.-.-..vááááááááá!!
Ezt kerestem!! Amikor bejelentik hivatalosan!! VAZZZZ!!! ŐRJÖNG A TÖMEG!!!!!!
-
Megnéztem már 2szer a HD gémpléjt, és korrekt a cucc... szép Grafót már lethettunk pl a Titan Questben, de mielőtt jönne pár kamikaze Diabló fanatikus mondom hogy a TQ gyengébb tartalmilag és felépítésileg a Blizzardos játéktól:) szóval korrekt, látványos, de nem forradalmi és inkább a részletekre mentek rá mint pl a Cod4ben ahol szintén nincs semmi forradalmi ( sőt ), de mégis a fejlesztők aprólékos desingel megalkották a tutit. -
vidzont itt meg az idéző spelleket nem mutatják -
Ami érdekes, hogy a Blizzard bevallása szerint már négy éve fejlesztik! Az meg már most meglehetősen sok időnek tűnik. Aztán pedig valahogy az egész olyan jól összerakottnak néz ki már most is. (Na persze presztízsből nem adnának ki ronda, bugos részeket, de akkor is...)
Lehet, hogy a nagy titkolózás után valami még nagyobb meglepetés készül?!
Asszem' sokan örülnénk neki...