78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Aurelianus #2099 Ha valakinek más a véleménye, mint a "helyi" szavazók 60%-nak akkor azokat el kell némítani?
Mi ez diktatúra?
A fórum pont érdekek ütköztetéséről, és érvelésről szól, ez a funkciója.
Ez a téma meghatározó, nagy vihart kavart, mivel a pc-game scene nagy része érintett, így vagy úgy véleményétől függetlenül.
Addig, amíg a vita kulturált nincs baj. -
Volt már. -
Aurelianus #2097 http://www.petitiononline.com/d3art/petition.html -
egyetértek,ha más nem legalább 3-4 napra lock -
Toltam egy kicsit most a Dio2 -őt, az első epizód, Adriel, utolsó két katakomba,..iszonyat komoly lúdbőrözős zene, mindenhol kosz, mocsok, kifacsart holtestek, omló - nyáladzó részek, zombiagok és csontvázak mindenhol
necromantám szinte otthon érezte magát...
-
Szuperkaraj #2094 d2ben manája van a barbárnak 
de ez a legkevesebb hogy minek hívjuk :) -
dungeonok fasza, de a külső területek tényleg túlságosan "színesek" -
Aurelianus #2092 Én egyetértek azzal, hogy a 3. diablóba is megfelelő élethű felszerelés, maradandó vér, hullahegyek és mature content kell(nem pedig rajzfilmfigurák), megfelelő grafikai hangulatelemekkel, ami illeszkedik a rombolható környezethez, és a pokoli küldetésekhez.
"Éljen az Eredeti "DIABLOIII"(R) vesszen a nyál-wow" 8-)
u.i.:
Saját véleményemmel nem kötelező azonosulni, ez természetes...
u.I.2:Ha valakinek a virágos lelkivilágába gázoltam sorry...:DDD
u.i: 13400+ dark szavazat... talán lesz foganatja.
(saturation csúszka:))) -
Btw szerintem inkább a WoW lett Diablo 2-ős, mint a D3-bemutató WoW os:D -
SZAVAZÁS!
Mi a véleményed a Diablo III grafikájáról?
Tökéletes! 64 (60,3%)
Kissé WOW -os, célszerű lenne darkosítani! 38 (35,8%)
Elmaradott! Remélem lecseréli a Blizzard! 4 (3,7%)
106 fő részvétellel lezárult!
Szóval a többség elégedett. -
még csak nem is hasonló. ugyanaz mint a mana csak máshogy hívják mert barbár hülyén nézne ki manával -
Szuperkaraj #2088 igazad van, a hasonló jobb kifejezés lett volna
#2062 : Amit elfelejtettem megemlíteni ( és ami a lényeg is lett volna :D ), hogy barbár egyik skillje sem ír mana costot, csak Staminát, míg a Witch Doctornál világosan látszik a Mana cost, ráadásul a barbárnak nem kék orbja/gömbje van, hanem zöldes. Ettől függetlenül továbbra is tippként gondolok rá, a végleges játékig még hatszor átalakíthatják :) -
szerintem le kéne zárni a topikot amíg ki nem jön a játék. kezd fárazstó lenni. -
IStexI #2086 Nah végre berakta...
kb így kéne kinézni + televágva részletekkel (több polygon változatosabb textúrák) -
béka -
IStexI #2084 -
A másik meg az, hogy 1 ilyen játéknak nem a grafika fontos. Hanem a stabil framerate. Mert senki nem fog játszania játékkal ha 20fpsel fog futni vagy ép beakad akkor mikor varázsolnak rád és meghalsz. -
IStexI #2081 Nah kb így kéne kinézni + televágva részletekkel (több polygon változatosabb textúrák)
-
Főleg hogy teljesen más stílus a kettő:) -
Ja és tessék ránagyítani a screenshotokra 
A legfelső semmiben nem különbözik a diós-tól, ja de mégis, nem wow osan baltával faragott...
és ezek még nem is a full beállításokal néznek így ki...
-
ÉS mit vonjak be belőle?
(azt vonom le, hogy a Diablo 3 sokkal szebb.)
és 2 év mulva is bőven elég lesz ez a grafika.
TITAN GUEST IT:
DIABLO III:
-
Vesd össze ezzel, bocs, 1 éves...az alap meg 2 -
Ez holl elavult? -
Ki akar low beállításokkal nyomulni? Hazavágja az egészet szerintem.
Amúgy már most is elavultnak számít, nemhogy 2 év múlva...de ettől még nem fog elfutkorászni bármin. -
Nézd meg a #2069 videót.
Itt nagyon látszik hogy az Dio 1 és 2nek igen is Véresebb, "darkosabb" hangulta öszképe volt.
Nekem sincs semmi gondom a diablo 3al. Örülök, hogy kijön. De azért tényleg WOW-os a grafika. -
de a steel lordoknak en is orulnek mondjuk
-
hat de szegeny mar annyiszor meghalt, nem hiszem hogy visszajon me'g :D -
ezrael #2071 Gyerekek! Szerintem teljesen fölösleges ezen vitázni! Akinek tetszeni fog, az játszik vele, akinek nem ,az nem. Egyébként szerintem egyik pálya "szép" lesz, a másik dark-bár nyilván a dark lesz több(lásd a trailerben a dungeont, ahol Cain-t megtalálod).
Shai Hulud: bocsi, benéztem:)
Snomag: Skeleton king-re gondoltam, visszatérhetne ellenfélként, Lachdanan pedig a steel lordjaival...esetleg valami páncélba belekovácsolt lélekként. -
Azt hiszem ez az amiről beszéltem. Azért ez már egy cseppet túlzás.
A grafikusok munkájának 70%-ból szar nem látszik, olyan sötét van.
Ez nem darkos-apokaliptikus, hanem egyszerűen sötét, ez így nem az igazi. -
Diablo Evolution
-
nappalbol ejszakat csinaltal ... ez lenne a "darkositas"?
-
nem olyan mint a wowban. wowban a warrior rage nulláról indul D2ben a barbárnak meg maxról -
who am I 7 #2066 Sőt nekem ez csak jó, mert meg akartam venni, de így megmarad tizenX ezrem 
-
számomra már most kielégít minden igényt jelenlegi állapotában, ha annyira addiktív lesz mint az elődje akkor maga lesz a kánaán, de azokat is meg lehet érteni akik egy ilyen névhez egy agresszívabb, sötétebb stílust tudnának elképzelni. ha a blizz megvalósítja ami elég sanszos a sok sírás nyomására, nem fogok a falnak menni mert ezesetben sem lesz gond vele. a grafikára meg sz@*ok nagy ívben (ami erős túlzás, mert csak a hülyét nem érdekli hogy mit lát a szemével, de nálam az utolsó szempont) lényeg hogy lekössön amit mostanában sajnos semmilyen pcjátékra nem tudok elmondani.. véristván kollégák meg mindenhol vannak/lesznek zéró érvekkel maximális eltökéltséggel ahogy mondtad, csak tudni kell elkülöníteni őket -
who am I 7 #2064 nekem nem szopás mert akkor nem veszem meg a játékot, csak letöltöm törtbe azt csókolom :) A sok wowos gyík úgyis megveszi :) -
nekem mind1 lessz csak ne hasonlítson se a wowra se a warcraftra kész... -
Zarache #2062 barbar skillje manat hasznal kozepen az a voros csik az a szokasos xp csik ami mostanaban hodit az mmo iparban
latom a sotetvilaglelkuek meg itt maradtak es verik a nyalukat hasztanalanul foleg a 12 eves gyerek :)
amugy mit akartok ez igyis jo most nezd meg dmc4-t porgos demon olos megis ottvannak a vilagos szinek haladni kell nemlehet megalni
amugy meg volt aki a skillbart is leszolta hogy vilagos meg a skillek ikonjai is wowosak lesz hozza tutira addon az megoldja a dolgokat esetleg meg darkosabb is lesz a game ha kiadnak annyi infot hogy a modderek megtudjak oldani
igazabol csak az a bajotok hogy nincsen mas dolgotok azert veritek itt a nyalatokat ;) tisztelet a kivetelnek -
Így igaz
. Ha vért pisilnak akkor se fognak mindenki ízlésének megfelelni. Én amikor megláttam a játékot, összedobtam a két kezem, és örültem a fejemnek, hogy az általam jól ismert játék felújított változatát nem pedig egy totál új gammát mutattak be. Nem a Titan Quest felé indultak (kameraállás, stb.), hanem egy új köntösbe öltöztették a jópár éves szoftverüket. Ez az új ruhadarab néhol nagyobb, néhol kisebb változtatásokat rejt, de lényegében felismerjük a ruhát magára öltő személyt. És ez a fő! Csak mostanában hány olyan játékot dobtak a piacra, ami össz-vissz a nevében hasonlított elődjére? Settlers sorozat számomra a leglátványosabb ebből a szempontból, de sajnos van rá elég példa.
Összegezve ... a videók láttán nekem visszajött a régi Diablo feeling, és nekem csak az számít :).
Nem általános igazságokat próbáltam leírni, csak a véleményem leírni, szóval úgy kössetek bele :). -
nem én csináltam, csak találtam a képet :D
-
szerintem nem darkosítani kéne a grafikát hanem komolyítani hogy azért illeszkedjen a Diablo feelinghez (meg a 18as karikához :D) és ne egy Warcraftot kapjunk Diablo 3 néven Hack 'n Slash formában.... de ez csak az én véleményem... és legyen bármilyen én szeretni fogom :D