78998
  • Aurelianus
    Ha valakinek más a véleménye, mint a "helyi" szavazók 60%-nak akkor azokat el kell némítani?

Mi ez diktatúra?

A fórum pont érdekek ütköztetéséről, és érvelésről szól, ez a funkciója.
    Ez a téma meghatározó, nagy vihart kavart, mivel a pc-game scene nagy része érintett, így vagy úgy véleményétől függetlenül.

Addig, amíg a vita kulturált nincs baj.
  • AntiHero
    Volt már.
  • Aurelianus
    http://www.petitiononline.com/d3art/petition.html
  • miilann
    egyetértek,ha más nem legalább 3-4 napra lock
  • Kandurex
    Toltam egy kicsit most a Dio2 -őt, az első epizód, Adriel, utolsó két katakomba,..iszonyat komoly lúdbőrözős zene, mindenhol kosz, mocsok, kifacsart holtestek, omló - nyáladzó részek, zombiagok és csontvázak mindenhol necromantám szinte otthon érezte magát...
  • Szuperkaraj
    d2ben manája van a barbárnak
    de ez a legkevesebb hogy minek hívjuk :)
  • David2
    dungeonok fasza, de a külső területek tényleg túlságosan "színesek"
  • Aurelianus
    Én egyetértek azzal, hogy a 3. diablóba is megfelelő élethű felszerelés, maradandó vér, hullahegyek és mature content kell(nem pedig rajzfilmfigurák), megfelelő grafikai hangulatelemekkel, ami illeszkedik a rombolható környezethez, és a pokoli küldetésekhez.

"Éljen az Eredeti "DIABLOIII"(R) vesszen a nyál-wow" 8-)

u.i.:
    Saját véleményemmel nem kötelező azonosulni, ez természetes...
    u.I.2:Ha valakinek a virágos lelkivilágába gázoltam sorry...:DDD
    u.i: 13400+ dark szavazat... talán lesz foganatja.
    (saturation csúszka:)))
  • Count Adyn
    Btw szerintem inkább a WoW lett Diablo 2-ős, mint a D3-bemutató WoW os:D
  • Kandurex
    SZAVAZÁS!

Mi a véleményed a Diablo III grafikájáról?

Tökéletes! 64 (60,3%)
    Kissé WOW -os, célszerű lenne darkosítani! 38 (35,8%)
    Elmaradott! Remélem lecseréli a Blizzard! 4 (3,7%)

106 fő részvétellel lezárult!

Szóval a többség elégedett.
  • Davidus
    még csak nem is hasonló. ugyanaz mint a mana csak máshogy hívják mert barbár hülyén nézne ki manával
  • Szuperkaraj
    igazad van, a hasonló jobb kifejezés lett volna

#2062 : Amit elfelejtettem megemlíteni ( és ami a lényeg is lett volna :D ), hogy barbár egyik skillje sem ír mana costot, csak Staminát, míg a Witch Doctornál világosan látszik a Mana cost, ráadásul a barbárnak nem kék orbja/gömbje van, hanem zöldes. Ettől függetlenül továbbra is tippként gondolok rá, a végleges játékig még hatszor átalakíthatják :)
  • Davidus
    szerintem le kéne zárni a topikot amíg ki nem jön a játék. kezd fárazstó lenni.
  • IStexI
    Nah végre berakta...
    kb így kéne kinézni + televágva részletekkel (több polygon változatosabb textúrák)
  • AntiHero
    béka
  • IStexI
  • AntiHero
    A másik meg az, hogy 1 ilyen játéknak nem a grafika fontos. Hanem a stabil framerate. Mert senki nem fog játszania játékkal ha 20fpsel fog futni vagy ép beakad akkor mikor varázsolnak rád és meghalsz.
  • IStexI
    Nah kb így kéne kinézni + televágva részletekkel (több polygon változatosabb textúrák)

• Count Adyn
    Főleg hogy teljesen más stílus a kettő:)
  • ROMOTO
    Ja és tessék ránagyítani a screenshotokra
    A legfelső semmiben nem különbözik a diós-tól, ja de mégis, nem wow osan baltával faragott... és ezek még nem is a full beállításokal néznek így ki...
  • AntiHero
    ÉS mit vonjak be belőle?
    (azt vonom le, hogy a Diablo 3 sokkal szebb.)
    és 2 év mulva is bőven elég lesz ez a grafika.

TITAN GUEST IT:

DIABLO III:

• ROMOTO
    Vesd össze ezzel, bocs, 1 éves...az alap meg 2
  • AntiHero
    Ez holl elavult?
  • ROMOTO
    Ki akar low beállításokkal nyomulni? Hazavágja az egészet szerintem.
    Amúgy már most is elavultnak számít, nemhogy 2 év múlva...de ettől még nem fog elfutkorászni bármin.
  • AntiHero
    Nézd meg a #2069 videót.
    Itt nagyon látszik hogy az Dio 1 és 2nek igen is Véresebb, "darkosabb" hangulta öszképe volt.

Nekem sincs semmi gondom a diablo 3al. Örülök, hogy kijön. De azért tényleg WOW-os a grafika.
  • Snomag
    de a steel lordoknak en is orulnek mondjuk
  • Snomag
    hat de szegeny mar annyiszor meghalt, nem hiszem hogy visszajon me'g :D
  • ezrael
    Gyerekek! Szerintem teljesen fölösleges ezen vitázni! Akinek tetszeni fog, az játszik vele, akinek nem ,az nem. Egyébként szerintem egyik pálya "szép" lesz, a másik dark-bár nyilván a dark lesz több(lásd a trailerben a dungeont, ahol Cain-t megtalálod).

Shai Hulud: bocsi, benéztem:)

Snomag: Skeleton king-re gondoltam, visszatérhetne ellenfélként, Lachdanan pedig a steel lordjaival...esetleg valami páncélba belekovácsolt lélekként.
  • Rettenthető
    Azt hiszem ez az amiről beszéltem. Azért ez már egy cseppet túlzás.
    A grafikusok munkájának 70%-ból szar nem látszik, olyan sötét van.
    Ez nem darkos-apokaliptikus, hanem egyszerűen sötét, ez így nem az igazi.
  • ProGabe #2069
    Diablo Evolution

• BEAST #2068
    nappalbol ejszakat csinaltal ... ez lenne a "darkositas"?
  • Davidus
    nem olyan mint a wowban. wowban a warrior rage nulláról indul D2ben a barbárnak meg maxról
  • who am I 7
    Sőt nekem ez csak jó, mert meg akartam venni, de így megmarad tizenX ezrem
  • TurboX
    számomra már most kielégít minden igényt jelenlegi állapotában, ha annyira addiktív lesz mint az elődje akkor maga lesz a kánaán, de azokat is meg lehet érteni akik egy ilyen névhez egy agresszívabb, sötétebb stílust tudnának elképzelni. ha a blizz megvalósítja ami elég sanszos a sok sírás nyomására, nem fogok a falnak menni mert ezesetben sem lesz gond vele. a grafikára meg sz@*ok nagy ívben (ami erős túlzás, mert csak a hülyét nem érdekli hogy mit lát a szemével, de nálam az utolsó szempont) lényeg hogy lekössön amit mostanában sajnos semmilyen pcjátékra nem tudok elmondani.. véristván kollégák meg mindenhol vannak/lesznek zéró érvekkel maximális eltökéltséggel ahogy mondtad, csak tudni kell elkülöníteni őket
  • who am I 7
    nekem nem szopás mert akkor nem veszem meg a játékot, csak letöltöm törtbe azt csókolom :) A sok wowos gyík úgyis megveszi :)
  • Gando
    nekem mind1 lessz csak ne hasonlítson se a wowra se a warcraftra kész...
  • Zarache
    barbar skillje manat hasznal kozepen az a voros csik az a szokasos xp csik ami mostanaban hodit az mmo iparban
    latom a sotetvilaglelkuek meg itt maradtak es verik a nyalukat hasztanalanul foleg a 12 eves gyerek :)
    amugy mit akartok ez igyis jo most nezd meg dmc4-t porgos demon olos megis ottvannak a vilagos szinek haladni kell nemlehet megalni
    amugy meg volt aki a skillbart is leszolta hogy vilagos meg a skillek ikonjai is wowosak lesz hozza tutira addon az megoldja a dolgokat esetleg meg darkosabb is lesz a game ha kiadnak annyi infot hogy a modderek megtudjak oldani
    igazabol csak az a bajotok hogy nincsen mas dolgotok azert veritek itt a nyalatokat ;) tisztelet a kivetelnek
  • ZsZso
    Így igaz . Ha vért pisilnak akkor se fognak mindenki ízlésének megfelelni. Én amikor megláttam a játékot, összedobtam a két kezem, és örültem a fejemnek, hogy az általam jól ismert játék felújított változatát nem pedig egy totál új gammát mutattak be. Nem a Titan Quest felé indultak (kameraállás, stb.), hanem egy új köntösbe öltöztették a jópár éves szoftverüket. Ez az új ruhadarab néhol nagyobb, néhol kisebb változtatásokat rejt, de lényegében felismerjük a ruhát magára öltő személyt. És ez a fő! Csak mostanában hány olyan játékot dobtak a piacra, ami össz-vissz a nevében hasonlított elődjére? Settlers sorozat számomra a leglátványosabb ebből a szempontból, de sajnos van rá elég példa.

Összegezve ... a videók láttán nekem visszajött a régi Diablo feeling, és nekem csak az számít :).

Nem általános igazságokat próbáltam leírni, csak a véleményem leírni, szóval úgy kössetek bele :).
  • kuci06
    nem én csináltam, csak találtam a képet :D

• Gando
    szerintem nem darkosítani kéne a grafikát hanem komolyítani hogy azért illeszkedjen a Diablo feelinghez (meg a 18as karikához :D) és ne egy Warcraftot kapjunk Diablo 3 néven Hack 'n Slash formában.... de ez csak az én véleményem... és legyen bármilyen én szeretni fogom :D