78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Szuperkaraj #2421 remélem nem minden skill lesz cooldownos, hogy minél gyorsabban, minél többet lehessen hentelni :D -
MrAndree #2420 Hát Belial és Azmodan logikus választás lenne, bár ők nincsenek túl jóban Diablo-val meg a családjával szóval még akár valami bizarr szövetségesként is szóba jöhetnének. Diablo pedig biztos benne lesz a játékban márpedig ha őt fel lehet támasztani /törött lélekkő ide vagy oda/ akkor semmi akadálya nincs annak, hogy Mephisto vagy Baal is újra éljen. -
úgy látom, akad pár új artwork..
képek bal felső sarkában :D hydra .. -
Bár a 2 es lehet fül is
-
egyrészt azért,mert valahogy úgyis visszajönnek (pattex-szal összeragasztják a szóldzsemeket :),másrészt van még pár démon a pokolban:
The Lesser Evils
According to the manual for Diablo, there were seven Great Evils - the three Prime Evils (Mephisto, Diablo and Baal) and the four Lesser Evils. While the Prime Evils controlled Hell as a sovereign triumvirate, the Lesser Evils were powerful in their own right, serving as Lieutenants to the Prime evils, but often jealous of them.
* Azmodan, Lord of Sin, and Belial, Lord of Lies: Azmodan joined with his brother Belial during the Sin War to overthrow the Prime Evils, who they believed were unwilling to continue the war with Heaven. Rallying Hell's legions behind them, Azmodan and Belial overthrew Diablo, Mephisto and Baal and banished them to the mortal realm, believing that if the angels were focused on battling the Prime Evils in the mortal realm, the Gates of Heaven would be wide open. Once the Prime Evils were gone, Azmodan and Belial argued over who had the greater authority, and thus their alliance fragmented and a civil war broke out in Hell. Azmodan's and Belial's fates are unknown. In the first Diablo novel, Legacy Of Blood, Belial is referred to as the Lord of Hell, though this may just be exaggeration on the part of the speaker, a demon named Xazax.
* Andariel, Maiden of Anguish: Once allied with Azmodan and Belial when they overthrew the Prime Evils, Andariel re-aligned herself with Diablo upon his resurrection in the mortal realm. Upon entering the world of Sanctuary, Andariel took over the Monastery of the Sightless Eye, the stronghold of the Rogues, and forced High Priestess Akara and her surviving warriors to flee to a ramshackle camp. Andariel's motives were clear when the Dark Wanderer (Diablo) was discovered - Andariel was attempting to block the pass into Aranoch in order to prevent adventurers from stopping the Wanderer/Diablo from reaching the Tomb of Tal Rasha. At the behest of the Sisterhood, an adventurer battled through demons and undead into the Monastery, and defeated Andariel - thus opening the pass to the desert port of Lut Gholein. In later sources, Andariel was said to be the strongest daughter of Lilith (see below), which might make her Mephisto's granddaughter.
* Duriel, Lord of Pain: Once allied with Azmodan and Belial when they overthrew the Prime Evils, Duriel aided Diablo in finding the Tomb of Tal Rasha in the deserts of Aranoch, where Baal was imprisoned. Once Diablo freed Tal Rasha/Baal, Duriel was left in the tomb to confront the adventurer searching for it, as a punishment for his previous infraction. Duriel was defeated by the adventurer.
-
Miért akadt le a fazon, azoknál a kérdőjeleknél?:
1 ha szettben vagy akkor színesre vált
2 healt mana stamina és szérum
3 elsődleges támadás
4 tanulható varázslatok
-
Eleg szepen osszeszedte a dolgokat... szerintem egyaltalan nem zavaroak a "wowos" elemek, mint pl az action baros cooldown "ora", vagy a sebzesek kiirasa... a targyak leirasa meg az inventory meg ugy is valtozni fog meg. -
én meg azokon akik tök üres profillal osztják az észt,erre mondják hogy gép mögül könnyű... -
Cat 02 #2413 :P -
Igen
[spoiler]
És mindhármukét széttörték, úgyhogy nemtom, minek is a D3! :)
[spoiler] -
Aurelianus #2411 "The Little Things - Gameplay Video Analysis"
-ahogy egy jenki látja:
http://forums.diii.net/showthread.php?t=669118
-
Cat 02 #2410 Köszi!
Btw röviden mind a 3 démonnak van egy köve amibe vagy bezárják v ha kettétörik meghal ? :D -
Jó hát nekem mindegy. Én már leírtam, hogy várom mint a karácsonyt. :) Nekem tetszeni fog így is a grafika mint ahogy tetszett a Dio 1 vagy 2 is, nem volt vele semmi problémám, belemerültem a hentelésbe mindig. Ahhoz meg nincs erőm, hogy itt vitatkozzak másokkal. Nyilván kinek az tetszik kinek az, ezért különbözünk és vagyunk emberek nem pedig robotok. -
Nincs olyan kár amiben haszon ne legyen. A sok offolással a top10 első helyén tartják az emberek a topikot......
-
Legalább lessz mivel szórakozni a csudi nextgenes diablóig
-
avagy: jó lenne,ha az a pár ember aki szétcseszi a topikot észrevenné hogy mit művel!
a bejelentés óta mindig van valami idióta téma amihez 2-3 ember csökönyösen ragaszkodik.mindegy,hogy akár 10x annyian,10 különböző ellenérvet hoznak fel,ők mindig az először hangoztatott igazságukat kiabálják a topikban,ráadásul nekik állj feljebb és egyből anyáznak
az nem vitatkozás amikor csak egy érvvel küzd valaki jó pár másik ellen! -
Auu, ez fájt
-
Aurelianus #2404 http://www.rockpapershotgun.com/2008/07/03/rise-of-the-argonauts-akin-to-mass-effect/ -
Aurelianus #2403 Le*od, vagy nem? (Lsd aláírásod)
Egyébként írhatsz a Diablóról is, elvégre ez a topicja.
on: Egy dio clone adalék: Rise of the argonauts
-
Aurelianus #2402 Ez a gondolat Rád is vonatkozik.(mindenkire)
-
Szegény AntiHero.
Direkt szólt, hogy ne offoljuk szét a topikot amíg nyaral. :D
-
Arrol nem tehetek ha te csak azt latod meg amit latni akarsz ;p -
Lehet, csak semmi nem utal erre az utolsó pár oldalból -
Aurelianus #2398 Remélem nincs üldözési mániád. Ez még mindig egy diablo topic. -
ááááááááá -
who am I 7 #2396 Egyébként az értelmetlen visszaköpködésen, meg ökrözésen kívűl, tőled sem láttam mást..de nem gáz 
-
Húha már hullámokban támadnak! meneküljön ki merre lát:) -
who am I 7 #2394 "darko'soknak es egyebb szellemileg korlatolt egyennek"
Nem védeni akarom őket, de így ezen a módon, te sem vagy különb, az általad említettektől. -
Zóanagyvarázsló #2393 Mások véleményén nevetni nem szép dolog. Legalábbis a saját logikádat követve az is véleményszámba megy, hogy pirost vagy zöldet mutat a lámpa... -
Aurelianus #2392 Itt a lényeg. -
Aurelianus #2391 off Beast Edition:
Helló terminátor. Nem kell ám megsemmisíteni mindenkit, aki hangosabban lélegzik, vagy párásabb a lehellete körülötted.
on
Egy kedves dio concept art:
http://seattle.gametent.com/diablofans/wwi-diablo3-concept-art/CHURCH_finalb.jpg -
Az "okosregeink" veled ellentétben nem korlátozódnak csak a flame re, csak konkrét példák alapján többféle szempontból közelítik meg a témát...
-
kő a gyagyásnál volt végig mert előzőleg ő húzta ki rasha(baal) testéből a sivatagban, akinek utánna szüksége lett rá a kő ereje miatt. vagy nem?
huhh.. de rég volt nah majd felelevenítem mielőtt kijön a 3 :D... -
Ha eddig nem sikerult felfogni mi a problema (nem, nem az hogy vannak emberek akiknek mas a velemenye) akkor sajnos mar nem is fogod, felesleges magyarazni. Szomoru hogy csak ennyire vagy kepes :(
ui: Romoto te is vedd magadra nyugodtan ezt a postot, nagyon igaz rad is... ezzel befejeztem ez is mar csak felesleges flame mert keptelenek vagytok felfogni, ha az okorsegeitekkel akarjatok szetcseszni a topicot akkor hajra. -
Minek itt minősítgetni kéremszépen, csak olvasd vissza az utolsó oldalon lévő csudiokos hsz eidet, oltogatnád a népet, de egy komoly érved sincs csak a flame -
Aurelianus #2386 Egy friss diabló cikk előtti kanyar ("unique item for Beast") 
off
A szavak minősége(forma&tartalom) adja minőséget. Ha mindenkit eltávolítanál(mint írtad), akiket különféle szép jelzőkkel illettél vajh' kinél lennél Te okosabb? És főleg szeretnél csicska bólogatójánosokhoz beszélni egész nap, akik csak annyit írnak "igen uram"!?
Egy fórumba lehet-e olyan övön aluli ultimátuot adni, hogy ne folytassunk egy elvi kérdés megbeszélését addig amíg a téma aktív.(?)
Ha fáj Neked nem beszélünk róla ne aggódj.
On
és itt a ma délutáni diablo 3 link:
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=167096 -
de akkor hogy beszélget vele, ha nála van a kő (jó hogy eddig spoilerben írtam :P )
Vagy ne gondolkozzak ezen, mert csak megárt? :)
Mindegy történet mégrövidebben:
Mész és gyaksz/lősz, ahogy tetszik. -
a kiegészítőben már nincs diablo se mephisto, innentől gondolom egyértelmű:)
-
Attol hogy Te elvezed hogy egyes retardaltak vedelmebe szegodhetsz az az egyeni perverziod, senki sem kivancsi ra :D ... es igen ugyan ugy egyet er az en velemenyem is, de ha valaki ugyan azt leirja 100x, es tobbszori normalis valasz utan is ugyan azt a hulyeseget hajtogatja arra mar nem vagyok kivancsi 101. alkalommal... de ha Te erre vagy kivancsi akkor nyiss egy kulon topicot a sajat reszben Diablo 3 darko'soknak es egyebb szellemileg korlatolt egyennek, nagy sikered lenne. Ezzel mindenki csak jol jarna, aki meg mindig a grafikanal es a "juj szerintem a zold fuvet is loptak" szintu hozzaszolasoknal ragadt le "jo" tarsasagban megoszthatna ezen (tev)eszmeit, es vegre itt sem lenne flame meg felesleges dolgok ismetlese.
Ja es a dontes a Tied.
(utolso hozzaszolasom volt ebben a temaban, ha ezek utan is folytatod magadat minosited, hf) -
Ja, ja nagyon zsír a sztori, bár gondolom néhány páholyosnak szentségtörés az ilyesmit olvasgatni