78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
azért olyan nagyon fantáziadúsak nem voltak a kasztok, lehet a sorcerert wizardnak hívni, de akkoris lesz egy alap varázsló...
persze lehet, hogy az új színvilághoz jobban passzol egy gnome shaman és egy tauren rogue -
PunkZoli #2540 ésazamazon? -
Dant0r #2539 A locust swarmot felfoghatjuk chain lightning-keveréknek is, pattog ugye.
Zombifal az vmi módosított bone wall+fire wall.
A koponya-bomba az esetleg meteor, de leginkább assassin fire bombja:)
Soul harvest lehet akármilyen nova-utánzat, a két átok meg önmagáért beszél.
De a barbár is kapott új skilleket, szóval _SEMMIT_ nem lehet kiokoskodni hehe:) -
Akkor had szóljon a szavazósdi, mit szeret a nép a legjobban? -
Nekem Sorci musthave:D -
ááá nem hiszem, bár tányleg vannak nercos vonásai :( átkok pl. vagy a zombifal, de sorcerer mutatványokat nem láttam tőle, szóval én reménykedem, viszont ha Blizzard kiheréli a Necromanta -át a Witch kedvéért..hát komolyan aggódni kezdek...! -
r4pt0r #2535 Valahol olvastam hogy a Witch doctort nem a necro helyett akarják behozni tejlesen új, mert a necro egy olyan egyedi kaszt amit ha beakarnak tenni akkor necroként fognak.
De egyébként nekem sorci, meg a dru lenne a tökéletes. Ez a két kedvencem. -
Hat a witchdoctor nekem eddig nekro-sorci mutansnak tunik :) -
Sorci + Necro...heee? -
Hat ha amazon helyett hoznak egy rangert (mert hat ferfi amazon megiscsak erdekes - bar aktualis - lenne), es mondjuk a pala helyett egy monkot, akkor oke. De hogy a sorcit es a nekrot egybegyurjak, azt sajnalom. Azert jo lenne mar egy vegleges kaszt lista :) -
szerintem egy assasin, druida páros kiherélése lenne a korrekt lépés, de hát ugye ez ismételten szubjektív -
Pala nekem is nagyon hiányozni fog, ha ez igaz.. -
deathknight lesz:)
meg gnome berserker:) -
neeeeeeeee! ... palat :(
Na mindegy, eleg valoszinu hogy nem tunik el teljesen a tobbi karakter sem, ahogy a witch doctor is kapott necro/assassin kepessegeket es a barbar is kapott paladintol charge-ot :) -
Blizzard Entertainment also stated that other than the Barbarian, there will be no returning character classes from the first two games. It's quite likely that the Barbarian is an exception because it was far and wide the favorite character class, most often chosen by Diablo II players. -
Dant0r #2526 Azért kemény 4 évet kellett várni a lépésre:) -
Megnéztem a HD gameplay videót. VÁROM a D3-at, mint a messiást!! 

-
ja, ja erre én is emlékszem, ment is a zúgolódás miatta rendesen, aztán lépett a Blizzard, jó irányba, remélhetőleg most is lépnek....vagy marad nekünk a Hello Diablo
-
A healing potion dobálásával és vásárlásával kapcsolatban csak az jut eszembe, hogy annak idején a Diablo II 1.00-ban is az volt, hogy nem, nem lehet majd mana potion-t venni, mert úgy túl könnyű lenne; aztán ez csak megváltozott valahogy. -
egy elég jó ÍRÁS a sok sirámról. mármint azért jó,mert - szerintem - nagyon jól látja a srác a dolgokat
"Wow, it's the world from Diablo in 3D, rendered like a painting to retain the 2D flavor of the previous games. The dark and ominous themes are still there, only now we don't have to use our imaginations to fill in the details suggested by blocky sprites."
talán az eddigi legjobb megfogalmazása a témának
hw-n a két fejessel készített interjú ferdítése :) -
"...Így ők juthatnak hozzá 2010 karácsonyán."
De csak akkor, ha valamelyik fejlesztő a rokonuk.
-
ill. az esetleges collector's edition rendeléseknél szerepet játszhat -
Aki előre megrendeli az fog kapni legelőször. Így ők juthatnak hozzá 2010 karácsonyán.
-
marketing -
Galaxisneten már kirakták előrendelésbe a játékot, 2009.-es megjelenéssel. Úgy legyen. Mondjuk beárazva még nincsen, úgyhogy nemtom mért kellett kitenni... -
Na ez a HP-s meg az állandó térkép dolog nekem sem tetszik.
Mondjuk ha a térkép tényleg olyan nagy kiterjedésű lesz és meg kell szenvedni azért, hogy vmit megtalálj, akkor annyira már nem is zavaró, hogy mindig ugyanott mész..
Pl.: ott a Sacred. Ott is állandó térkép van és engem vhogy nem zavart, hogy mindig ugyanott játszok. Igaz es saját vélemény. -
kiadhatnák azt a demot ami a videóban van:D
én kár hogy meghallottam hogy lesz 3. rész...
tiszta szenvedés lesz míg kijön:S
Amúgy nem játszom egy játékkal sem, csak szmulátorkkal de a diablo kettő az azért megfogott:D ez meg már most... -
küldd el msn-en a hitelkártyaszámodat és küldöm -.- -
Nem nekem van problémám, hanem a 1212312391289ö38219ö38ö192839ö18ö983 emberkének akik beírják mindig a kérdés-t, hogy Mi a gépigénye? Mikor jelenik meg? -
Asszem vót már -
Az elég vicces lenne ha a mana mellett nem esne health -
Igen, igaz. Itt igazából az idő jelentheti a fő problémát, mert azért egy olyan addon, ami tényleg szervesen illeszkedik a játékba, nem két nap alatt készül el. Viszont itt elveszik az, amitől az addon addon lesz, itt már inkább expansion-ről beszélünk...
Szerintem éppen az lenne a lényeg, hogy gyorsan legyünk kész az add-onnal, és azon túl, hogy teszünk bele néhány unique monstert, unique helyszínt és tárgyat, írjunk hozzá egy nem túl nagy volumenű, de korrekt sztorit, amihez készítsünk egy igényesebb engine-movie-t. Nem kell túlzásokba esni, szerintem ha kapnánk ilyeneket, akkor mindenki elégedett lenne, és nem haragudnánk, ha mondjuk hosszabb időt kéne várni az első teljes értékű expansionre... -
ShaiHulud #2509 source? -
r4pt0r #2508 Már nem emlékszem de mintha a vidben csak mana poti lenne nem? És erre gondolt hogy még nem tudják hogy lsz megcsinálva. De lehet tévedek. :P -
Cat 02 #2507 Van új hír HW. -
úgy ahogy ezer másik játéknál amihez ügyes és okos modderek csinaltak modokat -
Ezt értem én, de én nem egy Diablo MMO-ról írok, hanem a Diablo 3-ról mint hack and slashről, kizárólag az MMO-ra jellemző contentekkel, addonokkal, és arról, hogy ezt hogyan lehetne megoldani egy hack and slasben úgy, hogy az megőrizze a sztori kötöttségéből eredő integritását. Attól még nem lenne belőle MMO. :) -
Lehet hogy a poti drop mennyisége lessz drasztikusan csökkentve, fene tudja... -
a sztori kiszélesítése nem hinném hogy nagyobb problémát jelentene, egyszerű az elmélet térjünk ki a részletekre (ahogy a warcraftal csináltuk). gondolok itt különféle rendek megalakulására majd azok bukására amire korántsem kaptunk részletes és kimerítő információt az eredeti történet alapján csak nagyvonalakban. ezer és ezer kisebb és nagyobb eseményt lehetne csatolni az eddigiekhez, előzmény-múlt (amire ugyan kitértek az origi sztori alatt, de betekintést nem kaptunk ugyancsak) ami már megalapozna egy viszonylag szélesebb réteget a szori részéhez amit egy új rész keretében útjára lehetne bocsátani. ez önmagában nem emelné a játékélményt, de egy jó támpontod ad a fejlesztőknek akiknek "csupán" a technikai megoldást kell megalkotniuk midenféle ficsörrel együtt ami a probléma szervesebb részét képezi.
lényeg a lényeg: elgondolni és hozzáadni egy "kötött" szotrihoz nem hinném hogy olyan nagy falat lenne számukra anélkül hogy elveszíteni a hitelességét az egész, nem úgy mint a fizikai megvalósítás ami a játék újszerüségét megtaramtené. -
Mindenesetre a game play vid en esik poti, igaz elég ritkán.