78998
  • ROMOTO
    "...amikor kifullad az egyik fikázós téma és addig nem nyuxik valaki, amíg nem jön a másik."
    Ez így lessz még 2 évig, jobbhíjján...
  • Narxis
  • TurboX
    d2ben volt 60 most 80 (hasraütésszerűen), egyéb kérdés? :D

mellesleg még akkor se lenne sehol sem ^^
  • FlyingV
    jaja vagy olvasom a többiek válaszait, 1: ne gyúrj crit chance-re, 2: csináljunk petíciót, hogy semmiről se legyen semmi adat, a skillpontokat is random ossza el a játék, statpontokat is, egy szám se legyen, ne act1, act2 legyen, hanem act A, act B etc.. ami tárgyakat dob a játék, nézzenek ki máshogy, etc, de ne legyen semmi adat, hogy mennyit véd, ilyenek, hanem majd stopperrel mérjük, hogy mennyi idő alatt hal meg a fallen sámán/mennyi idő alatt öl meg minket. bár, lehet már az is túl sok adat...

:) utálom azokat a majmokat akik elrontják mások örömét. és most nem arról beszélek, lehet más ízlése az embernek, de 1.: enyém az etalom(), 2.: az egy másik eset (mint pl ez), amikor kifullad az egyik fikázós téma és addig nem nyuxik valaki, amíg nem jön a másik. blahh.
  • FlyingV
    a repülő számokat meg hagyjuk már könyörgöm ez megint csak a homi kockák nyavajgása, dio2ben meg nyilván a skill tree miatt nyavajogtatok volna kb... higgyétek el, ami benne lesz a játékban, az úgy lesz jó ahogy van. ez Blizzard, könyörgöm. az meg hogy folyton wowhoz hasonlítjátok ezt meg azt (pontosabban fanyalogtok az egészen és a WoW-ot mint negatív példát hozzátok fel), hát bakker ilyenkor tényleg végig tudnék szaladni rajtatok láncfűrésszel. fogjátok már fel, hogy létezik fejlődés. a WoW előbb is leírtam egy lépcső volt, köv a diablo 3 lesz, és belekerülnek az eddigi játékélményt fokozó elemek. mint pl a repülő számok. végső soron meg ha nem is lesz kikapcsolható, akkor sincs semmi baj, játszatok diablo2: LoD-dal. senki sem lesz kíváncsi a nyavajgásotokra. sorry a hangnemért, de tényleg nevetséges az egész. hányni tudok az ilyen emberektől, akiknek semmi sem jó.
  • FlyingV
    biztos ivott egy full rejuvenation potiont!
  • r4pt0r
    Nem tudjuk hány éves, de lehet ő lesz a fő gonosz és azért van még minidg itt. Meg ki tudja miért. Nem értem az ilyen embereket hogy ezen agyalnak, egyszer nem jutna eszembe. :D
  • Narxis
    :DDDDDDDDDD
  • tigeroo
    meg én a második részben örültem volna ha legalább a critet kiirja
  • Delac
    Úgy mellesleg szegény Dcard Cain hány éves lehet? Ha D3 20 évvel D2 után játszódik, ahol már eleve eléggé benne volt a korban, akkor D3 idejében már valami sokal hideggebb és leginkább vízszintesebb helyen kéne lennie.

Vagy rosszul gondolom?
  • tigeroo
    hmmm
    nekem kell combat text..
    ez nem a diablo 2 értsétek már meg..attól hogy más lesz még nem kellene minden új fícsört fikázni zsigerből...
    ez nemjó bazmeg az nem jó...ejmár...
  • TurboX
    ha véglegesben megmarad a text 100% hogy opsönszben ki lehet majd kapcsolni (amit én speciel biztos nem fogok megtenni mert engem érdekel a sebzésérték, és ha egy nagyot ütök majd üvöltök :D) nem értem mi ez a hőbörgés.. mitöbb ha lesz hozzá critline, azzal is megspékelem:D
  • MuldR
    en nagy KILLING SPREE feliratot akarok latni a WW utan :)
  • Rage47
    sztem jobb lenne, ha kombókat is írna jobb a felső sarokban bazi nagy betűkkel, mint a DMC-ban :p
  • TheGooDKinG
    és mivel necro se lesz szal nemhiszem hogy necrót fogsz kezdeni amiatt ne aggódj ;)
  • Gunner
    ha már necro leszel akko nem hiszem h nehezebb szinten 20-al beérnéd...

meg tekintve h next-gen game lesz, azse biztos h géped birja xD
  • 5c0rp330n
    nem örülne az a többi player :)
  • shaba23 #2886
    egyébként én azt akarom, hogy ha nekroval játszom (ha lesz) akkor mind a 20+ csonti (ha lesz) sebzését külön-külön +a saját sebzésemet is reptesse, de ha lehet, akkor ezt lássa a többi player is :)
  • 5c0rp330n
    opcióként ott figyelhet, az engem nem fog zavarni. csak ki lehessen kapcsolni és ebből a szempontból én már elégedett leszek.
  • shaba23 #2884
    elég fura dolog (a helyes kifejezés az egetrengető idiótaság) összehasonlítani a wow és egy hekkenszles játék harcrendszerét, főleg úgy, hogy szerinted az utóbbihoz kell a nagyobb tudás...gondolom sokat wowoztál. Nem igazán értem, hogy miért mindíg ezt a játékot kell felhozni összehasonlítási alapként. ha a számok repülnek akkor az azért mert wow, ha a fa zöld és nem fekete akkor azért mert wow...
    Azt is leírtál már, hogy a repülő számok kikapcsolhatóságának az esélye kb 99,67987565% de a te szemszögedből nézve ez egy akkora baromság, hogy még így sem kell bele...nehogy már a másképpen gondolkodóknak jó legyen. Az meg, hogy reális vagy nem reális...nekem az sem reális ha az én életemet egy piros gömb mutatja, a mobét meg csík...és érdekes módon lassan 30 éve együtt élek ilyen és ehhez fogható traumákkal.

És én továbbra is szeretném ha opcióként ott figyelne a játékban a "repülő szám"
  • ShaiHulud
    jah es csak critet fogja mutatni, szoval akkor majd ne gyurjal crit chancere es akkro nem latod:D
  • ShaiHulud
    dio1-2 ota volt tq meg wow ahol nepszeruve valt az hogy mutatja a critet:)

plusz szerintem amennyire diablo2 ugyessegi jatek, annyira wow is az:D
  • 5c0rp330n
    totál nem értem amit mondasz. szted a Dio 1-2-ből miért hagyták ki és miért nem szóltak miatta az emberek? ennyi erővel kiirattathanád minden egyes poligon koordinátáit, vagy hogy milyen hangforrásokból hány decibellel jön a hang. csak mert miért is ne? sztem rohadtul nem jó, ha tudod, hogy pontosan mennyit sebez minden egyes csapásod, egy wow-ban oké, mert az nem ügyességi hanem "ki-tudja-többet-éjjel-nappal-b@szni" játék, míg a Diablo-ban azért nem kis szerepe van a valós idejű mikrózásnak, és ide abszolút nem hiányzik az ilyen szintű tájékoztatás. meg egyszerűen nem is reális, hogy tudod, hogy most akkor 426-ot sebzel aztán meg 358-at, nincs nálad egy ilyen halálpontos műszer, ami kiszámolná, hogy hány Newton erővel csapódott be a milyen éles kardod hova, és ez mennyire viszi le az "életerejét". arról nem is beszélve, hogy kifejezetten idegesítő, ahogy a fele képernyőt lefoglalják a röpködő számok, elcseszik az egész hangulatot.
  • shaba23 #2880
    szerintem legyen megint szavazás
    részemről repüljenek a számok!!! scrolling combat text kell a népnek
  • ROMOTO
    Kötözködsz? Téma?
  • jazzy
    Okos dolog teljesen lesarkítani mindent és azzal érvelni.
  • TurboX
    azt senki, viszont egy blizzposter megmagyarázta hogy miért van ez
  • ROMOTO
    "annyira nem hülyeség amit mondd, a repülő szűmokkal kapcsolatban, tényleg semmi szükség nincsen rá, eddig sem hiányzott a Diablo-ból, valamennyire még jót is tett sztem a játéknak, hogy nem tudtad, hogy mikor pontosan mennyit sebzel."
    Gratulálok, nagyon kened az ultraortodox témát...tovább gombolyítva a gondolatmenetedet, akkor talán az sem szükséges, hogy feltüntessék az itemek tulajdonságait, valszeg neked még frankóbbá válna, ha saccra cuccolnád a karidat.
  • Pretorian
    Áááááá...de zsír lenne, ha már most meg lehetne szerezni a soundtracket valahogyan...:D (álmodik a néger)
  • Pretorian
    Belőlem Xbox 360 hasmenést még nem tudott kiváltani...bár...egyszer már közel jártam hozzá...
  • Krinyo
    2 sör? bocs
  • BigPunisher
    abszolut - a játék szereplői említés szintjén vannak benne...na jó egyszer Diablo is befigyel a végjátékban 2 sor erejéig:)
  • Krinyo
    ki mondta neked hogy a kb 2 év múlva megjelenő játékban nem maradnak ott a hullák?
  • TurboX
    a holtest extragyorsaságú eltűnési mizériájának kapcsán belegondoltam magam egy necro bőrébe, hát jobb hogy nem lesz..
  • Snomag
    mar reg olvastam a konyveket, de sztem a diablo konyvek pont nem a 'lore' megismeresere jok, hanem faszas fantasyk
  • Snomag
    hat sztem a diablo konyvek pedig eleg jok..
  • FlyingV
    én meg irtózok az ilyen játékból/filmből könyv dolgoktól :(

->kíváncsi vagyok, hogy lesz-e akkora változás a dio2-höz képest, mint a dio1->dio2 esetében volt!
    repülő számok, megint van plusz felszerelés-fajta (gatyesz, vállvédő [tényleg mekkora lenne betennének egy Riddell Evo-t monnyuk xD]), új classok teljesen másfajta képességekkel (vicsdoki betegség képessége érdekes taktikákat szülhet majd :P), bizonyos helyeken konstans, nem véletlen generált környezet, boss-rushok, illetve elgondolkodtató az is, hogy mivel a barbár elég nagy előnyben volt a leap attack-el (bár akkor mondhatnánk sorci tele-jét is, igaz: eni), hogy fogják ezt ellensúlyozni etc.. Igaz amikro elkezdtem írni, eléggé máshogy gondoltam, most viszont inkább dio2 grafikailag/játékmenetileg tupírozott addonnak tűnik :P ami nem baj. bár tényleg érdekes lesz a bossrun, főleg ha 6 óránként egy főnök lesz tényleg és mondjuk 50 órás a játék.

amúgy szerintem pl amit átalakíthatnának, az a nehézségi fokozatok rendszere. szerintem kegyetlen felesleges és unalmas mindig újranyomni az egész játékot :S sokkal jobb lenne valami köztes megoldás (pl 3x végigjátszva már akármikor indíthatunk karit hellen, igaz akkor kellenének low kariknak is tápolós helyek)
  • Krinyo
    sztem qrvajó
  • BigPunisher
    pedig Richard A. Knaak elég élvonalbeli fantasy író...
  • ezrael
    Hát én 2 Diablo könyvet olvastam ugyan, csak a játék miatt...a többi élvonalbeli fantasy-hoz képest minden tekintetben alul maradt:( Ez van.