Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
FlyingV #2867 én meg irtózok az ilyen játékból/filmből könyv dolgoktól :(
->kíváncsi vagyok, hogy lesz-e akkora változás a dio2-höz képest, mint a dio1->dio2 esetében volt!
repülő számok, megint van plusz felszerelés-fajta (gatyesz, vállvédő [tényleg mekkora lenne betennének egy Riddell Evo-t monnyuk xD]), új classok teljesen másfajta képességekkel (vicsdoki betegség képessége érdekes taktikákat szülhet majd :P), bizonyos helyeken konstans, nem véletlen generált környezet, boss-rushok, illetve elgondolkodtató az is, hogy mivel a barbár elég nagy előnyben volt a leap attack-el (bár akkor mondhatnánk sorci tele-jét is, igaz: eni), hogy fogják ezt ellensúlyozni etc.. Igaz amikro elkezdtem írni, eléggé máshogy gondoltam, most viszont inkább dio2 grafikailag/játékmenetileg tupírozott addonnak tűnik :P ami nem baj. bár tényleg érdekes lesz a bossrun, főleg ha 6 óránként egy főnök lesz tényleg és mondjuk 50 órás a játék.
amúgy szerintem pl amit átalakíthatnának, az a nehézségi fokozatok rendszere. szerintem kegyetlen felesleges és unalmas mindig újranyomni az egész játékot :S sokkal jobb lenne valami köztes megoldás (pl 3x végigjátszva már akármikor indíthatunk karit hellen, igaz akkor kellenének low kariknak is tápolós helyek)